22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    a vázat nem érte a kocsi a pedált kapta telibe
    de azékül akkorát nemkapott csodáltam, h a tengely meghajlott, de meghajlott...
    A festék sehol sem repedt, a kar megse hajlott egy milimétert se, szal gondd lehet??
  • gordon 24
    Mire válaszoljak??

Nem akarlak megsérteni:DDD

Tölem tutti nem ment volna el az a nő ugy hogy nem fizeti ki legalább a fél bringát.

Alu bázad van, alu karral, az is lehet hogy a váz is megrepedt. Szóval.....

Az hogy kicserélik-e?? Az kb 100% hogy nem.. Látszik rajta mi a baja..

Szóval.. Ezzel együt sajnállak, meg izé de lehet jobb lett volna ha nem irom le:D Éted::DDD
  • dx
    Akkor kitartást neked és remélem megfogod találni a megfelelő eladót/bringát:)
  • SrAta
    majdnem halálragázoltak(najó csak megkoccoltak de akkoris..) és még válaszra se méltattok???!!!
    Kössz szépen...[sértődöttarc]
    (csakvicc mármint a megsértődés ha valakinek nem esne le)
  • greg benz
    Röhögni fogsz,de egy napon írtm nagyjából mindegyik vevőnek:) És nem viccből írtam,egyetlen egy eladó sem írt vissza! Még korábban beraktam ide egy fehér peugeotot,annak az eladója visszaírt még aznap,de azt,hogy szóban elvitték a bringát:) És másnap tényleg elvitték,le is vette a hirdetést!
    Időm van bőven,ez igaz,ennek örülök is,mert talán így belefutok majd egy nagyon jó vételbe...csak így,hogy nem tudom elérni az eladókat,elég nehéz lesz
  • greg benz
    expressz.hu-t és bikemag piacteret nézem,oda szinte minden nap tesznek fel vmi országúti bicót.. vaterán sajnos csak pár darab van,azok sem olyanok,amilyet én szeretnék
  • dx
    Ezért érdemes egyszerre több dolog(adott esetben bringa)iránt érdeklődni,hogy szép folyamatosan befognak futni a válaszok(nem hinném hogy senki nem válaszolt neked)és utána tudod kiválasztani a megfelelőt szóval csak azt tudom mondani mint előbb,ha nem annyira sürgős várj egy kicsit a válaszokra.Abban meg,hogy látnod kell a bringát,kipróbálni abban teljesen igazad van főleg egy használt esetében.Az előző postod utolsó része viszont kb a lehetetlen:) sajnos ilyet itthon nem nagyon lehet összehozni.
  • Rainbow15
    Esetleg körülnézhetsz licitálós oldalakon is, ott leírja a hírdető, hogy vállal e postát, és hogy mennyibe kerül a posta. (pl. vatera, teszvesz)
  • greg benz
    Hát de ez a baj,hogy a tárgyalásig el sem jutok egyik eladóval sem!
    Én úgy gondolom,ha már valaki meghirdet valamit,akkor vagy legyen benne annyi,hogy figyeli a telefonját és/vagy az emailjét,vagy ha nincs lehetősége tényleg egész nap készenlétben lenni,akkor jelezze ezt a hirdetésben! Én még csak nem is ragaszkodnék egyébként a postához,mert azért jó lenne vásárlás előtt élőben látni a bringát,meg kipróbálni,satöbbi..nem ugyanolyan,mint amikor vesz egy vázát az ember az interneten..
    Mondjuk nekem az lenne a legjobb megoldás,ha mondjuk egy olyat csinálnánk,hogy utánvéttel elküldi a bringát,de úgy,hogy a vételár fele legyen az,és kipróbálom,megnézem,stb,ha tetszik átutalom neki a maradék pénzt még aznap. Csak hát azért ehhez sok bizalom kell,ami nem nagyon van sajnos okkal az emberekben:)
  • dx
    Szintén baranyai vagyok,sok pesti nem akar a postába belemenni ami miatt sok üzlet tárgytalanná válhat,abban igazad van,hogy vannak akik később válaszolnak mint várnád,de elhiheted mindenkinek megvan a maga dolga,én is amikor elutazok és hirdetek valamit a befutott kérdésekre 2-3 nap múlva válaszolok mert van jobb dolgom stb:) és mikor visszaírok utána már az érdeklődő nem méltat arra,hogy leírja :kösz már nem aktuális,vagy hasonló,azért légy türelemmel,ha valakit meg nem érsz el és többször hívod
    tehát komoly érdeklődő vagy ő meg valóban el akar adni valamit akkor biztos vissza fog hívni téged.
  • greg benz
    Igen,de kb az összes hirdető pesti,én meg baranyai vagyok:P
  • gordon 24
    Igen:D Ez ilyen.. Jobban jársz ha bemész személyesen.
  • greg benz
    Nem egyszerű ez a bicikli vásárlás.. az elmúlt pár napban írtam legalább 3 vagy 4 eladónak érdeklődő e-mailt,egy sem válaszolt..plusz ma felhívtam az egyiket,ki van kapcsolva

