22335
-
vajo #19973 BÚÉK! :D -
vajo #19972 Köszi srácok. Nézelődök. :)
-
kisbesi #19971 Igen, én is ezt akartam mondani. Nézegess használt bringákat, vannak így télen olcsó bringák, amik jók is 100k környékén, de ha szerencséd van, és annyira nem ragaszkodsz a tárcsához, akkor még az alatt is lehet találni. -
pauly #19970 Ha már ennyit rá akarsz költeni,lehet jobban járnál egy új biciklivel :)Vagy egy jó használt biciklivel.Pl Kross márkából vannak egész jó mtb-k 100 körül mechanikus tárcsafékkel is.(Kross Hexagon x5,x6 stb).Mondjuk ha csak nem mész sokszor sáros ,vizes meredek lejtőkön szerintem egy jó v-fék is ugyanolyan jó,és sokkal olcsóbban kijössz. -
vajo #19969 Köszi szépen. És esetleg valami jó teleszkóp? -
kisbesi #19968 De,bocsánat.Az Avidban van, legalábbis szerintem, tárcsa és adapter. -
kisbesi #19967 Avid BB7és BB5. De ha csak hobbi céljából tekergetsz, nem ugratgatsz és nem annyira számít minden gramm, akkor a Shimano is elég szerintem.
(De ezekben az árakban nincs benne azt hiszem a fékadapter és tárcsa./ugye fékkar nem kell ezekhez, mert a jelenlegi az jó/) -
vajo #19966 Ehhez annyira nem értek. Sokat szoktam tekerni de csak csupán hobbiból. Tudnál linkelni ilyen jó fajta féket? -
kisbesi #19965 Nem, mert ahogy látom egybe van építve a fékkarral, és ezt nem lehet szétszedni, de ha mondjuk mechanikus féket akarsz-ami jól beállítva jobban fog, mint az alsóbb kategóriás hidrásak- ,akkor olcsóbban kijön az egész.
De ha tárcsaféket akarsz, akkor kellenek úgy agyak is, mert ahogy látom ezek nem tárcsás agyak. -
vajo #19964 A jelenlegi nem jó? -
kisbesi #19963 Ha hidrás féket akarsz, akkor számolj azzal, hogy kell váltókar is. -
vajo #19962 Hali. Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 2 éves Xfact bicóm. KÉP
Szeretném felújítani pár jó alkatrésszel. Fék, Teló, meg gumi. (Gumit azt kinéztem már, Schwalbe)
A gumi kb 20 ezer lesz. 80-ból tudtok ajánlani jó hidraulikus féket és hozzá egy telót amit lehet erdőben, göröngyös terepen is használni anélkül, hogy vissza kéne vinni? :D
Köszönöm előre is. :) -
#19961 Én jobban bízom a Cree XM-L T6 ledes lámpámban. Elég szépen bevilágítja az utat előttem.
Ja igen! Ha valakinek esetleg kellene egy ilyen, privátban megbeszélhetjük.
Egyik (11k HUF), másik (8k HUF). -
Balee 007 #19960 Hellosztok.
Lehet amatőr kérdés lesz, de nem tudom eldönteni, hogy a bringába félintegrált vagy integrált csapágy kell-e.
Alul és felül is ki van szélesitve, mintha oda kéne beülnie a csapágynak.
Itt egy kép a bringáról. Nem a legjobb, de ha rá van nagyitva talán kivehető, hogy mire gondolok kép
Előre is köszönöm a segitséget mindenkinek -
#19959 Hamarabb kapnék miatta epilepsziás rohamot, minthogy egy kátyút ezzel küszöbölnék ki. Meg itthon nincs szükség rácsos mintára ahhoz, hogy megláss egy kátyút, még este sem :D -
kjhun #19958 Ehhez, a lámpához mit szóltok?
Részletek itt -
#19957 Bicikliverseny a Déli-sarkra -
#19956 de régen volt.. :) -
#19955 személyes kedvencem volt amikor még volt eXtrem csatorna és a Drop In Tv volt műsoron..
Ryan Leech illetve Dilan Tremblay volt a kedvenc :)
-
cobranco #19954 Dél-Erdélyi Körkép 4.: Al-Dunai áttörés /Vaskapu,Kazán-szoros/ 2013. (Romania,Serbia) HD 720p
Európa legdrámaibb folyami szurdokvölgye és a több szakaszból álló teljes szorosrendszer bemutatása, kerékpártúra keretében.
