Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
srácok kiváncsiságképpen a bicajon van elöl hátul meg az ullésn kallantyú, amivel lazitani lehet, namármost akkor ezekkel jobb nem kimenni utcára? mert így akkor ellophatják 2 másodperc alatt a kerekeket nem?
vagy hogy van ez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Boconadi
Eszemben van, nem felejtettem el, megkerdeztem. A fonokomek mar voltak ott, igaz nem bringazni, de azt mondta, hogy nem veszes az ara (gondolom nekik), meg hogy az ar szezonfuggo. Utana keres ahol ok voltak meg hatha van vmiva kozelben mas. A kerdes, hogy: Mikor szeretne/szeretnenek menni? Akkor attol is fugg hogy bringat visznek-e vagy berelnenek-e?
greg benz
Azért nem biztos, hogy ennyire rossz a helyzet, velem is fordult már elõ olyan, hogy szétszedtem a bringát nagytakarítás miatt, összeraktam, mentem vele és pár használat után feltûnt, hogy valami nem oké, a balos kar úgy lelazult, hogy mire feltûnt mi is van, már épphogy nem esett le 😄 Visszatekertem a csavart, faszán meghúztam és onnantól nem volt vele gond. Valszeg összerakásnál nem figyeltem rendesen oda és nem húztam meg eléggé, ennyi történt. Itt is lehet ilyesmirõl szó szerintem.

Ez nem hangzik túl jól! Sikerült csavart szereznem bele, majd tesztelem, ha nem lesz ilyen fos idõ. Remélem azért megmarad.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Anonymuser
Köszönöm, átnézem õket! <#worship>

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

gordon 24
Nem akarlak elkeseríteni, de 100% hogy nem fogja megoldani a csavar csere.

A négyszög tengelyes hajtások ha leesnek akkor már 99%, hogy vagy a monoblokk vagy a hajtókar négyszöge kopott. Így ha most teszel is bele csavart újra kifog lazulni és újra le fog esni.

Persze elsõ körben próbáld meg, és amikor teszed össze használj menetrögzítõt.. Hátha csak kilazult.

De mondom 90% hogy azért lazult le, mert a négyszögek már szétmentek, és mocorog ahogy hajtod...

Downhill!!

DarkSector
Hexagon x7-rõl valami vélemény?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hasonló cipõben járok, nálam ezek maradtak a listán:

Schwalbe Silento '11 HS421
Maxxis OverDrive Maxxprotect
CST Salvo High Protection 1316

Ezek mind 4000-5000 körüliek.
Én végül a Maxxis mellett döntöttem, úgy néz ki, sikerül jóárasítva hozzájutni.

Ha meg nagyon tutit akarsz, akkor Continental Travelcontact vagy Schwalbe Marathon típusai, ezek 10000 körüliek.

Testbike-on nézegesd meg a véleményeket.
pedobear
Continental CityContact 3500Ft körül van darabja és elég tartósnak tûnik a többihez képest és jókat olvastam róla, valamint élõben is megcsodáltam. Viszont viszonylag a vastagság miatt nehéz és terepre nem a legideálisabb az tutti.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Anonymuser
Sziasztok! KTM Chichago Series biciklimhez keresek elõre-hátra legfõképpen utcára, de terepre is használható jó minõségû gumit. Milyen márkát ajánlatok? Nem megyek vele éves szinten sokat (heti 20-30 km max.), viszont olyan kellene, ami jól bírja az éveket, kopás menetesen se repedezik be az oldala. (Jelenleg gyári van rajt, mintázata még elfogadható, de már repedezett az oldalfala)

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Pistike 007
Shimano Saint fékrõl van szó 😊

Pistike 007
Mérd meg mekkora csavar való bele, amúgy ilyen kell Neked, csak adott méretben.

Tegnap elhagytam egy csavart a hajtómûbõl, és leesett a hajtókar. Hogy hogy az rejtély, ugyanis nem éreztem, hogy laza lenne, soha nem nyúltam hozzá.

Milyen csavar kell ebbe, illetve kell valami spéci szerszám az összeszereléshez?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kicsit drága ahhoz képest hogy csak vezeték, de jópofa

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Pistike 007
Felesleges a 203, 160 és 180 között vaciláltam. Laza freeride / slopestyle bringa 😊
160-180..? Nem találtam ilyesmit.

160-->180-as kell neked.
Btw,ahhoz a telohoz a 180-as tarcsa vicc kategoria. Nyugodtan mehet ra a 203 is.

