22335
-
#4797 epic fail. -_-
http://2.bp.blogspot.com/_Q87phprIbdY/SKm9LgqAdlI/AAAAAAAACS8/XLCSGdQBoTY/s1600/sandm.jpg -
#4796 afakk. szoval. itt -
#4795 s&m kormány? :D
amúgy nekem sem kéne semelyik az innen belinkeltekből. ingyen kéne, de ha vesz az ember akkor ált. nem ilyet. -
#4794 Persze azt látni hogy nem ott van gyengítve ahol nagy a terhelés. De akkor is olyan szar:D
Mindegy nekem nem kéne na. -
#4793 eastern. az egyik legöregebb bmxeket gyártó cég, profi szinten természetes minden egyes gramm számít... ha már úgy is szponzorált valaki akkor nemmindegy hogy eltörik-e alatta? kap úgy is újat. :P
viccet félretéve nem ott fognak eltörni ahol gyengítve van ez 100% -
#4792 Nemtudom hogy ezzel érnek-e valamit...
Megéri ennyire legyengíteni a vázat pár grammért? -
#4791 dedurvaXD -
#4790 hol van már kikönnyítve? :O
-
#4789 Nem erről van szó!
Arról hogy 2007-es vagy ilyesmi vázat akarok, ahol a Váz mozgása már 19-20 centi. Ehhez már egy 200-203-as villa kellene.
De azért irtam tegnap, hogy mutasd meg, mertha ugy alakul, hogy nem tudok 2007-es vagy ujabb vázat venni, akkor lehet jo bele.
Köszönöm a képet egyébként! Kurva jól néz ki!! -
#4788 neked kevés a 18? tán 5-6 méteres letöréseket ugrálsz, vagy mi fene? nekem bőven elég volt. az eladás oka pont a kihasználatlanság.
kérésre:
-
#4787 Képed van róla?? Igaz 18 centi kezd kevés lenni. Stabba raknék majd valamit ha megvettem..
Na muti meg, aztán gondolkozom.. -
#4786 Estét! tudom, nem hírdető oldal, de nálatok is rákérdezek, nem érdekel vlkit 04-es Rock Shox Boxxer WC villa? 180 vajpuha út, oda-vissza út csili, nem köpi az olajat, [tekintve h most volt szervízben, szimering, és olaj cserén.] Gold tech vállal, stb stb. biztos ismeritek!:D
az állapota tipp-topp, karcos, mivel volt használva. Irányár: 70.000 Magyar pénz, kis alkuval. -
#4785 Sajna nem ismerem őket, de mivel mind 2 Rock Shox és mind2 tura igy sok különbség nincs.
Valszeg technika beli különbség lehet. Nem hiszem hogy anyagban más lenne. -
#4784 Holnap tervezem a telóm megrendelését és ez a kettő közül választanék..
1,Rock Shox Tora 318 Solo Air
2,Rock Shox Tora 318 U-Turn
Durvulós xc re keményebb túrákra sztetek melyik előnyösebb? melyik bírja jobban? -
#4783 jaja a festése nem tetszik, sehol egy bazi kona felirat:D -
#4782 Na most a váz az ugyan az mint eddig. Hát a festése:D Az nem sikerült valami jól.
És azért ilyen gnóm:D Mert ez a váz nagyon pici..
Az alkatrészei Kona minőség faszák! Persze Acera van rajta az lehjetne mondjuk lx, de gondolom akkor nem ennyibe kerülne.
Szóval szerintem jó vétel, hát a festése olyan amilyen ez nem sikerült túl jól:D -
vass17 #4781 Hát őszintén szólva ez a váz tényleg nagyon szarul néz ki. Gondolom persze a minőség megvan, de valahogy akkor sem az igazi, az előző jobb volt, az biztos:) -
#4780 Cuccok jók rajta, meg a dj3 is frankón néz ki, de a bringa valahogy nem kona-s, nem tetszik nekem! -
#4779 Hy all!
Nah az a helyzet áll fenn, hogy érdeklődtem egy kona shred iránt csak sajna nem rendelhető már a 2008as
helyette így néz ki a 2009es
Vélemény?
Az adatlapja meg ittvan:
-
#4778 lesz még nagyon nagy tartósteszt is :D -
szieszáj #4777 tényleg tartalmas :) -
#4776 nagyon nagyon nagy lámpateszt -
vass17 #4775 Beszélek itt baromságokat: most látom, hogy ez is levegős, és kb 2100gramm környékén van a tömege. -
vass17 #4774 Szerintem a Tora is jó választás, persze biztos nehezebb, mint egy levegős, de akkor is megkapod max 50-ért (én elég sok jót olvastam a 302-esről is, gondolom a 318-as még jobb:D) -
szieszáj #4773 szia!
szerintem ez egy jó választás, elsőre ez jutott eszembe :R7 -
#4772 Hali! Mi a véleményetek erről a telóról
Rock Shox Tora 318 Solo Air 100mm PopLoc?
