22335
-
#7117 Biciklin asszem ezt a részt még sose láttam ilyen tisztának:O :D
-
#7116 még kb 2 nap és elkészülök az oldallal, lehet gyűjteni a fotókat és a leírásokat :]
majd szeretnélek megkérni titeket, hogy vesézzétek ki az összes hibát az oldalon, tuti, hogy lesz benne szép számmal, amin átsiklottam :) -
#7115 velldán!:D -
#7114 a vázon lévő sem gáz.
felveszel egy bizonyos tempót. addig felzongorázol. onnan meg csak ha nagy emelkedő jön akkor váltasz.
a kellemetlenebb, hogy a régebbi outikon ezeknek a váltókaroknak nincs végállása. így könnyen túl feszesre / lazára lehet állítani a bovdent. ami a lánc leeséséhez vezet.
de ezt könnyen megszokja az ember hogy meddig lehet tolni/húzni a kart. -
#7113 Hát annak hangzik,jó megoldás:) -
#7112 van a fékkar lehet jobbra és balra tolni ezzel váltasz ha behúzod mint a rendes fékkart meg fékezel sztem tök praktikus:D -
Ez a váz festés nagyon állat -
#7110 Hát nem annyira vészes szerintem,bár nem használtam még ilyet:) Meg olyan sűrűn úgysem kell váltani,oda nyúlsz egy pillanatra vázhoz,és már váltottál is,nem nagy kunszt..
Nem ismerem a dual controlt,de a leírásod alapján gondolom valami olyasmi,hogy egybe van építve valahogy a fék és a váltó karja -
#7109 ott a vázon?????
te úristen hogyváltassz azzal?:D
Dejó hogy kitalálták a dual controlt sokkal kényelmesebb:D:D
Tod miaz nem?:D -
#7108 Igen,az országútikon az a két kis kar a váltó:) -
#7107 ezen hol lehet váltani?:D:D
Kétlem hogy dual control fékkar lenne...
Sztem az a két kis karocska(olyan mint a gyorszár feszítője) arra szolgál
hát mitnemondjak elég érdekes:D
Kül nemrossz gép -
#7106 Na találtam egy másikat,ez elég korrektnek tűnik
outi -
#7105 Hát most nézegettem,de semmi hasonlót nem találtam:(
Ez már úgy ránézésre is szimpatikus volt,látszik rajta,hogy hozzáértő kezei közt volt..
Viszont ha isteni csoda történik és nem viszik el,azonnal lecsapok rá -
Rainbow15 #7104 nyugi, találsz másikat, lehet még jobbat is :)
Nekem tavaly pont ez volt. Nagyon le voltam törve, h elviszik, mert jó áron volt. Aztán köv. héten találtam egy sokkal jobbat ugyanannyiért, és jól jártam. -
#7103 Visszaírt az eladó,állítólag már valaki szóban lefoglalta,elvileg holnap 6ra ott van érte..ha nem megy akkor ír.. nincs szerencsém:(((( -
Rainbow15 #7102 én nem értek hozzá, de Bp-n szoktam látni sok versenybringást, és mennek mint az őrült, pedig nem mindenhol tökéletes az út. -
#7101 az én kb. 30éves orosz pszutnyik outimmal mentem már picit sóderes homoks földúton is. és totál semmi baja.
rakj bele 6bar-t és csókolom nyolcas : )
padkázni meg kátyúzni nem szabad vele, de ésszerű, szóval normális használat mellett nem lesz benne véletlen nyolcas ;) -
#7100 Remélem ebben nincs 8as,azért azt csak írná:) Mondjuk azt írja a hirdetésben,hogy szinte új gumik vannak rajta..szóval gondolom azért ha máskor nem,akkor feltűnt volna mikor a kereket cserélték:)
Egyébként ezeknél az országútiknál ennyire könnyen lehet 8ast varázsolni a kerékbe?Sok helyen olvastam már nyolcasról -
Rainbow15 #7099 Mi most vettünk egy schwinn régi versenybringát, hasonló kategória, nem is volt drága. Volt benne egy 8as, ami miatt a féket be sem lehetett rakni, de aztán a szervizben kivették belőle. Nagyon jó amúgy. -
#7098 Köszi:)
Egy kérdés: A racsni az pontosan melyik rész? Ez új még nekem -
#7097 Kerekeket nézd meg,hogy nyolcas nincs-e bennük,küllőket is szépen nyomkodd meg. Minden illesztést ill. heggesztést vizsgálj meg,bowdeneket. Nézd meg a bicaj alján a számot. keress rozsdafoltokat (gondolom nem alu váz :DD),racsnit nézd meg,hogy nincs-e nagyon kihegyesedve. Hajtóművet minden szögből,hogy nincs-e meggörbülve,csakúgy mint az első villát. Aztán kicsit mész vele,fékeket megnézed,váltóval végigváltasz minden fokozatot. Nagyjából ennyi. -
#7096 Az is járható út lenne,ha elmennék vonattal,úgy annyira nem is drága...
