Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
És mi a véleményetek arról, hogy a telót szervízben meg tudják húzni, vagyis meg lehet növelni a rugóutat valammennyivel?

Pistike 007
3:0 😄DD

PyRex
belépõ szintû villák, szerintem a manitou axelnél minden jobb 😊 az egy kalap fos - már bocsánat. amúgy a manitou villákból is van igen jó, de az axel... - hát az nem az 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Pistike 007
2:0 a Rock Shox-nak😊)

A Rock Shox villák megbízhatóságát csak megerõsíteni tudom.
Két hete szedtem szét hosszabb idõ óta elõször a 2001-es Judy XC villámat, mert már idõszerû volt a karbantartása. Évekkel ez elõtt volt utoljára szétkapva.
A leengedett olaj lényegében teljesen tiszta volt. Semmi szennyezõdés nem látszott benne. Víz nem jutott be. A belsõ alkatrészek kopásából adódó szennyezõdés nem látszott benne.
A becsúszókon és az alkatrészeken csak minimálisan látszik a használatból adódó kopás. Nincs a megengedetnél nagyobb kotyogása sem.
Persze hozzá tartozik a dologhoz, hogy azért elég kíméletesen volt használva a bicóm.

Azóta sikerült egy majdnem balesetnek köszönhetõen szétnyírnom a jobb oldalon a gumi harmonikát egy részen. Neki estem egy szalagkorlátnak. Szerencsére sem nekem, sem a bringának nem lett komolyabb baja. A vázról lejött egy kis festék és a becsúszón látszik egy kisebb, felületi karcolás. A váz anyaga puhábbnak bizonyult, mint maga a becsúszó szár. ;o)

gordon 24
Volt manitoum, tetszett is szerettem is, igaz nem ilyen volt, hanem egy black. De Rock Shox! És miért? Mert volt manitoum rst-m, és azt hittem nagyon jók meg hogy fuu.. De most vettem egy Marzocchi Bomber Z1 Freridot, és érzem hogy milyen egy jó villa. És ezt éreztem a Rock Shox-nal is. Igaz ezt a Dartot nem ismerem.

Downhill!!

Pistike 007
Üdv! Ti melyiket választanátok? Kis eltéréssel egy árban vannak.
Manitou Axel Comp '07

vagy
Rock Shox Dart III

?😊)

SG rock
nm 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

reger
thx

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

SG rock
Magellan Draco sztem igen jó bicaj, ilyen célra tkéletes és asszem 50.000 HUF környékén kapsz

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

reger
Sziasztok! Kerékpártípus választásban kéne segítség. Olyan bicikli kéne nekem amit könnyû hajtani ,és kényelmes. Városban használnám .Fõ célja az lenne hogy a külvárosból be tudjak menni az 5 km re lévõ városba ,és azzal járni nyáron busz hellyett.Elõre is kössz

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

norbi56
sztem egy 10x6-os vagy ilyesmi méretet simán megtud csinálni szép minõségba azt meg h leázik-e azt nemtom

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ha nem akarok single speed-es agyat akkor a lánkereket mivel tudom rögzíteni a sima tárcsafékes agyon mivel a fogaskoszorú nem tetszik rajt?!
<#idiota>

Mike
én nem fizetem ki a postaköltséget, az fix

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

acsati
posta? 😄

norbi56: nem olyan a nyomtatom hogy olyan szép minöséget produkáljon :S de ha azt megtudnám akkor az nem ázna le?
Mike
szerzek én neki, nem gond, de ettõl neki ettõl még hoyg lesz?

norbi56
figy veszel öntapadós a4-es lapot(nem olyan csillogó csúszós cuccot)na veszel olyan a4-es papírt ami öntapadós és jó a nyomtatóba és rányomtatod kivágod és ráragasztod a bicódra,)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Mike
és ha szerzek neked, akkor mi lesz?

acsati
vki nem tud nekem szerezni? mer nem bpi van és itt nem lehet kapni :S
SG rock
valami bicajos boltban biztos van 😊 vagy kinyomtatod netrõl és beragasztózod 😄😉.

acsati
ilyen critical masses matricát hol lehet beszerezni?
szerintem béna szervezés volt, h nem volt lezárva mindenhol az összes sáv... hídon meg még egy helyen kurvaszar volt h jönnek szembe autósok...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

