22334
-
#20892 Ja amúgy ez sima műanyag régi fékpofák vannak, nagyon régi canga, egyenes kormányú, manapság ilyet nem is kapni, ezért szedtem szét mindenféle szívbaj nélkül kopott fekete rozsdás szar volt ezelőtt. :)
Baszott nagy lesz a változás
Régi állapot:
(ne nevess, nem volt még lemosva sem 6-7 évig kb. :D)
-
#20891 Thx , örülök ha tetszik.
Basszus...nem ismersz még. :)
Itt nem látszódik a többi alkatrész.
MINDEN le van már fújva az utolsó csvarig, amire nem tettem színt:
Pedálok - Kormányon a csutkák - A 2 külső gumi :D
Metál kék: Váz + Első villa + Diót tartó csavar feje + 2 kereket tartó 4 csavar feje + lánc + Vízszintes kormánycső
MINDEN más ami létezik a cangán fekete lesz.
Még a kicsit rozsdásodó bóvdent is befújtam. :D
Fejben így nagyjából elképzelheted milyen lesz. :) -
#20890 ügyes vagy a szín is jó tárcsa vagy "sima"v-u fék van rajt? Én azt is lefújtam vola -
#20889 Hétvégére EGÉSZBEN lesz a kis bestia! :D
-
#20888 :P ja bulihelyről bulihelyre. :P -
Knabb #20887 Megszállottak is vagyunk bizony, és jócsajok is akadnak :D Bulihelyről bulihelyre gurulgatunk, parkokba, tereken. Pl. éjjel 2-3kor már nincs akkora forgalom.. hatalmas élmény leszáguldani a Gellérthegyről, Andrássyn is villognak a lámpák lehet rakni neki mint a vaddisznó. -
#20886 Aki ninja módra közlekedik annak én is, de éjjel biciklizni vagy az megy aki éjjel dolga van vagy aki megszállottan akar bringázni.
De nekem mikor sötétedik, max bent a főutcán kivilágitott helyen, de ez kibaszott ritka, este nem szeretek menni, kevés a jó csaj akiket nézegethetek közben. :D -
Knabb #20885 Én viszont nagyon sokat bringázok éjszaka főutakon, belvárosban, forgalomban úgyhogy nekem kötelező, és tökéletesen kielégíti az igényeimet a meglévő elemes lámpa is.
Mellesleg írgalmatlan pofonokat leosztanék egykét egyénnek, akik ninja módra közlekednek, mert kurvaveszélyes... A másik meg mikor előre is piros lámpát raknak -.- -
#20884 Vögyé dinamósat. :D -
#20883 Baszod, egy éjszaka 6-7 óra max, ha sötétbe nézzük, de hő van 50%-os mod is a teljes és a villogó közt. :D
Mindegy én be sem szoktam kapcsolni régen sme használtam soha lámpát csak azóta ráteszem vagy gagyit berakok a zsebembe ha megállit rendőr, tudom mondani hogy legalább a zsebembe van csak nem raktam fel.
Éjjel meg alszom általában. :D -
Knabb #20882 Hát amikkel eddig találkoztam(blackburn), olyan 12-15óra üzemidősek voltak villogó módban, ez nekem kevés :D -
#20881 5-6 k felett ha vásárol valaki, ilyen pulzusmérés meg egyébb extrákat lehet kapni.
Most meg a bicaj boltban láttam egy KIBASZOTT KEMÉNY váltót, olyan hogy a kormány elején középen a váltók közt 2 ÓRA van, mint az autós pumpán az a karika nyomásmérő.
És ott van egy mutató az mutatja hová váltasz a sebességben.
Nagyon extrán nézett ki, de lehet nekem azért nem kéne, ez már azért túl sok lenne, és szerintem ennyire nem fontos hogy lást hová váltottál, nekem a sima kijelzőn is jól látni...ez inkább ilyen extra optikai cucc, értelme nincs. :) -
#20880 Nem igazán mondhatok sok mindent, 1 hetet használtam kb eddig, de nekem tul sok infó ez a 9 funkció, vagyis 8 + SCAN.
