Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert akkor próbáld megtudni mi a pontos neve. Lehet hogy találsz robbantott rajzot.
Szóval kutakodj a neve után és keresgélj.
Elvileg ugy vannak a villák összetéve, hogy az alsó szár alján van egy csavar ami tartja. Ha ott nincs akkor a felsõ kupakut kell leszedni kivenni a rugót stb. És alatta van egy csavar ami összetartja.
Neked nem tudom hogy van, de az tutti hogy szétesett😄
Downhill!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
direkt van láncara külön kenõanyag
a wd40 se ér szart se mert az esõ lemossa
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mond azt h magától😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a külsõ perem ugyanolyan gyorsan fordul mint a belsõ
szal ugyanannyi idõ telik el
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
köszi szépen😊
2.valoszinû megéri én ennyiért szoktam látni a mongoosekat attól 100 hogy jobb.
3.szerintem ezek a cuccok viszonylag jók max a késõbbiekben kell rákölteni
bár jobb lenne élõben látni ugyhogy szerintem nézd meg mindenképp
Szerintetek a Haro F2 vagy a Author Buzz a jobb? Elnézést hogy ide teszem fel, de a BMX topicban nem válaszol senki. a Leírás alapján szerintetek melyik jobb?
Author Buzz:
Váz: Hi-ten freestyle 20"
Villa: Hi-ten
Kormánycsapágy: MODUS acél 1-1/8" cable rotor
Hajtómû: AUTHOR 3 részes cromoly, 5mm, 39-es tányér
Középcsapágy: acél
Fogaskerékcsoport: DMP 16T
Lánc: KMC Z-510H
Kerékagyak: QUANDO 36 lyuk, 14mm cromoly tengely
Fékek: TEKTRO FX-11D (csak hátsó)
Fékkarok: TEKTRO 289A
Felnik: ALEX Y-303
Küllõk: rozsdamentes, acél, 2,2 mm, fekete
Elsõ gumi: MAXXIS 20"x2.125"
Hátsó gumi: MAXXIS 20"x1.95""
Pedálok: platform
Kormány: A-gang BMX 2 részes acél
Kormányszár: A-gang alu
Nyeregcsõ: A-gang acél (25.4)
Nyereg: AUTHOR Street, 8mm sínek
Tömeg (kg): 13,6 (L)
Haro F2:
* New F-Series frame design w/Chromoly Down Tube.
* Chromoly Steer Tube.
* 36/13 Micro-drive gearing w/Odyssey Freewheel.
* 48h Alloy Rim wheelset w/14mm Axles.
* Front and Rear Tektro Brand brakes.
* Weight: 34lbs. = 15.42214058kg
Csak azért kérdeztem, mert elég új vagyok a kerékpár világában😄 (nem kell félreérteni, eddig is volt, de évente mentem kb 40km-t, de most nagyon megkedveltem ezt a hobbyt😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha közép fele viszed a bogyót lassul hiszen bent lassabban forog ha kifele viszed gyorsul..
Nem ugy mér hogy hányszor megy elötte el.. Azt nézi mennyi idõ telik el.. Megtett út/idõ.. A megtett utat a kerék méretébõl tudja.
Egyszerüen tudod ellenörizni ha oda rakod a kereket és mozgatod oda vissza mehetsz akár 70-et is😄
Na de arra nem is gondoltam amit irtok.. Igen az órába is be kell állitan mekkora a kerék mérete.
Downhill!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\