Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy jót kellene mutatnia.. Nem jó ha távol van vagy nagyon lent van stb.. Mert ahogy viszed kijebb gyorsabban forog és ez álltal rosszat is mutata. Kb ott kell lennie ahol már alig fér el a jel adó mellett. ott mér jól..
Downhill!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Cross Trekkingre😊
Esõben nem nagyon próbálgattam, de nagy tempónál valószínûleg gázos, fõleg hegyen lefelé. 😊
Tegnap a bicikliboltban kinéztem magamnak egy slick gumit az MTBmre, Kenda K90-esrõl lenne szó.. Vélemény,tapasztalat esetleg valakinek a márkáról/típusról? Egyébként 1300ért adja darabját,ami szerintem frankó ár,és jó kis guminak tûnik
Elõre is köszi!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Annyira nem biztató, gondoltam azért megkérdezlek titeket is😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
akkor az sima szabványos csapágy
SKF Power
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A lényeg annyi, hogy idén nem csak érzésre akartam tekeregni. Valamivel átgondoltabb, célirányosabb edzést dolgoztam ki magamnak. Az állólépesség fejlesztésén volt és van a hangsúly.
Arról, hogy mennyire hatékony és mennyire vált be nekem ez a fajta edzés, majd a szezon végén írok egy kisebb összefoglalót.
z agy ipari csapágyas : hosszú élettartam stb, egyszóval tartósabb...
azt mindjárt gondoltam én is
de pl üzembõl lopta a csapágyat?
valami komoly edzésprogramot dolgoztál ki?
én összevissza megyek ahogy éppen jön
ez milyen?
képwt tudsz berakni a bringáról?