Szerintetek 80k körül melyik a legjobb légteló túrára és laza durvulásra? -
#4771 de nekem sárga a villám :P
pedig nem szeretem ezt a színt :D
amúgy szürkésbarna
vagy te arra érteted, hogy az átlagban sok a narancssárga?
egyik cimbimnek a hawerjának is gyári színekbe tündököl az akkor 170eFt-os KTM-je
pont ezzel a bringával kilóg a tömegből, mert csak neki van a másik 5-el szemben -
#4770 Sokaknak az a lényeg hogy felvágjanak a kecójukkal. Szerintem nem az a fontos hogy minél feltűnőbb legyen... Barnában jobb, mert az amúgyis kevés Knoxville-ből a tiéd legalább nem sárga:D -
#4769 most akkor megveszed vagy sem? :D
barna tényleg szép
de a gyári színben narancs a KTM
én is nehezen döntenék
de a gyári színben jobban felismerik a bicót -
Gabo #4768 Az all mountain bringák össztelósak és általában 120-150 mm között mocorognak. Egy Trek 3900-ből ilyet nem lehet összehozni.
Viszont ettől még egy jól használható XC/túra gépet igen.
100-120k-ból már futja egy jobb 100 mm körül mocorgó első telóra, normális kerekekre és hidralikus tárcsafékekre, meg egy elfogadható meghajtásra.
Telóból 100 mm-nél többet mozgót nem érdemes és nem is szabad ebbe a vázba építeni. A nevesebb gyártók modelljei között érdemes nézelődni. Pl. Rock Shox, Fox, Manitou, Marzocchi.
Fékből Avid, Hayes esetleg a Shimano fékjeit érdemes nézegetni. Előre 180 mm, hátra 160 mm tárcsa átmérő valószínűleg elég lesz.
Meghajtásból legalább Deore szett, egységesen minden hova.
Kerékből valami finom duplafalú felnivel (pl. a Syncros felnik) és ipari csapágyas agyakkal szereltet érdemes választani vagy építtetni.
Ha marad pénz, akkor lehet venni egy jobb kormányt, kormányszárat és nyeregszárat. (A Syncros kiegészítők minőségben és kinézetben sem rosszak.) Esetleg jobb gumikat.
A magam részéről a sorrend telo és fékek, minden más utána. -
#4767 Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni hogy hogyan építsem át Trek 3900 discemet hogy egy használható all mountain bicót kapjunk amivel nem halsz meg 1 kerékpártúra során sem és a hegyen is megállja a helyét... Mert sikerült 1 kis zsebpénzt összegyűjteni és kb 100 120k ból gazdálkodhatok és ti mit ajánlotok hogy mit vegyek először... Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket -
torokandras #4766 Barna!! -
#4765 Barnában.
Miért, most veszel? -
#4764 Nah szal az a kérdés, hogy:
1)
2)
Melyik színbe jobb szerintetek?? -
#4763 Mongoose 2009 Tyax elite
az alsó bicaj nagyon komolyan néz ki :O -
#4762 :D Jahh. Az nagyon jó választás! -
#4761 Hátja.
Kona Shred nem rossz választás. Ugye Gordon?:D -
reeves #4760 "Gabo jó a biciklid, de sajnos nem ilyet szeretnék." Bocs, de ez Noresz08-nak szólt! -
reeves #4759 Hali
Gabo jó a biciklid, de sajnos nem ilyet szeretnék. Tudom, hogy a max 200.000ft kevés egy DH biciklire még kezdő szinten is, de csak látványba tetszik itt nálunk nincs ilyen terep sajnos. Merev villára gondoltam, mert az össztelósok nagyon sokba kerülnek, ha meg olcsók akkor olyanok is...Nem elhanyagolható, hogy 193 centi magas vagyok :D
Ezt néztem ki magamnak: http://www.speed-way.hu/index.php?action=termek&offset=42&id=841&fokatID=116&katID=159
Pár helyen azt írják, hogy könnyen törik a váz.
Amúgy ez a favorit nállam: http://www.scottusa.com/service/files/images/products/products/photos/wQ88sKA3SMfAOq1P0558vcG5799L57if.jpg
csak megfizethetetlen(1,5 millió körül van). Amúgy nem érdemesebb összeraknom inkább egy biciklit?
-
#4758 A másik probléma meg, hogy nem tud írni, és megfájdult a fejem:D