22335
11330766891279474906.jpg
  • pedobear
    Ilyenek ezek a mai gumik (nem valami tartósak)?

1800 mérföld után

• tutuhawer #20292
    meg lehet tippelni, mekkora volt a kocsi sebessége az ütközéskor ezen a videón?
  • tutuhawer #20291
    oldalról ütött el engem is egy autó , de az csak 30-cal jött, úgy is nagyot szálltam, és megúsztam agyrázkódással. Hihetetlen, hogy kis tempónál is mekkorát lehet szállni, én kb 2-3 méterrel odébb estem le. Szarrá ment a bringám, úgyhogy bevitettem magam a munkahelyemre, haza meg gyalogoltam, aztán a lezárt bringát a vállamon még hazáig vittem. Megtanultam a leckét, ez a srác is, remélem, megúszta
  • Knabb
    A piros az tilos :D
  • greg benz
    A video címe epic :D

• Knabb
    A szíjban ott látom a nehézséget, hogy nemsok helyen kapni, amúgy tuticucc :D
  • Blum
    Szerintem joval egyszerubb lehet a javitasa,mint a lancnak. Egy szijjat siman osszehajtasz es belerakod a zsakodba. Elkepzelni nem tudom,hogy eltudna szakadni egy ilyen de ha megis akkor gyerekjatek a csere.
    Viszont az az agyvalto mar mas kerdes,mert ha az szarodik el akkor szivhatod a fogad az arokparton ulve. Alapvetoen az is egy tuti megoldas (en meg soha nem szereltem szet olyat,pedig par tucatot abbol is eladtunk) de van egy olyan sejtesem,hogy nem egyszeru szerelni.
  • Knabb
    Szerintem király dolog a szíjhajtás. Egyetlen baja, hogy még nem valami elterjedt, meg nehéz javítani, akár menet közben, akár máshogy, mert a boltok még nemnagyon foglalkoznak vele szerintem. De amúgy jócucc
  • repvez
    Kinek mi a véleménye erről a rendszerről csak elméleti szinten nem szándékozom megvenni,de az elgondolás akát jó is lehet. Főleg a 18 sebesség és hogy kicsi a difi az áttételek között és nem lesz koszos használat közbe
  • adam46
    Azt, hogy már minden marhaságra ráadják az okos jelzőt. Hihetetlen, próbálják mindenről lehúzni az újabbnál újabb rókabőröket.
  • vajo
    Első, második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik, tizedik.

Ezek a legjobbak, vagy legtűrhetőbbek ebben az árkategóriában. Az utolsó a legjobb amúgy. :D Őt csak a weboldal miatt érdemes megnézni, mert nagyon jó kerékpárokat forgalmaznak, első osztályú. :) Az első linkes oldalt is ajánlom. Nekem van egy X-factom, amit a Hervisbe vettem, de ha rám hallgatsz, akkor kerékpár kereskedőnél veszel biciklit. Ők tényleg értenek hozzá. Nem rég anyum vett egy Scirocco-t ott és ha nem nézem át újra a bringát, és állítok utána, akkor lehet összetöri magát. Tudatlan pojácák. A döntés a te kezedben van. :D (Y)
  • Blum
    Szerintem baromsag.
    Viragzik a kiberbunozes,megjelenes utan 2 nappal mar toltheto a hack amivel barki kitudja nyitni akarmelyik okoslakatot. Aztan megjelenes utan 1 honappal elkezdik perelni a gyartot -mert megse olyan biztonsagos- ami a nagy nyomas hatasara becsodol es eltunik a fold felszinerol,nem lesz tobb support es az okoslakatodat teheted a polcra.

Oszinten szolva nekem mar a tokom televan a mindenfele okos lof.szokkal. Plane ugy,hogy nem is olyan okosak es folyamatosan recskazni kell a biztonsagi hibakkal. Konzervativ pocs vagyok,na.
  • repvez
    Csak addig mig a telefonod le nem merül vagy el nem lopják, mert onnantól még haza sem tudsz menni . meg elég ha szétkurja az elektrinikai részt rajta és már neked sem nyilik majd.

Én már a kulcsossal is jártam majdnem igy.Szétfeszegették a zárfej részét és alig birtam a saját kulcsomat beledugni és elforditani, hogy kinyissam
  • Narxis
    wow ez tök jó
  • Barnabyka
    Mit szóltok az okoslakathoz?
  • RelakS
    ne szennyezd a vizet!
  • bardocz
    Vagy vízbe
  • greg benz
    Csírájában kellene elfojtani...
  • RelakS

Kis pisis milyen agresszív
  • Muttley
    eldöntöttem, döntök :D :D

• vajo
  • shaba23 #20272
    Helló!

Vennék egy bicajt, talán trekkingnek lehet nevezni(országúti MTB?:) )
    Néztem ma a Hervisben a KTM-et és a saját márkás Kilimanjaro-t.
    A KTM a Life Road volt szerintem (nem néztem) a Kilimanjaro-t nem tudom, nem találtam neten hasonlót. XT hátsó váltója volt meg deore első, ennyi maradt meg bennem.
    A lényeg, hogy ott mindkét bicaj 200 körül mozgott, és kb ez az az ár, amit adnék érte. Napi használatra kell (~40km/nap melóba járás+a többi), a magyar útviszonyokra. valami tapasztalat ezekkel kapcsolatban, vagy ilyesmi áron vmi jó gépet tudtok ajánlani? És igen, számít a kinézet
  • ldavid
    vagyis az SG-t kell szidni
  • Roger6
    Nem a YT szar, te nem cserélted le a videó alap linkjét. Nem kell a yt-t szidni a saját hibád miatt.
  • vajo
    Töröljétek előzőt, szar yt.

