Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyertelmuen a btwin-t valasztanam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A két bringa közül melyiket lenne érdemesebb megvenni szerintetek?
Univega HT-LTD Disc
Vagy
Btwin Rockrider 8.1
Elõre is kösz a segítséget.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Régóta nézegetem az országúti bicikliket a neten, de nem értek hozzájuk, még az ár/érték arányt se tudom megsaccolni.
Tudnátok nekem mutatni 50-65 ezer közötti bicikliket, amik jók lennének egí 193cm/95 kg-s embernek?<#smile>#smile>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi a teendõ abban az esetben, amennyiben a kerékpár kormányán található váltókar szorul? Nem tudom elcsavarni és még a legerõsebb ismerõsömnek is mutattam és õ sem tudta. A mellékelt képen láthatóhoz hasonló karra kell gondolni: LINK
Valahogyan meg szeretném javítani, de a WD40 nem segített.
Válaszotok elõre is köszönöm.
(*csak azért raktam képet is, mert nem biztos, hogy megfelelõen fogalmaztam)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Itt van Húsvét, és országúti csapatás helyett itthon a szobában figyelem a bringát. 😄
<#zavart2>#zavart2>
+kormányt nem árt elfordítani, hajtókarokat rögzíteni
Az alábbi kerékpárral (vagy a gyártójával) kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Általános célokra kellene, városi használat, alkalmankénti túrázásra. Elsõsorban aszfaltra, néha terepre.
Alpina ECO
Bringát "postázni" csomagként kb. mennyibe kerül meg hogyan érdemes csomagolni? Illetve hol érdemes rendezni? (gondolok itt MPL, DHl stb.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Positive Mental Attitude
Egyébként majdnem hozza a Gopro szintet. Van valahol a youtube-on egy összehasonlító videó, csak nem találom most.
Positive Mental Attitude
Az idõ meg sajnos tényleg fos <#szomoru2>#szomoru2>
Lenyeg,hogy a Dart 2 allithato alul is,folul is,kormanyon is (amennyiben PopLock-ot veszel),rosszul nem jarsz vele az biztos.
Azért néztem én is a levegõs és olajos telókat mert azon mindig az aktuális sulyomnak megfelelóen tudom állitani, mig a rugosat annyira nem lehet finoman.
A levegösnél viszont nem tudom, meggyire macera a szigeteltség megtartása.
Nekem egy,a 2000-es evek elejerol szarmazo Judy C Magnesiumra faj a fogam,de van egy olyan sejtesem hogy mar soha tobbet nem talalok olyat. 😞
repvez: vegyel egy Rock Shox Torat. Szepen mozog,eros is,alkatresz is van hozza dogivel es konnyu karbantartani. Egyetlen negativuma talan,hogy kicsit nehez (plane az alap 302-es modell),viszont birja a strapat.