Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
figyu már ez nem cset, ide nem kell 5 percenkét irogatnod. Amúgy nem az SN.hu-n halott a kerékpározás 😞
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nõies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretû sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
Ára:15000Ft
Érdeklõdni a [email protected] lehet!
amúgy miért adod el?
amúgy ha képeket is tolsz, akkor elöbb elviszik
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nõies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretû sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
Ára:15000Ft
Érdeklõdni a [email protected] lehet!
Ár:15000
Érdeklõdni ugyancsak a [email protected] lehet.
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Érdeklõdni a [email protected] lehet! Ár nincs, hanem ajánlatokat várok!
Nem tud valaki olyam kilóméter órát, ami méri az elégetett kalóriákat is?
Max ötezrem van rá.
Ne etesd a trollt!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Egy belépõ szintû aluvázzal, duplafalú felnikkel, Alivio vagy Deore szettel mindenhova. Városi, aszfaltos használatra slick vagy semi-slick külsõ gumikkal a kisebb gördülési ellenállás érdekében.
A váz valószínûleg jóval erõsebb, mint amit egy olcsóbb oúti vagy trekking esetében kapnál. A duplafalú felni szintén nagyobb eséllyel éli túl a padkákat és kátyúkat. Az Alivio pedig már elég erõs és strapabíró ahhoz, hogy a te testsúlyod mellett se legyen gond vele, ugyanakkor nem is megfizethetetlenül drága. Ha valamivel többet meg tudsz engedni magadnak, akkor a Deore szett is szóba jöhet.
Egy ilyen bringával valószínûleg nem lesz gond a súlyod miatt. Ráadásul egy ilyen bicoval akár hosszabb túrákat is be lehet vállalni.
A fentieket tapasztalatból írom. Nekem is montim van és hasonló súlycsoportban vagyok veled. Így elég határozott képet tudok alkotni a gépet és az alkatrészeket érõ igénybevételrõl.
kérésem lenne hozzátok, mégpedig, hogy segítsetek nekem bicikli ügyben.
szóval...20 éves vagyok, kb 14 éves korom óta nem bicikliztem, de most diéta miatt pár hónapja elkezdtem, és nagyon rákattantam, muszály heti 4x-5x mennem, különben kivagyok 😊
most egy scwhinn ranger biciklim van, ami egy city bike eredetileg, le van véve róla minden szar (kitámasztó, csomagtartó, sárhányók, stb)
van rajta egy másik kormány, illetve alu pedálok
pest mellett lakok, ezért általában a környéken biciklizem, de sokszor van, hogy bemegyek pestre is, néha bicikliúton, ahol van
napi 35-40-et tekerek, de azt egyszerre, tehát napközben nem a biciklivel járok
az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú biciklit ajánlanátok nekem?
mert nem tudom, hogy a 100 kilómmal hogy "mûködne" alattam egy országúti bicaj...meg ugye pest külvárosi kerületeiben is járok néha, ahova meg gondolom valami city bike lenne való
mégegyszer hangsúlyozom a bicikli sporteszközként kéne, nem közlekedésre
elõre is köszönöm a válaszokat!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
gugli segített 😛
pl. Tolna Megye Országúti Bajnokság
én azt monodom, hogy érdemes az eliketen és a kritikálon nézelõdni a témában, mivel itt az esgén nem annyira megy ez a téma.
Én nem fogok évi 5-6000 kilométert biciklizni vele.
Nem tudom mond-e vmit az a név, hogy Schneider ha igen a GAbi mondta, hogy pár versenyzõjük kiöregszik és az õ bringájukat megkaphatnám olcsóbban. Ezen is filózom igazából egy jól kiézõ versenybirngát szerettem volna 100 alatt, de nagyon nézett amikor ezt mondtam
matuzmaster.hu
criticalmass.hu
alleycat.hu
biondobike.hu
ebike.hu
http://www.freeweb.hu/fulopkerek/Bike%20Lite/Main_for_user.htm#Ker%E9k
de a bikemagon is van pár jó írás
patent lehet (párat említek): SPD ,SPD-SL, LOOK
ezek tök más rendszerek és más kerékpározási technika kell hozzá. valaki esküszik a lookra valakinek meg a spd a mindene (ember válogatja)
hát a váz kinézete az eléggé márka függõ, olaszhonból jött a fertõzés és mára elért mindenkit, szal 90%, hogy nem kõr keresztmetszetü csövekkel (pl. alsó, felsõ, kereszt) ellátott vázat nézel ki.
Az miért van, hogy pedál nélkül árulják?
Az olcsóbb modellek itt mennyivel roszabbak?
http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=91220&cat=56