Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
A kopasz fejem ne tévesszen meg, nem vagyok egy gibbon fajta nagy darab.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Van összefüggés. <#vigyor3>

DannyL
Földközi tenger.

bardocz
jééé,mintha softair-re egy hasonló fickó lenne regelve 😄
Breki33
khhhhhh izé többet nem szólok be P

Ez balcsi vagy..?
DannyL
A bumburnyák meg én vagyok mellette. 😄

Breki33
Hello

Outi-s kérdést ide

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207316514

sztem a testbike-n volt róla teszt
Breki33
Akkor kérünk képet P
DannyL
Majd Breki megszakérti. 😊

Hy all!
Mi a véleméynetek errõl a bicajról?
Elõre is kök!
Üdv.:
kuks

norbi56
jah az más

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nem tudja valaki hol tudnék nézni merevvillákat. Linkeknek örülnék. <#wink>

DannyL
Az 56e Ft az a Hydra alap ára, úgyhogy a 45e az jó ár volt. RST villás a Draco is, de nem ugyan az.

Ha 56e Ft volt a Draco, akkor erõsen akciós volt nálatok is. Alap ára 70e Ft körül van.

norbi56
az a gond hogy Gyöngyösön nem volt akciós a draco és az 56 lett volna ott a hydra meg 45 volt de RST villa van azon is?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DannyL
Világ lenni nagyon picikeee! 😄

gordon 24
Basszus kár hogy nem tudtam..😄 Mellette lévõ utcában lakom ráadásul otthon is voltam😄 Abba a boltba dolgoztam szerelõként... Na mind1😄

Downhill!!

DannyL
1. A hátsó váltója komolyabb a Draco-nak mert azon már Acera váltó van.
2. Valamivel "komolyabb" telója van a Draco-nak.

Viszont most ugyan annyiba került mint a Hydra.

DannyL
Nem ragaszkodott a nõi vázhoz, sportos baba. 😊

DannyL
Pestszentimre jaja.

norbi56
a hydra-tõl mennyire különbözik árban/teljesítményben😊?

gordon 24
Hova PestImrére? Ez is Speedbike itt a sarkon.. Én meg melette lévõ utcába lakom😄

Downhill!!

Breki33
nem nõi biciklit akart?
DannyL
A SpeedBike-ba mentünk el, 56.900 Ft volt.

gordon 24
Reméljük!

Downhill!!

gordon 24
Neki fasza lesz ez! Hol veted?

Downhill!!

repvez
Üdv.
Ugy néz ki talán lesz esély egy jo bringára nekem,mert az egyik boltba az elado azt mondta,hogy megnézi,hogy egy kelly's Beast váz és telok megtartásával és olcsobb felszereltséggel 100k alá tudja szoritani az árát.Igy lenne egy jo alapom a késöbbiekre.
Remélem lesz belöle valami.
bardocz
jó választás volt tõle😉
DannyL
Csajszim kemény volt. Magellan Draco Acera-t választott kék-fehér vázzal. 😊))
Ilyen ni:

bardocz
afrenalinnarkózisos motoros gyerek ezekhez képest semmik😄
gordon 24
Hát ez a kemény😄

Downhill!!

bardocz
persze ahol veszed kérdezd majd meg,hogy rámegy-e,mert ha nem buktál jó pár ezret
Máté94
Vállalom a felelõséget😄
Köszi a gyors választ!
bardocz
ha nem túl széles,szerintem rá lehet rakni,de ha azért akarod,hogy farmert ne kapja be a lánc,szerintem inkább fogd ösze valamivel,pl fényviszaverõs valami,ami rátekeredik a lábada,nem tudom mi a neve,mert ha ezen leesik a lánc,szerintem nem egy hálás feladat viszarakni😊
bardocz
freeride tökéletes zenével
Máté94
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy Caprine Tour Cross kerékpárom és azt szeretném kérdezni,hogy lehet e rakni rá egy ilyet ami ott az elsõ 3 fokozatnál az a védõ izé van 2.kép.
gordon 24
Jó kis tulzással! Ráadásul senkinek semmi baja veled.. De mind1. engem nem érdekel.. Csak ezt a maréknyi Bringást is 6 topikon ösztjuk szét. Tök felesleges és igy is kurva kevesen vagyunk.

Downhill!!

Breki33
1?
gordon 24
Oké ez az utolsó off!

Van Hegyikerékpár Topik is.. Tehát van két mtb topim egy ország utis, meg egy Cangás lejtõk bp-n.. Van egy Kinek milyen bringája van!! Szerintem nyitni kéne még! Elég kevés!!

Komolyan vicc! Ráadásul egy ember miatt😄

Downhill!!

Szabi84
most ez minek, eddig szivesen olvastam mindent egy helyen mtb outi dirt stb erre most legyen külön...pff na mindegy

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabber_saviola
Az, hogy minek van értelme és minek nincs, annak kitárgyalása nem ebbe a topikba való. De innentõl próbáljunk ON témára térni. Köszönöm.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gordon 24
Mondjuk ennek nem sok értelme volt! De te tudod! Igy sincs sok bringás.. Ráaádsul ezen a vitán 2 nap alatt ugyis túl van mindenki..
Már igy is 4 bringás topik volt. Most van 5! Remek!

Downhill!!

Breki33
köszi
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
nem én ezt írtam

Ajánlom figyelmedbe a 4. mondatot

Mondjuk az elsõ háromra se válaszoltál.

És gyakorlatilag teljesen mást írtam és gyakorlatilag mikor kiderült, hogy az elmés poénod simán cáfolható arra nem szóltál semmit.

De flamelhettek még egy kicsit csak ne feled most nem tizenévest kell oltogatnod
PyRex
nem brekkencs. ezt csak viccnek szántam, ott is volt a smiley. a gond ott kezdõdik, hogy gyakorlatilag te ugyanezt írtad (persze más szavakkal), csak teljesen komolyan 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Breki33
inkább gyerekes...
PyRex
jajj, fúj én ezeket lenézem, most abban mi a poén, hogy felmész egy hegyre és olyan ugrásokat csinálsz, hogy másnak nézni is durva? vegyen inkább mindenki outi cangát és mennjünk tekerni szexi feszülõs gatyóban

(igen, ez most nagyon g*ciség volt 😊))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Breki33
jó látom reménytelen.......
Breki33
olvasd már el rendesen mit írtam mielõtt beleszólsz

és újra hülyeséget írsz

direkt kiemeltem, és direkt elmondtam kétszer

de csak akkor újra akikrõl beszéltem nem ugranak nem szaltóznak
ez olyan biztos mint hogy egy nagyob kerék kerülete nagyobb

remélem mostmár megérted és lezárhatjuk