Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
Esélyes. Vegyél egy rávaló láncot, aztán nem lesz ott gond😊

Erre tippelek énis 😄 Viszont érdekesen feszül/lazul a lánc. Tehát egy kör a pedállal, ilyenkor feszes, mégegykör a pedállal, aztán már egész laza. Tuti szétvan már kopva az egész 😄D

Positive Mental Attitude

RS
A régi gépemen már hajlítottam vissza, utána végül is mûködött, de a biztonság kedvéért cserés lett.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Mark007
Használt lánc új fogaskerékkel?
Általában egyszerre illik cserélni a láncot/sort, mivel együtt kopnak össze😊

Mark007
Attól félek, hogy eltöröm valahol :/

Hunter of Deer
erre valaki?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Nos én ma cseréltem kereket fixre, és hát olyanom van, hogy miközben hajtok mintha pattogna valami a hajtásba. Nem tudom eldönteni, hogy most azért van, mert többsebis lánc van rajta, vagy még összekell kopnia a dolognak. Valami tanács? A végére járok úgyis, csak remélem tudtok gyorsítani a dolgon kicsit 😛

Positive Mental Attitude

RS
Vagy visszahajlítod, vagy csere 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Mark007
Bájdövéj, elhajlott hátsóváltó kanállal mit lehet kezdeni? 1-esben beleér a küllõkbe :/

Mark007
Jaja😄
De mondom, én megértem. Bár ha nekem törné le a tükrömet, akkor lehet nem örülnék, fõleg, hogy utána az életben meg nem találod, ki volt az...

Faterom mondta,hogy amikor anno New Yorkban jart,(90-es evek kozepe) mar akkor tele voltak ilyenekkel az utak. Akkoriban meg nem voltak ilyen toleransak se a rendorok se a forgalom tobbi resztvevoje es eleg gyakran voltak olyanok,hogy elkezdtek oket kergetni de tobbnyire eselyuk sem volt. Ha rendor kapta el az meg a szerencsesebb eset volt mert az max. megbirsagolta de ha epp egy rosszabb kedvu taxist fogott ki,akkor garantalt volt a veres. 😄

Mara mar le se szarjak oket -vagyis inkabb megtanultak kezelni a helyzetet-,kutya se szol nekik. Arrol nem beszelve,hogy ok is csak dolgoznak es minnel elobb kell odaerniuk a csomaggal. Hiaba na,az exkluzivitas manapsag elengedhetetlen. <#idiota>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mark007
Mire felfogja a rendõr, hogy szabálytalan volt, õ már a város másik végén van😊
Amúgy érdekes helyzet. Félig megértem õket, félig meg bunkó-állatoknak tartom az ilyeneket😄
Mondjuk amíg kárt nem okoznak, addig minden okés.
A film meg nagyon jó 😊

Én nem értem hogy ezeket sosem kapják el a rendõrök?Vagy semmi komolyabb büntetést nem kapnak hogy tovább csinálják?

RS
<#eljen>

greg benz
Elmebeteg fazonok, de kurva jó ez a film! 😊

Próbáld ki a SportyPAL-t. Van minden platformra, én a WinMobile-ost és az Androidost is használtam, mindkettõ hibátlanul mûködött.

www.sportypal.com
greg benz
Nm 😊

RS
Köszi az infót!

greg benz
Neoprén, nagyon jó anyagból van, és végig tépõzáras. 9 dollár 2000 ft, ennyiért kapsz vagy drágábban itthon is minden neoprén védõt, szóval nem tudom mitõl számít drágának..

9 dollar? 😮

Dafuq? Mibol van ez? 😄

Nem shimanosat veszek 300Ft-ert 😊

greg benz
Ez nem éppen az mint ami nekem van.

Ebay

pajti

RelakS
jobban ráz rajta a kocsi, mint a földön elõtte és utána <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RS
fasza <#idiota>

LINK

152Ft maga a termek es 1500 a szallitas <#idiota>

RS
Ilyen Shimano-s láncvillavédõt hol lehet amúgy beszerezni? 😄

Szerintem ha ennyi pénzt szánsz rá,akkor inkább vegyél egy jó kis cross gépet használtan.Vagy 60-70 körül már lehet újonnan is kapni,amik sokkal jobbak mint ez.Fõleg hogy most biztos lesznek/vannak jó akciók.Ismerõsnek volt ilyen,én nem vennék.Dögnehéz,26-os kerék,szimplafalú felni,szar fék stb.

Gorbesz
hali,

szeretnek venni egy ILYEN kerekpart.
valakinek van vele tapasztalata? leginkabb aszfaltos uton mennek vele, de erdos reszeket is jarnek mivel vinnem magammal a fotofelszerelesem. mit gondoltok rola?

