22335
11330766891279474906.jpg
  • vajo
    BÚÉK! :D
  • vajo
    Köszi srácok. Nézelődök. :)

• kisbesi
    Igen, én is ezt akartam mondani. Nézegess használt bringákat, vannak így télen olcsó bringák, amik jók is 100k környékén, de ha szerencséd van, és annyira nem ragaszkodsz a tárcsához, akkor még az alatt is lehet találni.
  • pauly
    Ha már ennyit rá akarsz költeni,lehet jobban járnál egy új biciklivel :)Vagy egy jó használt biciklivel.Pl Kross márkából vannak egész jó mtb-k 100 körül mechanikus tárcsafékkel is.(Kross Hexagon x5,x6 stb).Mondjuk ha csak nem mész sokszor sáros ,vizes meredek lejtőkön szerintem egy jó v-fék is ugyanolyan jó,és sokkal olcsóbban kijössz.
  • vajo
    Köszi szépen. És esetleg valami jó teleszkóp?
  • kisbesi
    De,bocsánat.Az Avidban van, legalábbis szerintem, tárcsa és adapter.
  • kisbesi
    Avid BB7és BB5. De ha csak hobbi céljából tekergetsz, nem ugratgatsz és nem annyira számít minden gramm, akkor a Shimano is elég szerintem.
    (De ezekben az árakban nincs benne azt hiszem a fékadapter és tárcsa./ugye fékkar nem kell ezekhez, mert a jelenlegi az jó/)
  • vajo
    Ehhez annyira nem értek. Sokat szoktam tekerni de csak csupán hobbiból. Tudnál linkelni ilyen jó fajta féket?
  • kisbesi
    Nem, mert ahogy látom egybe van építve a fékkarral, és ezt nem lehet szétszedni, de ha mondjuk mechanikus féket akarsz-ami jól beállítva jobban fog, mint az alsóbb kategóriás hidrásak- ,akkor olcsóbban kijön az egész.
    De ha tárcsaféket akarsz, akkor kellenek úgy agyak is, mert ahogy látom ezek nem tárcsás agyak.
  • vajo
    A jelenlegi nem jó?
  • kisbesi
    Ha hidrás féket akarsz, akkor számolj azzal, hogy kell váltókar is.
  • vajo
    Hali. Segítségeteket szeretném kérni.

Van egy 2 éves Xfact bicóm. KÉP

Szeretném felújítani pár jó alkatrésszel. Fék, Teló, meg gumi. (Gumit azt kinéztem már, Schwalbe)

A gumi kb 20 ezer lesz. 80-ból tudtok ajánlani jó hidraulikus féket és hozzá egy telót amit lehet erdőben, göröngyös terepen is használni anélkül, hogy vissza kéne vinni? :D

Köszönöm előre is. :)
  • Mighty
    Én jobban bízom a Cree XM-L T6 ledes lámpámban. Elég szépen bevilágítja az utat előttem.

Ja igen! Ha valakinek esetleg kellene egy ilyen, privátban megbeszélhetjük.
    Egyik (11k HUF), másik (8k HUF).
  • Balee 007
    Hellosztok.
    Lehet amatőr kérdés lesz, de nem tudom eldönteni, hogy a bringába félintegrált vagy integrált csapágy kell-e.
    Alul és felül is ki van szélesitve, mintha oda kéne beülnie a csapágynak.
    Itt egy kép a bringáról. Nem a legjobb, de ha rá van nagyitva talán kivehető, hogy mire gondolok kép
    Előre is köszönöm a segitséget mindenkinek
  • greg benz
    Hamarabb kapnék miatta epilepsziás rohamot, minthogy egy kátyút ezzel küszöbölnék ki. Meg itthon nincs szükség rácsos mintára ahhoz, hogy megláss egy kátyút, még este sem :D
  • kjhun
    Ehhez, a lámpához mit szóltok?

Részletek itt
  • pajti
    Bicikliverseny a Déli-sarkra
  • pajti
    de régen volt.. :)
  • SimaSuna #19955
    személyes kedvencem volt amikor még volt eXtrem csatorna és a Drop In Tv volt műsoron..
    Ryan Leech illetve Dilan Tremblay volt a kedvenc :)

• cobranco
    Dél-Erdélyi Körkép 4.: Al-Dunai áttörés /Vaskapu,Kazán-szoros/ 2013. (Romania,Serbia) HD 720p

Európa legdrámaibb folyami szurdokvölgye és a több szakaszból álló teljes szorosrendszer bemutatása, kerékpártúra keretében.

