Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
na.... tök jo hogy megbeszéltem a polarx-es csávóval hogy a héten megveszem a bicoját erre ma irja hogy eladta... birom ez ilyen embereket... ez köcsögség. szal ugrott a polar x
megvegyem a hardy-t? vagy várjak még? nem tud vki 60ér vmi jo bicot?
Mike
valamit valszeg rosszul csinálok 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bardocz
mondjuk ha lassan megyek nagyon,akkor én sem tudok mindig felmenni,metr a hátsó kerék megakad😄 de ez inkább lejtõn fel szokott gond lenni
Szabi84
pedig egyszerûbb mint lábbal fellépni😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mike
naja, elméletben nekem is megy 😊

bardocz
hát csak szimplán felrántod az elejét,úgy,hoyg a testsúlyodat hátra helyezed,ha erre voltál kiváncsi
Mike
amikor felmész a járdára úgy hogy megemeled az elejét ügyesen
vérciki amit én egy magasabb szegélynél elõadok 😞

bardocz
mijaza járdázás?😮
amúgy e-bike megnyitott,úgyhogy rendelem is avid bb7-es tárcaskéket 160mm-es tácsával😊
Mike
na majd egyszer megnézem ezeket a dirteseket mit is csinálnak 😊) budapestiek vagytok?
mondjuk engem is megtaníthatnátok arra, hogyan kell járdázni (ez nálam az extremitás csúcsa), ugrálni nem akarok - ilyen igényeimet kiéltem már görkorival még 99-ben (abban az éveben mutatták be a Matrixot, eh jó régen volt)

gordon 24
Hát nem egyszerü😄 Nekem nem igazán megy. Néha elkapom a ritmust akkor egy pár 10méter sikeredik de aztán annyi.

Downhill!!

acsati
megveszem a polarX-et 😊
manualt nehéz lesz megtanulni?
gordon 24
Szerintem nem fogsz csalódni benne. Nekem volt Polarx-em. Az elsõ váza a magellanak ami igazán durvulásra termett. 3 évig toltam vele igen keményen még versenyeken is mentem vele, és abszolute semmi baja nem lett nem tört stb. Az egy nagyon jó váz. Ha ebbe a bicoba rakz egy kb 10-12cm-et mozgo dirt villát (manitou vagy Marzocchit) eszméletlen gép lehet belõle. Vázilag mind 2 jó (ahogy irta a másik srác a másik topikba) de a Hardy felszerelésileg nagyon gyengusz. Persze ez az én véleményem hallgass meg másokat is. De én mindenképpen a Magellant választanám.

Downhill!!

acsati
köszi a hasznos infot. akkor sztem polar x-et veszem
gordon 24
Hát:

Nekem vázilag mindenképpen a Magellan jön be. Mivel a magellanak a ditz váza a polarx és ennél jobb merev falu nincs. Viszont a Meridának a hardyból 4 fajta van. Persze hogy az 1-es a legjobb tehát ez a gyengébb váza.

A felszerelése szintén a Polarx-nek jobb. Viszont azt tudnod kell hogy az az Sr Suntour az egy nagyon szar villa. Tehát azt cserélni kellene benne. A hajtómûve isis-es mig a másiknak sima négyszög tengelyes. Fém fékcsövek, mig a másikon sima van. Azon nevetlen fékekk vannak ezen sram 9.0.

Szóval a villa kivételével a magellan egy 100x-jobb masina mint az a Hardy. (mondjuk ha nem akarsz annnyira durvulni a villa is birni fogja)

Downhill!!

acsati
nálam hozzá értöbbeket szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik bicot érdemesebb megvenni ezek közül?
Magellan Polar X
UMF Hardy 4
bardocz
ha a mostanidat el tudod adni 40-ért,akkor már tudnál venni új polarx-et,mert 100 körül vannak,de láttam már 95-ért is,mondjuk,hogy lehet-e még kapni azt nem tudom,na meg most ebike,is szünetel,pedig nekem is kéne már tárcsafék,mondjuk így olcsóbb lesz,ha elég sokáighúzzák lehet lesz pénzem mégegyre,amit rakok elõre😄
acsati
nekem újra biztos nem telne 😞 meg már tavasz környékén szeretném cserélni a mostani bicom
bardocz
az hogy nincs agyonmatricázva jó jel,mert valósinü nem repedt a váz,amúgy általában mindenki azt írja a bicójár hogy jó állapotban van,hevrom 2db jó állípotú bicóval szívta meg,mondta ezután csakis újatvesz,ha egész nyarat kell dolgoznia akkor is
acsati
bardocz
60ért lehet kapni uf hardy-t teljes bicót?szerintem azt nézd át jól,mert valami baja lehet,hogy enyiért adják,legalábbis nekem gyanús
acsati
csak olyat nem találok 60ér... több pénzem meg nincs <#szomoru1>
bardocz
triallra nem hiszem,mivel az egy dirt váz ha jól tudom,nekem minden haverom lebeszélt arról,hogy vegyek egy meida bicót,de nem igazán tudták megmondnai miért,viszont a polarx nagyon jó😊
acsati
hellotok
mi a véleményetek az UMF HARDY 4-rõl?
mire lehet használni?
street, trial, dirt?
gabber_saviola
szia. add el a gépedet és vegyél egy fixit, hidd el még hálás is leszel a tanácsért. :dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bardocz
jah és még 1 trük amit nem írtam,a fakie,az is fontos ám😊
gordon 24
Ami fontos!:

1: Nagyon bátornak kell lenni.
2: ismerni kell a bringádat.
3: Nagyon meg kell tanulni bicózni.

