22335
-
Gabo #4757 Én is azt tudom javasolni, hogy linkelj be néhány bringát, amik tetszenek.
Bár nem írtad, hogy össztelos gépet keresel, azért jelezném, hogy ebben az árfekvésben még nem igazán fogsz jó összelós gépet kapni. (Streetre amúgy sem az igazi...) Szóval érdemes eleve merev farú gépen gondolkodni.
Remélem azzal is tisztában vagy, hogy az általad megjelölt kategóriába tartozó bringák nem éppen hosszú túrázásokra valók.
Itt van két link gyűjtemény kiindulásnak, ahol szét lehet nézni:
http://hegyikerekpar.lap.hu/
http://bicikli.lap.hu/ -
Gabo #4756 A probléma csak az, hogy az általad eladni szándékozott bringa egy XC/túra gép. Míg reeves egy DH/Street, azaz extrém igénybevételre szánt bringát keres. -
NOresz08 #4755 JA MAJD ELFELEJTETEM 160 ezer lenne a max amit kérnék érte...de ha sokalanád 150 ezer re lelehetne vinni max.....azért csak enyire mertr elég sok mindent adok mellé....
((nemtom menyire hangsúlyoszni h menire jó ajánlat ez neked...de persze mondod h nah hülye ettöl sem vezsem meg itt nyálaskodik holot nem!!!
TÉNyleg mintha uj lene oylan...dehát te vagy a vevö te döntöd el:)
Minden jót! -
NOresz08 #4754 Am egy jótanács:)ink most vegyél bicot vagy akármit énis most szeretnék ha ezt eladnám mocit mert ezeknek (motor,bicó)télen ugye nincs szezonja és drágábak lesznek tavaszal:)csak egy jótanács most tök mind1 sztem h nálad áll a garázsban vagy mondjuk nálam:)de ez csak tényleg jótanács!
Nemtom hol laksz deha érkelne élöben is a bicó meglehet oldani:)((egy kezdönek amit én adok az egy aranybánya:))
Bicó neve:MERIDA MATTS SPORT 300(TFS)
-
NOresz08 #4753 Nemtudom hogy ilyen stilusút akarnál e veni....ez hegyi MTB de a teleszkópja állitható eröségű maxon teljesen merec és nagyon jol vezsi a kátyúkat ....sztem szinte elnyűhetetelen!!
Én borsodban lakom és van itt egy hegy amire mindig felnentem nyáron...szeretem azt a helyet és...hát az ut anyira nem jo:S...és aztkel eröl tudni h..nagyon meredek 76 al jötem lefelé!!(nem vicc betudom képel bizonyitani) és belementrem enél egy nagy kátyúba:S:Skáromkodtam is nagyonde semi baja nem let pedig aztitem szétszakad a kerék akorát dobot rajta de nem....frankón ment továb sztem rohadt jó a telója...ha érdekelne ez....akkor leirtam az email ciemm telefont is....akk irj hivj:) -
NOresz08 #4752 Hello Reeves most tudom h te valószinűleg uj és nem használt bicót akarnál veni:)ezt aláirom énis iogy tennék de ha megnézed a képeket amit ide belinkeltem akkor látod hogy az én bicómnak semi baja nicns mivel én nagy túrákat mnentem vele mindig átnéztem elöte éás olajozgatam állandóan:)Hoszu km eken ink elövigyázatos voltam h minden működjön rajta nehogy othagyon de.....max anyival hagyot ot h a gumi kilyukat:D
Hallod nem akarok itt csúnyákat mondani de ez a bicó k...a jó nekem elég szar volt elötte Metrobol vet 20 ezerért:Sképezlheted....
És mivel mi bicos csaláf vagyunk apum anyum én....(ez a bicó 2006os évjáratú és 130 ezer volt ujonan)ezért oylat keelt veni ami strapabiro.
Most valszeg aztmondod hogy ink vezsek ujat de akk ha vezsel ujat oké akk még nicsn melete semid se ruha se semi....se lámpa szal csupaszon veszed...
Én meg adok hozzá midnent tényleg és semi baja mert vigyáztam rá nagyon szerettem még most is szeretem csak motort jobban szeretnék:)
-
#4751 150-200 között egész jókat találsz, inkább majd linkelgessél pár bringát, úgyis vannak itt páran akik jó tanáccsal tudnak szolgálni -
reeves #4750 Hello, biciklit szeretnék majd venni tavasszal és már most elkezdtem nézegetni őket. Igazából a downhill típusuak tetszenek, de csak utcn használnám. Egy kis street-re, talán triálra..Full kezdő vagyok. Tudnátok valamilyen biciklit ajánlani? 150-200e között aminek jó a teleszkópja és nem tudom lezúzni pár hét alatt. -
Gabo #4749 A Trek pl. élettartam garanciát válal a vázaira. És úgy tudom a három nagy között még akadnak olyanok, akik szintén. -
NOresz08 #4748 http://images.netbag.hu/20081101/11234332331.JPG
http://images.netbag.hu/20081101/11241093116.JPG
http://images.netbag.hu/20081101/11243856250.JPG
http://images.netbag.hu/20081101/11250488652.JPG
http://images.netbag.hu/20081101/11251792039.jpg
http://images.netbag.hu/20081101/11254498886.JPG
Sziasztok!
