22334
-
#20852 Thx meglesem. :) -
#20851 Elmész a picsba. :D -
#20850 Oks feltétlen, még a napokba meglesz, mert 1 nap elvileg a posta azt mondta a tulaj.
Lézeres lámpa. Nekem megbízhatónak tűnt.
Boltban 2700 csak posta nélkül. -
#20849 Igen, franc se tudja, jó lett volna még1 és mindkettő cangára lenne lézer....majd meglátom, vagy lehet az új cangára lesz egy ilyen:
És ez menne az újra, a KLS alá.
Ez egy drágább változat, elvileg erősebb fénnyel.
Nem tudom, majd apránként fejlesztgetünk. :)
csak ugye 2 bicajt kell egyszerre, vagyis mégsem, mert az Új canga fullos, max lézer ami nincs rá, a régit lehet, és kell is majd még felszerelnem. :D -
#20848 erről a lézeresről tudsz linket dobni vateráról ? -
#20847 lidl-be most lehet kapni gél huzatot asszem egy ezredes:) -
#20846 ez nagyon kemény de szerintem csak fixi-re valo olyan bringara amit terepen is hasznalok nem mernem rakni
Ezt érdemes végigpörgetni van párállat dolog. -
raptor22 #20845 Ha a régi jobban tetszik, akkor az újat megveszem 50e-ért -
raptor22 #20844 Ha lesz tapasztalat vele írd már le ide! Köszi. -
#20843 :DDD -
#20842 Végén nem fogom eldönteni hogy melyik cangát szeressem jobban az újat, vagy a régit, amit frankón átalakitok az én egyedi izlésvilágomhoz...nehéz ügy.
Ja még a régi cangára egy ülléscsere kell valami párszázas, mert erről leszakadt már kicsit a szivacs. :) -
raptor22 #20841 Tényleg az a másik lámpa vetíti a piros csíkokat az útra:) -
raptor22 #20840 Mire elképzelem mind kiakadt az agyam, inkább megvárom a kész gépről a fényképet:):) -
#20839 Hát nem tudom ezen gondolkodom, a KLS marad tuti az új bicajon, a lézeres meg jó a 2 lézer miatt, amúgy mehetne a régire, mert olcsó nem nagy veszteség ha ellopják.
Majd meglátom még.
Meg a régi cangára valami 2 filléres első lápa, kulacstartó meg kulacs hiányzik, hogy az is fullos legyen, de azt majd megoldjuk. -
#20838 :)
jaja a metálkékből lefújtam, de eleőtte zsirtalanítottam rendesen, meg lemostam vizzel majd beletettem higitóba, majd megcsiszoltam, majd rongyal letöröltem, csak a szemek bellül még szerintem zsirosak meg olajosak de nem gond, mivel az oldalsó lemezek látszodnak, amik meg lehet idővel elkopnak de addig gizdaság van. :D
elvileg úy képzeld el a cangát, a régi képre gondolom emlékszel még.
Most így képzeld el:
Metál kék: kormány vízszintes cső, az első villa alsó fele, a középváz, kerekeket tartó 4 anya, a lánc, dióba tekerhető csavar
Fekete: MINDEN MÁS, kivéve a 2 külső gumit + 2 pedál. :DDDDDDDDDDD
Na képzeld el, majd hogy milyen lesz ha összerakom. :D
Mondjuk úgy hogy egyedi. SZÜRREÁLIS VÁLTOZÁS LESZ. -
raptor22 #20837 Mért lesz 2 piros villogó hátul? -
raptor22 #20836 Kicsit homályos a kép, festve lett? Majd ha fent lesz a bicón akkor nyomass egy jó képet:)
Beletetted a "bogarat a fülembe", vennem kell egy kulacsot. :) Délután 4-kor, a legnagyobb hőségbe, meló után hazatekerni (5 km-nem nagy táv) nem túl boldogító. Kell a víz. Főleg, hogy lassan jön a szabadságom és tervezek hosszabb távra is tekerést. -
#20835 Ezeket még hozattam, vaterán olcsóságba.
Az új biciklire lesz rakva a mostani piros alá, vagy ha megyek a régivel akkor átteszem.
Ez meg a régi bicajra lesz téve.
És ez meg az újra és a régire is 1-1 pár. :D
Asszem ezek után már nem is kell vennem mást. :) -
#20834 thx, még-még-még valami jó ötletet, ez nekem nem jutott volna amugy eszembe, pont maradt ennyi kék festékem. :D
Huh de várom már, elvileg holnap össze tudom szerelni a bicajt és elnyeri végleges állapotát.
Majd nyomatok képeket, durva lesz, legalábbis fejben elképzeltem és úgy kibaszott kemény. :D -
#20833 jó lett !
szívesen az ötletet:) -
#20832 THX. 3000ft volt darabja. :D
A lánc is? :)
egyel lejjebb? :D -
raptor22 #20831 Király!:) -
#20830 az újra meg megjöttek a fasza lámpák. :)
-
#20829 Öhöm .... öhöm....
alakul ez az öreg bicaj.
-
#20828 retkes de kurva jol néz ki
:P -
#20827 ja hogy szinesen lehet venni -
Knabb #20826 Azt szinesen lehet venni, de amúgyis retkes lesz.
#20822: Kézzel csiszipapírral nekiállni :D -
#20825 Amúgy a lánc szinre fújása kibaszott kemény, nagyot dob a látványon. :)
-
#20824 ja fűzzem rá mi? :) -
ldavid #20823 tegyél gyöngyöket a küllőkre -
#20822 váz meg egyébb dolgoknál csiszolásra van valami szuper trükk vagy megoldás? :) -
#20821 Én is gondolkodom mit cifrázzak a régi cangán. :D -
#20820 Szerkesztettem a hsz-t:) -
#20819 ez nem az enyém de ezt vagy hasonlót szeretnék venni mert a mtb-om már tropa (outit akarok elsősorban de ha nyár végéig mégsem lenne annyi cash(bringára) akkor egy ilyen is megtenné:) -
#20818 :) -
#20817 Most nézem, hogy a festékes flakon nem veszélyes, úgyhogy tárgytalan.
Egyébként mikor viszik a szemetet teheted külön dobozba/zacskóba amire ráírod, hogy veszélyes hulladék.
Mohácson egyébként itt van lakossági lerakóhely. -
#20816 Ja és nem gyenge lehetett 2 küllőt külön lefújnod. :D -
#20815 Atya úr isten, a lánc meddig marad ilyen színű? :D
-
#20814 oks nem szóltam , ide a szemétlerakóban látom nálunk vihetek veszélyes cuccokat is.
Akkor problem solved :D -
#20813 Berakom ide is ez a bringás topik jobban pörög:)
Ez a fixi megér ennyit ez lesz az elso ilyen bringam eddig csak mtb strret bmx em volt