Kérdem én,az ilyen emberek minek hirdetnek?
  • SrAta
    nah megvettem rohattjó:D
    olyan mintha ottse lenne:)
    Viszont a bicikliboltos kirándulásomat beárnyékolta egy baleset...
    Történetesen:
    A házunktól 200m-re levő körforgalom előtt állt a sor, énis álltam a zebránál, nő(kb 35-40) intett, hogy menjek át. elindultam, majd a felénél koccanás balról belémjött....
    fasza...
    Aszongya bocsi azt lelépett...
    A fékem elállt, de ez a legkisebb gond, bennem nem keletkezett kár, viszont a közepe kapott eléggé nagyot...
    A tengely elhajlott...
    Szal garanciális tortúra lesz...:S
    Szorul a közepe a bicóboltba megnézték nekem és szerintük is tengely elhajlás...
    Viszont a hajtókarnak semmi baja és ami a legfontosabb nekem se lett, csak így a 23 átlag helyett 12-13at tok tekerni...
    Sztetek van esélyem rá, hogy a bikemarket kicseréli?
    Ha valéahogy úgy írom le h nem értek hozzá, és annyit vettem észre, hogy nehezen lehet tekerni, de nemtom mi baja, bevvittem és ezt mondták, de nemértem, szóval hogy mi a teendő...
    Na szal ezt írnám(persze mindent értek h mi a baja...)
    Szal esélyem van, hogy cserélik, vagy semmi??
    Egy 75000Ft összösszegű számlán van ez.
    Vélemény??
  • Thomx
    B.I.K.E. The Movie sem rossz.
  • gordon 24
    Nekem igen olyan van! Elég zsir szerintem.. Mondjuk összesen 2x voltam vele bicozni, ugye egyszer estem egy kurva nagyot, akkor kapott nem kevesett, de még jol müködik, meg nem is szakadt el stb..
    Nekem tetszik..
  • belisz
    New World Disorder sorozat,Kranked....Én ezeket ismerem,mind1-ik nagyon jó.
  • red13
    Hosszabb biciklis videókat keresek. Legyen túra, xc, cc, downhill, mindegy, akár BMX-es is. Igazából ilyen 1-2 órás összefüggő filmekre gondolok. Köszönöm!
  • blory
    Igen a komenteket vegigolvastam volt en is ezert, valami Kanadai kisvarosba lakik. Jo kis video.
  • SrAta
    Van innen valakinek prodigy markolata???
    Most nézek egy fehéret, bilincseset.
    Van belül pereme
    Asszem gordonnak ilyen van
    Szal ha van valakinek ilyen az légyszi mondja el, hogy jó e...
  • timexxx
    ez is jóféle :) Corey Martinez
  • SrAta
    ebbe vidibe végig ugyanaz a srác van nem??
  • SrAta
    köszke:)
  • blory
    Erre gondolsz ?
  • VRSDM
    ingyen kemping?
    a kempingek drágábbak manapság mint a víkendházak.
  • SrAta
    linkelje valaki plz azt a vidit amelyik úgy kezdődik, hogys a srác alszik felkel tanyabájkon elmegy déháznim, majd forkrosszozik
    aki látja az tudja melyik volt az
    légyszi linkelje vki
  • belisz
    4-en megyünk,mert jön barátnőm is. Másik két haverom másik sátorban alszanak ketten. Holnap megyek megvenni a sátrat. :D

Valami olyan hely kellene,ahol frankón letudjuk zárni a bringát. Mondjuk egy oszlop is jó lenne,közvetlenül melléjük lesátoroznánk. Meg azért ahogy ismerem a társaságot,nem sokat fogunk mi éjjel aludni :DDD
    Meg persze azért az is előny,ha ingyééé' van :D
  • gordon 24
    Hát kepingek!.. De a Bringák miatt, hát.....

