22335
-
istvan24 #4837 Sziasztok. Sajnos gyerek korom ota nem volt alkalmam biciglizni es most igy 24 evesen ujra nyeregbe pattannek. Ahogy a latom a valasztek lenyegesen bovebb mint 15 eve es tanacstalan vagyok. Bocsi hogy ilyenekkel zaklatlak titeket, de segitseget kerek, milyen bringat tanacsoltok nekem.Magamrol: 170cm magas, 89 kg....hmm. Igazabol hosszutavu turakban gondolkoznek a kesobbiekben(tobb napos ill. hetes)ahogy idom engedi. Total normal igenybevetelre gondolok, semmi extra, de szeretnek fasza telot elore, ill. "tarcsafekeket" (ha sikerulne elegge megbolondulnom, szeretnem bebringazni Europat apranket. Lehet furan hangzik egy kezdotol, de valahol mindenki elkezdte egyszer.)Lehet ilyen gyari bringat venni ami nekem kene, vagy erdemesebb osszepakolni? Kb. 150.000.-350.000. kozotti osszeget szannek ra. Vagy elobb javasoltok csak vmi olcsobb kezdo bringat? Vagy mind1. Koszonom -
#4836 :D Majd kiderül:D Mondjuk én ezeken a pályákon nem vagyok valami nagy pukk. Sőt:D
Inkább Dh-ban vok otthon ..
De azért lehet kinézek majd egyszer. -
#4835 következő jam-re jöhetsz is ;) -
#4834 Aham! Hát elég jónak tünik! Gratula érte!
Fót nincs is messze:D -
#4833 na jól eltoltam a két linket, értitek remélem :D -
#4832 ez már van. csak folyamatosan nagyobbítjuk.
már 2éve van a pálya, 2sorral egy kisebb egy nagyobb, egy jó 5méter magas negyedíves wallride kiállós fal, egy visszasor amik picik, de teknikásak, meg egy batársor ami akkora hogy néhányszor beférne közé a bicóm, de az használaton kívül van., továbbá van egy félcső földből, de montinak picit pici, bmx-nek ideális.
Fót-on van, anno linkeltem trélszes fotókat, azok is ott készültek.
ugrók között van kis spine, nagy spine, lukas - asztalos, elég technikás a pálya.
aki lemaradt volna,
a hsz-ekben vannak képek (verseny volt nálunk jam. és ott készült a angyja.
ebben -
#4831 Aztaaaaaa -
#4830 2. hogy miért raktam be?
Van Balesetek topic is
oda is elég durva képek kerülnek be
elrettentésnek jó, hátha jobban odafigyel a másikra és így elkerülhető, megelőzhető 1 baleset -
#4829 elpusztult! -
#4828 Merefele lesz ez a pálya?? -
#4827 Mondjuk erre két válaszom van!
1 az is egy sutyó aki lefotozta.
2 ezt nem irom meg mert ugyis tudod! -
#4826 csak elmondom neked h ezt csak beletették, már döglött volt:P -
#4825 :D -
#4824 kurvára lol te parasztfasz. -
#4823 LOOOL xDDDDD -
#4822 még tegnap is meg ma is ássuk a trélszt :] hát ilyen a DTLF :)
latyakban, vízben, dagonyában is épít ;)
a nagy sor lassan eléri a 3 métert (ugró magasság) a kissor, utolérte méretben a volt nagy méretét, olyan 2-2.5 méter körüli.
Továbbá elkezdtünk építeni egy racing pályát, jó pumpálós huplikkal, meg 1méteres, épphogy kormányszéles árkokkal, 4-5 méter hosszú 10centi magasat repítő longjumpok, 2méter magas függőleges wallridekanyarok :] atom :) egymás mellett a két sáv. elég dúrva lesz tavaszra mire összekeményedik. lesz majd nagy versenyzés :)
Télen még megépül egy komplett indító fából olyan 3 méter magasra. egyik irányból indító lesz egy gecinagy negyedívre, olyan 5méter magas lesz ;) tetején placcal hogy ki lehessen álni, másik irányból meg egy nordshore eleme lesz, mindez az eddigi pálya fölött, elég hangulatos lesz a több szintes pálya ;)
élménybeszámló vége :P -
#4821 hát ez megdöglött -
#4820 :| -
#4819 ez ugye nem saját?... -
#4818 -
#4817 Inkább a merev villa. -
#4816 egy alaból szétkúrt 2szer lekoppintott rst cápa eladhatatlan pót telónak használja a gyerek szal nem kár érte és kilőtt a füle mellett az állító dugó szal csillapítása nincs de mégis jobb mint egy merevvilla... -
#4815 Kölcsönbe?
Az sosem jó senkinek.
Vannak tapasztalatok.
Haverom egy kölcsön Stinky vázat nyomott ketté.
No gari:)
Fail.
Tudom hogy ezzel nem olyan helyekre mész, de akkor is. Kölcsön...
