22335
-
Gabo #5277 Az a két fog legfeljebb akkor hiányozna, ha folyton országúton tekernél. Akkor meg nem montit kell venni.
Ha terepre, hegyre mész, akkor középső vagy éppen a kis tányért fogod használni úgy is.
A magam részéről a Magellánra szavaznék. Jó váz, korrekt alkatrészekkel szerelve. Legfeljebb a teló az, amit idővel igény esetén érdemes lecserélni. Ár érték arányban szerintem ez az eddig belinkelt bringák közül a legjobb választás. -
#5276 ez is csak 42 fogas :D
Én használtam annó 48-ast túrázgatni, most 44 van, mit ne mondjak nagyon hiányzik az a plusz 4 fog... -
#5275 bikepositive stucnival volt csak "dolgom" de szép :) és kényelmes :) -
#5274 Bikepositive,nekem nem volt eddig gondom vele,csak néha meg kell húzni. -
nah bocs ő a tárcsás az előzőnél csak a kép az de Vfékes... -
nekem ez szimpatikus mármint hogy ez egy elég jó bicó báár B+ hajtás milyenaz??? -
#5271 trinity cuccokkal van felszerelve, mint az összes caprine hát nemtom én nem venném... -
#5270 nem is komolyan gondoltam :D -
#5269 hegyek közt majd megtudnád, ha nem gurulna a gép 30-nál többet :D -
#5268 és ez milyen szerintetek?
tárcsa fékesbe gondoltam -
#5267 25ös bmx-el tekertem el fótról csillére, sima :D -
#5266 1 Merida, olyat elvből nem vennék
2 Hajtókar kicsi, pláne túrázni (kevés a 42 fog)
-
#5265 kösz hogy adtál tippet. de én erre gondoltam
???????
ez milyen mondjátok el róla a véleményeteket. -
#5264 Akkor tökéletes:) -
#5263 Bocs, a második linket elrontottam!!...
2., Link -
#5262 Inkább vegyél egy jobb V-fékes bringát 100-ért,mint egy gagyi tárcsával felszerelt bringát ugyanennyiért!
1.,..105.000- nagyon jó kis gép,jól lehet vele haladni,tapasztalatból mondom!
..ez pedig egy tárcsás,valamivel robosztusabb gép,de a másik szerintem jobb! -
#5261 földes úton és ország úton is szeretném használni.Ha lehet akkor 2009-es modellt mutasatok. Kösz -
#5260 baszogatott már éjjel rendőr ...
" a lépcső nem ugrálásra való " ... mondom jó elmegyünk...
" és villogó? bukósisak? azok hol vannak? "
mondom legközelebb nem lesz ilyen.
"na és most látom, a két különálló fék?" ekkor láttam hogy a kollega ott szakad a nevetéstől a kocsiba... ezen berágtam hogy csak hülyét akarnak csinálni belőlem, aztán:
"eladtam őket a kínai piacon mert ilyen korrupt geci országban amit a "rendőőőőrség" (geci hangsúllyal) még csak tetét kúrvára nincs pénzem egy szaros villogóra. hazamehetek? " :D
rendőr nézett. " igen de told a biciklit "
hazafele gurulok. rá fél órára. látom ugyan azt a rendőrt hogy gördeszkásokkal gecizik. mondom ilyen nincs ennyire unatkozik?
majd gurulás közbe oda szóltam hogy " vigyázzatok srácok mert nincs a deszkán villogó, még két külön álló fék "
:D rendőr nem tudott mit mondani :D -
#5259 jó valószínű, hogy nem a BMX-es, dirt-ös, illetve DH-s bicajosoknak készült ez :D -
#5258 valószínűleg nem véletlenül találták ki a KRESZ-t, ami ránk is vonatkozik. (természetesen én sem 10 km/h-val megyek a járdán, de most nem erről van szó)
pláne azoknak jó, akik még nem vezetnek, így tudják hol, mikor van elsőbbségük. -
#5257 se lámpa. se semmiféle villogók, nemhogy két de még egy fék sincs fennt.
szóval fokozottan kell elővigyázatosnak lennem mikor közlekedek :) nem gáz a villogó szerintem. -
#5256 nekem azokból a pontokból egyik sincsen fennt.
ellenben! mindig van a táskámban egy villogó (erdőből hazafele pl. későn jövök) sötétedéskor indulok aztán mire autóútra érünk már csont sötét van. lábamon elfér, felrakom és látnak, nem egyszer dudáltak meg és suhantak el mellettünk 100-al kb. 20centire, hogy megtanuljam nem játék.
láthatósági mellény meg csak ha országutizok. -
#5255 Az jó..
