22335
11330766891279474906.jpg
  • istvan24
    Sziasztok. Sajnos gyerek korom ota nem volt alkalmam biciglizni es most igy 24 evesen ujra nyeregbe pattannek. Ahogy a latom a valasztek lenyegesen bovebb mint 15 eve es tanacstalan vagyok. Bocsi hogy ilyenekkel zaklatlak titeket, de segitseget kerek, milyen bringat tanacsoltok nekem.Magamrol: 170cm magas, 89 kg....hmm. Igazabol hosszutavu turakban gondolkoznek a kesobbiekben(tobb napos ill. hetes)ahogy idom engedi. Total normal igenybevetelre gondolok, semmi extra, de szeretnek fasza telot elore, ill. "tarcsafekeket" (ha sikerulne elegge megbolondulnom, szeretnem bebringazni Europat apranket. Lehet furan hangzik egy kezdotol, de valahol mindenki elkezdte egyszer.)Lehet ilyen gyari bringat venni ami nekem kene, vagy erdemesebb osszepakolni? Kb. 150.000.-350.000. kozotti osszeget szannek ra. Vagy elobb javasoltok csak vmi olcsobb kezdo bringat? Vagy mind1. Koszonom
  • gordon 24
    :D Majd kiderül:D Mondjuk én ezeken a pályákon nem vagyok valami nagy pukk. Sőt:D

Inkább Dh-ban vok otthon ..
    De azért lehet kinézek majd egyszer.
  • VRSDM
    következő jam-re jöhetsz is ;)
  • gordon 24
    Aham! Hát elég jónak tünik! Gratula érte!
    Fót nincs is messze:D
  • VRSDM
    na jól eltoltam a két linket, értitek remélem :D
  • VRSDM
    ez már van. csak folyamatosan nagyobbítjuk.
    már 2éve van a pálya, 2sorral egy kisebb egy nagyobb, egy jó 5méter magas negyedíves wallride kiállós fal, egy visszasor amik picik, de teknikásak, meg egy batársor ami akkora hogy néhányszor beférne közé a bicóm, de az használaton kívül van., továbbá van egy félcső földből, de montinak picit pici, bmx-nek ideális.

Fót-on van, anno linkeltem trélszes fotókat, azok is ott készültek.

ugrók között van kis spine, nagy spine, lukas - asztalos, elég technikás a pálya.

aki lemaradt volna,

ebben
    és

a hsz-ekben vannak képek (verseny volt nálunk jam. és ott készült a angyja.
    ebben
  • norbi56
    Aztaaaaaa
  • MaSzKa
    2. hogy miért raktam be?

Van Balesetek topic is
    oda is elég durva képek kerülnek be
    elrettentésnek jó, hátha jobban odafigyel a másikra és így elkerülhető, megelőzhető 1 baleset
  • MaSzKa
    elpusztult!
  • gordon 24
    Merefele lesz ez a pálya??
  • gordon 24
    Mondjuk erre két válaszom van!

1 az is egy sutyó aki lefotozta.

2 ezt nem irom meg mert ugyis tudod!
  • cicai
    csak elmondom neked h ezt csak beletették, már döglött volt:P
  • cicai
    :D
  • VRSDM
    kurvára lol te parasztfasz.
  • cicai
    LOOOL xDDDDD
  • VRSDM
    még tegnap is meg ma is ássuk a trélszt :] hát ilyen a DTLF :)
    latyakban, vízben, dagonyában is épít ;)
    a nagy sor lassan eléri a 3 métert (ugró magasság) a kissor, utolérte méretben a volt nagy méretét, olyan 2-2.5 méter körüli.

Továbbá elkezdtünk építeni egy racing pályát, jó pumpálós huplikkal, meg 1méteres, épphogy kormányszéles árkokkal, 4-5 méter hosszú 10centi magasat repítő longjumpok, 2méter magas függőleges wallridekanyarok :] atom :) egymás mellett a két sáv. elég dúrva lesz tavaszra mire összekeményedik. lesz majd nagy versenyzés :)

Télen még megépül egy komplett indító fából olyan 3 méter magasra. egyik irányból indító lesz egy gecinagy negyedívre, olyan 5méter magas lesz ;) tetején placcal hogy ki lehessen álni, másik irányból meg egy nordshore eleme lesz, mindez az eddigi pálya fölött, elég hangulatos lesz a több szintes pálya ;)

