Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a szemem az a teló szúrja...😊 Nagyon gyenge. 100.000 forintból már nagyon zsír merevfarú bringákat lehet kapni amúgy, ilyen össztelós bringák a jobbak 500.000 forinttól kezdõdnek. Persze van a kettõ közötti árban is, kettõ közötti minõségben. A lényeg amit mondani akarok hogy én ezt nem venném meg, mert amire elméletileg jónak kéne lennie, arra nemjó.
másik: érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül egy tárcsakfék mindenestõl együtt és mi kell hozzá, hogy mûködõképes legyen (a mostani V-fék helyett)
<#help>#help>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
egyébként az ilyen hátsó teleszkópot ki lehet cserélni, ha tönkre megy??
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
MONGOOSE VANISH R2736 26" Mountain Bike
Aluminum Dual Suspension Frame with ZOOM Fork
MTB Riser Bars with Ahead Stem
21-Speed SRAM MRX Pro with Shimano TX-30
Front Promax Disc Brake
Alloy Linear Pull Brakes with Alloy Levers
Alloy Forged 3-Piece Crank Set
Black Anodized Alloy Rims with 2.35" Tires
Ergonomic Bar Ends
Model Number: R2736
Carton Dimensions: 56.7" x 28.7" x 7.7"
Weight: 41.9 Lb
Color: Dark Bronze
Az a baj, hogy nem írja, hogy milyen alkatrészekbõl áll, vagyis csak nagyon felületesen. elõre is thx😊
Kalkhoff Voyager Disc 2008
Ma elmentem a kerékpároshoz tíz perc alatt megcsinálta a váltót azt mondta el volt állítva.Hozzá se értem.Azt mondta,hogy valaki szórakozott vele😊
Ezt így, ilyen kategorikusan kijelenteni, finoman szólva túlzás. Ahogy lejjebb írtam, több ezer km-et hajtottam Acera váltóval. Mióta megvan a bringám, azóta ez a váltó van fent.
Még egyszer leírom: Ha jó a váltó bowdenezése, ha nem noname, hanem legalább a váltóval egy családba tartozó lánc és fogaskoszorú van feltéve a bringára, akkor teljesen korrekt lesz a váltó teljesítmény is.
Magától egy XTR váltótól sem lesz jobb a váltásteljesítmény. A meghajtás többi összetevõje ugyan úgy befolyásolja azt. De legalább az alkatrészeiért érdemes lesz ellopni a bringádat.
Ugyan ez vonatkozik a V-fékekre is. Egy strapa bringára miért kellene drágább tárcsaféket tenni? Hol akarod használni a trekkingedet, ahol nem elég a V-fék fékereje? Trekking esetében ez is csak arra jó, hogy felébressze a tolvajok kíváncsiságát.
A V-fék nyikorgását pedig, bármily meglepõ, megfelelõ beállítással lehet orvosolni.
Lehet, hogy az elõtt kellett volna átgondolnod azt, hogy mire akarod használni a bringádat, mielõtt megvetted.
[/url][/img]
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ezmiez am ???,😄
persze csak ha nem kell uj küllõ mert akkor azt is vehetsz
szerintem érdemes külön váltókart,fékkart használni.(kényelmesebb pl)
elõre lehet tárcsaféket tenni persze ha veszel tárcsás agyat, hátra attól függ hogy maga a tárcsába nem ér-e bele a csomagtartó rögzitése vagy valami ilyesmi...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
hátra: vázon tárcsafékkonzol , tárcsás kerékagy
Iskolába járáshoz használnám.
Amúgy milyen alkatrészek kellenek tárcsafékhez?Elõl és hátul?
http://www.testbike.hu/
amúgy nekem gyári régifajta Shimano MTB-m van és faszán összetákoltam
eddig bírja
Olyanokat olvasik róla,hogy csak na.
Akkor kellene egy kis tanács.Mert 8-dikba bicóval fogok járni és ki lesz téve a strapának így kellene egy is HELP.
Elõször is váltó.Milyet? Ami igazán trekkingre valóés jól bírja a gyûrõdést😊
Fékek:Vadonat új V fék igaz nyikorog.Ezt majd késõbb cserélném le😊
Hogy lehet megoldani hátulra,hogy egy kosártartó és a tárcsafék is rajta legyen?
Kormány:Igazából nem rég próbáltam egy hasonlót ami a linkben is van és tetszett.
Valaki aki kerékpár szervizbe dolgozik?
Segít nekem?