22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    :ASDASD:S
  • VRSDM
    nem akarok senkit megbántani.

de az alantabb linkelt alkatrész egy stucni, ez fogja a kormányt a villához. bmx-hez van. fogyasztói ára 17.900ft. és nem azért mert rajtavan hogy macneil. hanem azért mert EZT nem kell szerelni/cserélni/könnyíteni... ez alkatrész.

csak egy példa hogy értsd. miért nem szabad 50e alatt biciklit venni(még azis a necces határ)

• norbi56
    Á ez nagyon nagy xD
  • Szabi84
    jaaj pont ezt akartam megmutatni
  • LoDMaSt
    Tescos bikeot NEMSZABAD, TILOS! :D Ezééért

Talán bikemag aprón lehet kifogni olcsón valami normálisabb bringát.
  • Szabi84
    10-15 ezerért és a ne kelljen szerelni üti egymást, ennyiért még kereket sem kapsz:D
  • ba32107
    Sziasztok, ez a legaktívabb bringás topik, ahogy néztem. Szeretnék tanácsot kérni vásárlás ügyben.

Szóval kéne egy bicikli. Egyáltalán nem értek hozzá. Körülbelül 10-15-öt szánnék rá, de minél kevesebb, annál jobb. Heti két-háromszor mennék vele jópár kilométert (10-30 km, hegyen). Főleg aszfalton használnám, esetleg egy kis terep, de nem az minimális lenne. Nem igazán érdekel, hogy milyen márka, hogyan néz ki, csak testmozgás céljából kell. A fontos nekem az, hogy ne kelljen minden héten szerelni valamit rajta, azért ne essen szét ha rámegyek egy kőre, és legyen normális fék rajta (hegyről legurulva nem lenne jó, ha elszállna).

Használtat érdemes venni? Tescos, metros bringák milyenek? Vagy kizárólag bringaboltban érdeklődjek? Egyáltalán van ennyi pénzért normális bicó?

Ja, elfelejtettem, természetesen mountain-bike-ra gondoltam. Előre is köszi a segítséget.
  • Gabo
    Ha már bico.
    Hétvégén elkezdtem a szezonomat. 36 km és két óra tekerés főbb eseményei:
    Két csikorogva fékezés gyalogok miatt. Két hónap alatt elfelejtették, hogy a bicikli úton biciklik is közlekednek...
    Egy frontális majdnem ütközés egy hülyegyerekkel. A haverjával egymás mellett gurultak lefelé egy lejtős szakaszon, én meg araszoltam felfelé a saját oldalamon. Nyomott egy satut, aminek köszönhetően majdnem keresztbe fordult a kormánya és az egész bringa bekacsázott. Nem sok kellett, hogy összeakadjunk. Persze sisak nem volt rajta. Ráadásul ott autók is szoktak néha közlekedni. Ha kocsi jött volna szemből, akkor a gyerek benézett volna a szélvédőn... Ezúttal megúszta esés nélkül. Remélem tanult a dologból.
    A téli punnyadás eredménye, hogy a pulzusmérőm szinte állandóan besípolt. Nehezen tudtam visszafogni magamat. ;o)
  • Gabo
    A három "bringa" közül melyikre gondoltál? ;o)
  • Máté94
    Ha nem trekking és nincs rajta Cube felirat akkor nem.:D
  • Pistike 007
    :O Ti nem a biciklit néztétek?:O
  • Máté94
    A hátsó jöhet!:D
  • SrAta
    hehe szépnénik:D
    de ez inkább nyár nem?(:
  • Pistike 007
    A tavaszról nekem is eszembe jut ez-az(:

• VRSDM
    csak úgy . jön a jóidő. érezni a levegőben :P
    és egykét hangulatalapozó fotó :P

