22335
-
#20453 srácok kiváncsiságképpen a bicajon van elöl hátul meg az ullésn kallantyú, amivel lazitani lehet, namármost akkor ezekkel jobb nem kimenni utcára? mert így akkor ellophatják 2 másodperc alatt a kerekeket nem?
vagy hogy van ez?
-
#20452 Eszemben van, nem felejtettem el, megkerdeztem. A fonokomek mar voltak ott, igaz nem bringazni, de azt mondta, hogy nem veszes az ara (gondolom nekik), meg hogy az ar szezonfuggo. Utana keres ahol ok voltak meg hatha van vmiva kozelben mas. A kerdes, hogy: Mikor szeretne/szeretnenek menni? Akkor attol is fugg hogy bringat visznek-e vagy berelnenek-e? -
#20451 Azért nem biztos, hogy ennyire rossz a helyzet, velem is fordult már elő olyan, hogy szétszedtem a bringát nagytakarítás miatt, összeraktam, mentem vele és pár használat után feltűnt, hogy valami nem oké, a balos kar úgy lelazult, hogy mire feltűnt mi is van, már épphogy nem esett le :D Visszatekertem a csavart, faszán meghúztam és onnantól nem volt vele gond. Valszeg összerakásnál nem figyeltem rendesen oda és nem húztam meg eléggé, ennyi történt. Itt is lehet ilyesmiről szó szerintem. -
MaRee #20450 Ez nem hangzik túl jól! Sikerült csavart szereznem bele, majd tesztelem, ha nem lesz ilyen fos idő. Remélem azért megmarad. -
#20449 Köszönöm, átnézem őket! -
#20448 Nem akarlak elkeseríteni, de 100% hogy nem fogja megoldani a csavar csere.
A négyszög tengelyes hajtások ha leesnek akkor már 99%, hogy vagy a monoblokk vagy a hajtókar négyszöge kopott. Így ha most teszel is bele csavart újra kifog lazulni és újra le fog esni.
Persze első körben próbáld meg, és amikor teszed össze használj menetrögzítőt.. Hátha csak kilazult.
De mondom 90% hogy azért lazult le, mert a négyszögek már szétmentek, és mocorog ahogy hajtod... -
#20447 Hexagon x7-ről valami vélemény? -
ToMy_ #20446 Hasonló cipőben járok, nálam ezek maradtak a listán:
Schwalbe Silento '11 HS421
Maxxis OverDrive Maxxprotect
CST Salvo High Protection 1316
Ezek mind 4000-5000 körüliek.
Én végül a Maxxis mellett döntöttem, úgy néz ki, sikerül jóárasítva hozzájutni.
Ha meg nagyon tutit akarsz, akkor Continental Travelcontact vagy Schwalbe Marathon típusai, ezek 10000 körüliek.
Testbike-on nézegesd meg a véleményeket. -
#20445 Continental CityContact 3500Ft körül van darabja és elég tartósnak tűnik a többihez képest és jókat olvastam róla, valamint élőben is megcsodáltam. Viszont viszonylag a vastagság miatt nehéz és terepre nem a legideálisabb az tutti.
-
#20444 Sziasztok! KTM Chichago Series biciklimhez keresek előre-hátra legfőképpen utcára, de terepre is használható jó minőségű gumit. Milyen márkát ajánlatok? Nem megyek vele éves szinten sokat (heti 20-30 km max.), viszont olyan kellene, ami jól bírja az éveket, kopás menetesen se repedezik be az oldala. (Jelenleg gyári van rajt, mintázata még elfogadható, de már repedezett az oldalfala) -
#20443 Shimano Saint fékről van szó :) -
#20442 Mérd meg mekkora csavar való bele, amúgy ilyen kell Neked, csak adott méretben. -
MaRee #20441 Tegnap elhagytam egy csavart a hajtóműből, és leesett a hajtókar. Hogy hogy az rejtély, ugyanis nem éreztem, hogy laza lenne, soha nem nyúltam hozzá.
Milyen csavar kell ebbe, illetve kell valami spéci szerszám az összeszereléshez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ldavid #20440 kicsit drága ahhoz képest hogy csak vezeték, de jópofa
-
Blum #20439 LINK -
#20438 Felesleges a 203, 160 és 180 között vaciláltam. Laza freeride / slopestyle bringa :)
160-180..? Nem találtam ilyesmit. -
Blum #20437 160-->180-as kell neked.
Btw,ahhoz a telohoz a 180-as tarcsa vicc kategoria. Nyugodtan mehet ra a 203 is. -
#20436 Hey!
Kérdésem vala hozzátok:
Adott egy 2014-es Fox Talas CTD teló PM fékrögzítés, adapter nélkül 160 mm-es tárcsával passzol a féktest. Milyen adaptert kell vásárolnom, hogy 180-as tárcsához jó legyen? 160-asat..? Vagy hogyan van ez?
Köszi! -
#20435 megkerdezem neked -
#20434 Értem a felháborodásod, csak nem értek egyet vele. Vannak képeid? Jöhetnek ide!