Pistike 007
Hey!

Kérdésem vala hozzátok:

Adott egy 2014-es Fox Talas CTD teló PM fékrögzítés, adapter nélkül 160 mm-es tárcsával passzol a féktest. Milyen adaptert kell vásárolnom, hogy 180-as tárcsához jó legyen? 160-asat..? Vagy hogyan van ez?

Köszi!

Boconadi
megkerdezem neked
Roger6
Értem a felháborodásod, csak nem értek egyet vele. Vannak képeid? Jöhetnek ide! <#email>

Mert ugye ennyi erõbõl nyissunk külön topicot a gyorsasági bringának, a lánchajtásosnak, az MB-nek, a fixinek, a kempingnek, a Csepelnek, a bla-bla-bal mindennek. Nem kell 8.000 altopic, baromság.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MerlinW
"Tipikusan magyar!"

Ezt annyira bírom😊 Mintha más nyelvû fórumokon nem menne a köpködés😊 Hidd el nekem, mi még kulturáltan társalgunk a német, amerikai és egyéb nyugati netezõkhöz képest😊

Én az elmúlt 20 évben egyedül a skandináv, arab és indiai fórumokon tapasztaltam olyat hogy a két/több fél tisztelettel és vitaképesen társalogtak. Sehol máshol - oké ott sem mindenhol és nem angol nyelven. Az amerikaiak és az oroszok ütnek mindenkit parasztpárbeszédben, azokban az országokban mindenki isten, teremtõ😊

Szóval, nem mintha büszkék lehetnénk rá, de mi még erõsen középvonal vagyunk parasztságban😊

[merlinw.org]

Itteni elsõ hozzászólásod elsõ mondata:
"Szeretném megköszönni, annak aki letiltatta a napokban nyitott Bringa-mánia topikot!" - Ezzel vádoltál minket. Most ugyebár, akit megvádoltak, annak egy eleve negatív kép alakul ki rólad és ezt csak rontod ezekkel a megjegyzésekkel. Ilyenkor mit vársz? Lenyelhetted volna, és most vígan pakolhatnád ide a képeidet, mi meg jól megnéznénk és örülnénk, hogy vannak hsz-ek és érdemes betérni. Erre azt kell olvasni, hogy hisztizel.. abba lehet hagyni, és felszívódni, mindenkinek jobb úgy.

Positive Mental Attitude

smilodon001
Tisztelettel, én kérdeztem, és nem vádaskodtam!
Csak itt nem elmondják, hogy ez,és ez a helyzet, hanem otrombán kioktatnak!
Tipikusan magyar!

Amíg nem jöttél vádaskodni, hogy vajon ki miatt törölték a topikot, addig béke volt itt. Légyszi keltsd máshol a feszültséget, semmi szükség erre. Ez a topik is tökéletesen megfelel arra a célra, hogy képeket rakhass be márkás bringákról. Ide teheted õket, elvégre a témához tartoznak. De az indulatoskodást be lehet fejezni, mert nem vezet semmire. Ezt mondom a többieknek is. Ha nagyon nem viselitek egymást privátban lekardolhatjátok a dolgot.

Positive Mental Attitude

smilodon001
<#duhos2>

smilodon001
Azt írod szánalmas vagyok, de érv az nincs!
Ki a szánalmasabb kettõnk közül?

smilodon001
Mintha, ez annyira igényes lenne!
Told el Te, ha nem tetszik, hogy másnak is van véleménye!

repvez
Boci akkor esetleg tudsz infót arról, hogy a rax fennsikon merre és mennyiért lehet egy turát tenni bringával? Mert az egyik ismerõsõm oda akarna menni,de nemsok infót talál róla.
Tudom, hogy nem teljesen ott van,de a helybéliek hátha tájékozottabbak.
MerlinW
Hegyek... ott felfele kell tekerni xD 20 év után most kezdtem el ismét bringázni, 10km sík terep után kiköpöm a tüdõmet <#idiota>

[merlinw.org]

Boconadi
Vegülis nem ott, hanem a bayor fövarosban, de hal istennek egy köpesre vannak a hegyek : )
Meg mindig nem sikerult semmi racionalis magyarazatot adnod arra,hogy miert kell ennek egy kulon topik ha egyszer ide is lehet berakni kepeket bringakrol?

#20422: wow...ott is elsz vagy csak ugy kimentetek bringazni egyet?