• vajo
    III. Vértes Maraton 2014, pályabejárás. 1. rész

• Hunter of Deer
    ehh mar faradt vagyok :) szoval nekem is aranylag puha a teleszkop, es hidraulikus tarcsafekem van :)
  • Hunter of Deer
    azt vhogy nem vagom hogy lehet fejreallni normal terepen fekezes kozben :) soha nem szabad satuzni elso fekkel. lehet azt erzessel is huzni es megallni rovid tavon belul. en is fekeztem mar durvat de fejre meg nem sikerult allnom, csak nagyon regen merev villas bicoval + Vfek komboval.
    nekem is aranylag a MArzo 33 LO ez is beesik szepen fekezesnel de a hifros tarcsa szepen mukodik es egy ujjal lazan huzom ugy hogy megalljon szepen.
    lehet neked is inkabb csak egy tarcsafek kellene mint uj telo :)
  • MajczMilena
    20 év után vennék valami "komolyabb" bringát, újonnan, 200-220 ezer lenne a max rá.
    mountain bike. az árgép.hu-n listáztam ki őket ár szerint, a Cube volt ebben a kategóriában, de még nem akarom elsietni.

javaslatok?
  • repvez
    DE még van egy alternativa, az egyik ismerős ajánlotta, hogy probáljak tuningolni a mostani sountur scr telomon, hogy a rugó fölé tegyek be egy távtartót igy alapból lesz egy kicsivel nagyobb előfeszitése és talán igy keményebb é válik és nem esek orra töle.
    A hétvégén ha lesz rá időm kipróbálom.Remélem , nem lesz töle baja,mert akkor halaszthatatlan lesz a csere.
    Az előfeszités állitó tekerő kupak birni fogja vajon az erősebb rugóterhelést,mert muanyag a menet ? Remélem nem nyirja le és lővi ki egy kritikus helyzetbe.
  • repvez
    Most V fékem van és ha villát cserélek akkor egyszerre nem lenne keret tárcsára is váltani, de később az is tervbe van véve, igy ezért nézek olyat amin van mindkettő. Persze ha találnék olyat ami megálna 60ból tárcsával együtt akkor lemondanék a V fékről.

ÉS én a 100assal is ellennék,mert egyáltalán nem hasznáűlom durva terepen ,egész egyszerüen azért gondolkodom a 120asba, mert gyárilag is ezzel szerelték és igy gondolom a geometriának és a bringa viselkedései is igy lenne megfelelő.

Mint korábban irtam , attól, hogy a kormányszáron kihézagolom a 2cm hiányt , attól még a váz elöre fog bukni 2cm-el , amivel rövidebb a teló.
    Legalább is én igy gondolom.
  • Blum
    Ha bator vagy akkor lehet azon huzni 10-20mm-t. Alapvetoen nem ajanlott es nem egeszeges de anno amikor a Marzo DirtJumperek divatba jottek akkor mar beszereles elott kertek,hogy huzzuk ki oket es nem volt veluk gond.
  • vajo
    Egyik legjobb RS teló a középkategóriába, de talán már bele lóg a felsőbe is. Nem lehet feljebb állítani. A 120-as telók már magasabb árfekvésűek. V fékhez vagy tárcsafékhez nézel telót?
  • repvez
    Köszi, elég jó áraik vannak.
    Valaki esetleg tud a rocksocks XC32 TK solo air teleszkópról infót?
    Mert ahogy a képeken és a leirásokban nézem, megfelelne nekem, mert van V és tárcsafék felfogatása és levegős,de csak 100as , van esetleg 120as verziója vagy feljebb lehet állitani?
  • RelakS
    Kivéve, ha más nem kell attól a beszállítótól hetekig.
    Én egy csomagtartót akartam, de szerintem ma megrendelem a bike-discount-tól, ott azt írják, azonnal szállítható...
  • vajo
    Tesóm nem rég vett ilyen Rox 6.0-át 99€-ért (29.990,-) ami nálunk az ebike-on, (ami szerintem nem drága webshop) ugyanez már 48 ezer pénz.
    Gyorsak is, és emailben mindig tájékoztatnak hol tart éppen a csomagod. Házhoz szállítás díja pedig 8€ volt neki.
  • Pistike 007
    Dejó, nem is ismertem. Köszi! :D
  • bardocz
    Ezt jó tudni, akkor majd ha a fullface sisakom lezúzom, tőlük lehet bell drop-ot venni, és nem kell ebayről
  • vajo
    Rosebikes nagyon korrekt. Német cég, de van magyar webshopjuk, a házhoszállítás pedig 1000 és 3000 foritn közé eshet, de van olyan teló is
    ami nálunk majd 60 ezer, itt pedig 130€.
  • vajo
    Rosebikes, Ebike, de úgy is csinálhatod, hogy neten kinézed mi kéne, és bemész a kerékpár boltba, hogy ő tud-e ilyet szerezni. Én így vettem a RockShox telómat. :)