22335
11330766891279474906.jpg
  • Rainbow15
    csak picit karcos :(
  • Rainbow15
    Amúgy ilyen a polarx-em, tavaly vettem, nagyon könnyű :)
    kép1
    kép2
  • Vaxi
    :DDDD
  • Rainbow15
    jó, nem szóltam :)
  • belisz
    hogyne...:D
  • bardocz
    Hát pl itt egyszer valakik megsértődtek,köztük volt egy mod is,úgyhogy lett egy outi topik is,hegyikerékpáros keletkezésénél még nem voltam itt:)
  • Vaxi
    minek ez a sok topic? legyen egy "MINDEN" topic, aztán mehet oda minden...
  • belisz
  • Rainbow15
    Amúgy mi ez a sok bringa topik? (pl. hegyikerékpár) Ez nem ugyanaz?
  • Rainbow15
    oks, akkor hanyagolom
  • belisz
    Nem jo 5let a kalapalas...szetfog razni amikor fekezel...uj tarcsat vegyel..
  • SrAta
    húte ha kikalapálod az úgy fog rázni utána fékezéskor mint a k*rv@isten....
  • Rainbow15
    köszi!
    csak azért kérdeztem, mert bik*mag forumban olvastam, hogy valaki kikalapálta a 8-ast. Majd megnézem, köszi.
  • VRSDM
    én kameráztam :D (másnak kezébe nem adom)
  • gordon 24
    Hát tedd fejre és forgasd meg a kereket, ha látsz benne 8-ast akkor van.. És abból az életbe nem veszed ki. Szóval uj tárcsa..

Ha meg szabad szemmel nem látod, akkor nem olyan jelentős, hogy érdemes legyen..

A remegést okozhatja az, hogy valami laza: Küllök, tárcsa agy csavarjai maga a féktest..
  • Rainbow15
    Sziasztok
    Féktárcsából 8-ast nehéz kiszedni? Mert szerintem az enyémben az van. Amikor megyek, fékezés után nem állítódik vissza a fékpofa, csak egy idő után (nemtudom miért, ez már egy másik téma), és hozzáér kb. fél mp-ként a tárcsához. A másik, hogy ha állóra fékezem, akkor beremeg az egész váz. Akkor ez 8-as, és hogy tudom kivenni belőle? :)
  • SrAta
    melyikvagy te?:D
    kül jóltoljátok:D
  • VRSDM
    vimeo végre felkonvertálta a vidit.
    DTLF JAM 2008
    áve cézár
  • VRSDM
    de akkor mond meg aztis milyen -bá mert már idegf@szt kapok hogy ittvan a nyelvemen és nemtudom :D
  • LoDMaSt
    Úú, tudommelyik, kösziszépen! :)
  • VRSDM
    van egy bolt a margit híd budai hídfőlnél. ittvan a nyelvemen de meg nem mondom milyen ...bá a fickó. ahogy kanyarodik a villi, ott egy kisutcában.
    1héten belül készenvan ha nagyonszépensmosolyogsz és nincs éppen ezeregy dolguk. legalábbis nekünk készvolt 1hét alatt az olaj+szimering csere.
    ha kell mondok pontosítást csak utánakérdezek.
  • LoDMaSt
    Köszi szépen a válaszokat! :)
  • SrAta
    hát szerintem egy turny hajtás+agyak+váltó 2-3nál többet nem bírna ki:D:D:D
  • belisz
    Húha..hát ez nekem kicsit felesleges lenne..viszont eladva egész jó kis telót vennék az árukból! :D
  • bardocz
    Szerintem hívogass fel boltokat,hogy vállalják-e.Én most a BringaButikot tudom ajánlani,nagyon korrektek.Azt mondták szerdai napon,hogy péntekre kész a bicóm,de már másnap mehettem érte:)
  • gordon 24
    Hát hétvégéig kizárt dolognak tartom..

De én a pro bikeba vinném be.. Szilágyi erzsábet fasor.
    Vagy a hajdu.. Ezek talán gyorsan megcsinálják, de nem hiszem hogy hétvégéig kész lesz..
  • LoDMaSt
    Valaki tud-e olyan bringaszervízt BP-en, ahova ha beviszek egy telót, megcsinálják még a héten? Van egy Fox Forx teló, folyik belőle az olaj, gondolom alkatrész is kell majd hozzá, a gond az, hogy péntekig kéne rendbetenni, vanhozzá manualom is, de most nincsidőm szerelgetni. :(
    Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
  • norbi56
    ÖÖ hogy hivatalosan milyen boltnak hívják azt nemtom de saját bélyeget stb lehet ott csináltatni ilyesmi boltban csináltas szerintem,nekünk van ott ismerős de sztem amúgyis csinálnak ilyen helyen.
  • gordon 24
    Hátha ettől tönkre megy egy agy azmár régen rossz:D
  • SrAta
    te hát nemtom sztem az agynak se tesz jót ha sokszor ráesek 55+13 kilóval, ja meg lépcsőket ugrok (olyan 1,5-2 m es letörsnek felel meg) nah ezek ezért eléggé terhelik a technikát:)
  • bardocz
    Hát abban semmi terhelő sincsen:) Max a lábad meg kezed fárad el:D
  • SrAta
    nem az amikor a városban értelmetlenül ugrálsz fel és le a nagy padkákra csakúgy mászkálsz és ugrálod nem baszod oda egyszerse:)
  • gordon 24
    Ők azok:

888RCV 21 centit mozog.. Acél rúgó+olaj és van levegő rásegités is

z1 freeride 13 centit mozog.. Acél rúgó+ olaj

Mind2 atütő tengelyes, nem könnyüek de hát nem is cc re van:D
  • bardocz
    A padkázás az mi?30-cal rámész mindenféle kerékemelés nélkül?
  • SrAta
    1., megértjük ha nem javítod akkor is:)
    2., énis marzót akarok venni (dirt jumper 3) csupa jót hallottam eddig róluk, de majd haver vesz egyet előttem és beteszteli:D
  • SrAta
    ezt nézegettem énis
    hát az alkatrészkészletet nem kommentelném arra amie használni akarod jólesz, de ne butulj vele és ne nagyon sározd össze
    (azabaj, hogy nagyon nem ezt a kategóriát bicózom, tehát a néhaterepet, hanem az inkább terep meg városban padkázgatás arra ez kevés lenne de arra 160-200 körül lehet nézegetni)
    szóval nekem is szimpi ez a bicó
    (bár nincs az a pénz amiért a shredet lecserélném erre:D:D:D de ez gondolom érthető:D:D:D)
  • belisz
    *negatívumai
  • belisz
    Értem..persze tudtam,hogy a Marzonak is vannak negatívmuai. Annyira nem gyilkolom a gépet,évente 5-6ezer kilométert letekerek (70%-át városban)...RST 3évet bírt alattam,akkor ezek a telók..húúú
  • belisz
    Magellan Draco ...ilyen van apukámnak is..95kilo,1 éve használja,de fékbetéten kívül eddig semmit nem cseréltek rajta.
    Majd jönnek az igazi szakértők,Ők talán tudnak jobbat is mondani..bár szerintem ez egy nagyon jó gép!
  • SrAta
    a hegy a lankás bakonyi utakat jelenti neked ugye?
    nos szóval ebben az árfekvésben mindenképp merevfarú v-fékes biciklit keress
    de mindjárt utána nézek énis