Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Downhill!!
Úgy tûnik ezen az oldalon
http://www.viamichelin.co.uk/
meg lehet tervezni biciklis túraútvonalat. Remélem tényleg jól mûködik, mert az Alpokon nem lesz egyszerû áttekerni, fõleg ha egyszer csak feltûnne az egyetlen járható fõúton egy 'bicikliseknek tilos' tábla 😊
kb 1300 km lesz az út. Nem is írok egyelõre többet róla, ha élve visszaérünk majd felírom a honlapomra milyen volt 😊
Továbbra is várom a tapasztalataitokat olasz, ill. hegyi túrákról: mire kell figyelni,mire kell vigyázni ... ez nekünk egy teljesen új terep.
Azt esetleg tudja valaki, hogy van-e valami fontos szabály, amit külföldön be kell tartani ? (ami eltér az itthonitól, ami Ausztriát ill Olaszországot illeti)
Ja meg találtam ilyen hegyi õsvényeket az Alpokban mazohisták számára 😊
Erre tényleg kiváncsi lennék, hogy valaki szokott-e ilyen vad túrákat szervezni, és milyen lehet ?
pl. http://www.ocd.org.uk/alps/rs/fred.htm#fw85e18
ilyen terepen. (szerintem nincs annyi pénzem egy bicajra, ami ezt kibírná)
Kösz, ciao
vagy nem ez volt a bizonytalanság tárgya? 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Gondoltam kipróbálom milyen egykeréken vele, addig nem is lett volna gond, csak patentos cipõ volt rajtam, és mikor kezdtem eldõlni, csak a másik oldalon bírtam kiakasztani a cipõt, és akkorát burultam mint a ház, még most is csak alig mozog a kezem😊
Downhill!!
A profik 10 köt azaz 280km-et tekertek le.
Én mivel egy dual szlalom géppel 2.35-õs Maxxis gumikkal és egy tánnyérral jártam lent, csak 2.õt mentem.. Magyarul 56km.et.. Egész jó volt, jövõre is lesz remélem.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
és nekem is örök problémám, hogy megcsinálom, meghûzom, aztán pár nap után ugyanott vagyok, mint az állítgatás elõtt
nem mondom, hogy nem fog a fék, de nagyon nagy a holtjáték, és ez zavaz
az elsõ fékkel ilyen gondom nincs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy vajon Olaszországban lehet vadkempingezni ? Néha lehet be kéne ütemezni olyat is, mert úgy emlékszem a kempingek annyira nem olcsók, meg ki tudja útba esnek-e egyáltalán. Még sok nyitott kérdés van, ha valaki tud még informálni hasznos dolgokról, azt szívesen veszem. Addig kicsit felfrissítem az olasz nyelvtudásomat 😊
Szükségessé vált egy bicikli mostanra, és hosszú agyalás után végre rá is szántam magam. 20-80%ban terep/városi közlekedésre szántam, és persze a minõséget és könnyû súlyt szemelõtt tartva.
A válaszásom egy Caprine Epic 50 bicajra esett, tárcsafékekkel és lecserélt íves kormánnyal, illetve egy zselés nyereggel, hogy az elpuhosodott seggemet ne szedje nagyon szét. 😊
A kérdés a szakemberektõl, jó választás volt?
Úgy tudom magyar a tervezése, összeállítása. Van esetleg valami probléma a hazai biciklikkel?
Elõre is köszi a válaszokat!
Pík
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
de lehet, hogy mar te is megtalaltad.
Eddig még mindig biciklis határátkelõhelyen mentünk át Austriába, de ugye lehet máshol is ? Gyalogoson, vagy ha csak autós van ? Útvonalat tervezünk, jól jönne egy kis egítség.
Kösz
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fogj egy Fecskendõt. Szivj bele vizet. Annál a résznél ahol nyitott emeld kicsit meg és dugd alá a fecskendõ nyilását, és permetezd alá a vizet.. Egybõl lejön. És ha megszárad nem fog csuszni.
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a zselések milyenek? ez a mostani szétnyomja mindenemet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egy sztorit azert elmeselek az arakrol...a dunamenti bicajozaskor egy helyen rendesen kempingbe mentunk, es mar nyolc orakkor nem volt portas. masnap hetkor nyitottak, de mi elmentunk elobb. ugyhogy ingyen voltunk😊 eleg magyaros😊