22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Én boxkesztyűhöz szoktam még felvenni:)
  • SrAta
    Énis gondolkoztam rajt de asszem olyan van
  • greg benz
    Hát nemtom,"B" mint Bike
  • SrAta
    hehe megelőztelek
  • SrAta
    Kül az milyemn osztályú merci az a bicó?:D
    Tudjátok:
    "Nyereményjátékunkon részvevők közt kisorsolunk egy új c osztályú Mercedes....":D
  • greg benz
    Azt tudom,hogy a bandázs mi,és min van:) Nézd meg mire írtam
  • SrAta
    jah bocsi asziittem ez az AM bringára megy:D
  • SrAta
    Bandázs pedig az a feltekert szalag montisoknál ez a markolat:D
    Az egybavan a Bandázs outinál van meg a teniszezők meg a csocsósok használják:)
  • greg benz
    Jah,éreztem,hogy nem stimmel az a szó
  • SrAta
    Nem bowdentok hanem Bowdenház:D:D
  • dx
    Ez tetszik nekem és az ára is jó!:)
  • greg benz
    Meg a bandázst,meg a bovdentokot:D
  • Rainbow15
    Jól nézki, csak a nyereg huzatot cserélném feketére :)
  • norbi56
    És össze porolódik...xD
  • greg benz
    Nem mernék utcára menni vele,félő hogy kilopják alólam
  • norbi56
    Ezt az AM bringát azért elfogadnám:)LINK
  • greg benz
    Korrekt,csak nekem fura ez a szürke-sárga kombó:D
  • VRSDM
    a 2. váza nekem jobban fekszik, a nyakcső dőlésszöge, és emiatt a villáé is, vagy csak engem zavar ha közponzott villásnak érzem a túl meredek nyakcsöves bicókat?
  • greg benz
    Rákérdeztem a bringa eredeti márkájára a tulajnál,kiváncsi vagyok:) Ha peugeot az alap,akkor egy rendes festéssel durva gép lehetne belőle
  • greg benz
    Nekem is bejövős,csak nem szeretem az ilyen átfestett-átmatricázott gépeket:( Inkább vennék valami original cuccot
  • SrAta
    a második bejövős kionézetre egyedül ez tetszik azokból amit linkeltél:)
  • greg benz
    Nah ma írt két tag a bikemag-os hirdetésemre,az egyik egy régi pezsó,de elég rongy állapotban van,meg régebbi fajta,nem az amelyik nekem tetszik:( És sokat is kért érte..
    A másik pedig egy egész korrekt darab,nem peugeot,de nem is írja,hogy milyen (colnago matrica van rajta,de azt mondta az csak díszítés,nem a márkája),árat nem írt

Ez a régi pug:

Ez meg a másik

• SrAta
    fóton most valami nagy balhé van a vezetők között nem?:D:D
  • belisz
    Igen,ilyen állat módon kitolató barmokkal nekem is volt dolgom,de mindig megúsztam az ütközést. Azért beszólni jólesett! :DD

A legnagyobbat bringázás közben úgy estem,hogy csak úgy egyedül bringázgattam itt a városban,és a bicikliúton nálunk egy ponton van egy éles kanyar. Mentem a bringaúton,faxa tempóban,egyszer csak a semmiből ott terem előttem egy komplett nyugdíjas klub,velük a kutyáik...a kutya pont előttem volt,és az Isten tudja hogyan,de kitudtam kerülni (talán spontán átbunnyztam..:DD),aztán bringaútrol le (ekkor még kb. 40-el mehettem,)be az árokba,és az árokparton egyenesen telibe kaptam egy tuskót....törött hüvelykujj,kisebb-nagyobb zúzódások,agyrázkódás....
  • VRSDM
    engem Fót-on csaptak már el jópárszor.
    csak lájtisan bmx-el tekerek a főúton, fényes nappal, és a kertjéből olyan lendülettel áll ki hogy engem meg elsodor... :/
    az meg hogy országútival éjjel, lámpa elöl hátul, fényvisszaverő hátul, előzők meg egy autóst (sunyin kuncogva :) majd ő közben a holtteret nem figyelve lekanyarodik balra, :/ én már annyira megelőztem hogy csak a hátsó kerekemet kapta el, de azzal pont kibiccentett az egyensúlyból és 50nél nyaltam egy kicsit az aszfaltot. nem ált meg persze.

