Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
miszter, a dekatlont is megnézheti a ráér 😄

pár bringa:
elsõ
második
harmadik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
a linket köszi
Breki33
köszi mester

nekem olyasmi tetszene aminek elöl nem hengeres a váza hanem téglalapos (?) esetleg kerekített élekkel

Tegnap egyik biciklisboltban mutattak akciósan egyfajtát 130.000-ért carbon villával ami most olcsóbb, de nekem jó lenne egy 50.000-es bringa is ami jól néz ki és könnyû, nem versenyezni akarok
gabber_saviola
meg aztán a jó bringa újonnan sajnos jóval 150 környékén kezdõdik, és ha még jobban variálsz a cuccokkal (mint ÉN), akkor még a 200-at is simán túlléped. 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
elsõ ránézésre fitneszbájk, ami nekem nem igazán gyerebe 😞

sajnos elég low-end cuccos, szal valszeg a váz sem nagy durranás és a leg alapabb szimanóval van szerelve. Gonolom az ára is lent van 50-60 felé.

Akkor már inkább egy alap Mali ájromen 99 környékén: http://mali.hu/pics/bg_700.jpg

MALI link

viszont vásárlás elött érdemes lenne kõrbenézned a bájkmegen, mert csodálatos dolgokat lehet találni. http://piacter.bikemag.hu/

Breki33
Oppá

Akkor ittis megkérdem

Van esetleg errõl a márkáról neuzer-courier vagy hasonló árkategóriájúról valakinek tapasztalata?
gabber_saviola
mindenki a céemre

gabber_saviola
most is vannak bogarak 😄dddd

mondjuk ilyen idõben a víztiszta szemüveg a károly

gabber_saviola
ilyen idõben legjobb rakni, simán odatenni nyélen 😄dddd

SgtChris
Természetesen a napszemüveg szezonra gondoltam. :-) Nincs félreértés. :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Ch_Slater
gondolom a napszemüveg szezon csengett le. vagy én értem félre? 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

piros mogyi
Remélem még nem. Nyáron igazánnem lehet legfeljebb éjjel.
Õsszel egész jó, de legjobb tavasszal.

Ne etesd a trollt!

gabber_saviola
lecsengett a szezon? 😄dddd

SgtChris
Ja..bocsi, hogy félig off, de a BBB fõként bicajos cuccokat gyárt így gondoltam, valamellyest kapcsolódik...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Hali! Na most, hogy lecsengett a szezon, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy új napszemüveg után nézzek. :-) Kinéztem egyet, és érdekelne, hogy valaki találkozott-e vele? Tapasztalat? Vélemény?
No szóval: BBB BSG-27 Driver PH fotokromatikus lencsékkel.

bardocz
a váltód irigylem😊
ilyen masina, Balance Cross Sport
alu vázas, Shimano váltó, meg tetszik hogy nem olyan színes, jól gurul nagyon

gabber_saviola
jaja kérünk képet a csacsiról 😄

Szabi84
képet😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

köszi, azóta már vettem 😊

norbi56
annyire nemvagyok jártas én most nézek külsõt meg telós elsõ villát szerintem www.testbike.hu nagyon sok cucc és vélemények

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

60 ezer körül szeretnék egy új bringát, utcára és földútra is, mit javasolnátok?
mire érdemes figyelni?

Mike at home
enyém alapból be van bugyolálva (nem gyárilag)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vagy kell egy pót belsõ

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
nah sikerült ma belsõt cserélnem,megszenvedtem vele emrt ez volt az elsõ alkalom,meg a belsõ leengedett állapotban is vékonyabb mint az eredeti de jól mûködik,nincsen vele semmi baj
gabber_saviola
ezt még énis tudom, pedig nem használok ilyet 😊

mindig tisztán kell tartani, és nem kell kenni semmivel

bardocz
ma én hátsó keréken toltam haza a bingát kezem kicsit lefáradt😄
gordon 24
Hát szerintem olyan 700-800ft. De én már régen vettem. Ez csak akkor jó megoldás ha nagyon bringázni akarsz. Mivel a felét sose fogod tudni felhasználni. Vannak benne akkora lóbaszó foltok hogy nem tudod felrakni bicór. De van benne két 3db pici is.
Én legutóbb akkor vettem amikor fent voltam DH-zni a hegyen é a "kövesen" ami nem vénetlenül kapta a névét. Kb egy 40-es tempónál rosszul terheltem és kaptam egy kigyóharapásos felütést a gumiba. Kb 0.0005sec alatt full lapos volt alig birtam megállni😄 Aztán semmi folt nem volt nálam se belõs. Toltuk kb 5km-et és ott a benzin kuton vettem ilyet. Azzal csináltam meg.. Ilyenkor nagy segítség.