Útvonal:
Motru-Brobeta-Turnu Severin/Szörényvár/-Duna-áttörés/Vaskapu-Sip-szurdok-Tekija-Orsova-Kazán-szoros-Dubova-Dojni Milanovac/Szerbia/-Gospodin Vir szurdok-Golubac/Galambóc/-Moldova Veche-Veliki Gradiste/Szerbia/-Ram/Szerbia/-Bela Crkva/Szerbia/
Túraútvonal-animáció:
térkép
Remélem ,hogy a néhol kicsit epikusabb hangvételű film,a kisebb-nagyobb történelmi, földrajzi okfejtések, illetve monumentális terjedelme ellenére is élvezhető lesz.
Jó szórakozást és egyben kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
Cobranco -
#19953 -
#19952 Gondolom megnézte és instant post it to sg érzése vót -
#19951 indulatból? O_o -
#19950 Köszönöm! Indulatból raktam be, azért nem figyeltem. :P -
Knabb #19949 Nem ő az első mokánycsóka aki extrémstéherezik :D -
#19948 gratulálok... 8 hozzászólást olvass vissza, köszi!
Viszont ha van más a jóembertől, bátran tedd be, mert nagyon vágja a ... kerékpárt :) -
#19947 -
#19946 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-nyernek-idot-a-kerekparosok-2227569 -
#19945 thx :)
#19940:
nagggggyon komoly :) -
#19944 -
Blum #19943 Akkor ezek szerint megse erted mit mond.
A kerek tud "rugozni" vagyis inkabb mozogni,ezaltal valamilyen mertekben ugy mukodik mint egy teleszkop. Ezen kivul konnyebb is maga a kerek,igy kisebb tomeget kell fekezni ami eleg fontos tud lenni. Nem beszelve arrol,hogy igy nem kell teleszkopot rakni a bringaba,egy merev villa pedig jelentosen konnyebb meg a legkonnyebb verseny teloknal is.
A kerekparozas egyes szakagaiban komoly osszegeket szoktak fizetni a nagyon konnyu de nagyon eros felnikert/komplett kerekekert. -
#19942 értem, mit mond
de a gyakorlati jelentőségét nem értem, miért jobb ez a küllőknél
sztetek?
-
#19941 -
#19940 -
#19939 -
cobranco #19938 Sziasztok!
Aki nem akarja a 90km-es jeges szelet hasitani,egy kis „beltéri” program:
Szezonzáró túra a Bükkben 2012.10.22. /Hungary/ FullHD 1080p
Útvonal:
Miskolc-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Lófőtisztás-Macskalyuk-Bekénypuszta-Vizfő-Latorvár-Sály-Ilonaház-Dorongósrét-Hollóstető-Lillafüred-Hámor-Diósgyőr
Útvonal-animáció és térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/lator.2012..html
Ui:
A szezonzárás stimmel,csak nem az idei,hanem a tavalyi,/ahogy mondani szokták,kicsit porosodott a doboz alján/több,mint egy éves,szóval ez egyfajta ősbemutató…de szerencsére ez nem az a műfaj,ahol az aktualitás sokat számit.
Kellemes időtöltést!
-
#19937 Van kézifékes változat is, egy olyat elfogadnék. Igaz a mostani bicóm sem használtam már vagy másfél éve. -
Blum #19936 En Balatonnal lattam ilyet eloszor kb. 3 evvel ezelott. (Bike-festen talan)
Direkt a lejto aljara alltunk,szigoruan belso ivre. Konnyesre rohogtem magam...
A megallasra 2 opcio van:
a.) Behuzod a feket/leteszed a labad es majd a palyatol kb. masfel kilometerrel megallsz.
b.) Becsukod a szemed,meghuzod az elso feket,elhasalsz,megallsz,megkeresed a bringat a masik 300 elmebeteg kozott es mesz tovabb.
En komolyan nem akartam elhinni,hogy orszagutival DH-znak...aztan szoltak,hogy ez most verseny,nem csak random baromkodas. :DDD -
#19935 Igen, ez a Cyclocross :)
Valóban beteg szakág, de az élvezeti faktor felülmúlhatatlan :) -
Blum #19934 Ezt hivjak Cyclocrossnak,igaz?
Elmebetegek ezek az emberek. Gyakorlatilag DH-znak orszagutival. :D