Mert ugye ennyi erőből nyissunk külön topicot a gyorsasági bringának, a lánchajtásosnak, az MB-nek, a fixinek, a kempingnek, a Csepelnek, a bla-bla-bal mindennek. Nem kell 8.000 altopic, baromság. -
#20433 "Tipikusan magyar!"
Ezt annyira bírom:) Mintha más nyelvű fórumokon nem menne a köpködés:) Hidd el nekem, mi még kulturáltan társalgunk a német, amerikai és egyéb nyugati netezőkhöz képest:)
Én az elmúlt 20 évben egyedül a skandináv, arab és indiai fórumokon tapasztaltam olyat hogy a két/több fél tisztelettel és vitaképesen társalogtak. Sehol máshol - oké ott sem mindenhol és nem angol nyelven. Az amerikaiak és az oroszok ütnek mindenkit parasztpárbeszédben, azokban az országokban mindenki isten, teremtő:)
Szóval, nem mintha büszkék lehetnénk rá, de mi még erősen középvonal vagyunk parasztságban:) -
Knabb #20432 Itteni első hozzászólásod első mondata:
"Szeretném megköszönni, annak aki letiltatta a napokban nyitott Bringa-mánia topikot!" - Ezzel vádoltál minket. Most ugyebár, akit megvádoltak, annak egy eleve negatív kép alakul ki rólad és ezt csak rontod ezekkel a megjegyzésekkel. Ilyenkor mit vársz? Lenyelhetted volna, és most vígan pakolhatnád ide a képeidet, mi meg jól megnéznénk és örülnénk, hogy vannak hsz-ek és érdemes betérni. Erre azt kell olvasni, hogy hisztizel.. abba lehet hagyni, és felszívódni, mindenkinek jobb úgy. -
#20431 Tisztelettel, én kérdeztem, és nem vádaskodtam!
Csak itt nem elmondják, hogy ez,és ez a helyzet, hanem otrombán kioktatnak!
Tipikusan magyar! -
Knabb #20430 Amíg nem jöttél vádaskodni, hogy vajon ki miatt törölték a topikot, addig béke volt itt. Légyszi keltsd máshol a feszültséget, semmi szükség erre. Ez a topik is tökéletesen megfelel arra a célra, hogy képeket rakhass be márkás bringákról. Ide teheted őket, elvégre a témához tartoznak. De az indulatoskodást be lehet fejezni, mert nem vezet semmire. Ezt mondom a többieknek is. Ha nagyon nem viselitek egymást privátban lekardolhatjátok a dolgot. -
#20429 -
#20428 Azt írod szánalmas vagyok, de érv az nincs!
Ki a szánalmasabb kettőnk közül? -
#20427 Mintha, ez annyira igényes lenne!
Told el Te, ha nem tetszik, hogy másnak is van véleménye! -
#20426 Boci akkor esetleg tudsz infót arról, hogy a rax fennsikon merre és mennyiért lehet egy turát tenni bringával? Mert az egyik ismerősőm oda akarna menni,de nemsok infót talál róla.
Tudom, hogy nem teljesen ott van,de a helybéliek hátha tájékozottabbak. -
#20425 Hegyek... ott felfele kell tekerni xD 20 év után most kezdtem el ismét bringázni, 10km sík terep után kiköpöm a tüdőmet -
#20424 Vegülis nem ott, hanem a bayor fövarosban, de hal istennek egy köpesre vannak a hegyek : ) -
Blum #20423 Meg mindig nem sikerult semmi racionalis magyarazatot adnod arra,hogy miert kell ennek egy kulon topik ha egyszer ide is lehet berakni kepeket bringakrol?
#20422: wow...ott is elsz vagy csak ugy kimentetek bringazni egyet? -
#20422 Itt az a szomoru, hogy az ö velemenyet osztja mas is.
Azota nem tudsz aludni, vagy miert ragod magad ilyen hülyesegen?! :D
#20413:
Schliersee-Spitzingsee (stolzenberg-rotkopf-roßkopf-stümpflieg-suttenstein-firstalm-brecherspitz) -
#20421 Nem kell túlragozni. Ez egy ilyen fórum, ha nem tetszik el lehet menni keresni másikat. Senki sem kötelez arra, hogy ezt használd. -
#20420 Az Index Fórumon sem lehet!
A másik, Neked habzik a szád?
A kettő akkor sem ugyanaz, de nem vitatkozok olyannal, aki csak a saját véleményét hajlandó elfogadni!
Itt is hosonló, mint az említett Indexnél, ha valaki rákérdez miért törölték, az értelmes magyarázat:csak!
Közben rengeteg azonos témában van még fent topik, csak más közegekbe rejtik el!
Tapasztaltam! -
#20419 :DDDDDD -
#20418 -
-
Knabb #20416 Najó :D akkor inkább veszek egy rahedli foltot, ahogy néztem azokra is van -
ldavid #20415 beragasztják, ha beviszed -
Knabb #20414 Decathlonba mit jelent a gumibelsőkre a 2év gari? :D Próbáltátok már?