élménybeszámló vége :P
  • Szabi84
    hát ez megdöglött
  • Pistike 007
    :|
  • VRSDM
    ez ugye nem saját?...
  • MaSzKa
  • Pistike 007
    Inkább a merev villa.
  • SrAta
    egy alaból szétkúrt 2szer lekoppintott rst cápa eladhatatlan pót telónak használja a gyerek szal nem kár érte és kilőtt a füle mellett az állító dugó szal csillapítása nincs de mégis jobb mint egy merevvilla...
  • Pistike 007
    Kölcsönbe?
    Az sosem jó senkinek.
    Vannak tapasztalatok.
    Haverom egy kölcsön Stinky vázat nyomott ketté.
    No gari:)
    Fail.
    Tudom hogy ezzel nem olyan helyekre mész, de akkor is. Kölcsön...
    Na!
  • SrAta
    májusban már lesz de ez volt az uccsó darab váz és egy 20assal olcsóbb volt mint amúgy és elsz mert kapok köcsönbe villát stucnit meg kormányt szal már márciusba rohangálni fogok vele valszeg:D
  • Pistike 007
    Csak nem vártál meg.
    Nem is lesz abból mostanság használható kecó.
  • VRSDM
    miért lenne egy konával kényelmesebb? ns-be is lehet rakni teleszkópot sőőt :] legtöbbe van is, és meg kell hogy hagyjam kényelmesebb mint a bmx-em :]
  • VRSDM
    ns full 4130crmo = megengedhetik hogy vékony legyen
    kona alu = erősségehez vastagság kell
  • Truck Driver001
    amúgy még eladó egy fully váz is!:D
    Magellan Vega DH 03, max 254mm út, FSR rendszerű, kormánycsapággyal, X-Fusion taggal, 200-at mozog a segge. a váz felvan polírozva, festésre ment volna, de elfogyott a pénzem. :/
    60 ezer HUF az ára.
  • SrAta
    51500 helyett már leis scsaptam ugyanarra a vázra 41100ér szállítással együtt:D
  • Szabi84
    Ja marha jól néznek ki az ns bringák, de a vázuk olyan kis vékonyka, persze nem azt jelenti hogy nem bírja a strapát, mégiscsak arra tervezték! Én mondjuk azért választanm a kona-t mer azzal azért el lehet menni 1-2 rövidebb túrára is az NS-el sztem kényelmetlenebb lenne ez!
  • gordon 24
    egyébként össze kukáztunk msn-en egy jobbat mint ez és nem is ennyi. Kicsit olcsóbb!

De egyébként vonatkoztassunk már el a márkától! Ebben semmi nem kona vagy akármi csak a váz! Ha egy KTM, vagy egy merida lenne is ennyi. csak más van ráirva!
  • gordon 24
    jahh csak ő nem merev villás 24"-os biciklit akar.

200 ból kijön egy lada is csak cseszheted ha bringázni akarzs:D
  • VRSDM
    200ból kijön egy vfékes ns capital 2008as, ns merev villával, sun felnivel, odi gumikkal, ns kormány, hoffman hajtás-pedál, ns befogo, odi ülés, és voilá van egy atomzsír 24"es bmx szint, ami azért nem gyengén ver akármilyen kona-t.
  • gordon 24
    Wazz összeirtam egyet de kicsit kemény lettaz ára igaz brutál állat lenne ha megépitenéd:

Ugye a váz a Shred 51500Ft
    Da bomb Da Rims Kerék sett (tárcsás agyakkal) 55000ft
    Fék : Avid bb7 echanikus tárcsa 160-as tárcsával: 2x 12490
    Villa: Marzo DJ3 34000ft
    Fogskeréksor: Sram 2800ft
    Hajtókar: Truvativ hussafelt Isis drievos középrésszel: 11900ft
    Kormány: Truvaitv Hussafelt: 3200ft
    Stucni: Truvativ Hussafelt 3200ft
    Kor csapágy: Bike posotiv: 2500ft
    Maxxis Klsö 2db kb 2x 6000ft
    Sram lánc: 3100ft
    Truvativ rock ring: 9900ft
    Nyereg cső: 3700ft
    Deore hátsó váltó: 6500ft

Ez igy össz vissz: 205790ft

De!!

Ugye van gumid, lehet van kereked és ha nem kell a Rock ring:

Akkor: 128890ft

De akkor lehet a fék nem jo rá.. ezért akkor azt v-fékre cserélni, vagy két agyat be füzetni a mostani kerekedbe. Az még egy 20000ft

Nagyából 148890ft

És egy bitang jó gép lenne belőle!
  • SrAta
    Sziasztok!
    Nah most megint úgy alakult, hogy lenne egy KONA SHRED VÁZ méghozzá 2008as és 15,5"os vázméretben, tehát pont fasza.
    Nah szóval ott tartunk, hogy semmim sincs mega bicóból.
    A váz 51500FT körül van.
    Mennyiből lehetne ebből bicót csinálni?
    Írjatok alkatrészlistát légyszíves árakkal mert én annyira nemvágom a dolgokat de én ahogy összepakolgattam a NEM BIZTOS HOGY KOMPATIBILIS alkatrészeket, olyan 168 000FT-re jött ki.
    De ha valahogy olcsóbban lehetne az jólenne:D
    Szóval légyszíves segítsetek
    A vázat a BIKEMARKET.HU ról rendelem szóval ha megoldható még az a + kérés hogyha úgy jobban megéri onnan válogassatok alkatrészeket
    Nagyon szépen Köszönöm
    Üdv!
    SrAta
  • gordon 24
    Rendben ha majd meglesz a váz és tudom mi kell bele szolok!

(persze ha még meglesz) [rakd fel bike mag piactérre ott sokan vásárolnak!]
  • VRSDM
    fogalmam sincs, 20e korul
  • cicai
    egy ilyen kormány mennyi lehet?:D
  • Truck Driver001
    értem. hát figyelj, ha majd érdekel a dolog, írsz rám privit, és lebeszéljük a részleteket.
  • Pistike 007
    Nem gyönge sorminta:D