22335
11330766891279474906.jpg
  • greg benz
    Biciklin asszem ezt a részt még sose láttam ilyen tisztának:O :D

• Vaxi
    még kb 2 nap és elkészülök az oldallal, lehet gyűjteni a fotókat és a leírásokat :]
    majd szeretnélek megkérni titeket, hogy vesézzétek ki az összes hibát az oldalon, tuti, hogy lesz benne szép számmal, amin átsiklottam :)
  • Pistike 007
    velldán!:D
  • VRSDM
    a vázon lévő sem gáz.
    felveszel egy bizonyos tempót. addig felzongorázol. onnan meg csak ha nagy emelkedő jön akkor váltasz.

a kellemetlenebb, hogy a régebbi outikon ezeknek a váltókaroknak nincs végállása. így könnyen túl feszesre / lazára lehet állítani a bovdent. ami a lánc leeséséhez vezet.

de ezt könnyen megszokja az ember hogy meddig lehet tolni/húzni a kart.
  • greg benz
    Hát annak hangzik,jó megoldás:)
  • SrAta
    van a fékkar lehet jobbra és balra tolni ezzel váltasz ha behúzod mint a rendes fékkart meg fékezel sztem tök praktikus:D
  • greg benz

Ez a váz festés nagyon állat
  • greg benz
    Hát nem annyira vészes szerintem,bár nem használtam még ilyet:) Meg olyan sűrűn úgysem kell váltani,oda nyúlsz egy pillanatra vázhoz,és már váltottál is,nem nagy kunszt..
    Nem ismerem a dual controlt,de a leírásod alapján gondolom valami olyasmi,hogy egybe van építve valahogy a fék és a váltó karja
  • SrAta
    ott a vázon?????
    te úristen hogyváltassz azzal?:D
    Dejó hogy kitalálták a dual controlt sokkal kényelmesebb:D:D
    Tod miaz nem?:D
  • greg benz
    Igen,az országútikon az a két kis kar a váltó:)
  • SrAta
    ezen hol lehet váltani?:D:D
    Kétlem hogy dual control fékkar lenne...
    Sztem az a két kis karocska(olyan mint a gyorszár feszítője) arra szolgál
    hát mitnemondjak elég érdekes:D
    Kül nemrossz gép
  • greg benz
    Na találtam egy másikat,ez elég korrektnek tűnik
    outi
  • greg benz
    Hát most nézegettem,de semmi hasonlót nem találtam:(
    Ez már úgy ránézésre is szimpatikus volt,látszik rajta,hogy hozzáértő kezei közt volt..
    Viszont ha isteni csoda történik és nem viszik el,azonnal lecsapok rá
  • Rainbow15
    nyugi, találsz másikat, lehet még jobbat is :)
    Nekem tavaly pont ez volt. Nagyon le voltam törve, h elviszik, mert jó áron volt. Aztán köv. héten találtam egy sokkal jobbat ugyanannyiért, és jól jártam.
  • greg benz
    Visszaírt az eladó,állítólag már valaki szóban lefoglalta,elvileg holnap 6ra ott van érte..ha nem megy akkor ír.. nincs szerencsém:((((
  • Rainbow15
    én nem értek hozzá, de Bp-n szoktam látni sok versenybringást, és mennek mint az őrült, pedig nem mindenhol tökéletes az út.
  • VRSDM
    az én kb. 30éves orosz pszutnyik outimmal mentem már picit sóderes homoks földúton is. és totál semmi baja.
    rakj bele 6bar-t és csókolom nyolcas : )
    padkázni meg kátyúzni nem szabad vele, de ésszerű, szóval normális használat mellett nem lesz benne véletlen nyolcas ;)
  • greg benz
    Remélem ebben nincs 8as,azért azt csak írná:) Mondjuk azt írja a hirdetésben,hogy szinte új gumik vannak rajta..szóval gondolom azért ha máskor nem,akkor feltűnt volna mikor a kereket cserélték:)
    Egyébként ezeknél az országútiknál ennyire könnyen lehet 8ast varázsolni a kerékbe?Sok helyen olvastam már nyolcasról
  • Rainbow15
    Mi most vettünk egy schwinn régi versenybringát, hasonló kategória, nem is volt drága. Volt benne egy 8as, ami miatt a féket be sem lehetett rakni, de aztán a szervizben kivették belőle. Nagyon jó amúgy.
  • greg benz
    Köszi:)

