Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvegyem a hardy-t? vagy várjak még? nem tud vki 60ér vmi jo bicot?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
vérciki amit én egy magasabb szegélynél elõadok 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy e-bike megnyitott,úgyhogy rendelem is avid bb7-es tárcaskéket 160mm-es tácsával😊
mondjuk engem is megtaníthatnátok arra, hogyan kell járdázni (ez nálam az extremitás csúcsa), ugrálni nem akarok - ilyen igényeimet kiéltem már görkorival még 99-ben (abban az éveben mutatták be a Matrixot, eh jó régen volt)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Downhill!!
Downhill!!
Nekem vázilag mindenképpen a Magellan jön be. Mivel a magellanak a ditz váza a polarx és ennél jobb merev falu nincs. Viszont a Meridának a hardyból 4 fajta van. Persze hogy az 1-es a legjobb tehát ez a gyengébb váza.
A felszerelése szintén a Polarx-nek jobb. Viszont azt tudnod kell hogy az az Sr Suntour az egy nagyon szar villa. Tehát azt cserélni kellene benne. A hajtómûve isis-es mig a másiknak sima négyszög tengelyes. Fém fékcsövek, mig a másikon sima van. Azon nevetlen fékekk vannak ezen sram 9.0.
Szóval a villa kivételével a magellan egy 100x-jobb masina mint az a Hardy. (mondjuk ha nem akarsz annnyira durvulni a villa is birni fogja)
Downhill!!
Magellan Polar X
UMF Hardy 4
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1: Nagyon bátornak kell lenni.
2: ismerni kell a bringádat.
3: Nagyon meg kell tanulni bicózni.
Ha ez mind megvan akkor jöhetnek a trükök, száguldozások ugrások. De ezt igy szóban nem lehet elmondani😄
Downhill!!
Engem érdekelne a street és a dirt mûfaj, amikhez már biciklim is lenne. Szóval ezeknél mit kell elõször gyakorolni? 😊 És van valami oldal ami ezzel foglalkozik? Köszi
Elindult táborhelyszíneket, szálláslehetõségeket kínáló honlapunk, melynek célja, hogy elõsegítsük a sportegyesületek, szakosztályok edzõtáborozásainak megvalósítását, partnereink közül, az igényeknek legmegfelelõbb egyedi ajánlatot kínáljunk, helyszíneink legtöbbjén akár egyedi kedvezményekkel is.
Honlapunkon található felmérõlapunk segítségével szeretnénk még jobban az egyesületek, sportkörök szolgálatában állni, valamint hírlevelünkre feliratkozva, amellett, hogy elsõként tájékozódhatnak legújabb lehetõségeinkrõl, újdonságainkról, játékokról, a regisztrált sportegyesületeknek februárban induló „bemutatkozunk” rovatban való megjelenést is biztosítunk, ahol terveink szerint minden héten bemutatunk egy-egy szakosztályt.
Minket választva az edzõ-, sporttáborok semmiféle plusz költségbe nem kerülnek, valamint hosszabbtávú együttmûködés esetén akár további kedvezményekben részesülhetnek, ahol ha csak csekély mértékben is, de segítségükre lehetünk.
Szolgáltatásainkat, táborhelyszíneinket megtalálja a www.edzotaborok.hu weboldalon.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én még egy friss gyerek vagyok a bicikliszakma terõn azt szertném tõletek kérni hogy dobjatok valami jo linket ahol jo "occsoé" vannak bicikli webshop-ba ha lehet Kona , UMF , Mongoose , legyenek elõre is köszi na háááj 😉
Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyût!
Ár:60000 HUF
érdeklõdni:[email protected]
bocs mindenkitõl többet nem fogok reklámozni
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyût
Ez ugyanis nem a adok-veszek topik.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl AVID tárcsafék hátul SHIMANO TEKTRO V-fék van. 26-os kerekei vannak! És a váza 14-es!
Ára:65000! + Ajándékba kap egy piros KELLY's kesztyút!
Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. Ha valakit érdekel írjon ide és válaszolok. Elõre is kössz.
-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz
Más: tegnap este elkezdtem készülõdni, hogy majd reggel évzáró bringatúra, gondoltam mégegyszer megnézem a térképet, merre megyünk, erre mit látok, nov. 4, áhhh, és akkor persze hogy nem fogok ráérni, ez az én szerencsém.
Mostantól meg max csak suliba fogok járni bringával😞