Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy hogy van ez?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
A négyszög tengelyes hajtások ha leesnek akkor már 99%, hogy vagy a monoblokk vagy a hajtókar négyszöge kopott. Így ha most teszel is bele csavart újra kifog lazulni és újra le fog esni.
Persze elsõ körben próbáld meg, és amikor teszed össze használj menetrögzítõt.. Hátha csak kilazult.
De mondom 90% hogy azért lazult le, mert a négyszögek már szétmentek, és mocorog ahogy hajtod...
Downhill!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Schwalbe Silento '11 HS421
Maxxis OverDrive Maxxprotect
CST Salvo High Protection 1316
Ezek mind 4000-5000 körüliek.
Én végül a Maxxis mellett döntöttem, úgy néz ki, sikerül jóárasítva hozzájutni.
Ha meg nagyon tutit akarsz, akkor Continental Travelcontact vagy Schwalbe Marathon típusai, ezek 10000 körüliek.
Testbike-on nézegesd meg a véleményeket.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Milyen csavar kell ebbe, illetve kell valami spéci szerszám az összeszereléshez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
160-180..? Nem találtam ilyesmit.
Btw,ahhoz a telohoz a 180-as tarcsa vicc kategoria. Nyugodtan mehet ra a 203 is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kérdésem vala hozzátok:
Adott egy 2014-es Fox Talas CTD teló PM fékrögzítés, adapter nélkül 160 mm-es tárcsával passzol a féktest. Milyen adaptert kell vásárolnom, hogy 180-as tárcsához jó legyen? 160-asat..? Vagy hogyan van ez?
Köszi!
Mert ugye ennyi erõbõl nyissunk külön topicot a gyorsasági bringának, a lánchajtásosnak, az MB-nek, a fixinek, a kempingnek, a Csepelnek, a bla-bla-bal mindennek. Nem kell 8.000 altopic, baromság.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezt annyira bírom😊 Mintha más nyelvû fórumokon nem menne a köpködés😊 Hidd el nekem, mi még kulturáltan társalgunk a német, amerikai és egyéb nyugati netezõkhöz képest😊
Én az elmúlt 20 évben egyedül a skandináv, arab és indiai fórumokon tapasztaltam olyat hogy a két/több fél tisztelettel és vitaképesen társalogtak. Sehol máshol - oké ott sem mindenhol és nem angol nyelven. Az amerikaiak és az oroszok ütnek mindenkit parasztpárbeszédben, azokban az országokban mindenki isten, teremtõ😊
Szóval, nem mintha büszkék lehetnénk rá, de mi még erõsen középvonal vagyunk parasztságban😊
[merlinw.org]
"Szeretném megköszönni, annak aki letiltatta a napokban nyitott Bringa-mánia topikot!" - Ezzel vádoltál minket. Most ugyebár, akit megvádoltak, annak egy eleve negatív kép alakul ki rólad és ezt csak rontod ezekkel a megjegyzésekkel. Ilyenkor mit vársz? Lenyelhetted volna, és most vígan pakolhatnád ide a képeidet, mi meg jól megnéznénk és örülnénk, hogy vannak hsz-ek és érdemes betérni. Erre azt kell olvasni, hogy hisztizel.. abba lehet hagyni, és felszívódni, mindenkinek jobb úgy.
Positive Mental Attitude
Csak itt nem elmondják, hogy ez,és ez a helyzet, hanem otrombán kioktatnak!
Tipikusan magyar!
Positive Mental Attitude
Tudom, hogy nem teljesen ott van,de a helybéliek hátha tájékozottabbak.
[merlinw.org]
#20422: wow...ott is elsz vagy csak ugy kimentetek bringazni egyet?
Azota nem tudsz aludni, vagy miert ragod magad ilyen hülyesegen?! 😄
#20413:
Schliersee-Spitzingsee (stolzenberg-rotkopf-roßkopf-stümpflieg-suttenstein-firstalm-brecherspitz)
[merlinw.org]
A másik, Neked habzik a szád?
A kettõ akkor sem ugyanaz, de nem vitatkozok olyannal, aki csak a saját véleményét hajlandó elfogadni!
Itt is hosonló, mint az említett Indexnél, ha valaki rákérdez miért törölték, az értelmes magyarázat:csak!
Közben rengeteg azonos témában van még fent topik, csak más közegekbe rejtik el!
Tapasztaltam!
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Merre jartal?
Egyetemi beadandómhoz lenne szükségem még pár kitöltésre 😊
Akinek van kedve, töltse ki e két tesztet,
az elsõben tájképeket lehet pontozni:
https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj9..
A másodikban pedig divatképeket:
https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1k..
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KITÖLTÉST!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár hónapja kirakták egy ismerõsöm profilképét azzal a szöveggel hogy boltból lopott. A srácot egy rosszakarója "nyomta fel" a tolvajkergetõknél... ismerem õt 10 éve, soha nem lopna, becsletesen dolgozik.
Írtunk az üzemeltetõknek, írtunk kommenteket a kép / post alá teljesen emberi hangnemben, azonnal töröltek minket, meg se hallgatták az érveinket, mert mi csak "egy tolvaj barátai vagyunk akik védik õt".
Pár nappal késõbb kiderült hogy tényleg nem õ lopott és nem õ volt biztonsági kamerák képein. Ekkor módosították a postot, de nem vették le a fotóját azzal az érvvel, hogy "ezt tényleg nem õ követte el, de hallottuk máshonnan hogy nagy zsivány a srác szóval megérdemli hogy kint maradjon az oldalon".
Ezek után én teljesen kiábrándultam ebbõl a bandából. Semmi hitelesség nincs mögöttük, kb mindent kiraknak amit kapnak. Még jó is ha tévednek és van egy kis hõbörgés / mozgolódás mert annál több forgalmat generál nekik. Csak a pénzért / klikkelésért csinálnak mindent, le se szarják mennyire hiteles egy vád.
Ennyit róluk.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Teljesen felesleges itt habzo szajjal kiakadni,ugyanis nem a mi keresunkre zartak be a topikot hanem a moderator zarta magatol,teljesen jogosan.
Ez nem az index forum,hogy minden aprocska sub-temanak lehet nyitni total feleslegesen egy topikot. Ha megis ez a vagyad,akkor...told at a biciklit oda 😊
Mint az alcímében is volt, kerékpár márkák az egész világból, tehát véletlen sem lett volna ennek a másolása, mivel ott csak márkák, és azokról néhány fotó lett volna szándékaim szerint!
De, a jóindulat megint gyõzött!
Ezen az SG fórumon, nem nagyon szeretik, ha másnak is van gondolata..
Igaz, én csak véletlenül találtam,de nem véletlenül, el is felejtem,VÉGLEG!