22335
-
Gabo #6637 Néhány éve kollégámmal tekertünk fel végig esőben Pilisszentkeresztre. Sárdagasztás ugyan nem volt, de azért így is elég szívás volt. Az autosok szerintem bolondnak néztek minket. :o)
Egyetlen dolog nyugatott, hogy a többiek már előző nap felvitték a száraz ruhákat, és meleg zuhany várt a szálásunkon.
Másnap viszont szikrázó napsütésben folytathattúk a túránkat. :o) -
Gabo #6636 Attól függ, hogy a környéket hány km sugarú körben értelmezzük. ;o)
Lévén Keszin lakom, onnan idulok, oda érkezem és persze közben a szomszédos településeket is érinteni szoktam.
Ha valahol meglászt, akkor nyugodtan köszönj rám! Nem hinném, hogy túlsok Trace X mászkálna felénk. -
#6635 Minket egyszer éjjel kapott el az erdőben. Este 10-11 órakor elindultunk és a közeli tónál (Desedánál) kötöttünk ki. Dörög-villámlik.."nem fog ez esni,menjüüüünk"....:/ 10percen belül Tengelyig érő sár lett,ráadásul jómagam slick gumival voltam. Azért 6km-ert lenyomtunk 1 óra alatt. :D Azért jókat röhögtünk,estünk keltünk,de valahogy anyukám nem értékelte a tökig sáros ruhát. :D Másnap a bringát 1100FT-ból mostam le,mert a Magellan feliratot nem lehetett elolvasni. :O -
#6634 de ezek szerint csomót jársz itt a környéken. és nem láttam més a biciklidet...
fura. bezzeg a kocsmatöltelélekeket egyből vágom :D azok is mindig az utcán lógnak :P -
Gabo #6633 Határozottan örültem annak, hogy tett egy kitérőt a vihar Pest felé. Áztam már el bringázás közben, de más az, amikor csak esik és más az, amikor ömlik és szakad az eső. Az utóbbi inkább kihagyom ha lehet. :o) -
#6632 jah így könnyű nem megázni:D -
#6631 izgalmas volt amúgy :)
mi bemásztunk a volt sulim udvarára streetelni mert ott vannak ugye padok, döntések, lépcsők stb.
aztán nézzük okés viharos az idő, felhívtam aput (dunakeszin repülőtéren dolgozik, ott meg van folyamatosan meteorológiai kapcsolat) és mondta hogy budán is szakad az ég, gyöngyös felől is jön egy óriási vihar, de mi a kettő között vagyunk úgy hogy még van kb. 1órám :D
többiek hittek nekünk, szépen bicóztunk is tovább.
óramű pontossággal 1óra múlva hazamentünk bicót elraktam, kertben összerámoltam ami esőérzékeny, és leszakadt az ég :D -
#6630 ::DD Kemény... -
Gabo #6629 Tegnap délután elmentem, hogy letekerjem a szokott edzőkörömet. A sződi öbölnél viszont rá kellett jöjjek arra, hogy a Duna elmosta a bringautat Vác felé. Némi tanakodás után úgy döntöttem, hogy egy kis dombmászás nem árthat meg, így Sződön keresztül Vácrátót felé vettem az irányt.
Azért be kell valljam, hogy mikor a vácrátóti arborétumhoz értem és megláttam milyen felhők jönnek Észak felől, kicsit megszeppentem. Nagyon reméltem, hogy nem fog az ég a nyakamba szakadni. Innen lényegében versenyt futottam a viharfelhőkkel.
Vácrátótról Őrbottyán, majd Csomád fel mentem tovább. A vádlim némi görcsközeli feszüléssel, a pulzusmérőm pedig folytonos csipogással tiltakozott az igénybevétel ellen. Itt érződött leginkább, hogy nem tekertem mostanában.
Látszik, hogy rég jártam arra, mert meglepve tapasztaltam, hogy Csomád és Fót között felújították az utat. Igazán ráfért már. Engedtem is a bringát rendesen. Naná, hiszen a hátam mögött már dörgött az ég. ;o) Elsuhantam néhány éjszakai pillangó mellett és megvártam egy elrobogó vonatot az egyik fénysorompónál.
Fót határában újabb meglepetés ért. Egy komplett lakópark épült fel a legutóbbi tekergésem óta. Innen már csak egy kisebb lendületet kellett venni és Dunakeszire értem. Míg a városban kavarogtam, elkezdett pötyögni az eső, de végül megkegyelmeztek nekem az égiek. A vihar csak jóval később érte el a várost.
Mire hazaértem egy egész bogártemető volt a karjaimon és a lábaimon. Alig vártam, hogy lezuhanyozhassak.
Összességében egy kellemes edzőkör volt. Alighanem amíg a Duna árad, addig "kénytelen" leszek arrafelé tekeregni. -
#6628 off:
hugom zsófi, lusta vagyok sajátot csinálni
igen a győrinek
köszönöm
egy délelőtt -
#6627 véres te zsófi néven vagy reggelve jutubra?:D
eztmár a győrinek firkáltad?:D
kül faszalett:D
de ez mennyi idő alatt van meg?:D
baszottmód élethű -
#6626 Te most ugye nem gondolod komolyan,hogy egy ovális kerék(!) aminek ráadásul 2 tengelye van tud forogni.Remélem azt sem,hogy gyártanak kicsinyített ülést.És azt a két tengelyt ráadásul két különböző áttétel hajtja. -
#6625 ezt én rajzoltam
igen photoshop-ban. egyéb kételkedő kérdés? -
#6624 Mert az eddigi összes váltómat tönkretették.Így valami olyat szeretnék amit elég nehéz tönkretenni.Meg valami időt állót szeretnék.:) -
#6623 Hát..ha ezt megcsinálod Photoshoppal... -
Rainbow15 #6622 A legelső nyeregre hogyan ülsz rá? :)
Ma teljesen lemostam az egész bicót, a hajtás kb. 1 óra volt. A fogaskoszorú fekete volt, mindenhol, és most már ezüst :) Nem volt egyszerű... A lánccal is ugyanez volt a helyzet. Már csak be kell olajozni, aztán kész. -
#6621 en 10.en voltam megvenni a Genesis Winnert, kemeny 2 db volt belole, de mind2 frankon osszerakva es menetkeszre allitva. annyit nyultunk csak hozza hogy levettuk rola a prizmakat (eleg benan nezett ki vele :D).
