Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nekem pont ma sikerült picit megpadkáznom a gumiért menet a hátsó felnit.. semmi trükközési szándék vagy ilyesmi nem volt,csak az amúgy kurvamagas<#falbav>#falbav> patkára ahogy mentem fel kicsit félresikerült és koppant egy szép nagyot...aztán éreztem fékezésnél hogy amikor ahhoz a ponthoz ér mindíg így dobban egyet vagy mi...lett egy szép púp,de sikerült könnyen kijavítani,nem volt vészes szerencsére<#wilting>#wilting>
Hihetetlen amúgy,hogy ilyen magas patkákat kell csinálni mindenhová,nemcsak biciklivel,de gyalog is veszélyes<#conf>#conf>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
itt a papírja!
Vázanyag: Alumínium
Villa: Alumínium merevvilla
Áttétel: 27 fokozat
Fék: Abroncsfék
Kormány: Alumínium, egyenes
Elsõ kerék: 16 küllõ, országúti
Hátsó kerék: 16 küllõ, országúti
Külsõgumi: Slick
vannak még ilyen egyebek hogy patentzár bla bla bla...
Egyébként milyen bicikli ez,hogy full slick van rajta? Országúti?Bár ilyen árkategben azt nem kapsz
én most ezt nem poénból mondtam 😄 halál komolyan annyi van benne mikor vettem volt rajta 1 óra és 17.84km-t mutat 😄
mindenhova kocsival megyek... még a budira is <#idiota>#idiota>
nem tudom milyen de kb 2 éve vettem 50K-ér azóta kb 15-20km-t tettem bele 😄
viszont azt tudom hogy full slick gumi van rajta 😄 még annyi minta sincs rajta mint ezen: #3387 teljesen slick 😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Én egy iylet nézegettem:Continental Travel Contact
Ha már úgy is el fognak a kopni a kerekeim mert nagyon sokan ezt írják róla.