Spiral Zone fan

Hunter of Deer
hali épp teló vásárlás elõtt állok, a régi Sountour xcm v2-t szeretném lecserélni vmi jóra, leginkább xcre kellene valami olyan ami szépen mozog és nem csillagászati áron van. nézegettem Recon SL telókat de újan kb 70k, szal ha tudtok ajánljatok valamit pls. nemtudom a használt telók mennyire megbízhatóak, fõleg ha nem tudom megnézni csak képeket róla..

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

pxxl
hajjajj <#rolleyes><#nevetes1>

All hail the double x!

Az aztan csodas <#gonosz1>

pxxl
a megyeri hidat nem felismerni...azt a csodás szerkezetet 😄

All hail the double x!

greg benz
Nem éppen 😊 Megyeri-híd

ps7a
Ez a kép nem véletlenül Dunaújváros mellett készült? 😛

adam46
Kicsit utána jártam pedál + cipõ akciónak, akit érdekel: Debrecenben, a biketrial boltban lesz körülbelül két hét múlva és talán a chili sportban is. Elég kedvezõ árak lesznek, szóval, ha éppen vásárlás elõtt álltok, ne hagyjátok ki. 😊
Gyaaa,ma mentem par karikat egy epitett Magellan Antique Crux-al. 2002-es Rock Shox SID teloval es FULL Shimano DX szettel. Hat apam...az GEP! 😊

RS
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Mark007
Jaja, Itt fõleg(Debrecen), ma is 15 fok környékén volt.
Priceless, amikor rövidgatyában tekerek be egyetemre, míg mindenki télikabátban vár a buszra..😄

greg benz
Véégre itt a tavasz 😊)

Üdv.
Szeretnék vásárolni egy országúti kerékpárt (régi Tracking féle kormányosat, nem a lent fogósat) max. 100.000FT-m van rá.
Kérdésem az lenne, hogy ennyi pénzbõl milyet vegyek ami már jónak számít illetve, hogy hol érdemes megvenni? Sajnos nem nagyon vagyok otthon a boltok ill. webshopok területein, így a segítségeteket kérem!
Elõre is köszönöm!

adam46
Hatalmas köszönet. 😊 Ha, valaki tud még boltot, azt szívesen elfogadom. 😊
Ilyen volt az intersportban is, northwave cipõhöz kaptál pedált is, ami tök király 20e ft ért, mivel csak a cipõ többe kerül.

RS
Most a Bringa Butikban van ilyen akció.

adam46
Épp cipõt és pedált tervezek venni kerékpáromhoz, tud valaki esetleg valami jó akciót valamelyik boltba? Például tavaly volt, itt Debrecenbe a biketrial boltba olyan, hogy ha vettél cipõt, kaptál hozzá egy jó spd pedált, ilyenre gondolok. 😊
pajti
<#worship><#vigyor>

Üdv mindenkinek!

Hegyikerékpárosok figyelem!

Érdemes kipróbálni a síkvidéki bringázást "örömeit",mi is megtettük:

Útvonal:
Poroszló-Tiszafüred-Tiszaörvény-Tiszaderzs-Abádszalók-Tiszabura-Tiszaroff-Jánositanyák-Tiszasûly-Sajfok-Kisköre-Sarud-Poroszló

Még egy dolog,ha valaki kedvet kap,föltétlenül 40 fokban menjen,úgy az igazi.😊)

Jó szórakozást: cobranco

http://cobranco.hu/

repvez
Ahogy olvasgattam , tényleg csak ez az opciók maradtak, ez a hátránya az Aheadnek 😞
Egyébként tud valaki az olcsóbb kategóriában jófajta telót 100-120-as méretben túrázás, bakonyban, balaton turára stb.
tárcsa és V-fék felfogatással és súlyhoz állitható rúgózással? (85-90kg)

A másik kérdés, hogy milyen pulsusmérõt és orát tudtok ami kompatibilis androidos telefonnal? 5-6k környékén létezik ilyen?
greg benz
"telócsõ" alatt ugye a villanyakat értetted? Ha az vissza van vágva akkor nem tudsz emelni, két verzió marad. Veszel egy új telót vágatlan nyakkal, vagy veszel egy olyan stucnit aminek állítható a dõlésszöge.

Palinko
köszönöm a tippet, megy a tesztelés 😊 futásra a micoach meg a runtastic jött be, de bringázásra még meg kell találnom a tutit 😊
Mighty
Próbáld ki a google my tracks-et, hátha beválik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk