Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Megint csak az a kérdésem, hogy hol lehet meghírdetni?????<#bohoc><#bohoc>
gabber_saviola
a bikemag a legnagyobb, de feldobhatot szerintem még a velo.hu-ra is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ok, tudsz még biciklis fórumotahhol fel lehetne adni??<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
gabber_saviola
<#smile>

figyu már ez nem cset, ide nem kell 5 percenkét irogatnod. Amúgy nem az SN.hu-n halott a kerékpározás 😞

Nem kell jó bicó "olcsón"? Itt a megoldás!!!
Szeretnék hobbyt váltani
Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nõies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretû sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
Ára:15000Ft
Érdeklõdni a [email protected] lehet!
szeretnék váltani hobbyt
ajándékba (kap)
<#taps>
de ajándékba meé egy kesztyút is ad, meg eladó motocross bukósisak
75000
gabber_saviola
szép kerékpár <#smile>
amúgy miért adod el?

ok, de van weboldal amit felraktam!!
gabber_saviola
láttam, hogy sikerült <#smile>
amúgy ha képeket is tolsz, akkor elöbb elviszik

Köszi, meghirdettem<#vigyor4>
gabber_saviola
fent a menüben a PIACTÉR

Köszi, de nem találom az adok-veszek rovatot! segítenél???
gabber_saviola
dobd fel a bikemag.hu-ra jobban jársz.

Na akkor tömören ennyi:
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nõies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretû sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
Ára:15000Ft
Érdeklõdni a [email protected] lehet!
Ez még nem minden, eladó egy Khoobra L-es motocrossos bukósisak, állvédõvel és ami kijön a homloknál.
Ár:15000
Érdeklõdni ugyancsak a [email protected] lehet.
Amúgy, 26-os kerekei vannak és aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyût.
Sziasztok!
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Érdeklõdni a [email protected] lehet! Ár nincs, hanem ajánlatokat várok!
gabber_saviola
amúgy minden 8 funkciós ketáj tudja

piros mogyi
köszike

Ne etesd a trollt!

gabber_saviola

piros mogyi
sziasztok!

Nem tud valaki olyam kilóméter órát, ami méri az elégetett kalóriákat is?
Max ötezrem van rá.

Ne etesd a trollt!

balumaci
köszönöm szépen a részletes tanácsadásodat! <#eljen>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Én montit javasolnék.
Egy belépõ szintû aluvázzal, duplafalú felnikkel, Alivio vagy Deore szettel mindenhova. Városi, aszfaltos használatra slick vagy semi-slick külsõ gumikkal a kisebb gördülési ellenállás érdekében.
A váz valószínûleg jóval erõsebb, mint amit egy olcsóbb oúti vagy trekking esetében kapnál. A duplafalú felni szintén nagyobb eséllyel éli túl a padkákat és kátyúkat. Az Alivio pedig már elég erõs és strapabíró ahhoz, hogy a te testsúlyod mellett se legyen gond vele, ugyanakkor nem is megfizethetetlenül drága. Ha valamivel többet meg tudsz engedni magadnak, akkor a Deore szett is szóba jöhet.
Egy ilyen bringával valószínûleg nem lesz gond a súlyod miatt. Ráadásul egy ilyen bicoval akár hosszabb túrákat is be lehet vállalni.

A fentieket tapasztalatból írom. Nekem is montim van és hasonló súlycsoportban vagyok veled. Így elég határozott képet tudok alkotni a gépet és az alkatrészeket érõ igénybevételrõl.

balumaci
sziasztok!

