22335
-
#4997 már miért ne lehetne? :P -
#4996 Olyan szép idő van, muszáj lesz bicajra ülnöm, pedig nem lehetne :D -
Gabo #4995 Akkor lehet, hogy én keverem. Mindenesetre a leírásodból nekem inkább a ns ugrott be, mint a dirt. (A linkelt videót nem tudtam megnézni. A melóhelyről tiltva van.) -
#4994 tudom mi az a north shore . és tudom mi az a trails. elvégre azt csinálom :)
nortshore az fa "emelvény ről le fel móka" nem más. olyan adidas slopestyle effektus. -
Gabo #4993 VRSDM:
Amire te gondolsz az a North Shore. Azt általában dirt és FR gépekkel szokták előadni, lévén azért akadnak elég szép letörések és ugratok is az épített pályákon. -
Gabo #4992 SrAta:
A Trail kategória olyan bringákat jelöl, amik már kicsit erősebb felépítésű és nem annyira versenyorientált gépek, mint az XC bicok, de még nem egy All Montain. 120-130 mm rúgóúttal szoktak rendelkezni. Így valamivel kényelmesebbek, mint egy XC gép. Fölfelé még elég könnyűek a mászáshoz, lefelé viszont már kicsit többet bírnak. Zúzosabb maratonozásra, egésznapos túrázásra ideálisak. (Pl.: Specko Stumpi, Giant Trance és Trance X, Trek Fuel EX sorozat)
Én is ilyen bringában gondolkodom. -
#4991 Nem kell szólni, ismerem.
Kíváncsi leszek meddig lesz benned kitartás, mikor ötször egymás után ugyan azt a rövid pályát teszed majd meg.
De, igen, 4X, az kell. -
#4990 ezért jó a lecsavarozható KONZOLos :) ott semmi nem marad utána :) -
#4989 ottvan baráton a pálya tőletek kb 5 kmre....
az 4x pálya
csak szólok...
ott... -
#4988 bele van ragasztva persze, de attól még nehezen, de kijön. -
#4987 Nekem a vázamba beleragasztották.
-.-' -
#4986 kulccsal :) -
#4985 Hogyan csavartad ki a v-fék szemeket?O_O -
#4984 nem, ezt freeride cucc. -
#4983 ilyen lett:
-
#4982 te montiba nemvagyok otthon, max 24"es bmx féle merev montikban :D -
#4981 Hol akarsz te 4X-ozni?
-.-' -
#4980 akk nézdd meg a villának a képét vállát meg ieneket szted az jó 4Xre , dirtre?:D
te talán kicsit jobban ismered őket mint én me má régebb óta bicózol:D -
#4979 srata - nem akarok baromságot mondani, de a trails (gondolom ugyan az többen) :D az a dirtnek egy fajtája, amikor íves ugrók vannak, nagyokat kell szúrni, televan kombinációval az egész, jobbra balra erre arra ugrálás, mindez egy erdőben :)
ez vérbeli trélsz.
meg a mi pályánk is trélsz, nemtudom láttad-e már a képeket
ha ennek van köze a trail-hez :D akkor ez az. ha nincs akkor jót tippeltem. -
#4978 Ki szerint elég az a 318as tora amit linkeltek Four crossra ???(az én 53 kilómhoz:D) -
#4977 Én is gondolkozom hogy veszek egy hasonló teleszkópot mint ami neked van:)... Az a kérdés hogy ez a Tora 318 vagy egy rugós Recon legyen szerintetek melyiket válasszam?:) -
#4976 Hát én segítségül hívtam a Sztaki.hu-t és ott találtam hogy a trail ösvényt jelent... szerintem ez ilyen erdei szük ösvényeken hegyenrefel dombrale kerékpározást jelenti:) persze egy icipici zúzással -
#4975 ohh értem:D
2 kategóriás tora van:D
van a CC-XC tora a kis vékonyka meg ez a trail tora
de mé mindig nemtom mi az a trail
miaz?:D -
#4974 gyerekek most nézem ez TRAIL kategória
(azmegmiaf...???)
Tehát az micsoda?:D
életemben nemhallottam még:D
Trialt hallottam de trail??,
az milyen kategória??
mihez hasonlít leginkább? -
#4973 Jahh Rock Shox! Szóval rossz nem lehet az kizárt!
Szép is.. Szóval::D
Grat hozzá! -
#4972 ez XC cucc nem?
csakme nekem 4Xre kellene és ara egy kicsit sovány:D
a Marzo Dirt Jumper III Bomber catridge szelepes(valami sebességérzékeny visszaústcsillapítás cucc) kiadással
baszottvastag váll igaz csak 100as rugóút meg nehéz mint a szikla de fasza vagy
egy marzocchi 55R csak ne 60lenne hanem 50 és má vinném is(bolti áron 70:D) -
#4971 köszi szépen, azon leszek
az a nem gyenge
most találtam rá a rock shox oldalán, ez egy 2009-es kiadás/dizájn:
http://www.sram.com/en/rockshox/trail/tora/#tab1
tök abban éltem, hogy 2008-as -
Gabo #4970 Használd egészséggel! -
#4969 alapban nem, felárasként lehet kérni hozzá. én aluval kaptam. -
#4968 vágom
de van ilyen is amit én mondtam:)
nyaka alu vagy cromo? -
#4967 nem, magának a villának a magasságát tudod állítani egy tekerővel. szal ha nagy rugóutat akarsz akkor kitekered, ha kicsit akkor betekered, és ezt mm pontosságra be tudod állítani. -
#4966 szóval ha lassabban mész kiseb a rugóút?
Nemrossz:) -
#4965 Magasság állítás 85-130 mm közt, ahogy tekered úgy nő a villa magassága. -
#4964 ez a motion control mit takar? -
#4963 jó lesz ez nekem, hidd el :P -
#4962 49990-ért szerintem nem volt vészes.
azért vettem a 318-ast, mert van benne motion controll, a 302-es tora meg nem tudja.
-
#4961 Szép szép!:D De nem egy marzocchi:D
Ugyan akkor egyre valószinübb hogy én is Rock Shox-ot veszek a Stab Deluxeba..
Nem tudom miért, de valahogy ez a 888 nem tünik olyan huhh-nak:D Jobban tetszik a rock shox team. -
#4960 fincsííí -
#4959 Az új villám :P
-
#4958 Kurtajó villa meg minden azzal nincs baj, csak ha egyszer valami történik vele a gatyámat ráköltöm. Mondom, ha gari lett volna még rajta, simán megvettem volna. :(