Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
35 környékén már kampa alapszetjét kapod:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jó márka, igaz ára is van
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jaja tesztbájk az jó oldal
Most találtam egy jó oldalt ahol tulajdonosok írnak pro és kontra dolgokat biciklikrõl
Ez alapján ez nem tûnik rosznak
Schwinn-Csepel Avenue
http://www.testbike.hu/list2.php?pid=1868
Enyém 10 kilós a barátnõmé 14 kilós ez meg még többnek tûnik.
Abban maradtunk az ismerõssel, hogy keress vmi jó vázat aztán összerakunk vmi jót P
Én eddig ezt találtam
KELLY'S 2008 ALPHA Ár: 46900.00 ,-
váz Aeroprofile hi-ten lady's
vázméret 18''
villa hi-ten unicrown
kormánycsapágy VP
monoblokk KINEX cartridge
hajtómû Prowheel (48x38x28T)
e. váltó Shimano TZ31
h. váltó Shimano (08) TX31
váltókarok Shimano RS31 Revoshift
fokozatok száma 21
fogaskoszorú SHIMANO MF-TZ37 (14-34T)
lánc KMC Z-51
fékek APSE
fékkarok APSE
fékhuzal Driving Force SCS (SlickCableSystem)
kerékagyak alu
küllõ steel U.C.P.
felnik Kellys Draft
köpenyek Kellys Softline 700x38C
kormányszár acél
kormány acél
markolat 2Density
nyeregcsõ acél
nyereg KBIX ComfortLine
pedálok mûanyag
kiegészitõk CAT EYE reflector set, bell
súly kg 14,71

A Fineo Fittness-rõl mi a véleményed?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
És ezt úgy mondom, hogy elötte építettem a Pinarellómat.
és nem is néznek úgy ki, mint a katalógusban, ezt viszont már tapasztaltam is...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
konkrétan egy Fineo Fittnes-t nézten
Illetve egy Vittaro Road-ot az ára miatt
De erre azt mondta az ismerõsöm, hogy ez nem jobb mint a mostani országútim szerinte nagyon alap modell

http://www.capriolo.co.yu/
akkor mutatom a Szlovák Demát:
http://dema.dynatech.sk/index.php/en/O-nas
de én azért körülnéznék Kelly's márkában, mert jópár helyen akciózzák a régi modelleket. Aztán ott van a Capriolo márka, ami nem akkora név mint az elöbb leírt, de nagyon kedvezõ árakkal dobják piacra a gépeiket. Amúgy ezt a márkát (Capriolo), csak ajánlani tudom.
GEPIDA Nedao 26"
Cruiser típusú Férfi acél váz,
Shimano Nexus 3-as agyváltó, Schwalbe Big Apple külsõk
dinamós lámpa állófény hátul, sárvédõ, csomagtartó
Vázmagasság: 47cm
Súly: 16,5kg
Pénz nem nagyon lenne több rá és nem napi 50 kilométerre kell hanem hétvégi bringázásokra esetleg 10 perces városbeli utakra.
Mind2 kerékpárt hótegyszerü alkatrészekkel szerelték, ami látható a noném hajtókarokon elkzdve a váltókon át a küllõkig.
Elhiszem, hogy vonzó egy kerékpárban az ár, de nem éri meg ezeket a 30-40eft-os kerékpárokat megvenni.
Gepida Mundo 300
GEPIDA 2007 - NEDAO CLASSIC
OLIMPIA ATLANTA NÕI
Leírások alapján az OLimpia sorozat nõi biciklijei 2-3 kilóval könyebbek, de érdekelne hátha van valakinek konkrét tapasztalata ezekrõl a típusokról
remélem érthetõ 😄
mert nekem ha behúzom a kart,akkor egy picit beljebb nyomódik magától
Downhill!!
amúgy a kar ami mozog úgy mûködik,hogy menetes,és amikor behúzod,akkor beljebb tekeri magát,ami benyomja a fékpofát?
Downhill!!
amúgy a mechanikus hogyan tud öszeakadni?mert ott csak az egyik fékpofa mozog,legalábbis nálam
Downhill!!