Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nálunk 38 ezerre volt akciózva.
Jónak tûnik nagyon, nemsokára tesztelem 😄
KRESZ kötelezõ dolgai mik:
-FÉNYES NAPPAL
-Esti biciklizés során?
De így már értem😊
link
Positive Mental Attitude
Ettõl függetlenül még lehet fasza városban közlekedni vele, és satöbbi, de nekem nem kéne, ingyé' se... <#csodalk>#csodalk>
Bár az tény, hogy amire ez a váz készült, oda nem való a négyszöges.
Positive Mental Attitude
Amúgy belemegy tuti, a kérdés, hogy mekkora a csapágyház szélessége. Kérdezz rá😊
Lehet hülye kérdést teszek most fel, de ebbe a vázba belemegy egy 4szög tengelyes középrész? csak mert én mintha nem látnám a menetet a középrésznél
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
De ez kurvára nem így van, hát benne van a nevében, hogy hová való EMBÖR!
Aki csak városban, csak aszfalton szeretné használni a bringáját akkor annak egy full egyszerû vékonyabb kerekû városi bringa is tökéletesen megteszi, ilyenbõl pedig már 30-50 között teljesen elfogadhatót kapsz.
Példának okáért:
link
36.000-ért adjuk. Sram agyváltó, elõl kosár, lámpa, defektjavítós belsõ, sárvédõ, kitámasztó.. mi kell még?
Csak hiába próbálom a parasztnak elmagyarázni, hogy ne a dögnehéz bitangszéles gumival szerelt össztelós montit vedd városba melóba járni bazzeg, akkor is azt fogja venni, merazjólnézki. Akkó szenvedj baszod.
Városban közlekedni, próbákra járni bõven elég egy mûszakilag rendben lévõ ócsó nóném merev acélvázas monti is. 10-20k max, fék- és váltóbowdenek csere, fékbetétek csere, esetleg lánc csere, ha kinyúlt.
Aztán ha meg mégis lenyúlják, akkor sem kap az ember idegrohamot.
ezt
Tudnátok ajánlani nekem max 40-ig egy kerékpárt?
Városba közlekedésre,próbákra járni, meg kerékpár útvonalra közlekedni kellene...köszi 😊
Positive Mental Attitude
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Positive Mental Attitude
Ezek a gyari fekbetetek amugy mindigis szarok voltak. Nalunk anno az uzletben 90%-ban Magura fekekkel voltak szerelve a gepek,azok is ugyanilyenek voltak. Fekbetet csere utan egy darabig nem volt gond,de ha a KÜF (Kedves Ugyfel)nem boltintott ra,akkor maradt a csiszolopapiros megoldas es ideig-oraig jo volt.
Egy alapos tarcsatisztitas is jo otlet vón' 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Adott egy Avid elixir 3 hátsófék, HS1 160mm-es tárcsa, gyári organikus fékpofák.
Bekopott, nagyon jól fogott, egyszer csak elkezdett hülye hangot kiadni, majd alig fogni. Nem tudom pontosan leírni a hangot, mintha nem feküdne fel a fékpofa, és karcolná a tárcsát, mellette két üvegdarabot karcolgatnál egymással. Mellette pedig nem is fog rendesen, vagyis mintha csúszna.
Nemnagyon tudom szebben leírni. Szóval darabosan fog a fék, és karcoló, sercegõ hangot ad ki. Nem, tuti nem természetes így.
Elõl fékpofát cseréltem már az elején egy fémes, utángyártottra, az azóta is tökéletes.
Valami tipp?
Volt ilyen merész ötletem, hogy az organikus kevésbé tolerálja a melegedést, és netán beüvegesedett vagy bármi hasonló, de nem kapott nagy kiképzést.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Positive Mental Attitude
Arra gondoltam, hogy amig nincs más, leszedhetném elölrõl a váltókarokat meg a sok kábelt, a csavarokat meg meghúzom, ergo nem lehet váltani. Ez mûködõképes lenne?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez természetesen csak akkor igaz, amíg nem estél el. Azután a függõleges-vízszintes tengelyek felcserélõdnek... <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
azért nem lehet mindegy, szerelni kéne a bringára pánik gombot, hogy ilyen scifi szerûen kirúgjon lábat, jobbra is, balra is, hogy ne boruljon az ember 😄
A többi csak imitátor... <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem már megvolt a három, a 2. volt a legdurvább, szinte állóhelyben jobbra dõlés a betonra, könyökkel tompítva. Brutál zúzódás, 2 hétig nem tudtam behajlítani a kezem. Az elsõ és az utsó ehhez képest matiné volt.
Viszont szerintem gyakorolhatja az ember a klipsz kioldást amennyiszer akarja, amíg az nem megy zsigerbõl, addig esélyes a borulás.
Kaptam egy jó tippet még anno. Kezdésnek csak az egyik pedált rakd fel, másik legyen normál pedál. Letekertem így 20-30km-ert, sok megállással, utána fel mindkét pedál, és nem volt semmi gond😊
De azért volt, hogy kipróbálták a bringát. 20szor szóltam, hogy klipszre figyeljenek, eddig három embert kaptam el, mert megálltak elõttem, és dõltek mint a fa..😄
Viszont már nemnagyon tudok lábrögzítés nélkül tekerni, mert azonnal elemelkedik a lábam. Fixis lévén még azonis nagyon megszoktam lepõdni, ha felülök véletlen egy szabadonfutósra 😄 Na az a pánik xd
Positive Mental Attitude