Akkor jo egy teló, ha amikor a bicajra ülsz kb 1-1.5 centit összemegy..
Ha többet megy össze puha ha nem meyg össze semmit kemény!..
De ugyis érzed, ha a kanyarodáskor (döntöd a gépet) az első kerék a kanyarból kifele elpattog akkor kemény.
Ha kanyarodsz, bedöntöd és befordul illetve összeesik akkor puha.
Akkor jo ha ezek közül egyik sem valósul meg:D -
#5254 Hátőőőő:D ezé nem kell óra:DDD -
#5253 szerk:nem ugrik szét teljesen -
#5252 Emberek az természetes hogy ha fel van fújva a kellő nyomásra a teló nem koppan le akár hogy ugrálok a bicón akár milyen gödör v bármi jöhet nem koppan de ha csak simán ülök az ülésen 1-1,5 cm híján nem jön uhgrik szét teljesen csak ha leszállok róla 62kg vagyok 65kg-nak megfelelő nyomás van benne.(Rock Shox Tora 100mm SL) -
#5251 Na igen...tényleg mit csinálnak ha meglátják a max speed-et az órába?:D -
#5250 Legjobban ez a legfeljebb 40km/h tetszik:DD
Huhh apám mi lesz ha lekapnak ?? :D -
#5249 Én ha tudom h messzebbre megyek és sötétbe jövök akkor teszem fel a lámpát,itt a faluban kb 800m kell menni hogy hazaérjek és van közvilágítás ugye szóval teljesen fölös a lámpa ITT. -
#5248 Ha éjaszaka tolod és nem akarod hogy lapos legyél akkor mindegyik használni szoktam.
De, igen, tudom. Égő.
Grat... -
#5247 Haggyámá gurul oszt jóvan...de ez az új körzeti meghízott veszélyes baszod a cigányokat a rendszám neélküli kocsival nem meri megállítani de minket meg basztat h hogy bicóunk...de mikor apummal ülöök a merdzsóba akkor meg csak integet a kurva annya...xD -
#5246 ok viccen kívül srácok ki használ 3,5,6,7??XDD -
#5245 Ő a 4es alkatrészt nemismerem -
harvypoker #5244 Hmm szerintetek az uj 1,3 mas felnimhez jolesz a regi 1,9 agy, vagy arra is dobhatok ki tizenezer forintokat ? -
#5243 ennél kicsit többet írj :)
ha túrázni akarsz vele, és vetetünk veled egy dirt bringát, nem jársz a legjobban :) -
#5242 Kötelező elolvasni, ha ismered, akkor azért, ha nem akkor azért. -
#5241 Azért nem lehet a Karatonnal túrázni,mert nagyon alacsony az eleje és rövid az egész váz!
Teljesen ki van hűzva a nyeregcső és még így is kicsi,hosszabb stucnival és nyeregcsővel meg már nagyon csúnyán nézne ki...pláne,hogy Dirt/Street váz. Meg azért nem egy pillekönnyű gép,hogy csak úgy cikázzak vele a városban... -
#5240 Mire használnád? Országúti, városban közlekedni, túrázáshoz, dirt, fr, vagy egyéb valamire? -
#5239 és mire szeretnéd használni? hány centi vagy? -
#5238 Szeretnék venni egy biciklit olyan 100000 Ft körül és szeretném kikérni a véleményeteket. Az az egy kikötésem van hogy tárcsa fékes legyen a többit rátok bizom. Köszönöm a válaszokat. Azért írtam ide mert nem találtam olyan fórumot ahhol bicikli vásárlással foglalkozik.