Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.groupsets.co.uk/images/cateye_comp_cd100.jpg
http://www.groupsets.co.uk/images/cateye_comp_cd100.jpg ilyen egyébként
bardocz
Mi az,hogy gyorsabban forog?Nem azt nézi,hogy adott idõ alatt hányszor halad el az érzékelõ,meg a másik egymás mellett?És akkor csak kerékméretet kell beállítani.
igen szerintem elég közel van hozzá.de lehet állítani egy számot(218) az órán ,ha az összkilóméternél megnyomom a beállítás gombot ,ezt próbáltam állítgatni,de pontosan még nem sikerült...
greg benz
Na meg az órán be kell állítani a kerékméretet<#fejvakaras>

gordon 24
Az órát ugy állitsd be hogy az a kis senzor ami a keréken van a lehetõ leg közelebb legyen a a jel fogóhoz..

Igy jót kellene mutatnia.. Nem jó ha távol van vagy nagyon lent van stb.. Mert ahogy viszed kijebb gyorsabban forog és ez álltal rosszat is mutata. Kb ott kell lennie ahol már alig fér el a jel adó mellett. ott mér jól..

Downhill!!

hát többen mentünk és nekik pontos volt ,pont 30 km.és egymás mellatt haladva megnéztük a sebességet
greg benz
Biztos két óra van felrakva neki😄

Mike at home
és ezt mégis honnan tudod?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mecsek 30 teljesítménytúrán is voltam hát én 31 km után értem a végére 😄
greg benz
Ezeken a síneken tavaly õsz óta nem járnak vonatok<#hehe>

kb ha 28-al megyek 30 -31-et mutat..
szevasztok!a kilométeórám álltólag többet mér a kelleténél,igazából hogy kell beállítani?
Mike at home
a vonat simán elsodorja így

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
meg rájöttem így x év után, hogy egyáltalán nincs jó helyen a fék 😞

Máté94
Városba használnám és olyan ami jól bírja a patkákat és van benne defekt védelem😄
greg benz
Akkor jó,köszi!

Nem tudom, nekem szerencsére nem volt vele ilyen problémám. De elég vastagnak tartom, úgyhogy valószínûleg bírja valamennyire. 😊
Máté94
Trekingre szerintetek mi jó?Mert most csak egy gyári gumi van rajta.Csak tudni szeretném mert azt olvastam,hogy ez a fajta ami rajta van gyorsan kopik😄
Cross Trekkingre😊
greg benz
Értem,akkor ezek szerint elég jó😊 Defektre mennyire hajlamos?

Majdnem pontosan ugyanilyenem van, tavaly télen vettem. Nagyon szuper, jól tapad, egy világmegváltás lesz a traktoros gumi után aszfalton tekerni, ráadásul terepen sem éreztem, hogy nagyon csúszna (a terepgumi engem kifejezetten akadályoz terepen, ezzel nekem ott is könnyebb tekerni).

Esõben nem nagyon próbálgattam, de nagy tempónál valószínûleg gázos, fõleg hegyen lefelé. 😊
Máté94
Nekem tetszik rajta s sárga csík😄
greg benz
Egyébként õrá kerülne😊

greg benz
Sziasztok!

Tegnap a bicikliboltban kinéztem magamnak egy slick gumit az MTBmre, Kenda K90-esrõl lenne szó.. Vélemény,tapasztalat esetleg valakinek a márkáról/típusról? Egyébként 1300ért adja darabját,ami szerintem frankó ár,és jó kis guminak tûnik

Elõre is köszi!

bardocz
A szemét rasszistája,diszkriminálja a saját biciklijét<#nevetes1>
Miért rugdalod azt a szegény bringát? Csodálkozol, ezek után hogy a véredre szomjazik? ;o)

Mike at home
belrugtam véletlenül amikor körülötte matattam 😊

bardocz
De ezt hogyan hozod össze,amikor nem is ülsz a biciklin?😄 Csak sétálva engem akkor zavar a pedál,amikor lépcsõn viszem.
Mike at home
tessék bardocz, épp az imént vertem be a bokám a pedálba, és most folyik a vérem 😄

akkor inkább a neoprém mellett fogok dönteni😊 thx

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bardocz
Inkább ez.Nem fog csattogni,és véd minden irányból.
a láncvillavédõk ált. vmilyen neoprém elég erõs anyagból készülnek szerintem ezek sokkal jobbak mint az a matrica ,sokkal tartósabb szvsz

Amúgy ezek mibõl készülnek. Ugy értem, hogy ha csak egy vékony matrica, akkor nem véd tul sokat, nekem a tépõzáras jobbnak tûnik, de semmi tapasztalatom nincs benne<#help><#conf>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MaSzKa
3M az minõségi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

illetve még ez is érdekelne:

Mi a véleményetek errõl, mint vázvédõ?:

Annyira nem biztató, gondoltam azért megkérdezlek titeket is😄

ChuckyHUN

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

MaSzKa
ok

akkor az sima szabványos csapágy

SKF Power

ma is egy jót tekertem mondjuk csak 20km de jó volt 😊

#3297<#wink>

A pulzusmérés alapú edzésrõl már volt szó itt a topikban. Keress rá, olvass vissza!

A lényeg annyi, hogy idén nem csak érzésre akartam tekeregni. Valamivel átgondoltabb, célirányosabb edzést dolgoztam ki magamnak. Az állólépesség fejlesztésén volt és van a hangsúly.
Arról, hogy mennyire hatékony és mennyire vált be nekem ez a fajta edzés, majd a szezon végén írok egy kisebb összefoglalót.

Kerok esetében az ipari csapágy szabvány cserélhetõ csapágyat jelent. Magyarul nem kónuszos csapágyak, nem egyedi a gyártó által készített csapágyak, hanem szabvány, bármely csapágyboltban kapható csapágy.

Pistike 007
x)
Nem.

MaSzKa
az hol van?

z agy ipari csapágyas : hosszú élettartam stb, egyszóval tartósabb...
azt mindjárt gondoltam én is

de pl üzembõl lopta a csapágyat?

az agy ipari csapágyas : hosszú élettartam stb, egyszóval tartósabb...

inkább a kinek milyen bringája van tápigba 😉

MaSzKa
Ha tartani akarom az edzéshez választott pulzus zóná

valami komoly edzésprogramot dolgoztál ki?

én összevissza megyek ahogy éppen jön

MaSzKa
ipari csapágyas agyakkal épített kerekek

ez milyen?

képwt tudsz berakni a bringáról?

Pistike 007
Én nem értek magas fogon a bringákhoz, de mindent én szervizelek rajta, meg én is építettem😊

Szabi84
Annyi köze csak van, hogy számára jól összeépített biciklivel teker!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C