22335
-
timexxx #7077 a bikemagon hogy kell hirdetést feladni? :D én nem találom azt hogy hirdetés feladása vagy mi? :D (regisztráltam) -
#7076 épp ezért írtam hogy ns-ből nincs ilyen monstrumbicó az száz százalék.
ők inkább ilyen elegánsak :) (egyszer úgyis veszek egy ns-t városi cruiser bicónak :) merev villával, attomszéles kormánnyal 25/9-es áttétel, kis raptor :D
-
#7075 ns nem csak acéllel dolgozik?
Ez kajakra egy gyári shonkynak néz ki:) -
#7074 a fejcsőn ott egy ns matrica.
de ilyen tankot az ns nem készít :] -
#7073 ez mi?
tökre hasonlít a kona shonkyhoz -
#7072 Itt is vannak^^
-
#7071 Örömmel jelentem,hogy 2 hét alatt kész lett a gyönyörűségem!
Tegnap 21:00-re mentünk érte és 22:10-kor hoztuk el.:D
Addig kétszer szétszedték,olajozták,állították meg minden de végre kész van.:D Mármint a váltó része, de még lesz cserélve a kormány meg az ülés.
Képeket pedig akkor amikor feltöltődött a fényképezőgép.^^ -
#7070 na ezért mondtam én mindig is hogy nem tetszenek az alu dolgok :] -
#7069 -
#7068 Pfff.
Holnap este kilencre lehet menni a bringáért:( -
#7067 Majd letakarítom és rakok képeket róla:D -
#7066 Caprine TourCross 3x8-as agyváltós szerkezet:D -
#7065 milyen gép? -
#7064 Aha,én úgy rendeltem.Megmondhatod,hogy milyen küllővel,meg hány kereszt,én kértem DT 2mm-es küllőt,és azzal fűzték,pedig elvileg azt nem árulnak. -
timexxx #7063 ebikeon meglehet rendelni befűzetve is? -
#7062 Nekem ebike-on 1800-ért fűzték be darabonként,boltban nem tudom mennyi. -
#7061 Végre!Holnap mehetek a járműért!^^
Csak egy hetet kellett várni rá.De persze azt mondták,hogy másnapra kész lesz:D -
timexxx #7060 én is azt mondtam neki. egyébként a fűzés milyen árban mozog? -
#7059 Akkor már vegyen egy új,iparis agyat szerintem. -
timexxx #7058 neem. már rájöttünk. kimosta benzinnel az egészet. melóba szétkaptunk teljesen. kivettük a kazetta testet mer az recsegett kenés hijján. de azt már nemtudtuk szétkapni mer nemvolt hozzá szerszám egy acél ,,szerszámmal" (átmeneti) vel próbáltuk le tekereni a közepét a racsninak de elhajlott az acél..
hátul a porvédőt le szedtük. oda raktunk zsirt.. + át folyattuk olajjal. de az egyik sorba akkor sincs zsir.. maximum olaj ami nemsokat ér.. most tekerés közbe nem recseg neki.. de kitudja meddig.. ha megmozgatja a fogaskereket akkor még mindig hallani ropogó hangot.
valszeg új agyat kell majd vennie? mer a kazetta test kb 5ezer aztmondták a szervizbe és csak akkor ha tudja az agy pontos tipusát -
#7057 Kamaraerdőben van XC szerű útvonal?Az nincs olyan messze tőlem,igaz csak azt tudom róla egyenlőre,hogy villamossal merre kell menni :-D -
#7056 recsegni???
nem, egy biciklinek nem szabad recsegnie.
en csak a bmxemrol beszelhetek, de a reces elsogumi zajossagan kivul semmit! nem hallasz,
az megint mas, hogyha nem hajtod a kerekpart, akkor a racsni olyat szol mint egy lancfuresz :D -
#7055 :D Nem jó ez igy.. Ez jó lesz itthon meg mitomén ha a másikba beleizadok akkor stb stb:D
De lehet csak disz lesz a szobámban majd meglátom.. Egy biztos veszek egy ujjat majd. -
#7054 szal ez marad edzősisaknak?:D
fújasd le feketére az egészet osz lesz fekete is meg fehér is nem?:D -
#7053 Nem!.