Egy kérdés: A racsni az pontosan melyik rész? Ez új még nekem
  • belisz
    Kerekeket nézd meg,hogy nyolcas nincs-e bennük,küllőket is szépen nyomkodd meg. Minden illesztést ill. heggesztést vizsgálj meg,bowdeneket. Nézd meg a bicaj alján a számot. keress rozsdafoltokat (gondolom nem alu váz :DD),racsnit nézd meg,hogy nincs-e nagyon kihegyesedve. Hajtóművet minden szögből,hogy nincs-e meggörbülve,csakúgy mint az első villát. Aztán kicsit mész vele,fékeket megnézed,váltóval végigváltasz minden fokozatot. Nagyjából ennyi.
  • greg benz
    Az is járható út lenne,ha elmennék vonattal,úgy annyira nem is drága...
    csak miután nem vagyok kifejezetten hozzáértőnek mondható,így lehet az sem sokat nyomna a latban,ha én megnézném
    Hogy őszinte legyek nem is igazán tudnám mi az amire figyelni kell,mik az árulkodó jelek
  • belisz
    Pedig az kár..mindenféleképpen úgy vedd csak meg,hogy alaposan átnézed mindenhol és esetleg ki is tudd próbálni.
  • greg benz
    Igen,én is úgy vagyok vele,hogy elsőre talán egy ilyen bőven megtenné,20ezer nem annyira hatalmas befektetés,és azért ahogy elnézem nem úgy tűnik mint amit szétkínoztak:)
    A gond csak az,hogy tőlem 180km-re van az áru,így élőben nem igazán tudnám megnézni:(
  • belisz
    Szerintem első országútidnak tökéletesen megfog felelni. Korrekt kis gépnek tűnik.
  • greg benz
    Sziasztok!

Remélem jó helyen zavargok a kérdésemmel,gondoltam ti jobban tudjátok ezeket a dolgokat,mint én:) A helyzet az,hogy kinéztem egy használt országúti kerékpárt,mivel nagyon régóta szeretném a montimat országútira cserélni,de mivel egyrészt nincs keretem egy újra,másrészt nem mernék kezdésnek rögtön egy 100-200ezer forintos bringát venni,így inkább használtban gondolkozom.Őt néztem ki,az ár elég korrektnek tűnik,és képek alapján a bringa is..
    Nektek mi a véleményetek?Esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzel a típussal kapcsolatban?

Előre is köszönöm!
  • timexxx
    olvastam pár helyen hogy félnek szétszedni a racsnit... mitől félnek??a meneteset már kb 10 perc alatt át tudom zsirozni a kazettásat meg melóba szétszedtük atomjaira aztán összeraktuk + a racsniját is bezsiroztuk.. az sem vészes.

ti hogy vagytok ezzel?
  • bardocz
    2 év után sikerült észrevennem,hogy egyszerre 3 sebességet tudok visszaváltani egy kézmozdulattal:D
  • SrAta
    városi császkálós a WTP is csak nehezebb vele a dinnyét hazavinni:D:D
  • Máté94
    Ja igen:DDDDDDD
  • VRSDM
    felhasználási terültben mindenképp ;)
  • Máté94
    Hasonlítanak de nagyon:DDDDDDDD
  • VRSDM
    városi császkálós : )
    nekem is van egy hasonló
    nem pont ilyen de ilyen képet találtam. kb. ez.
  • Máté94
    Esetleg valaki véleményezné az öszvéremet:/
  • DaniX14
    UMF Hardy 4 Team..
    A villa meg kormány NS meg a hajtókar lengyel NS azaz octane one.
  • Máté94
    Ejj basszus de láthatatlan vagyok:))))))
  • timexxx
    ez már régi regisztráció. még 2006 ban regeltem oda. csak most kértem új jelszót mer elfelejtettem.

az hogy a státuszom vendég az számit valamit?
  • bardocz
    Kezdőlap · Keresés · Felhasználók · Adatlap · HIRDETÉS FELADÁS · Kilépés

Ez van nekem.Nem küldenek e-mailt,ahol meg kell erősíteni a regisztrációt?
  • timexxx
    nekem olyan van hogy kezdőlap - keresés - felhasználók - adatlap - kilépés
  • bardocz
    Hirdetés feladása gomb,jobb felül,ahol be kell jelentlezni,meg ki lehet jelentkezni.