Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy példa: a profi országutisok egy nagy háromhetes versenyen letekernek pl 2500 kilmométert, és õk is meg vannak halva a végén, pedig egész évben erre készülnek.
ゾルターン
ゾルターン
ami minimum egy furgon, amiben elfer egy csomo felszereles
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az 10 nap
oda vissza 20
es akkor meg ott vannak a defektek, a meghibasodasok
szal minimum 1 honapos tura
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De azért arra megkérhetlek benneteket , hogy mondjátok másoknak is talánakad pár ember a környezetetekben akit érdekel a dolog.
Köszi
ゾルターン
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ゾルターン
Van a Franciáknak , legyen nekünk is .Ha nem is akkora , de a milyénk
ゾルターン
nekem tuti elhasználódna a telóm, szívesen venném ha menetközben kapnék egy Duke Xc-t 😄 <#eplus2>#eplus2>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ha tényleg úgy kennénk 2-3 nap utánna gatya.
Normál temporól beszélek , csapat munkáról. Azért abban nem igazán értenék veled egyet , hogy "országútival simán tudod tartani a 40km/h-s átlegsebességet" hosszú távon képtelenség , csak csapatban.
Minden nap lenne egy cél amit el kell érni / pihenõ hely ahol az éjszakát töltjük / és persze menet közben is lenne pihenõ hely ahol fel lehet egy kicsit frissülni.
Elég mazohistának tûnik ez a táv , de utánna ha végig csináltuk , persze oda-vissza elmondhatjuk : -ez valami , csinálják utánnunk.
ゾルターン
Ez nem verseny lesz , itt mindenki gyõztes lesz ha vigig csinálja.
ゾルターン
Lesz oyan aki szerel ha gond van , minden meg lesz szervezve a szállás a kaja minden csak ember kellene aki bevállal ilyet.
ゾルターン
max 15-20 között valahol.
Nem légvonalban annyi. Az a 100-150 km nem sok egy napra 25 km/h átlaggal 4-6 óra . / és az nagyon kényelmes , csak a segge bírja az embernek /
Amúgy a legtöbb amit mentem egy nap 210 km volt és másnap biciklire ültem / az tény hogy ez egy egész nap volt , szünetekkel /
Van 10 hónap készülni rá !!!!!
Mindenkinek nagyon örülnénk , minél többen vagyunk annál jobb .
ゾルターン
amúgy naponta olyan 100-150 km-t meg lehet tenni, csak másnapra olyan izomlázad lesz, hogy fel se tudsz majd ülni a cangára. meg ha nem szoktál naponta 100-150 km-t tekerni, akkor 3. nap már meg leszel halva.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Csináljunk valami olyat ami nem mindennapos.
Ennek a megszervezése se lesz semmi de ha lesz elég jelentkezõ akkor menni fog.
ゾルターン
Jövõre szerevernénk egy túrát.
Le szeretnénk tekerni Görögbe , és ehhez szeretnénk jó társaságot össze szedni.
Ha valakinek van hozzá kedve és ideje , kérem jelezze : [email protected]
Van még idõ az tény de szeretnénk felmérni a bevállalósak táborát<#smile>#smile>
thx
ゾルターン
Na idén lehet én is kimegyek riogatni...😄DDDDDDD
idén nem torzulok ki megint :C
Hosok 1800
gyertek!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de ez igaz a gyalogosokra
ha jársz autóval, kerékpározol, tömegközlekedsz és még gyalogolsz is, pontosan tudhatod kiben mikor mi játszódik le
meg persze egy kis tolerancia is segíthetne
hogy nem én vagyok egyedül, és nem enyém minden
Azért Én inkább az javasolnám, hogy legyetek óvatosabbak!
Lehet, hogy meghúzod a kocsi, lehet hogy letöröd a tükrét, de lehet hogy az autós legközelebb pont ezért fogja ráhúzni a kormányt egy másik, esetleg vétlen bringásra.
A matricás megoldás jó. Csak ne olyan helyre ragasszátok, ahol zavarja a kilátást. Ugyanis ha így tesztek, az szándékos veszélyeztetésnek minõsülhet!
Egy másik fórumon olvastam, egy montis sráctól. Egy alkalommal ment elõtte egy dirt bicos fickó. Kihajtott eléjük egy kocsi. Az elõtte haladó srác erre a világ legtermészetesebb módján felugratott a kocsi motorháztetõjére és végig gurult rajta. Persze a sofõr köpni-nyelni sem tudott. Ez is lehet egy jó megoldás. <#wink>#wink>
Egyébként számomra a kedvenc szöveg, amit egy autóstól kaptam válaszként arra a kérdésre, hogy miért parkol a kero útra azt volt, hogy "Mert itt van árnyék.". Kíváncsi lennék, hogy mit szólnának ahhoz, ha Én meg az út közepén kezdenék defektet javítani, mondván ott van hely...
A gyalogok ellen meg ott a csengõ. Persze csikorgó kerekkel fékezni mögötte szintén hatásos lehet. <#vigyor1>#vigyor1>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
õ azzal szokta nyomni, egy kicsit kipakolja a seggét és szépen odarak😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"