22334
-
#20772 Sokszor beszoptam a bogarakkal hogy belement a szemembe egy iylen kis fekete lofazs azt ott dörgöltem a szemem mikor mögöttem meg jöttek a kamionok meg autok, azt szart sem láttam, csak kényelmesebb így. -
#20771 na ez jonak tünik. -
#20770 Bogarak meg a nap WTF. :D nem napozni, oda naptej kell. :D -
#20769 munkaruházatis 1000ft-os szemüveget használok én is, a bogarak látványosan pattannak le róla és a sok bizbaszt se fújja a szél a szemembe, szóval tökéletesen megfelel :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a képen nem látszik túl jól, de sötétzöld a keret (mint egyébként a bringám is sötétzöld mindenféle felírat nélkül :D), főként naplemente körül bringázok, akkor nagyon hangulatos vele :)
ja és egyébként 4éves korom óta vagyok szemüveges, de tekeréskor ritkán kell apró közeli betüket olvasni, szóval szerencsére elvagyok dioptriás szemüveg nélkül is :) -
#20768 Napozni akarsz vagy tekerni?:D -
#20767 Nem tudom nektek milyen monitorotok van, de ezen a szemüvegen nem a 4 megadott szinek vannak csak. :D
azért thx a tippet, de kibaszott csúnya. :D -
#20766 Akkor jók az adottságaid, ha lábazás nélkül így néz ki. :) -
Knabb #20765 Nekem sincs szükségem a napi figzizés mellett lábazásra. Immmádom. -
#20764 uv szürős zöld színű lencsével
-
#20763 És színre nekem nem baj ha nem 12k, csak dizájba hasonló kéne.
ilyen vékony dizájn, és lehetőleg ezek a színek:
szöveg lemaradt. :D -
UV szürő nem lényeg? -
#20761 Ezért használ a célnak megfelelő 600 ft-os "fogyóeszköz" szemüveget. A célnak tökéletesen megfelel. A 6000-es szemüveg is ugyanúgy leesik, eltörik, stb. -
#20760 várj, nem, én csak szemcsit, napsütés, ha jönnek autok, és a kurva bogarak miatt, nem nagyzolás, párdon, rucit leszarom. :D -
#20759 Idén egyszer lábaztam összesen, akkor is egy "tanítványnak" mutattam, hogy mit hogy kell. Tavaly két havonta egyszer... sem. Nagyon ritkán, így is van 5 edzésen egy héten láb nélkül, mellette bringa, nincs is rá időm, hogy külön eddzem. -
#20758 Azért gondolom gyúrsz mellette, nem hiszem el, hogy csak a bringa építette fel a combod. :D -
#20757 respect
én amikor először mondtam hogy elmegyek x városba bringával meg vissza 1nap alatt (120km) mindenki kiröhögött hogy biztos nem. aztán amikor odaértem volt meglepődés:) pedig nekem sincs egy csúcs gépem ruhára meg egyéb sz@rokra biztos nem költök...:) -
Tusy #20756 - előző munkahelyemen ~5 évig napi 2x10km volt az átlagom (minden munkanap, ha esett, ha fújt), tömegközlekedésnél oda-vissza gyenge 2 órával voltam jobb biciklivel és annyit nekem simán megért
- jelenleg fix heti 2x15km (városba bevásárlás (+10kg - +30kg)), de ilyen összesen 64km-s kiruccanás simán megvolt 3 óra alatt (mondjuk itt elég sík a terep, nem úgy mint Somogyban) -
#20755 Mondjuk a szemüveg nem nagyon érdekel, ahogy a bringás öltözködés sem. Az max. annyit jelent, hogy van rá pénzed. Hány embert láttam, aki márkás cuccokban, márkás bringával már a táv felénél megállót kér... Semmit nem jelent a felszerelés. Te vagy a gép, te hajtasz, nem a cuccok rajtad, ez az, ami számít.
Én januárban tettem fel az órát, de akkor még másfél hónapig alig-alig használtam, szóval kb. 5 hónap alatt 1.120 km lett benne, aminek a 90%-a sprint, orrvérzésig, ráadásul hátizsákkal, benne a tükörreflexes fényképező, meg minden szar, ami nem éppen könnyű. Meg a 95 kg-os testsúlyom sem tartozik a pehelysúlyba.
A bringám (saját fotó) ráadásul nem is országúti, hanem trekking, ami a maga 14.8 kg-jával megint csak a nehezebb bringák közé soroltatja magát. Mondjuk ennek köszönhetően a combom kapta az ívet rendesen, talán kicsit látszik is rajta.