Útvonal:
    Motru-Brobeta-Turnu Severin/Szörényvár/-Duna-áttörés/Vaskapu-Sip-szurdok-Tekija-Orsova-Kazán-szoros-Dubova-Dojni Milanovac/Szerbia/-Gospodin Vir szurdok-Golubac/Galambóc/-Moldova Veche-Veliki Gradiste/Szerbia/-Ram/Szerbia/-Bela Crkva/Szerbia/

Túraútvonal-animáció:
    térkép

Remélem ,hogy a néhol kicsit epikusabb hangvételű film,a kisebb-nagyobb történelmi, földrajzi okfejtések, illetve monumentális terjedelme ellenére is élvezhető lesz.

Jó szórakozást és egyben kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!

Cobranco
  • pajti
  • greg benz
    Gondolom megnézte és instant post it to sg érzése vót
  • RelakS
    indulatból? O_o
  • pedobear
    Köszönöm! Indulatból raktam be, azért nem figyeltem. :P
  • Knabb
    Nem ő az első mokánycsóka aki extrémstéherezik :D
  • RelakS
    gratulálok... 8 hozzászólást olvass vissza, köszi!

Viszont ha van más a jóembertől, bátran tedd be, mert nagyon vágja a ... kerékpárt :)
  • pedobear
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-nyernek-idot-a-kerekparosok-2227569
  • Muttley
    thx :)

#19940:
    nagggggyon komoly :)
  • repvez
  • Blum
    Akkor ezek szerint megse erted mit mond.
    A kerek tud "rugozni" vagyis inkabb mozogni,ezaltal valamilyen mertekben ugy mukodik mint egy teleszkop. Ezen kivul konnyebb is maga a kerek,igy kisebb tomeget kell fekezni ami eleg fontos tud lenni. Nem beszelve arrol,hogy igy nem kell teleszkopot rakni a bringaba,egy merev villa pedig jelentosen konnyebb meg a legkonnyebb verseny teloknal is.

A kerekparozas egyes szakagaiban komoly osszegeket szoktak fizetni a nagyon konnyu de nagyon eros felnikert/komplett kerekekert.
  • Muttley
    értem, mit mond
    de a gyakorlati jelentőségét nem értem, miért jobb ez a küllőknél
    sztetek?

• pajti
  • greg benz
  • pajti
  • cobranco
    Sziasztok!

Aki nem akarja a 90km-es jeges szelet hasitani,egy kis „beltéri” program:

Szezonzáró túra a Bükkben 2012.10.22. /Hungary/ FullHD 1080p

Útvonal:
    Miskolc-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Lófőtisztás-Macskalyuk-Bekénypuszta-Vizfő-Latorvár-Sály-Ilonaház-Dorongósrét-Hollóstető-Lillafüred-Hámor-Diósgyőr

Útvonal-animáció és térkép:
    http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/lator.2012..html
    Ui:
    A szezonzárás stimmel,csak nem az idei,hanem a tavalyi,/ahogy mondani szokták,kicsit porosodott a doboz alján/több,mint egy éves,szóval ez egyfajta ősbemutató…de szerencsére ez nem az a műfaj,ahol az aktualitás sokat számit.

Kellemes időtöltést!
  • bardocz
    Van kézifékes változat is, egy olyat elfogadnék. Igaz a mostani bicóm sem használtam már vagy másfél éve.
  • Blum
    En Balatonnal lattam ilyet eloszor kb. 3 evvel ezelott. (Bike-festen talan)
    Direkt a lejto aljara alltunk,szigoruan belso ivre. Konnyesre rohogtem magam...
    A megallasra 2 opcio van:

a.) Behuzod a feket/leteszed a labad es majd a palyatol kb. masfel kilometerrel megallsz.
    b.) Becsukod a szemed,meghuzod az elso feket,elhasalsz,megallsz,megkeresed a bringat a masik 300 elmebeteg kozott es mesz tovabb.

En komolyan nem akartam elhinni,hogy orszagutival DH-znak...aztan szoltak,hogy ez most verseny,nem csak random baromkodas. :DDD
  • greg benz
    Igen, ez a Cyclocross :)
    Valóban beteg szakág, de az élvezeti faktor felülmúlhatatlan :)
  • Blum
    Ezt hivjak Cyclocrossnak,igaz?

Elmebetegek ezek az emberek. Gyakorlatilag DH-znak orszagutival. :D