Ha ez mind megvan akkor jöhetnek a trükök, száguldozások ugrások. De ezt igy szóban nem lehet elmondani😄

Downhill!!

ok kösz 😊

bardocz
elõször a bunnyhoppot(ugrás),és a manualt érdemes,maual nem olyan nagyon fontos,de látványos ha végig egykerekezel egy utcán😊
Hellosztok 😊

Engem érdekelne a street és a dirt mûfaj, amikhez már biciklim is lenne. Szóval ezeknél mit kell elõször gyakorolni? 😊 És van valami oldal ami ezzel foglalkozik? Köszi

EDZÕTÁBOROK.HU, a sportegyesületek oldala
Elindult táborhelyszíneket, szálláslehetõségeket kínáló honlapunk, melynek célja, hogy elõsegítsük a sportegyesületek, szakosztályok edzõtáborozásainak megvalósítását, partnereink közül, az igényeknek legmegfelelõbb egyedi ajánlatot kínáljunk, helyszíneink legtöbbjén akár egyedi kedvezményekkel is.
Honlapunkon található felmérõlapunk segítségével szeretnénk még jobban az egyesületek, sportkörök szolgálatában állni, valamint hírlevelünkre feliratkozva, amellett, hogy elsõként tájékozódhatnak legújabb lehetõségeinkrõl, újdonságainkról, játékokról, a regisztrált sportegyesületeknek februárban induló „bemutatkozunk” rovatban való megjelenést is biztosítunk, ahol terveink szerint minden héten bemutatunk egy-egy szakosztályt.
Minket választva az edzõ-, sporttáborok semmiféle plusz költségbe nem kerülnek, valamint hosszabbtávú együttmûködés esetén akár további kedvezményekben részesülhetnek, ahol ha csak csekély mértékben is, de segítségükre lehetünk.
Szolgáltatásainkat, táborhelyszíneinket megtalálja a www.edzotaborok.hu weboldalon.
http://hegyikerekpar.lap.hu/
http://bicikli.lap.hu/

Ezeken a lapokon is érdemes szétnézni.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Háj Mindenkinek !
Én még egy friss gyerek vagyok a bicikliszakma terõn azt szertném tõletek kérni hogy dobjatok valami jo linket ahol jo "occsoé" vannak bicikli webshop-ba ha lehet Kona , UMF , Mongoose , legyenek elõre is köszi na háááj 😉
bardocz
Eladó egy KHOOBRA motocrossos bukósisak Ára:15000 HUF!! Ezen kívül:
Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyût!
Ár:60000 HUF
érdeklõdni:[email protected]
Krezga
már csak azt nem értem hogy ez hogy tartozik ide?😄
-moderálva-

bocs mindenkitõl többet nem fogok reklámozni
balumaci
valaki adjon már warnt ennek 😄

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

AJÁNLATOKAT VÁROK!!! [email protected] -ra!

Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyût
Akkor lefordítom neked: NE SPAMMELJ!
Ez ugyanis nem a adok-veszek topik.

Bocs, de nem értem, hogy mit írtál!!!! <#wow1><#buck><#vigyor3><#circling><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
balumaci
még egy 10 postot a leader foxról légyszilégyszilégyszi!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl AVID tárcsafék hátul SHIMANO TEKTRO V-fék van. 26-os kerekei vannak! És a váza 14-es!
Ára:65000! + Ajándékba kap egy piros KELLY's kesztyút!
Na akkor a Leader Fox új ára:65000Ft
tary688
Üdv srácok.
Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. Ha valakit érdekel írjon ide és válaszolok. Elõre is kössz.

-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz

Krezga
Van már hasonló stílusú bringám😊

Más: tegnap este elkezdtem készülõdni, hogy majd reggel évzáró bringatúra, gondoltam mégegyszer megnézem a térképet, merre megyünk, erre mit látok, nov. 4, áhhh, és akkor persze hogy nem fogok ráérni, ez az én szerencsém.
Mostantól meg max csak suliba fogok járni bringával😞
Igen, és eladó a lennt említett bicikli!!!!
Krezga
Már megijedtem mi ez a sok új hozzászólás, újra beindult az élet, vagy mi😄
kössssssssssszi