Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudodm az fogja össze a két részét! Ha kitekered szétesik😄
Azt nézd meg ha felül rugó van, ha megforditod a bringát. Az alsó szár alján van-e valami kupak, szelep, vagy valami állitható rész..
De azt a belsõ imbuszt ne tekerd szét mert akkor mondom szét tudod huzni ketté.. Az a csavar fogja össze a tetjét az aljával..
De mindjárt keresek neten róla valami hátha találok valami okosat.Csak a tejes nevét mond meg! Esetleg egy képet rakj róla..
De nem találzs semmit lehet hogy nem is lehet állitani.. Sajna van olyan.
Downhill!!
tekergettünk alúl,tekergettünk felül,semmi nem történt.mindkét szárban rugó van,azt is kiszedtük.a rugók alatt van imbusz kulcsos fedél,na most szerintem azt kéne tekergetni.btw:ha kiengedjük,sziszegést kell hallanni amúgy?😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
#3234: a villa nem mai darab,nincs idõm dúrni a netet órákig,h megtaláljam.ha van egyátalán.
Ha nincs nézd meg a másik szárát is.. A Marzocchi és sok más gyártó is elõszeretettel használja azt, hogy az egyik szárban a levegõt a másikban meg a rugót tartja😄
Ha egyiken sincs. Akkor lehet olyan lehetõség hogy az a kis imbusz csak a kupakot tartja és alatta van egy szelep, ha pumpálod keményedik, ha kiengedsz belõle lágyul.
Ha csak az imbusz állitja (amit nem hiszek) Akkor meg tekergesd jobbra balra ha keményedik vagy puhul jó ha nem akkor nem az állitja.
Több tippem nem lehet, ha ezek után sem tudod melyik csavar mit csinál, inkább ne nyulj hozzá! Vidd be a Maliba (StopShop Bécsi út ) És õk megcsinálják.. Ha szépen kéred lehet ingyen is..
Downhill!!
a másik,h ha puhára akarom állítani,elcseszni nem tudom a villát?vagy vlmi..nem tudom..segítsetek!😄
Következõ kérdésem: a nadrág. A kérdés kb. ugyanaz: érdemes az olcsóbb (4 ezer ft-os Hervises szteccs, béléssel) kategóriával is foglalkozni? Van esteleg valakinek ilyen?
Gabo kolléga! Nem a haladó kategória létjogosultságát vontam kétségbe! Egyszerûen csak annyit mondtam, hogy a 400 lepedõs bicajt is csak hajtani kell, ugyanúgy mint a 40-eset...és annyit, hogy a nagytöbbségnél megvan az a határ, ami után nem éri meg a bicajra költeni. Nem mondtam olyat, hogy nincs egy olyan szûk réteg, akik kihasználják a drágább bicajok által nyújtott - még ha nem is kifizetõdõ - pluszokat, elõnyöket. Természetes hogy van ilyen és kell is...megaztán sportoló-utánpótlás is jó, ha van. Ezzel természetesen nem mondom azt, hogy aki 40k-s bicajjal teker heti 120km-t, az nem sportol, mert dehogynem. 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Kép sajna nincs de igy kellene kinéznie kb:
De azt is lehet, hogy esztergályossal csináltatsz.. Nekem olyan van.
Downhill!!
A kérdés az hogy ezeknél a vázaknál mennire lehet furni a vázakat egy nagyobb menetet ha furok bele az megoldható vagy inkább ez már neccesebb dolog és nem lehet jol megcsinálni?
Igaz nekem 8000ft s van, még is kotyog.. Nem birja a 100kg-mat és ezeket a terheléseket! Erre Találták ki a Head Lock nevü szerkenytyüt.
Nem nagy dolog egy egyszerû menetes szár ami a stucnit és a villát a villa nyakcsõjében összeköti..
Ilyen van nekem is.. Igy meg sem mozdul😄 Mégha akarna se tudna..
Downhill!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy bringások számára kifejlesztett GPS vevõt szeretnék ajánlani nektek!
KLIKK A LINKRE
A mellékelt linken a képre kattintva minden vele kapcsolatos infót megtaláltok!
Ha bármi kérdésetek van akkor email ide:
yager01 kukac freemail pont hu
Ha lenne behuznád, és elkezded elõre hátra mozgatni a bicot és akkor meg fogdosod a pontokat (teló nyaka, Teló becsúszószárak) És kiderül hol mozog..
Igy nem tudom... Valahyog próbáld meg a kereket rögziteni, és ugy mozgasd a bicot..
Az se rosz ha kiveszed és a telót rárakod valami tengelyre amin fixen áll és ugy mozgatod..
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
2x5 van semmi több
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nincs olyan áttételem 😞
50km után ilyen domb várt
9-10km
kb 4óra volt az út
voltak bõven 15%-os emelkedõk
némelyiken inkább toltam a cangát 😄
amibe a hidegháború idején nukleáris rakéta és atomtöltetek is lehettek/voltak
ez meg itt a bakonyi/kabhegyi tv torony
Nekem leghosszabb 90 km körüli volt,mert a tanár elnézte a hévet,és +10km-t mentünk.Felmentünk a pilisbe,gyorsabban tekerni már nem tudtam,képtelenség volt azokkal az áttételekkel,3/8-ban már fúrógépet lehetett volna kötni rá,hogy hajtsa😄 Marha jó volt lefele,fõlega hajtûkanyarokkal,egyikben jött szembe valami mercédesz terepjáró😄D
hihi 😄
kab-hegy
sárcsikút
herend
hajag
marha sok a domb, mert a bakonyba van

Az upsaiddown villákat mindig védik ezekkel a dolgokkal.
Persze ez elsõsorban DH-ra használt villáknál van.. Van olyan lizard skins nevû gumi boritás amit fel tudsz huzni és tépõzárral rögsziteni a teló becsúszószárán..
Olyan villa pedig mint a motorokon van sok fajta van én 2db ismerek..
Az egyik az RST Sigma:
A másik pedig a Manitounak a DH villája:
Szóval van olyan!😄
Downhill!!