csak miután nem vagyok kifejezetten hozzáértőnek mondható,így lehet az sem sokat nyomna a latban,ha én megnézném
Hogy őszinte legyek nem is igazán tudnám mi az amire figyelni kell,mik az árulkodó jelek -
#7095 Pedig az kár..mindenféleképpen úgy vedd csak meg,hogy alaposan átnézed mindenhol és esetleg ki is tudd próbálni. -
#7094 Igen,én is úgy vagyok vele,hogy elsőre talán egy ilyen bőven megtenné,20ezer nem annyira hatalmas befektetés,és azért ahogy elnézem nem úgy tűnik mint amit szétkínoztak:)
A gond csak az,hogy tőlem 180km-re van az áru,így élőben nem igazán tudnám megnézni:( -
#7093 Szerintem első országútidnak tökéletesen megfog felelni. Korrekt kis gépnek tűnik. -
#7092 Sziasztok!
Remélem jó helyen zavargok a kérdésemmel,gondoltam ti jobban tudjátok ezeket a dolgokat,mint én:) A helyzet az,hogy kinéztem egy használt országúti kerékpárt,mivel nagyon régóta szeretném a montimat országútira cserélni,de mivel egyrészt nincs keretem egy újra,másrészt nem mernék kezdésnek rögtön egy 100-200ezer forintos bringát venni,így inkább használtban gondolkozom.Őt néztem ki,az ár elég korrektnek tűnik,és képek alapján a bringa is..
Nektek mi a véleményetek?Esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzel a típussal kapcsolatban?
Előre is köszönöm! -
timexxx #7091 olvastam pár helyen hogy félnek szétszedni a racsnit... mitől félnek??a meneteset már kb 10 perc alatt át tudom zsirozni a kazettásat meg melóba szétszedtük atomjaira aztán összeraktuk + a racsniját is bezsiroztuk.. az sem vészes.
ti hogy vagytok ezzel? -
#7090 2 év után sikerült észrevennem,hogy egyszerre 3 sebességet tudok visszaváltani egy kézmozdulattal:D -
#7089 városi császkálós a WTP is csak nehezebb vele a dinnyét hazavinni:D:D -
#7088 Ja igen:DDDDDDD -
#7087 felhasználási terültben mindenképp ;) -
#7086 Hasonlítanak de nagyon:DDDDDDDD -
#7085 városi császkálós : )
nekem is van egy hasonló
nem pont ilyen de ilyen képet találtam. kb. ez.
-
#7084 Esetleg valaki véleményezné az öszvéremet:/ -
#7083 UMF Hardy 4 Team..
A villa meg kormány NS meg a hajtókar lengyel NS azaz octane one. -
#7082 Ejj basszus de láthatatlan vagyok:)))))) -
timexxx #7081 ez már régi regisztráció. még 2006 ban regeltem oda. csak most kértem új jelszót mer elfelejtettem.
az hogy a státuszom vendég az számit valamit? -
#7080 Kezdőlap · Keresés · Felhasználók · Adatlap · HIRDETÉS FELADÁS · Kilépés
Ez van nekem.Nem küldenek e-mailt,ahol meg kell erősíteni a regisztrációt? -
timexxx #7079 nekem olyan van hogy kezdőlap - keresés - felhasználók - adatlap - kilépés -
#7078 Hirdetés feladása gomb,jobb felül,ahol be kell jelentlezni,meg ki lehet jelentkezni.