Amikor mi mentünk körbe, én estére szétszedtem, és beraktam a sátorba, magyarul vele aludtam:D

De ha 2-en 3 an vagytok 2 sátorral, akkor pl azt is lehet hogy egy sátorba egy ember és a bringák, a másikba pedig 2 emberke..

Én nem biznám rá senkire.. Melöled meg nem veszik ki ugy hogy ne ébredj fel!
  • belisz
    Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni.

3 napra elmegyünk egy lightos Balaton körre,3 másik haverommal,Kaposvárról indulunk. Sátrat megvettük,táskák megrendelve.

1. éjszaka megoldva,csak nem tudjuk,hogy a másikat hol töltsük. 1. éjszaka Balatonlellén a mi nyaralónkban tudunk aludni (kikunyiztam a fatertól :DD),2. nap reggel indulunk tovább,Szántód-->Tihany fele. Na most nem tudjuk,hogy meddig jutunk,mert ha minden igaz,akkor barátnőm is jön,és Ő miatta nem biztos,hogy átérünk Tihanyba. Tudnátok ajánlani valami olyan helyet,ahol le tudunk sátorozni,bringákat biztonságban tudjuk,és viszonylag csendes hely?
  • gordon 24
    Wazz!!

Néztétek?? Leszakadta a felvonó Mariborban!:D Állitólag neki ütközött a kocsi az oszlopnak.. 6 kocsi esett le, szerencsére ahogy néztem fent, ott meg elég alacsonyan megy(szerencsére, ugyanis van egy része ahol kb 20-25 méter magasan megy) Durva volt! Mutatták a hiradóba ott lógtak a bicok:D Kiváncsi vagyok hány darab esett le.. Szerencsére nem hallt meg senki.. Jahh és remélem agusztusra kész, mert mennék bicózni:DD
  • dx
    nem semmi gépezet az tény :)
  • greg benz
    Hehe,hiszen ezt nem is kellett rendbehozni:)

" Notes:

This bike project started with a new-old-stock 1980 Peugeot CFX-10 frame (frame only version of the famed PX-10) that the previous owner said had been setting in a box for nearly 30 years, never built or ridden. I built it up using vintage components to give the bike vintage look and feel."

Elég kemény
  • greg benz
    Ezt szépen rendbeszedték
    Egyetlen hibája,hogy nem eladó

• belisz
    Jó kis gép,nekem is olyan volt 1 évig,most öcsém püföli! :D

A teleszkóp az förtelem,meg gyenge is,szóval azzal okosan,vagy idővel csere. Felnikre is érdemes odafigyelni. (én a hátsót pont az illesztésnél eltörtem). Más az jó rajta,strapabíró gép. Meglepődtem párszor,hogy hogy a jóistenbe nem törött el a váz,vagy szakadt le a hajtómű :D Én ajánlom.
  • AarPoe
    Találtam egy jó cikket, és mivel rendszeresen tekerek a villamospályán, gondoltam megosztom veletek:

http://kerekagy.blog.hu/2009/07/19/a_biciklisek_nem_a_villamossinen_akarnak_meghalni
  • greg benz
    Értem,köszi:)
  • Danus16
    látom zajlik az élet :D

haver akar most magának 90k körül valami jó dirt bringát
    ezt nézte ki magának
    vélemény? van jobb a kategóriában?
  • dx
    szerintem nem rossz,finoman kérdezz rá ,hogy alkuképes-e az ára (ha nagyon alkudni akarsz) a külső meg 2-10ezer között mozog igénytől függően.
  • greg benz
    Erről mi a véleményetek?
    Amennyire értek hozzá,úgy tudom elég jó márka..kérdés,hogy enged-e valamit az árból,vagy már pofátlanság lenne ebből alkudni?Új gumi mennyi lenne rá kb?
  • SrAta
    én igen amikor összeraktuk:D:D:D