azota hasznalom folyamatosan minden nap, esoben is mert ezzel jarok meloba. tegnap voltam megint intersportban levasarolni a 22k-s utalvanyt amit adtak. (vettem km orat+ sarvedot meg egyebeket, a km orat fel is tettek ott). illetve szoltam nekik hogy a hatso feken allitsanak mar egy kicsit mert picit hozzaer a tarcsahoz. kb fel perc alatt belottek es jottem is, semmi baja nincs a gepnek, festest megneztem mindenhol megvan, egyedul a nyaknal ahol jon fel az elso fektol a kabel az hozzaer es kezdi kicsit kikezdeni a vazat de majd teszek oda valamit. jah meg annyi hogy a lancot meg kell olajozni mert eleg gyengen volt gyarilag de sztem ez a bico 110k-ert lazan megerte es hoyg lekopogjam (kop-kop) nekem semmi bajom nincs vele. -
#6620 Csak ez kb PS,az meg nem:D
Amúgy azt mondják róla bikemagon hogy erősebb a hasonló vékony karbonvázaknál. -
azért ez is odavág...:D -
#6618 Ezzel el nem indulnék sehova...lehet,hogy bírná,de nem érezném magam biztonságban...:D -
#6617 ez faszán néz ki -
#6616 Miért jó,hogy agyváltós? -
#6615 Jövő héten meglesz a 3x8-as agyváltóra való átalakítás^^!Majd rakok képeket róla.Csak le kell takarítani majd egy kicsit.Csak azért rakom ide a képeket mert itt van mozgás:D -
Térhálós váz,mert miért ne. -
#6613 Hol voltál?Régen láttalak:D -
#6612 Maszka visszatért!!!!!!!!!
:DDDDDDDDD -
#6611 Na,ma már a 2. ember dicsért meg a bicikli kikötésem miatt:) -
#6610 sziasztok
megvettem én is a genesis winner mx-t
úgy néz ki sajnos vannak negatív tapasztalatok vele sajnos
de talán nem volt rossz vétel
valószínűleg azért volt akciós az intersportba, mert le volt itt ott a festék pattogvalegalábbis az enyémen igen
pedig originál dobozból lett kibontva
az intersportos srác csak szóban értette a munkáját
kokányul rakta össze
otthon én állítgattam utána szinte mindennek
a gumiba van 1 kis 8-as nemigen lehet kiszedni
lehet vissza kéne vinnem -
#6609 hmm. gondolkoztam hogy kéne venni megint és zúzni de annyit nem adok ki érte szart meg nem akarok illetve nem is veszek. -
#6608 1:06 EPIC FAIL :D -
#6607 összefostam magam xD
azért van pár komolyabb is, ami nem túl mókás
de a nagyja az iszonyat XDDDD -
#6606 a végéna a kislány a legoltásabb : ) -
#6605 -
#6604 01'-es Deorenak felel meg...(google szerint) -
#6603 Srácok!
Shimano FC-M440 hajtómű az Deore?...boltban megakarják magyarázni,hogy az nem Deore,de google meg FC-M440-re Deore-t ír... -
Gabo #6602 Egy családon belül is több alkatrész típust találsz. A Shimano oldalán nézve a Saint RD-M810-es hátsó váltói pl. a kidobóra rögzíthetők.
De ha másból nem, akkor az adott alkatrész szerelési útmutatójából kiderül, hogy hogyan és hova szerelhető fel. -
#6601 Shimano Hone leírás:
Agytengelyre szerelhető hátsó váltó, ajánlott: Hone (FH-M600)
Shimano Saint leírás:
- Tengelyvégre szerelhető (ajánlott FH-M805,806)
Nos akkor mégse lehet akármilyen biciklire feltenni?:) -
#6600 köszönöm. akkor ha sikerül elintézni, marad a kellys.
megjegyzem, eredeti ára 90ezer, ugyhogy szerintem nem fogok benn csalódni :D 90-ért elvárható a minőség. még ha belépőszint is. -
Gabo #6599 Nagyon sokkal többet én se tudok leszűrni belőle, mint amit te.
Ha el tudod fogadni, hogy vannak korlátai a bringának, akkor szerintem nem jársz rosszul vele. Egy korrekt túragépet kapsz a pénzedért.
Ha viszont keményebb igénybevételre szeretnél bringát, akkor a Merida gépe jobb választás.
Mind a két gép magasan jobb, mint egy Corabájk. -
#6598 "Nő vagyok és bárminemű műszaki vagy mechanikus cucc vásárlásánál csak a színválasztásban vagyok jó!"
Jajj,ezt az őszinteséget de értékelem,ezzel most nagyon feldobtad a reggelem!:D