Mivel ha fehérre fullyuk, akkor az összes létező csikot vonást stbt ujra kellett volna gyártani.. Ami kurva nagy meló! Fölleg, hogy fel kellene rá ragsztani.. Kurva bonyolult..
Különbenis, ez most csak azért van, hony ne nézzen ki szarul.. Rendelek pár hét múlva egy ujjat és veszek egy másikat..
Ez a sisak kapott már, lehet legközelebb nem is véd annyit amit kéne.. De most nincs pénz! Addig jó igy..
-
#7052 ennyi erővel fehérre nem lehetett volna fényezni bazz?:D:D:D -
timexxx #7051 a kazettás racsni tud recsegni? vagy ha a fogaskerekek úgy vannak feltéve hogy zsir nélkül? vagy kell egyáltalán oda?? mer nagyon recseg valami, ha megmozgatja a fogaskereket már akkor is recsegő ropogó hang ( egy haverom kérdése felétek) -
#7050 Hát egyszerü..
Tesom fényező.. Megfogta, elragasztotta félbe.. Lecsiszolta a sérülést, gittelt oda ahova kellett. Füller rá, aztán festés.
Van egy fasza matricás a szomszédukba.. Átvitte a sisakot és meg mutatta melyik matricákat kell potolni.. (itt elkövetett egy hibát, hiszen a fekete oldalra egy tükör kellett volna tehát nem igy állt eredetileg, hanem elöre log ki belőle a felirat) utánna megcsináltattuk a Monsteres matricákat. Ezeket rá ragasztottuk mindet. Majd teli lakk. És kész is. -
#7049 hogy a pibe tudtad a festés mintját reprodukálni rajt?
Légyszi fejtsd ki nekem bővebben hogy hogyan is készült ez a festés -
#7048 :D jó oké:D De ugy nézd hogy nem volt oldala még 1 hete:D -
dx #7047 nájszos:D -
#7046 Hát őszintén nem ájultam el tőle!:D
De nem is nekem kell tetszenie:D -
#7045 Megcsináltuk a sérült sisakom:D
Elég fasza lett szerintem!
Ime:
-
#7044 Ez elég jó vétel szerintem. -
timexxx #7043 szerintetek megérte az a biznisz hogy az én kerekem (menetes agy + fogaskerék) +3000ft elcserélni egy olyan kerék mint ami nekem van (tárcsás kazettás agy + fogaskerék) schwalbe blackjack gumi.. (a gumi nem leharcolt) a felni se, a fogaskereken annyi látszodik hogy a felső sebességi fokazatnál kicsit megvan kopva a festék.. nemhiszem h sokat használták volna... állitolag keveset.. a küllők feszesek rajta.. 8 -as csak minimális van benne.. viszont a féken után kellett állitani mer szerintem ez kicsit vékonyabb mint az enyém mer nem ért oda egyik fékpofa rendesen -
cargame #7042 Nem tudom ,de ezek nem igazán DH-s bringák...de várd meg a profibbakat :P -
#7041 Kona '08 Five-O vagy KONA '09 Cowan jó lenne? Annyira nem értek még hozzá... Ezért kérném a ti segítségeteket. Igaz most kezdeném de ezek később is jók lennének?
Thx! -
#7040 Utcára van egy 50 000Ft-s :D de szeretnék elkezdeni DH-zni és ahhoz kéne. -
#7039 hol szeretnéd használni? -
#7038 Helló!
Nemrég kérdeztem hogy milyen DH bicót ajánlotok. Nekem egy merev vázas is jó lenne. Abból milyet tudtok ajánlani max 300 000-ért? Melyik márkák a megbízhatóak? Thx!