22335
11330766891279474906.jpg
  • lombii
    sziasztok 8)
    tundátok segíteni? h szerintetek tegyek össze v vásároljak 1be bringát? :) még kezdő vagyok az ienbe :D am van egy 10éves :D csepel MTB-amit agyon tuningoltam már XD csak mostmár télleg nem birja :S
    és szeretnék 1újj bringát :) a keretem olyan 100ezer Ft körüli +50E-talán ami még belefér azt hiszem :)
    ha tudnátok segiteni az jó lenne :D vaggy esetleg más forumokat v infokat tudnátok adni :D v ismi tudna szerezni azis jó nekem :P a lényeg h BP-n legyen v közel hozzá :D
    köszi előre is :D
  • Pistike 007
    Próbálj meg körülnézni valami márkaképviseletben, hátha tudnak neked szerezni olyat. Ha meg nem akkor kicsit fából vaskarika:D
    Ennyi.
    A reszeléseknél azért kezeld le valamivel a felületet.
  • VRSDM
    kár hogy az ugrónak csak a teteje látszik, az alatta lévő 2.5méter nem :(
  • Rohamsisak
    WOW ! Nice!
  • VRSDM
    mai nap eredménye néhány óra vidi meg néhány jópofa fotó. lájkdis

[center]

• belisz
    Oda van írva alá,hogy Giant AC....
  • bardocz
    Fú,olyan utat találtam,egy ideig tök jó volt,csak aztán elindult felfele,majd jött egy magas lépcsősor,legközelebb nem arra indulok el:D
  • Szabi84
    ez milyen váz?
  • bardocz
    Jah és most olyan utat találok ki,amin még nem mentem,tegnap este vettem észre,remélem nem tévedek el,és nem fognak felfalni a farkasok :-D
  • bardocz
    Én meg mindjárt megyek gellérthegyre tekerni egyet,tegnap is voltam,már egy kicsit sötétedett,annyira jó volt semmit nem látni a könnyektől a szememben:D Csak nagyon kéne egy XC váz,nem pedig ez a polarx:S Nem nekem való az ugribugri,és XC vázzal is lehet viszonylag gyorsan menni.Ha esetleg valaki elcserélné a '07-'08-as 18-19" pyxis team,vagy '08 sima pyxis vázát,az szóljon!:D
  • VRSDM
    metáltrélsz a mai jóidőben :]
    egy esés. amúgy meg patentra ugrálni a sort tanulás.
    negyedik ugró építés, 3méteres ugróval és 4.5 méteres érkezővel. metááál :D
  • bardocz
    V-fékes,mert annak a többi alkatrésze minőségibb;)
  • kispalko
    A tárcsa fékes vagy a V fékes bicikli éri meg jobban olyan 100000 Ft körül?????????
  • Truck Driver001
    itt van pár kép, bár még közel nincs kész a bicó. csináltam a szemekről is képet. kicsit homályosra sikerültek.

• Truck Driver001
    Giant AC
  • SrAta
    ez milyen váz?
  • Truck Driver001
    azon nem voltak egyáltalán szemek. azért tudtam felrakni, mert a csapágyházból nem álltak ki ilyen szarok. ergo nem voltak útban. ezen viszont vannak szemek, de máshogy állnak. nem úgy, h felmenjen rá az ISCG megoldású terelők. erre csak a gyári terelő megy fel. magyarán marad a csapágyházas megoldás. de mint mondtam, a szemek útban vannak, igy az sem tudom felrakni. [pár mm híja] szóval szerintem marad a reszelő, és a csapágyházas megoldás. ^^
  • Pistike 007
    A monoblokkhoz rögzíthető technológia az ISCG, de ebből két állás is van. Pl. a 2009-es Stinky-n mindkettő féle felfogatási lehetőség fel van hegesztve. Szerintem a régi terelőd a régi vázon található szemekhez van kitalálva, lehetséges hogy a másik vázon másféle van...
  • gordon 24
    Köszönöm!

Én is remélem hogy jól fogom érezni magam vele:D
  • Truck Driver001
    ?? ergo most akkor ennek is csapágyházas a rögzítése?
  • Pistike 007
    Az ISCG az az első tányérnál fogja a láncot. Ebből kifolyólag ott is vannak neki felhegesztve a szemek.
    Olyan is létezik ami az első váltó helyett dolgozik.
  • SrAta
    nekem váltófülre szerelhető van/lesz amíg váltót nem veszek 3900HUF volt Trinity
    Feszít eddig semmi gonn vele...
  • Truck Driver001
    Hali emberek! kis szakmai tanács kéne, ugyanis láncterelő/vezető vásárlása előtt állok! idáig monoblokk alá szerelhető terelőm volt, de az új vázamra már nem jó! Egy Giant AC-ról lenne szó, de a vázból fityegnek kifele a gyári láncterelő felfogatásának helye, ami miatt a mostani vezetőm nem tudom felrakni, mert útban vannak! kérdem én, mivel gyári láncterelőt úgyse találok, de ha mégis, fix h rohadt drága, így milyet vegyek ami jó? mi az Isten az a ISCG rögzítés? A csapágyházra erősített dolog nem jó, de van ez a másik féle, csak éppen ez nem tudom h mi! Boxguide-ot szeretnék venni, mert állítólag jó, és az ára is megfizethető.
  • Vaxi

