Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
országúti bicikli kormányra a szallagot nehéz feltekerni (hogy kell), mert ami most van rajta, azt le akarom cserélni.
Köszi a segítséget : )
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy jó ösztelós bringa kb 500000ft -nél kezdõdik.
Nem véletlenül. Az egyik hibája a gagyibb bringáknak, Hogy nem csapágyakon forog a hátsó rész hanem csak csapolásokon. Ez azt jelenti hogy nincs köztes forgópont. Ezzel az a baj, hogy kilógósodik, és lógn kezd.
Aztán amit az elöbb leirtak az is igaz rá.
Ami a biciklizést jelenti ha össztelosod van akkor az energia jó része a teleszkóp mozgatására megy és nem a bicikli mozgatására. Ha turázni akarsz és sokat biciklizni nem javaslom én sem. Jobb annál egy merev hátuljú bicaj, és mondjuk egy rugós nyeregcsõ. Igy a gerinc történet sincs és az elöbb leirt hibák sem jönnek elõ.
A másik pedig az hogy ezeknek a bringáknak a felszerelése sem jó azért kerül ennyibe mert telós. Ha ennyiért veszel merevet jobban jársz mert jobb cuccok is lesznek rajta.
Persze a te döntésed, én csak a véleményem mondom..
De azt még hozzá teszem hogy elvileg a mongoose jó márka. Tehát biztos hogy müködni fog..
Üdv.
Downhill!!
DE azért hasznos tud lenni az a hátso rugo amikor egy nagy gödörbe megy bele az ember és nem egyböl a gerinc tompitja.Ha csak egy fokkal jobban mozognak a teloi mint a mostani akkor annak én már örülök.
Mint mondtam csak hobbybringás vagyok nem érdekelnek a grammok és hogy 2mp-el lassabban érek valahova csak hogy kényelmesen eljussak A-ból B-be.
Most egy TG bringám van amibe már 500km-ert beletekertem,de azon kivül hogy kicsi az áttétele nincs vele gondom.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mongoose
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Speedbe nem nagyon hiszem, mivel a zone-on vannak a termékeik, az meg inkább DC, ÉS, stb... De majd elnézek arra valamikor és meglátom 😊
Fox pólót szeretnék venni, és szeretném tudni, Bp-n merre van ilyen bolt nagy választékkal, ha van egyáltalán...
Jó lenne, ha vasárnap is nyitva tartana, de áruházakban nem hiszem hogy találni ilyen boltot 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy ha valakit érdekel, akkor szombaton megint lesz ilyen mókázás kettõ órakor a Móricz Zsigmond kõrtéren. LINK
volt vki a tegnapi öltönyös criticalmasson?
1. Van az Ahead setes dolog.. Ezt ugy tudod megismerni hogy a Villa nyakán nincs menet. A stucnit kell ráhuzni és ugy rögzited vagy Head Lockal.
2. a másik a sima menetes téma. A villa nyaka menetes, és erre a kormánycsapágyat kell ráteni. Majd bele dugni egy stucnit a villa nyak belsejébe.
Na mármost. Az Aheades villát nem tudod berakni egy menetes villához való vázba, és elvileg fordítva is igy van a dolog.
Viszonte ez egy esztergált közdarabbal megoldható. A Külsõ méret a váz mérte a belsõ méret pedig a menetes kormánycsapágy mérete.
A nyak hosszúságát nem tudod csak ugy meghosszabítani hogy egy hosszó csövet bele sajtoltatsz és a külsejére az alsó csõ méretével megegyezõ csövet szintén rásajtolsz.
De mind az elöbb leírt mind ez csak gányolás. Ha nem cserélhetõ a villa nyaka akkor vegyél egy villát nincs mese. Ezt add el annyiért amennyit adnak érte és vegyél egy másikat.
Downhill!!