Megválnék szeretett Bicómtól!Nagyon jo kis túrákat mentem vele és nagyon szivós a gép.Röviden róla:Kovácsolt küllök festett felni ami duplafalú!!,nemrég vettem rá MERIDA RACE LITE gumit ami 95% os körüli szóval nem nagyon mentem már vele igy öszel:)
Olajteleszkóp(nagyon jól simitja a kátyúkat),aluminium vázas,21 sebeséges,SHIMANO DECORE XT váltóval,Eredeti merida fékekel ELADÓ.
AMit adok hozzá:Hátulra egy Himalája táska,1 BBB elsölámpa ami 3 funkciós(tompitot fény,erös fény vilogo üzemmód(halogén)),1 hátsó ledes lámpa(Hauser),merida kulacstartó kulacsal,1 Cateye kilométerórát.
Ruhazátból adok hozzá:1 BBB rövidgyatyót,1 öszi nadrágot szintén BBB,és 1 Giant polot!!!(hátul zsebes),1 BBB szemüveget 3 cserélhetö lencsével.
Motor vásárlása miatt adom el ezt a gyönyörűséget!:)(max anyi a baja h nincs letisztitva de ha nagyon érdekel akkor kérésre leis olajozom neked télire:)
AKIT érdekel az a [email protected] emailcimen(egyben msn) vagy a 0630/626 7575 mobiltelefonszámon tud elérni!
SÜRGÖS LENNE KÉNE AZ A MOTOR:D -
#4747 mondj egy céget ami gyárt örökéletgaris gépeket olxan kategóriába mint a ktm tehát dh/fr/dirt/road race
normális trekking biciklit sztem nemis gyárt de ha van akk az se életgaris
de sztem nemtudsz olyan gyártót mondani akinek van életgaris terméke...
vázról vagy komplett bicóról van szó?
vázba sincs sztem kompletten meg kizárt dolog mert alkatrészre 1 év van.... -
#4746 Tudtam,hogy ilyesmi lesz a végkifejlet -
#4745 erről van szó. -
#4744 én nem tudok róla -
#4743 a KTM gyárt örökéletgaris termékeket? -
#4742 Logikus:) -
#4741 Ha van láncfeszítő,akkor nincsen első váltó:) De nem is kell. -
#4740 De. -
#4739 a láncfeszítőt azt az első váltó környékére kell felerősíteni a vázra nem? -
#4738 dirt-re még ok...de nekem is váltóval van...meg láncfeszítővel felszerelve a bicóm...hátul van 7 fokozat azt kész...elől meg a láncfeszítő teszi a dolgát...mivel olyan helyen lakom , ahol sokat kell felfelé tekerni, így számomra előnyösebb váltóval... -
#4737 dh-ra meg freeride-ra?:D az elég nehézkes :) -
#4736 durvulásra single speed bicó kell:P -
#4735 hát nem tudom :) én csak logikusan gondolkodtam...de azt tudom h durvulásra...rövid kanalas kell inkább.. -
#4734 pont ezt akartam kérdezni h akk minek gyártanak hosszúkanalast -
vass17 #4733 Biztos van hátránya is különben nem gyártanák a hosszukanalast:) -
#4732 szerintem logikus...mivel kisebb tömeget kell a rugónak mozgatni...másrészt a kerekek benne nagyobbak...több fogszámúak... -
#4731 a rövid kanalas gyorsabban vált...:) -
#4730 Azzal a két légrugó/rugó érzékenységét lehet állítani. -
#4729 Levegős v olajos a teló?:D -
#4728 sztem lehet olajat cserélni -
#4727 Láma kérdés:A teló tetején van kettő ilyen csavaró rész.Az mire való?Mert kicsavartam de olyan mint a valami betöltőnyílás:) -
#4726 aha de miben rosszabb a rövidkanalas mert ugyanannyiba kerül mint a hosszúkanalas tehát ha jobb abban h nem akadnak bele a cuccok ágak fű stb akkor mibe rosszabb szarabb a váltási teljesítménye?? -
#4725 És olcsóbb is neM?:) -
#4724 hosszú kanalast inkább sima tekeréshez használnak...rövid kanalast meg általában durvább dolgokhoz is...mert rövid...és kevesebb az esélye h fenn akad valamiben... -
#4723 Szerintem te is rá jössz:)
Ha hosszú akkor szerintem az nem igen az ilyen nagyin terepes sáros útakra való mert beleakadhat bármi.A rövid kanals terepre jó szerintem.De ez szubjektív:) -
#4722 Hátsó váltóból a hosszú kanalas vagy a rövid kanalas a jobb?
Mi a különbség a 2ő közt?
előnyök hátrányok mind2őnél?
Kössz
SrAta -
#4721 Jaja azt én se birom..
Igaz a Szabadsághegynél is van egy müemlék ami egy púp (kis domb) és azon van egy emlékmű... Pont ugy esik, hogy rá lehet menni, és nagyon faszán dob el, jó ugrató.. Azt szoktuk ugrani mindig.. De nincs szétbarmolva.. Csak a fü ment ki ez alatt a sok év alatt. -
Gabo #4720 Ha egy kicsit elvonatkoztatsz, akkor adja magát a dolog.
A városi környezet ugyan úgy kínálja az akadályokat, mint az erdő vagy egy épített pálya. Akik előszőr belevágtak ebbe, valószínűleg ugyan erre gondolhattak.
Azt viszont nehezen veszi be a gyomrom, mikor műemlékeket használnak ilyen célra. -
#4719 pl egy rész az NWD-ból -
#4718 pontosan az amit alul írtál