haverék csinálták mariborban, a zenét meg kiszedte alóla a youtube, mert kecyk.
  • SrAta
    haverom DHs haverjai donovariba járnak sokat (szolvákia)
    csak egy tipp(:
  • Gabo
    Dúrva jószág lett!
    Kívánom, hogy legyen sok örömöd benne!
  • gordon 24
    Jánoshegyen:D Hát ott én 15 éve egy merev géppel bringázok:D Szóval jahh:D

Nem arra épült elvileg külföldön is sokat lesz.. (maribor, Schladming stb)

Itthon is lehet nyomulni vele, de ez egy ilyen bicónak közép kategória:D
  • belisz
    Jah,értem...
    Nekem van Pesti haverom,ő UMF Freddyvel tolja Jánoshegyen,azért kérdeztem,hogy kilehet-e egy ilyent használni itt. :)
  • LoDMaSt
    Jánoshegy-nocomment ennyi :D
  • VRSDM
    persze hogy ki lehet, 5km-es körzetemben mondok olyan pályát ami igaz hogy csak 2perces lejtő, de nincs is sok ember aki lejön ott 2perc alatt lábletétel nélkül :D
  • Vaxi
    asztabüdös :D
    elvinném egy körre ;)
    grat
  • gordon 24
    Köszi srácok:D
  • Szabi84
    vaddisznó
  • SrAta
    a csiszolás jót tesz neki
    de megvan a gondd olajat kapott a pofa
    Féktisztító sprétől már harap is bár még hangos:D
    újra bekell kopniaXD
  • belisz
    nem az stílusom,de jó kis gép!
    Ezzel lehet durvulni,az biztos!..Magyarországon kilehet egyáltalán egy ilyent használni? :O
  • bardocz
    Grat,gyönyörű lett,meg kurvajó:O
    Én nyáron ha lesz pénzem kicserélem majd a vázamat,mostanira van is vevő,osztálytársam,egy pyxis team vázra akarom majd cserélni.
  • bardocz
    Bowden nem mozog oda-vissza a féknél?Nincs elszakadva?Nem cserélte ki éjjel egy gonosz manó gumira?
    Fékpofák eléggé közel vannak a tárcsához?Tuti jót tesz neki a higitó,meg a reszelő?:D
  • SrAta
    Üdv srácok!
    Gáz van...
    nemtudom, miért, de valami nincs rendbe a fékekkel (Bowdenes GX-2 Hayes 160mm tárcsa)
    Nos tehát az a gáz h ugye eddig bevolt lőve első kerékre álltam ha behúztam a kart.
    Nem kérdezett blokkolóra fékezte a kereket.
    Mostmeg...
    Húzom és megy tovább tehát bevan húzva a fék a kerék mégis elforog
    A bowdent meghúztam a 2 féket megcseréltem, még a másik fékkarral is megnéztem, de mindenhogy ugyanez a helyzet.
    A pofákat megcsiszoltam a tárcsát lemostam higítóval és megcsiszoltam de semmi minden ugyan az
    a Féket szétszedtem most minden rendbe tűnik....
    összeraktam ugyanaz...
    Ötletek????
    Kössz
  • gordon 24
    Na skacok! Kész vagyok!:D Ime 100% ban!

• belisz
    Sziasztok!
    Változott a terv,körülbelül 1 óra múlva megyek át az új bringámért,Magellan Polaris 2008!
    Rájöttem,hogy sokkal többet kapok a pénzemért a Magellannal (Konán Alivio váltókarok,hátsóváltó és Torney első váltó,SR Sountour hajtőmű,ZAC Kerekek,Kenda Gumik)
    Magellannal pedig kapok full Deore váltórendszert,deore csoportkereket,láncot,Bikepositive hajtómű,sokkal jobb monoblokk,Acrobat Pro duplán szegecselt felnik,WTB Gumik)
    Nem egy nagy cucc,de én annyiiiiira örülök neki,hogy nagyon!
    Már nem tudok mitcsinálni,mindjárt szívinfarktust kapok,annyira "izgulok"!
    Estefele teszek fel képeket,mert [BÜSZKE RÁ]!!
    :)