a bmx-es kertből százzal kiállosoknál volt olyan hogy beleszáltam és tök normálisan elnézést kért, felsegített, kérdezte okozott-e valami kárt a bicómban stb.

de volt olyanis hogy behordpadt picit az oldaleleme a kocsinal (sima alulemez ugye) és kérdezte hogy minden rendben van-e
    rohattul fájt midnenem de mondtam hogy peeerszeee-persszeee és húztam is el :D mielőtt észreveszi az ajtaját :D
  • Thomx
    A mai világba már nem lehet tudni.... :D
  • belisz
    Az. lehet kicsit kézimunkázott érte...:D Vagy tombolán nyerte! :DD
  • Thomx
    És az ilyenek kapnak jogsit... vicc.
  • belisz
    Barna volt,de tipikus plázapicsa...lehet,hogy pont sminkelt...

Bajom azon kívül semmi nem lett,hogy olyan ideges lettem,majdnem agyvérzést kaptam..bringán a hátsó váltó kicsit megkarcolódott,kilométeróra zsinórja megtört,meg itt-ott kisebb karcolások a vázon.
  • SrAta
    vissza kell küldenem a hajtókart és a középcsapágyat
    szóval nagyon úgy néz ki, hogy cserélik
  • Szabi84
    :D meg kellett volna dugni
  • SrAta
    aztapicsa...
    Az nemsemmi
    szőke volt??
    Valami bajod lett?
  • belisz
    Én még tavasszal jártam úgy,hogy bringázgattunk csak itt a városban. Pont zöldet kaptunk ZEBRÁN!!!! egyszer csak egy fekete Merci,nem is fékez,nem is dudál semmi...kilöktem magam alól a bringát oldalra,én meg kiugrottam a járdára. Megáll a csaj minden,mondom "Piros van bazdmeg,nem kéne megállni..." és a legdurvább mondat,amit valaha hallottam...vissza fordul..."Jah,hogy itt van lámpa???....hihihihi,bocsi nem vettem észre"...te Én olyant belerúgtam a 10milkás Merci jobb első ajtajába,hogy behorpadt,és megrepedezett a festék...mondom "VAN BAZDMEG!!!"...aztán elmentünk,csaj meg csak nézett...
  • SrAta
    Mára elkzdett fájni a térdem a bokám a könyököm a csuklóm és a vállam mivel lazák az izületeim sztem csak meghúztam mindet...:S
  • SrAta
    te mondom intett h menjek át és azután ütött el baze úgy meglepődtem mint az állat azt kitoltam ugye középre a járdaszigetre aztán aszonta h bocsi azt elhúzott mint a vadgalamb én úgy megvoltam lepődve h rendszámot nemis tuttam nézni
  • greg benz
    " De gondolom sokan miutan eladtak a bringat mar nem veszik fel az idegen szamokat"

Az ilyet nem is tudom megérteni,ha eladta akkor vegye le a hirdetést! Már csak a maga érdekében is..
  • Pistike 007
    Fail:|
    Én kicibáltam volna a hölgyeményt. Rendszám?(A)
  • blory
    En erdelybol vasaroltam bringat a piacter.bikemag.hu-rol. Hat valoba nem egyszeru, kb 1 honapig keresgeltem a bicajt majd mivel e-mailre egysem valaszolt marad a telcsi , lett is egy jo kis szamlam. De gondolom sokan miutan eladtak a bringat mar nem veszik fel az idegen szamokat. Vegul csak osszejot, s volt utam arra igy sikerult elhoznom.
  • Thomx
    Attól még a váz megrepedhet...
  • greg benz
    Köszi