Na! -
#4814 májusban már lesz de ez volt az uccsó darab váz és egy 20assal olcsóbb volt mint amúgy és elsz mert kapok köcsönbe villát stucnit meg kormányt szal már márciusba rohangálni fogok vele valszeg:D -
#4813 Csak nem vártál meg.
Nem is lesz abból mostanság használható kecó. -
#4812 miért lenne egy konával kényelmesebb? ns-be is lehet rakni teleszkópot sőőt :] legtöbbe van is, és meg kell hogy hagyjam kényelmesebb mint a bmx-em :] -
#4811 ns full 4130crmo = megengedhetik hogy vékony legyen
kona alu = erősségehez vastagság kell -
#4810 amúgy még eladó egy fully váz is!:D
Magellan Vega DH 03, max 254mm út, FSR rendszerű, kormánycsapággyal, X-Fusion taggal, 200-at mozog a segge. a váz felvan polírozva, festésre ment volna, de elfogyott a pénzem. :/
60 ezer HUF az ára. -
#4809 51500 helyett már leis scsaptam ugyanarra a vázra 41100ér szállítással együtt:D -
#4808 Ja marha jól néznek ki az ns bringák, de a vázuk olyan kis vékonyka, persze nem azt jelenti hogy nem bírja a strapát, mégiscsak arra tervezték! Én mondjuk azért választanm a kona-t mer azzal azért el lehet menni 1-2 rövidebb túrára is az NS-el sztem kényelmetlenebb lenne ez! -
#4807 egyébként össze kukáztunk msn-en egy jobbat mint ez és nem is ennyi. Kicsit olcsóbb!
De egyébként vonatkoztassunk már el a márkától! Ebben semmi nem kona vagy akármi csak a váz! Ha egy KTM, vagy egy merida lenne is ennyi. csak más van ráirva! -
#4806 jahh csak ő nem merev villás 24"-os biciklit akar.
200 ból kijön egy lada is csak cseszheted ha bringázni akarzs:D -
#4805 200ból kijön egy vfékes ns capital 2008as, ns merev villával, sun felnivel, odi gumikkal, ns kormány, hoffman hajtás-pedál, ns befogo, odi ülés, és voilá van egy atomzsír 24"es bmx szint, ami azért nem gyengén ver akármilyen kona-t. -
#4804 Wazz összeirtam egyet de kicsit kemény lettaz ára igaz brutál állat lenne ha megépitenéd:
Ugye a váz a Shred 51500Ft
Da bomb Da Rims Kerék sett (tárcsás agyakkal) 55000ft
Fék : Avid bb7 echanikus tárcsa 160-as tárcsával: 2x 12490
Villa: Marzo DJ3 34000ft
Fogskeréksor: Sram 2800ft
Hajtókar: Truvativ hussafelt Isis drievos középrésszel: 11900ft
Kormány: Truvaitv Hussafelt: 3200ft
Stucni: Truvativ Hussafelt 3200ft
Kor csapágy: Bike posotiv: 2500ft
Maxxis Klsö 2db kb 2x 6000ft
Sram lánc: 3100ft
Truvativ rock ring: 9900ft
Nyereg cső: 3700ft
Deore hátsó váltó: 6500ft
Ez igy össz vissz: 205790ft
De!!
Ugye van gumid, lehet van kereked és ha nem kell a Rock ring:
Akkor: 128890ft
De akkor lehet a fék nem jo rá.. ezért akkor azt v-fékre cserélni, vagy két agyat be füzetni a mostani kerekedbe. Az még egy 20000ft
Nagyából 148890ft
És egy bitang jó gép lenne belőle! -
#4803 Sziasztok!
Nah most megint úgy alakult, hogy lenne egy KONA SHRED VÁZ méghozzá 2008as és 15,5"os vázméretben, tehát pont fasza.
Nah szóval ott tartunk, hogy semmim sincs mega bicóból.
A váz 51500FT körül van.
Mennyiből lehetne ebből bicót csinálni?
Írjatok alkatrészlistát légyszíves árakkal mert én annyira nemvágom a dolgokat de én ahogy összepakolgattam a NEM BIZTOS HOGY KOMPATIBILIS alkatrészeket, olyan 168 000FT-re jött ki.
De ha valahogy olcsóbban lehetne az jólenne:D
Szóval légyszíves segítsetek
A vázat a BIKEMARKET.HU ról rendelem szóval ha megoldható még az a + kérés hogyha úgy jobban megéri onnan válogassatok alkatrészeket
Nagyon szépen Köszönöm
Üdv!
SrAta -
#4802 Rendben ha majd meglesz a váz és tudom mi kell bele szolok!
(persze ha még meglesz) [rakd fel bike mag piactérre ott sokan vásárolnak!] -
#4801 fogalmam sincs, 20e korul -
#4800 egy ilyen kormány mennyi lehet?:D -
#4799 értem. hát figyelj, ha majd érdekel a dolog, írsz rám privit, és lebeszéljük a részleteket. -
#4798 Nem gyönge sorminta:D