Boconadi
Itt az a szomoru, hogy az ö velemenyet osztja mas is.

Azota nem tudsz aludni, vagy miert ragod magad ilyen hülyesegen?! 😄

#20413:

Schliersee-Spitzingsee (stolzenberg-rotkopf-roßkopf-stümpflieg-suttenstein-firstalm-brecherspitz)
MerlinW
Nem kell túlragozni. Ez egy ilyen fórum, ha nem tetszik el lehet menni keresni másikat. Senki sem kötelez arra, hogy ezt használd.

[merlinw.org]

smilodon001
Az Index Fórumon sem lehet!
A másik, Neked habzik a szád?
A kettõ akkor sem ugyanaz, de nem vitatkozok olyannal, aki csak a saját véleményét hajlandó elfogadni!
Itt is hosonló, mint az említett Indexnél, ha valaki rákérdez miért törölték, az értelmes magyarázat:csak!
Közben rengeteg azonos témában van még fent topik, csak más közegekbe rejtik el!
Tapasztaltam!

bertino
😄DDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pajti

pajti

<#vigyor3>

Najó 😄 akkor inkább veszek egy rahedli foltot, ahogy néztem azokra is van <#alien>

Positive Mental Attitude

beragasztják, ha beviszed <#idiota>
Decathlonba mit jelent a gumibelsõkre a 2év gari? 😄 Próbáltátok már?

Positive Mental Attitude

Fu de irigyellek..😊
Merre jartal?

Boconadi
: )

Na esküszöm nem rakok többet!
Sziasztok,

Egyetemi beadandómhoz lenne szükségem még pár kitöltésre 😊

Akinek van kedve, töltse ki e két tesztet,
az elsõben tájképeket lehet pontozni:

https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj9..

A másodikban pedig divatképeket:
https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1k..

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KITÖLTÉST!
GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pár hónapja kirakták egy ismerõsöm profilképét azzal a szöveggel hogy boltból lopott. A srácot egy rosszakarója "nyomta fel" a tolvajkergetõknél... ismerem õt 10 éve, soha nem lopna, becsletesen dolgozik.

Írtunk az üzemeltetõknek, írtunk kommenteket a kép / post alá teljesen emberi hangnemben, azonnal töröltek minket, meg se hallgatták az érveinket, mert mi csak "egy tolvaj barátai vagyunk akik védik õt".

Pár nappal késõbb kiderült hogy tényleg nem õ lopott és nem õ volt biztonsági kamerák képein. Ekkor módosították a postot, de nem vették le a fotóját azzal az érvvel, hogy "ezt tényleg nem õ követte el, de hallottuk máshonnan hogy nagy zsivány a srác szóval megérdemli hogy kint maradjon az oldalon".

Ezek után én teljesen kiábrándultam ebbõl a bandából. Semmi hitelesség nincs mögöttük, kb mindent kiraknak amit kapnak. Még jó is ha tévednek és van egy kis hõbörgés / mozgolódás mert annál több forgalmat generál nekik. Csak a pénzért / klikkelésért csinálnak mindent, le se szarják mennyire hiteles egy vád.

Ennyit róluk.

Megszívtad mert itt a hivataols.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

GregSB
Szerencsére már ezt is törölték.

MerlinW
Köszi hogy benéztél! Viszlát! <#integet2>

[merlinw.org]

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barmilyen bringarol lehet kepet berakni ide is,nem ertem miert kene ennek egy kulon topik.
Teljesen felesleges itt habzo szajjal kiakadni,ugyanis nem a mi keresunkre zartak be a topikot hanem a moderator zarta magatol,teljesen jogosan.

Ez nem az index forum,hogy minden aprocska sub-temanak lehet nyitni total feleslegesen egy topikot. Ha megis ez a vagyad,akkor...told at a biciklit oda 😊

smilodon001
Szeretném megköszönni, annak aki letiltatta a napokban nyitott Bringa-mánia topikot!
Mint az alcímében is volt, kerékpár márkák az egész világból, tehát véletlen sem lett volna ennek a másolása, mivel ott csak márkák, és azokról néhány fotó lett volna szándékaim szerint!
De, a jóindulat megint gyõzött!
Ezen az SG fórumon, nem nagyon szeretik, ha másnak is van gondolata..
Igaz, én csak véletlenül találtam,de nem véletlenül, el is felejtem,VÉGLEG!