PyRex
dettó 😊

Mike
hm... én úgy vagyok vele, amihez nem értek, nem piszkálom

PyRex
persze, az nem nagy kiadás, de azért arra gondolj, hogy ha picit ferdén van beütve (nem látványosan), akkor lehet, hogy látszólag minden rendben lesz, csak majd használat közben törik / szakad ki belül az egyik kis "fog". na az elég kellemetlen 😊

ja nem nagy kiadás ... de azért jó lenne ha elsõre sikerülne

Mike
max veszel újat

Kösz a tippeket megpróbálom itthon szakszerûen. <#idiota>

PyRex
elviszed egy szervízbe, ahol megcsinálják profin. mi már basztunk el egyet, nem ajánlom a szenvedést utána 😊)

gordon 24
Gumi kalapccsal! És nagyon sok ésszel!! Nehogy elbaszd! Könyü tönkre vágni! Figyelj arra hogy központosan menjen bele.. Ne ferdén stb.. Szóval sok sikert!

Downhill!!

Mike
falbontó kalapáccsal egész bizotsan 😄

Kormánycsapit mivel tudom beerõszakolni a helyére? HELP ME

acsati
Tényleg nagyon sokan voltak. Én is voltam aztán mi már a városligetbe értünk 1 orával emelés elött és inkább elindultunk haza de még akkor is rengetegen jöttek szembe.
Amugy Critical mass-es polot lehet még vhol beszerezni?
Hixer
hátul középen voltunk, tényleg rengetegen voltak... indulásnál fõleg, kerültünk az astoriánál, és késõbb mentünk föl a hídra, onnantól egész tûrhetõ tempó volt

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

PyRex
80 ezren.. iszonyat. Amikor a városligetben már 10 perce feküdtem a fûben (ott volt a útvonal vége), az uccsó emberek még csak akkor hagyták el a Deák teret!!!

bardocz
én csak láttam buszról hazafelemenet😊 kár hogy nem tudtam kimenni,jó sokan voltak azt láttam😄
PyRex
Na ki volt masson? Mi az élmezõnyben tekertünk végig 😊

bardocz
én is estem vele,de enyémet inkább jól át kéne zsírozni,majd amikor haverom megveszi az õ monoblokkját elmegyek vele és ezt is megcsinákjuk,átkenem teflonos cuccal,sajna itthon nincsenek szerszámok amivel szétszedheném
PyRex
nekem is a vadiúj bicómon, mondjuk egy esés után kezdett el
viszem is szervizbe majd cm után 😊

bardocz
nekem is szokott kattogni,de csak ah az egyik lábam van elöl,és keményebben tekerek
gordon 24
Nem kattoghat!

2 dologtól lehet!
1 nincs meghuzva rendesen és azért "kattog" ami igazából nem kattogás hanem mocorog!

2 nem monoblokkot kaptál hanem valami mást és az kattog.

A monoblokk nem bontható azért blokk! Ha most rakták bele és szar vidd vissza és cseréltesd ki!

Downhill!!

Nem tudja valaki, hogy a monoblokkot szét lehet e szedni? (lehet hülye kérdés) Most raktak bele egy újat (legalábbis a szervizben azt mondták) és kattog mint a nyavaja. Az mitõl lehet? Szóval kattog elõl a hajtásnál. Egy friss monoblokk tud kattogni? Érdekes mód az elõzõ magellánom is kattogot elõl. MÁsnak hasonló tapasztalata?
HAJRÁ CM!
bardocz
naszép,ha tdnám hol van és nem lenne holnapra programom tuti mennék rally-ra😄
szinte minden évben 13 éve folyamatosan járnk budapest rally prológra:-)
gordon 24
Na sajna ugy néz ki kihagyom mégis!

Holnap lesz táborfalván asszem a Central Europa Rally elsõ gyorsaságia, oda mek inkább!

Downhill!!

hát én sztem holnap lepötyögök unokatesómmal aztán meglátom mi lesz 😄

bardocz
jó lesz airsoftozni 😄
úgy néz ki esõ lesz holnap, legalább is záporok várhatók...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

norbi56
jó de 100km-re lakok és haverok meg nem akarnak jönni meg anyámék sem ugyhogy egyedül meg nincs kedvem(meg sztem anyumék 1edül nem is engednének😛)

Mike at home
pedig a 13 éves már elég nagy gyerek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Krezga
Én mennék,csak nagyon messze lakom....