• Hurki
    Nekem bike+ Acrobat van olyan 7 éve, centirozva se volt még a cucc, szóval nem mindig az ár a lényeg, csak arra kell használni amire a mérnökök kitalálták...(túrázok, országúti bicajozás)
    1,6-ba még belerakod a continentál belsőt ami 1,75-2,15-ig jó, 1,3-ba már speckós belső kell...
  • harvypoker
    Én 1,3-ast tervezek venni, csak érdekelne hogy ezek jo felnik-e?(bár arra mar rajottem hogy a 2000 FT koruliek eleg szarok :D )
  • Hurki
    Egyik ismerős ilyen külsőt használ 1.6-ba. Olyan 10.000-12.000 km-t rakott bele 2 szezon alatt. Defektje nem igazán volt, felütni is talán egyszer sikerült neki. Több helyen lett az oldalán nagyobbacska luk, de foltozás után semmi baja, neki nagyon bejött, főleg az ára miatt.
  • Pistike 007
    Logikusan szvsz a 36 küllős jobban fogja össze az agyat meg a felnit...
  • harvypoker
    sziasztok
    most fogok beujitani egy pár Continental Sportcontact kulsobe meg Mavic Xc 717 vagy Sun Ufo felnibe. Van valakinek tapasztalata ezekkel a cuccokkal? Egyébként van valami jelentősebb kulonbseg a 26, 32 és 36 kullos kozott?
  • TommyC
    igen, köszönöm mindenkinek a segítséget (-:
  • Pistike 007
    XD
  • VRSDM
    ígynézki :) csakhogytudd. ha nemtudnád :D

• bmxtaylor
    http://www.canga.hu/?p=p_87&sName=SZERSZ%C1MOK

itt azért van elég sok dolog ami a célnak megfelel,
    érdemes körülnézni:)
  • TommyC
    ok, köszi akkor először is veszek egy küllőkulcsot xD
  • VRSDM
    hát a kerék rögzítéshez ottvan a villa :P
    belenézel oldalról, forgatod ahol púpos azzal ellentétel oldalon állítod egy küllőkulcsal... kb. ennyi és sok gyakorlás :D
  • TommyC
    Nem tudtok valahol egy kis leírást arról, hogy hogyan lehet otthon kiszedni a 8-ast a kerékből?

Van egy versenybicóm, csak lett egy kisebb 8as is a hátsó kerekébe.
    Nem lenne oly vészes, csak ver neki az egyik fékpofának, mert szorosra szoktam állítani.

Valami olyasmire gondoltam, hogy rögzítem a kereket és valamilyen módon közelítek hozzá egy ugyancsak rögzített krétaszerűséget, és ahogy forgatom a kereket, az hozzáér a felnihez ott ahol kifele görbül, majd aszerint állítom a küllőket...

nem tudom hogyan csinálják még sosem volt dolgom ezzel...tudtok segíteni?
  • Pistike 007
    Akkor az úgy oké. 180 vagy 200, inkább a kisebb.
  • belisz
    Dirt/Street-re használnám,én 180-asra gondoltam hátulra,elől úgysem lesz fék :)
  • Pistike 007
    Attól is függ mire használod. Én előre 180-ast, hátra 160-ast tennék. Ha jobb fékhatást akarsz dobj rá 200-asokat(:
  • belisz
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék!
    07'-es Gepida Karaton vázhoz,Avid BB7 fék mellé mekkora tárcsa illene??
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Vegas
    hty, neki is esek ;>
  • SrAta
    ez beszarás....
  • VRSDM
    vans szponzorált. de ha megnézed az elmúlt évek nagyobb versenyeit mind ottvan.
    suzuki bmx masters - simpel session - braun cup stb.
  • Vegas
    hosszabb múvi van neki? vagy olyan amibe ő is benne vala?
  • gabber_saviola
    tud valamit a srác :D
  • Pistike 007
    Nagyon üt. Úgy csinálja mintha egy baba lenne akit fentről mozgat valaki zsinórokon keresztül. Semmi erőlködés... Mintha két keréken született volna(:
  • VRSDM
    az 5033ból ismert jelent, teljes filmje...

olyan összefossa magát az ember, ennyi új trükköt kitalálni, illetve kombókat... tulajdonképpen el sem hiszem hogy ezt megcsinálta, pedig sajnos be kell ismermen hogy igen. megcsinálta :)

[center]
  • gabber_saviola
    minden nap kerékpárral jövök-megyek
  • LoDMaSt
    A sár még jólenne, a jégtől csúszott :D Jólesett, amikor nem remegett a lábam már, de legalább a nap sütött, meg szépidő volt! Most már száradjon fel meg olvadjon el minden.