Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a dobfék helyett agyfék a pontos megnevezés és csak agyváltóhoz vannak tervezve tehát marad a tárcsa😞
Még valamit.Ugye bicó egy trekking és nagyon sok ilyen fajta bicikin láttam dobféket.Azok nagyon drágák?Megbízhatóak?Vagy vegyek 40000FT tárcsát amit én kicsit drágállok😄
Ja és egy ilyen kormány szerintetek?😄
Link.
1x egy szerelõ mondta h a shimano váltók minõsége kb abc sorrendben követik egymást (?)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gondolom ezek noname alkatrészek. Szóval így túl sokat ne várj el tõlük.
Javasolom, hogy járj addig a szerviz nyakára, amíg rendesen be nem állítják. Vagy nézz utána a neten, hogyan kell beállítani és csináld meg magadnak.
Rossz bowdenezés mellett egy drágább váltó sem fog pontosan mûködni.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szerintem ott lehet a gond (nálam) hogy sokat megyek rázós talajon és attól elállítódik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egyik ismerõsöm szeretne venni egy országúti bringát, csak nem tud választani, eddig 3 bringát látott esélyesnek...
Az a kérdése, hogy + 30.000 Ft-ot megéri e carbon villára költeni vagy sem?
amúgy 3eFt-tól vannak az egyszerûbbek
elõre is köszi a segítséget<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
nincs ezen váltó meg elsó fék se
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
?ft volt a gép?
jól fog a fék?
látom gumi csere az már volt
a kinyagyított kép tulajndonságinál van ami be kelltt volna
vagy a legalsó link lett volna az
Jó kis gép Lx váltók ,Hayes one tárcsafék.Ritchey külsõk.Maximálisan megbízható.Neked milyen van?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
most WTB? Weirwolf ami kurvajó salakon, murván, de erdõben 2 pillanat alatt beleáll az ágacska, eddig mindig defektet kaptam veel, pedig vmi 7k darabja (ha jól emlékszem)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mindenkinek esõ-és szélmentes napokat, és jó szurkolást a TDF-hoz!!
nekem most egy ktm chicago-m van, nem nagy szám alkatrészekkel, de csak hobbira kell úgyhogy megteszi, vigyázok rá mint állat, sehol nem zárom le, max 5 percre + van 1 állat edzett acél U lakatom
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |