22334
-
#20812 Jaja nem dobtam még ki.
Le kell valahol adni? mert nem tudom hol van hirtelen a közelben ilyen tároló vagy kuka.... -
#20811 Csak a veszélyes hulladékok közé dobd az üres flakont :) -
#20810 Thx a segítségeket, valóban mindent 2x-3x le tudtam fujni simán így a második flakonnal, mindegyikben maradt egy kicsi, majd meglátom mit tegyek vele, valamire elfújom. :D -
raptor22 #20809 Nofene még egy nyíregyi:) szép kis kört tettetek:) Milyen bringával mentetek? -
#20808 Bohóckodtunk a srácokkal. -
#20807 Ok. :)
max ha holnap váznál nem lesz levegő bukok 1 sprét.
majd legközelebb, amúgy fasza a bicaj, nekem nem lesz ilyen zsir sima egyenletes mindenhol, de én nem is akartam rá sokat költeni csak ne legyen olyan szar kopott azért mint régen...:D
én is arra gondoltam a kormány alatti kis rész más színű lenne, de még gondolkodom, azért venni még 1 színt baromság, habár vannak feles flakonok 8-900-ért. -
#20806 Ilyen lett nekem a régi kerékpárom, miután kicsit kipofoztam, átfestettem, átkentem, néhány új alkatrész... :) -
#20805 Így próbáld, ahogy a csóka csinálja -
#20804 Én logikusan azt gondoltam hogy oké nem végtelen a nyomás benne, de nem mindegy hogy egyhuzamba fujod vagy ugyanannyi ideig lassan? hiszen festékmennyiség ugyanannyit tól ki nem?
Mondjuk régebben 1x használtam ilyet, de nagyon régen nem emlékszem már akkor lehet nem egyfolytában nyomtam, de mindegy max veszek még 1-et végülis ha kijövök 3000-ből festésnek, az talán nem olyan gáz.
Gondolom bicajboltban nem 2-3k egy fényezés, igaz nem is így csiszolják meg mint én valszeg, mert a kis szar sarkokat nem tudtam rendesen, még flex-el sem férek hozzá, azt nagyjából a nagy területek fémtiszták, a heggesztéseknél meg annyi hogy simára van csiszolva. -
#20803 Basszameg? :D
vagy basszameg? akkor ennek asszem annyi azért csodálkoztam, hát kurvajó...:D na mindegy majd veszek másikat, kis tanulópénz, akkor ezért nem tart sokáig, hogy bassza az anyját...
Mindegy majd megpróbálom még kifújni ami van benne. :D -
#20802 Ember, nem szabad úgy, akkor elmegy az össze levegő belőle. :D Mindig csak kicsit, lenyomod egy másodpercre, majd elhúzod, lenyomod megint egy másodpercre elhúzod, legyező mozdulatokkal. :) -
#20801 Meg van persze kopva a fényezés, de azért keményen lepucolta a szer surolás és kefélés nélkül. -
#20800 Na ezek FULL feketék voltak a sok olaj meg zsírtól meg a 10-12 év alatt összeszedett por-kosztól ami beleragadt, vagy rá ragadt, nem is volt lemosva kb 6-7 éve a bicaj, max ha elázott az esőben.
Na már most nem is tudtam pl milyen márkájú a cucc, erre hideg zsíroldót rányomtam, 2 perc várás, beledugtam egy vödör vízbe, megmozgattam a vizbe, kihuztam és tádám...nem is tudtam hogy létezik ilyen csodaszer...annyira kell vigyázni hogy lehetőleg gumikesztyűt huzzunk fel, mert nem tesz jót a bőrnek. :D
-
#20799 Mindjárt behozok 1-2 alkatrészt. -
#20798 Alap, ha meglesz a festés.
Van konyhai HIDEG ZSIROLDÓ, mondanom sem kell a sok 10 éves olaj-zsir amugy letakarithatatlan dolgot lhozta úgy hogy lefujtam , vártam 2 percet és lemostam vizzel....PATYOLAT tiszta lett. :D -
#20797 Miért hogy kell? :D
nyomtam és néha elengedtem. :D -
#20796 Azért fotót lökhetnél majd. -
#20795 Hogy csinálod? Gondolom nem úgy, hogy lenyomva tartod egy percig, aztán végighúzod mindenhol. :D -
#20794 Ugye az a baj hogy gazdaságossan nézve a 70%-át a levegőbe fújja az ember, mivel kb 20 cm-re kell tartani, nehogy megfollyon, bár amennyi kijött ebből az nem hiszem hogy veszélyt okozna megfolyás szempontjából.
-
#20793 őőő kurvajó.. :D
mindegy, max szerzek még1-et, de tudod mit fujtam eddig?
az első villa+a kormány, a teljes vázat még el sem kezdtem. :D
vicces -
#20792 Nekem is valami hasonló volt, próbáltam vele spórolni csak a vázra menjen, az viszont lehet, hogy hamarabb kifogy a gáz belőle. -
#20791 Jó lenne ilyen festés. :D
-
#20790 Bocs ez mégsem ugyanaz, mindegy, hasonlo, csak bal oldalt van hogy metál, és 3 nyelven hogy kék. :) -
#20789 Huh akkor nem tudom lehet a nyomás kezd elmenni a flakonból, nem elég 2 percig felrázni az elején?
Ilyet vettem:
-
#20788 Az én régi bringámnál két flakont vettem, egy alapozót, megy magát a színt, két rétegre elég volt a szín. -
#20787 Vagy mert nem sima kék hanem metál, ezért jön ki drágábban?
És még nem is fújtam vastagon. -
#20786 na szétkaptam a régi cangámat, flakonnal lefujom, metál-kék szinnel.
Létezik az hogy kevés festék legyen ezekben a flakonokban?
egy vázra simán elmegy 2-3 flakonnal ahogy nézem, az 2-3x 1500ft!
ez létezik hogy csak ilyen kevés mennyiség van egy spré-ben? -
#20785 persze találtam amugy a mohácsiban 2 jot és helyben is van. :D -
#20784 Jaja, viszont innen csak személyesen érdemes vásárolni, mert 2-3k csak a szállítás. -
#20783 Na ilyet is találtam, nem rossz. :D
LINK
-
#20782 tehát ez akkor uv szürős szemüveg....azt mondod ugye?
mert végülis nem olyan nagyon ronda ez sem. -
#20781 Jah lrtem én. thx a tippet.:D -
#20780 elméletileg igen, gyakorlatilag meg ezt munkavédelmi eszköznek árulják, tehát valószínű jobban bírja a strapát és ez arra is van kitalálva, hogy fényen kívül más ne tudjon a szemedbe jutni, míg egy "noname szép napszemüveg" csak arra van hogy szép legyen :) -
#20779 Ennyi erővel vehetek egy trafikban szerintem egy noname szép napszemüveget is nem? -
#20778 Nem rossz köszönöm. :D -
#20777 Mohács-on is van munkavédelmis bolt :D -
#20776 ja megnézem majd. :) -
#20775 Kamino-nál vehetsz ilyeneket olcsón. Vannak jópofa cuccok is:
Az első 1300 Ft:
A második 780Ft
-
#20774 :D -
#20773 Lux Optical Speedlux a neve és ennek a zöldnek 60504 a kódja, uv szűrös, karcmentes, nekem kényelmes és mivel munkavédelmi szemüveg így tényleg megvéd, hogy ne tudjon a szemedbe jutni semmi, max egy kevéske fény :D