22335
-
#6837 hehe miért kaptad azt a kupac elakadásjelzőt?:)))))))))))) -
#6836 azjó
végre írt valaki má szétuntam a fejem:D -
#6835 a mai csilléből az lett hogy odérés 5re
bicózás fél8ig, aztán bitangnagyg...ci jégeső : D aztán bicó fél óra az esőben. és go haza : ) -
#6834 Nem chat..írd le egy HSZ-ben,hogy mit akarsz... -
Kaktuszlaci #6833 Nem tom de lehet h középen ki van kopva,nekem is az volt a baja,ez csak egy ötlet! -
Kaktuszlaci #6832 Nem tud valaki ocsó vázat kecskeméten boltba?(ha valaki tud írjon utcát is)Köszi -
Kaktuszlaci #6831 Nem tudtok Kecskeméten boltba vmi olcsó vázat? http://www.legjobb.lapunk.hu -
Kaktuszlaci #6830 Itt már semmi se olcsó.Én most akarok össze rakni egy bicót csak nem tom h hol vegyek vázat XD. http://legjobb.lapunk.hu -
Gabo #6829 Gondolom. De ha jól tudom, ez függ az adott cucc értékétől is. -
#6828 ha valakinek van kedve nézzel ma el csillére.
Roli és én ottleszünk 5től többen jobb bicózni :] -
#6827 A Cateye világítási cuccokra 1év gari van?? -
#6826 no hát igen, tudom már hogy itt semmi se olcsó :D
Végülis én ezzel is megvagyok elégedve, ha nemlehet keményíteni akkor nem. nem erőszak a disznótor :D Jobb teló meg még vagy 1 évig kizárva :D jóe, na! -
#6825 jah ok :D 8sebességes Acera. igen, nagyon bejön...
A legtöbb bicó(az én régim, meg az összes haveromé, és azok között vannak egy fokkal jobbfajták is teszkóbájkoktól) elég lassú, felkapcsolsz 3/7-esbe, és még mindig lassú vagy, de ezzel felmész 3/7-be, úgymész mint a szélvész, 3/8-asba meg csúcs. enyhe lejtőn tekered és simán megvan 40kmph. nagyon imádom.
Mondjuk 8asban kicsit fura hangja van, elkezd kattogni :D
No meg látható, hogy tegnap nagy buzgóságomba megolajoztam a láncot. hát nemkellett volna.
annak ellenére hogy vagy 6x áttöröltem papírtörlővel, ígyis maradt rajt annyi ami nagyondurván felszedte a koszt. -
Gabo #6824 Itt a teló leírása:
http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si913d50430b17cfb1409e4d7767e33c/index.php?screen=sh.detail&tnid=1622
De ettől eltérhet az, amit a Meridának szállítanak. Ha bármit lehet állítani, akkor azt a jobb szárban lehet. Ugyanis csak ott van rúgó. Ha a szár tetején nincs állítható tekerentyű, akkor csak a szétszedése után lehet állítani, vagy rugó cserével lehet keményebbé tenni.
Sajnos ezt tudomásul kell venni. Az igazi telók ugyanis 50-60k környékén kezdődnek. -
#6823 akkor? nemlehet állítani? :S mert elég langyos. lehet jobblenne ha keményebbre venném. -
#6822 Ugyan ilyen váltóm van hátul,bírni fogja,én adtam neki rendesen.Nagyon jó bicó ez,jó szórakozást vele:-) Szerintem az első telója nem állítható szétszedés nélkül. -
#6821 A biciklinek bal,nekünk a képen jobb:D -
#6820 úgyérted a jobb? nem, azon csak egy keresztforma van.
Itt van galéria, 49 fotó a bringáról, de elég sok ugyanolyan van, csak gyorsan lekapkodtam mindenféle szögből és mindenféle beállítással :D Közben macska is besegített kicsit. -
#6819 Mi van a bal oldali kupakra írva?Szerintem ezt nem lehet állítani. -
#6818 tessék -
Rainbow15 #6817 Sziasztok!
Apám versenykerékpárt szeretne venni 10-15k-s kategóriában, használtan. Találtunk is párat, jónak tűnnek. Bp-n használná, nem túl sűrűn. Arra lennénk kíváncsiak, hogy mennyire deformálódnak a vékony kerekek? Nem hátrány ez? (elég sok versenybicós embert láttunk bp-n) -
#6816 Rakjál róla képet.Nekem eddigi 2 állítható telómon úgy volt,hogy felül van ilyen pöcök,amit tekergethetek,és vagy keményebb lesz az egész vagy puhább. -
#6815 pedig azzal kell. felpattintod és állítod. az egyik a rugóút a másik keménység. vagy a lock -
#6814 hogy kell állítani a telón? keménységet? Már ha lehet :D
mert a tetején azt a műanyagot nemnagyon sikerült csavarni. vagyis tiszta izzadt volt a kezem.