Szóval amikor azt mondod, "húdegáz", gondolj arra, hogy nem leszel közelebb a célodhoz egy szemüveggel. Bár kinek mi a cél, ez is igaz (mint tudjuk, "a cél az út maga").
Elnézést a hosszú posztért, csak nálam a felszerelés annyira sokadrangú dolog, hogy nem hagyhattam szó nélkül. Természetesen senkit nem akartam megbántani. -
#20754 Én miután 20 év után először ültem bringára, már 10km (1 nagy kör 150m-es szintkülönbségekkel) után is halálomon vagyok és azt is fél óra alatt teszem meg:) (dohányzás sem tesz jót a dolognak:)) Mondjuk időm sincs sok, alig 80km-t tekertem az elmúlt hónapban. -
#20753 nekem jo ez első szervizre 3 honap alatt lenullázom a kilóméterorát. :D -
#20752 ja az szép nekem nincs ennyi időm...:S
hazaérek mire lefürdők, kaja, fél7 vagy 7 óra, max 1 orát tudok kint lenni, utána van dolgom itthon azt alvás, max szombaton megyek körbe hosszura, az 38km meg a városon bellül...mondjuk 45-50km de hétköznap 7-10 max a városban....:D -
#20751 1nap alatt már jó eredmény lenne :)
én meló mellett is mentem már napi 40-et. -
#20750 Mármint ezelőtti csütörtök óta. :D -
#20749 Most néztem csütörtök óta így melo után esténként mentem néha abicajjal, meg szombaton egy hosszabb körúton, és most 108km-t mentem már a biciklivel. :D -
#20748 Srácok a következő amit a bicajhoz megveszek az ez lesz!!!!!!
Valszeg augusztus közepén meg tudom rendelni.
Ez a szin összetétel tökéletes lenne a bicajomhoz!!!!
Remélem nem fogy el addigra. :D
http://www.bringapalota.hu/kellys_force_shiny_white_bronze_9882
-
#20747 Nálam az a baj, hogy dioptriásat kell használnom, így nekem nem volt olcsó mulatság ha napszemüveget akartam használni,de muszáj,mert nyáron a kocsiba is kiég a szeme az embernek.
Régebben volt egy mágnesesen csiptethető napszemüveg lencse a sima szemüveg elé,de az elhagytam.Ezért egy oakley five-ba csiszoltattam most lencsét ami alapból napszemüveg lencse,tehát UV és polárszürős.
DE eddig megérte. -
#20746 hudegáz. :D -
#20745 Nem tökéletes, de legalább olcsó, ha fogyó eszköz nálad. :) -
CamelX #20744 Na megvolt az első bringatolvaj attrocitásom :(
Szerencsém még így is hogy csak az ülést vitték el, de az is milyen már! Verőfényes nappal, forgalmas irodaház (Vodafone épület, Lechner Ödön), és csak úgy 8 bringa közül pont enyémről (jó tudom, ez már csak pech kérdése, meg mellette a feleségemé dekkolt) csak úgy bámm, lekap, otthagy, csókolom. Kívánom hogy aki ellopta az használja és 1 pechesebb napon fúródjon a rúd egyenesen a hátsójába... -
#20743 Én ilyet használok, 5-öt vettem belőle. Van köztük sima átlátszó is, de a sárga valahogy jobban bevált. Az első 5 perc után hozzászokik a szem, valahogy kontrasztosabb, élesebb minden. Tök könnyű, alig pár gramm.
Persze ez nem egy márka, én a szemüvegeket folyamatosan nyírom ki havi szinten, úgyhogy nekem tökéletes e célra. -
#20742 Ti melyik kerékpáros szemüveg márkát ajánlanátok? :) -
#20741 Használ innen bárki Mio Cyclo GPS-t? Érdekelnének a tapasztalatok velük kapcsolatban :) -
#20740 A lámpákkal nincs gond, én is vettem egy hasonlót 3-4k-ért, viszont a tartója 2 nap után eltört. Szóval ajánlott venni hozzá külön alumínium felfogót. -
#20739 Ez de szép. Bírom a fekete/narancs színkombót. -
#20738 Ki milyen bukósisakot ajánlana MTB-hez ? NEm dawnhill meg egyébb durva csak turázáshoz kisebb erdős részekhez.
Valami olyat szeretnék ami nem olyan lyukacsos mint egy versó bukó,de nem is olyan zárt mint egy BMX-es vagy down hilles.
ÉS max olyan 5-6k ból megvan. -
A jó kis pannonhalmi emelkedők :D -
#20736 -
#20735 -
#20734 Nem minősül megkülönböztető jelzésnek? :D -
CamelX #20733 Komoly! :)