Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suntour XCT, út: 100 mm, rugózás: acélrugó, állítható elõfeszítés
kicsit nehéz amúgy az eleje, azt írják 13,4 kg az egész bringa, az jónak számít? (gondolom ennyi pénzért igen)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
még az elõzõrõl megvan minden kiegészítõ, kínai km óra meg minden 😊
csak a kulacs/kulacstartó nem passzol színben 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
nagyon szép kerékpár, lámpát is vettél hozzá? 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szétnéztem vagy 8 boltban, és 100e-ért (105)ez volt a legjobb szerintem. elég gyenge a felhozatal, sok helyen még nem is voltak idei bringák. az egyes boltok honlapjai meg kész röhej, sehol nem találkoztam azzal a bringával, amit a neten kinéztem...
na mindegy 😊 jövõ vasárnapról tud valaki valamit mi lesz ez a szmogstop vagy mi?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jah és befogni nem fog be,a legnehezebb rész a kerék kivétele volt,elfelejtettem kiakasztani a féket,és nem értettem miért nem jön😄
Ugy állids be hogy lazids meg azokat a csavarokat amik a féknyerget fogják fel a konzolra, majd huzd be a féket, és behuzott állapotába huzd meg a csavarokat. Igy teljesen középen lesz!
Downhill!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha használt outit akarsz, akkor irány a BIKEMAG, de adok mellé mérettáblázatot is:
155-165 cm -51 cm
165-170 cm 51-53 cm
170-175 cm 53-55 cm
175-180 cm 55-57 cm
180-185 cm 57-60 cm
185-190 cm 60-62 cm
190-195 cm 62-64 cm
195-200 cm 64- cm
Sok kerékpáros egy helyen: CRITICALMASS , itt sok infót megtalálsz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kelly's 07 Result - 37.900Ft
Merida '07 Crossway 6-SX - 49.900Ft
Downhill!!
Downhill!!
Azt nézd meg, de a láncot olajozd. Ha van esetleg fáradt olaj (autóból leeresztett pl) akkor azzal olajozd meg.
Downhill!!
amúgy rendeltem a telóhoz valami zsírt is,amivel majd bekenem és nem fog koszolódni,olyan szerintem ami alapból rajta van,nem tudom jó-e még valahol a bicón,de majd megnézem hátha😊
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
amikor én vettem a Polarist az volt 110 a polarX pedig 140
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
pl egy ilyen 2004-est már nem lehet kapni? PolarX 04