Downhill!!

bardocz
és kb menyibe kerül?
gordon 24
Dehogy😄DD A defektre irtam.. Lehet venni defekt javítót Motorhoza benzin kuton😄

Downhill!!

bardocz
ha a törölgetésemre válaszoltál én a telóra gondoltam😄
amúgy most jut eszembe hogy régi bicajomról lehet jó a belsõ ebbe,és belerakom ezt meg megcsináltatom
Ch_Slater
vagy akármelyik hiperben lehet sztem kapni foltkészletet, vagy lehet h valamilyen belsõt is.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gordon 24
Az nem jó. De pl benzinkuton tudsz venni motorhoz való ragsztót. Ugyan olyan mint a brinfgás csak nagyobb a folt. De van benne olyan méretû is amit bicóra fel tudsz rakni. Ha nagyon akarzs bicozni szerintem megéri.

Downhill!!

bardocz
akkor minden használat után fogom majd törölgetni mostantól😊
de ez a defekt zavar nagyon keddig semmi bicózás :S
gordon 24
Nem kell zsirozni azt! Felesleges. Annyit tegyél meg hogy sokszor törölgesd meg, hogy ne legyen poros. Mert igazából a por késziti ki a szimeringeket. És ha az bejut belülre akkor tudja kikotyogósitani. De sajnos ez igy is befog következni.

Downhill!!

bardocz
vááá baszus kaptam defektet és nincs itthon foltozó :S szervíz meg már nincs nyitva,max kedden fogok bicózni mert hétfõn zárva vannak:S

amúgy kérdés:a teleszkóp becsúszószárát mivel zsírozzam be?fogy róla és nem akarom hogy meghaljon
bardocz
szerintem is rockmachine,nekem szimpatikusabb:-)
kök

gordon 24
Én azt venném! De igaz én nem bmx-ezem. Én Montis vok, de ahogy kinéz az is egyértelmû. Szerintem Rock Machine.

Downhill!!

Akkor Rock Machine?

gordon 24
Nem irtál hülyeséget a mongoose is nagyon jó. Csak a Rock machine nagyobb név. Amcsi márka és nagyon jó dirt gépeket gyártanak mind montira mind BMX-re

Downhill!!

gabber_saviola
látszik, hogy nem értek a BMX-ekhez 😊

gordon 24
Egyik kell sem csinálsz hülyeséget. Mind2 jó márka, de asszem én is a Rock Machinet venném.

Downhill!!

hát én jobban húzok a Rock Machine-felé, de én nem nagyon értek a bmx-hez, és ezért kérem a segítségeteket. Minnél elõbb, ha lehet.

gabber_saviola
outis vagyok, ezért lövésem sincs a BMX-ekrõl, de nekem Mongoose név jobban cseng.

Hozzáértõk segítségét kérem:
az elkövetkezõ napokban tervezem megvenni a két cajgli egyikét. Sztetek melyik a jobb, és miért?
cajgli 1
cajgli 2
Elõre is kök!

bardocz
sok marha azt hiszi mert hogy van egy 20 tonnás gépe amihez nem sok ész kell õ az isten,én csak budafoknál a felüljárón mentem át egyszer hogy ne keljen este 10kor kerülnöm,szerencsére üres volt akkor
gabber_saviola
Buszvezetõk terrorizálnak bicikliseket Budapesten
http://index.hu/kultur/eletmod/busz0719/

Saddalim
üdv
annyit kérdeznék, hogy létezik-e olyan kormány, amin gyárilag beépített lámpa(k) vannak, a rúdon belül persze. megtelt a kormányom, és helyet kéne csinálni 😛
kösz

gabber_saviola
A bringák között egyre több a karbon, az alkatrészekben a mûanyag, a mellekben a szilikon, valami azonban nem változik: A Campagnolo sapka! A világbajnoki csík úgy látszik, örök, mint ahogy a lágyan ívelt Campa-felirat is.