kérésem lenne hozzátok, mégpedig, hogy segítsetek nekem bicikli ügyben.
szóval...20 éves vagyok, kb 14 éves korom óta nem bicikliztem, de most diéta miatt pár hónapja elkezdtem, és nagyon rákattantam, muszály heti 4x-5x mennem, különben kivagyok 😊

most egy scwhinn ranger biciklim van, ami egy city bike eredetileg, le van véve róla minden szar (kitámasztó, csomagtartó, sárhányók, stb)
van rajta egy másik kormány, illetve alu pedálok

pest mellett lakok, ezért általában a környéken biciklizem, de sokszor van, hogy bemegyek pestre is, néha bicikliúton, ahol van

napi 35-40-et tekerek, de azt egyszerre, tehát napközben nem a biciklivel járok

az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú biciklit ajánlanátok nekem?
mert nem tudom, hogy a 100 kilómmal hogy "mûködne" alattam egy országúti bicaj...meg ugye pest külvárosi kerületeiben is járok néha, ahova meg gondolom valami city bike lenne való

mégegyszer hangsúlyozom a bicikli sporteszközként kéne, nem közlekedésre

elõre is köszönöm a válaszokat!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Breki33
vagy Gemenci nagydíj

Csak itt nem én válogatok hanem ami van azt nézhetem meg.
gabber_saviola
amúgy az a gonolat, hogy egy csapattól vegyél bringát az ütõs szerintem, simán jó gépek lehetnek ott.

gugli segített 😛
pl. Tolna Megye Országúti Bajnokság

gabber_saviola
az elején én is így gondoltam a témára mint Te, de mára már ott tartok, hogy heti 400-450-et megyek.

én azt monodom, hogy érdemes az eliketen és a kritikálon nézelõdni a témában, mivel itt az esgén nem annyira megy ez a téma.

Breki33
Köszi, de nem akarok nagyon belemenni simán csak szeretnék venni egy jó biciklit és az ára miatt jól meggondolnám milyet.

Én nem fogok évi 5-6000 kilométert biciklizni vele.

Nem tudom mond-e vmit az a név, hogy Schneider ha igen a GAbi mondta, hogy pár versenyzõjük kiöregszik és az õ bringájukat megkaphatnám olcsóbban. Ezen is filózom igazából egy jól kiézõ versenybirngát szerettem volna 100 alatt, de nagyon nézett amikor ezt mondtam
Breki33
nekem sima pedál jó nem kell klipsz meg ilyesmi rá
gabber_saviola
adok pár linket, amivel kicsit bõvítheted tudásod 😄dd

matuzmaster.hu
criticalmass.hu
alleycat.hu
biondobike.hu
ebike.hu
http://www.freeweb.hu/fulopkerek/Bike%20Lite/Main_for_user.htm#Ker%E9k
de a bikemagon is van pár jó írás

gabber_saviola
mert a pedál az mindenkinél más. valakinek elég a hagyományos sima, valaki meg patent pedált használ.

patent lehet (párat említek): SPD ,SPD-SL, LOOK
ezek tök más rendszerek és más kerékpározási technika kell hozzá. valaki esküszik a lookra valakinek meg a spd a mindene (ember válogatja)

gabber_saviola
fu 😊

hát a váz kinézete az eléggé márka függõ, olaszhonból jött a fertõzés és mára elért mindenkit, szal 90%, hogy nem kõr keresztmetszetü csövekkel (pl. alsó, felsõ, kereszt) ellátott vázat nézel ki.

Breki33
Hát itt 143 Halásznál (régen híres kerékperversenyzõ volt 129 körülit mondtak.

Az miért van, hogy pedál nélkül árulják?

Az olcsóbb modellek itt mennyivel roszabbak?
Breki33
igazából nem látom, hogy hengeres nagy téglalapos a váz

hogy mondják ezt szakszavakkal?
gabber_saviola
tess a bájklendnél most (mint ahogy mindig 😛) merida akció van:

http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=91220&cat=56

Breki33
gabber_saviola
ez is alap szimanós, de vagány tényleg. 😊

gabber_saviola
igaz, hogy elsõ ránézésre egy alap szimano szora van rajta, de a Merida az jó szerintem.

Breki33
Na vmi ilyesmit keresek

klikk
Breki33
EGy Bikefun katalogust kaptam egy Road 901-esre mondta a srác, hogy az van akciósan 129-ért kb

Breki33
nem vagyok pesti
gabber_saviola
elmész megnézed (jó bolt amúgy), szerintem jobb kategória, mint az a altriksz amit linkeltél

Breki33
kicsit kicsik a képek meg lehet vhol nézni nagyobban

és ez milyen cég?