aztán nemnagyon akartam erőltetni. Szóval? :D
Amúgy a bringa baromi állat. -
#6813 Szerencsére valahogy máshogy áll a racsni így,szóval vihetem beállíttatni az egészet,még a féket is :-D De marha jó,1 kilóval könnyebb a bicó simán:) -
#6812 :D -
#6811 Juhú,megjött a kerék:) Igaz sikerült 28-as felniszalagot rendelnem...de sebaj,rárakom a mostanit. -
#6810 Vannak drágábbak is ne aggódj. Itt a súlyon meg a felszereltségen van a lényeg. -
#6809 nekem a lánc szokott néha baszottnagyot kattani de akk a helyére ugrik minden és jólesz
Oks akk nembántom a dolgokat, ma szétkapom az egész vasat és a hajtáson kívül mindent letakarítok rendesen
-
#6808 Szerintem levan lazulva kicsit.. Próbáld meg meghuzogatni a dolgokat.. Ha nem jön vissza akkor nem gond, de ha ujra elkezi nézd meg a monoblokkot is.. az lehet hogy tud mocorogni. -
#6807 Nekem már volt olyan is,hogy hajtás közben egy bizonyos ponton akkorát kattant,mint állat. Hajtómű megnéz,monoblockot is meghúztam,pedált is...de ropog..hát ez nem igaz...aztán kiderült,hogy a cipőmön volt egy alig észrevehető kis műanyag darab,ami levált,és ez a kis műanyag darab mindig hozzáért,és az kattant ekkorát... -
Gabo #6806 Biztos, hogy a hajtás felől jött?
Ugyanis okozhat menetközben recsegést a nyeregcső és a nyeregvázcső találkozása is. Pláne ha néhány homokszem is utat talált oda.
Vagy egy lelazult nyeregrögzítés is, mint ahogy velem történt.
De a kormány rögzítő csavarjai felől is.
Esetleg laza hajtókar vagy pedál... Csak ötletelek.
Ha nem jön vissza, nem kell vele foglalkozni. -
Gabo #6805 Formára nem rossz a háti. A Salomon túra felszerelésekben amúgy is jólcsengő név. Remélem a javítás után bírni is fogja.
Camelbak itató helyett én inkább a Decathlon saját italtartóját ajánlanám. Két ok miatt:
Volt Camelbak tasakom, de ahol a tasak alján a cső csatlakozik, ott megrepedt a műanyag és eresztett. Nem tudom, hogy mind ilyen-e vagy csak én fogtam ki egy selejtet.
Másrészt a Decás lényegesen olcsóbb. Ehhez képest hosszabb ideje használom, mint amíg a Camelbak bírta. -
#6804 Nekem Bikepositiv Dirt nyergem van:
Ilyen
Kényelmetlen hosszútávon, de nem is arra lett kitalálva.
Rövidtávon kényelmes, faszán néz ki, a fekete DIRT feliratból kikopik a fekete eléggé gyorsan. Ha megfáradtál az állva tekerés és ugrálás közben akkor jó rá leülni különben hosszútávon halál.
Ameddig kényelmes addig tuti nem izzadsz rá:D
VRSDM tudna mesélni az ilyen nyergekről:D
-
#6803 ma recsegett ropogott a hajtásom(csak picit de ha soha nem csinálta még, akkor zavaró) 2 bunny után megjavult.
Ötlet?
Mi lehetett ez?
Ugye eszembe se jusson szétszedni ennyi miatt?
(Tegnapelőtt kapott sarat becsülettel szal az kicsit árthatott a technikának(bár az agy annyit nem kapott)) De sztem a középcsapágy ropog.
Vagy nemtom de 2 Bunny és úgytűnt hogy elhallgatott.
(kopp kopp kopp)
Eddig.
Vélemény mi lehetett euz a kicsapongása? (Novatec DO42SB a hátsó agy)(Truvativ XR a középcsap) -
#6802 Milyen seggizzadós társaság :D...Én soha nem izzadok...csak a homlokom...:D -
#6801 Seggem nekem is mindig nagyon leizzad tekerésnél,mégha én nem is fáradok el. -
#6800 nekem egy ilyen vanmár 1500km van benne és mint az uj ugy néz ki és nekem kényelmes 2 balaton tura alatt nem zsibbattam el rajta -
#6799 nem, manus rendes volt, aztmondta kipróbálom 18-asat 20-asat, melyik jobb, és bejött, hogy a 20-as kényelmesebb picit.
Holnap megyek veszek egy bitangnagy kulacsot meg váztáskát. aztán júli 25-én amikor megin lesz vitálba 25%-os akció, veszek nyerget, computert meg valami acélgyűrűs zárat.
Ez a nyereg kemény és hihetetlenül nyom... A férfiasságom mindenek felett :D Nem igen tesz jót a golyóimnak, hosszútávon főleg.
Meg nincs is benn mélyedés... Márpedig seggemnél mindig átázok. nagyon izzadós tipus vagyok :D
Ja, meg még gumikülsőn csodálkoztam, kicsit olyan alsókategóriásnak tűnik, mintha úgylenne ráragasztva a mintázat, és néhol megszaladt volna a ragasztó, vagy nemtom :D kicsit fura.
Holnap nagybevetés, nyüstölöm mindenféle terepen, meglátjuk, hogy bírja :D Valószínűnek tartom, hogy el fogok rajt ájulni a régi merevvillás acélvázashoz képest. -
#6798 nekem sikerült egy turkáloban rábukkani egy salomontáskára 6k-ért.
Eddig csak egyszer használtam de akkor sajnos elszakadt mert már sokat sütötte a nap és elgyengült az anyag (használtan vettem)
A javitás után még nem mentem vele igy nem tudom hogy mennyire jo az air vent megoldása ill. vennem kell még egy camelbak itatot bele.