Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyasmi tetszene aminek elöl nem hengeres a váza hanem téglalapos (?) esetleg kerekített élekkel
Tegnap egyik biciklisboltban mutattak akciósan egyfajtát 130.000-ért carbon villával ami most olcsóbb, de nekem jó lenne egy 50.000-es bringa is ami jól néz ki és könnyû, nem versenyezni akarok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sajnos elég low-end cuccos, szal valszeg a váz sem nagy durranás és a leg alapabb szimanóval van szerelve. Gonolom az ára is lent van 50-60 felé.
Akkor már inkább egy alap Mali ájromen 99 környékén: http://mali.hu/pics/bg_700.jpg
MALI link
viszont vásárlás elött érdemes lenne kõrbenézned a bájkmegen, mert csodálatos dolgokat lehet találni. http://piacter.bikemag.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Akkor ittis megkérdem
Van esetleg errõl a márkáról neuzer-courier vagy hasonló árkategóriájúról valakinek tapasztalata?

mondjuk ilyen idõben a víztiszta szemüveg a károly
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Õsszel egész jó, de legjobb tavasszal.
Ne etesd a trollt!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
No szóval: BBB BSG-27 Driver PH fotokromatikus lencsékkel.
alu vázas, Shimano váltó, meg tetszik hogy nem olyan színes, jól gurul nagyon
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mire érdemes figyelni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mindig tisztán kell tartani, és nem kell kenni semmivel
Én legutóbb akkor vettem amikor fent voltam DH-zni a hegyen é a "kövesen" ami nem vénetlenül kapta a névét. Kb egy 40-es tempónál rosszul terheltem és kaptam egy kigyóharapásos felütést a gumiba. Kb 0.0005sec alatt full lapos volt alig birtam megállni😄 Aztán semmi folt nem volt nálam se belõs. Toltuk kb 5km-et és ott a benzin kuton vettem ilyet. Azzal csináltam meg.. Ilyenkor nagy segítség.
Downhill!!
amúgy most jut eszembe hogy régi bicajomról lehet jó a belsõ ebbe,és belerakom ezt meg megcsináltatom
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Downhill!!
de ez a defekt zavar nagyon keddig semmi bicózás :S
Downhill!!
amúgy kérdés:a teleszkóp becsúszószárát mivel zsírozzam be?fogy róla és nem akarom hogy meghaljon
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
http://index.hu/kultur/eletmod/busz0719/
annyit kérdeznék, hogy létezik-e olyan kormány, amin gyárilag beépített lámpa(k) vannak, a rúdon belül persze. megtelt a kormányom, és helyet kéne csinálni 😛
kösz