Amitől kibaszott tetszetős és ezért vettem, mert baszottnagy számokkal faszán látszik a sebesség.
Volt 3 másik KM óra a boltban, 3000-es 4000-es ez volt 4700ft, meg volt valami 6000-é ami wireless.
és a kábeleseket néztem ezen kb 2x akkora a sebesség kijelző, és az alakja is szép.
A mágnes nagyon jó, mert egy fényes króm gömböt kell a küllőre csavarni, abba van egy karika mágnes, elég dizájnos azért, szerintem.
Vagyis tetszik, csak bitangsok baromságot is mér, amire nincs szükségem, úgy állítottam be hogy fent a sebesség mérő, alatta az össz megtett út km-ben, azt jónapot. :) -
#20879 ez nem is rossz, bírja a strapát meg ilyenek? -
#20878 Na megyek elvileg minden alkatrész megvan megpróbálom összetákolni a régi cangát, magamnak kívánok egy nagy kalappal, mert szétszedni azért jobb volt. :D
Na majd remélem estig megleszek. -
#20877 Korrekt, a nagy cangán nekem 4700ft-os van, ilyen?
Echowell U12
De a régire csak sebességmérésre egy 1500ft-osat vettem, nem viszem tulzásba, viszont az is elég sok funkciót tud, max minőségben gagyibb. :) -
#20876 vágom, EZT néztem ki így elsőre. -
#20875 Amúgy útközben nem is kell tölteni, de ha egy éjjel elhasználtál egy USB-s lámpát, és már töltened kell ott valami baszottul nem stimmel. :D -
#20874 2.5 évig mész elemmel és az aksit egy éjszaka lemerited? WTF? :D
Mivan? :D
Probáltad már? -
#20873 Vezeték nélkülit csak akkor vegyél ha esztétikailag zavar a zsinór, de amúgy csak vezetékest. -
Knabb #20872 2és fél éve vettem 1500ért :DD azóta még elemre se költöttem, mindíg van elszórva a lakásban 1-2 :D Mondjuk én csak városba mászkálok vele, szóval inkább a láthatóság miatt használom, de arra tökéletesen megfelel. Meghát az USB-snek az üzemidejét egy bringázós éjszaka alatt lenyomom és van hogy 2alatt érek csak haza :D, és ugye útközben nehézkes tölteni :D
Legközelebb egy Blackburn voyager+mars click kombót szerzek be, ha ezek behalnak. Jókat hallottam róluk. -
#20871 Üdv!
Vennék egy kilóméter órát a bringára, igazából csak sebesség, távolság, átlagsebesség mérése érdekel (vannak még más infók? :D ). Mennyire számít hogy milyen márka, mert látom van 40ezerért, meg 3ezerért is, de mondjuk milyen ajánlott hobby szintre?
Illetve vezetékes, vagy vezeték nélküli az ajánlottabb? -
#20870 Fasza, én is lehet mást vettem volna, de direkt akartam USB-t hogy rendes aksi legyen, ne 4-600ft-os elemekkel szórakozzak. :) -
#20869 persze értem én, nem akkora nagy aminőség, de majd kiderül, nekem jónak tünik, párszor a bicajt hozzávágtam a földhöz, hogy a rázkódással mit kezd, kb 40 cm magasból, és ott már mondjuk nem is törik le, de lehajlana vagy valami, mármint a hátsó például...és semmi, nem mozdul el, nemhogy nem törik el, és ekkora ugratásokat én nem csinálok vele.
Mindegy majd kiderül. :) -
Knabb #20868 Én egy ilyen lámpaszettel nyomom majdnem 2 és fél éve.
Jó erősek és fényesek( abban a 2-3hétben amíg lenem merül az elem xd). Mindíg csak 1 elemet kell benne cserélnem és megint jó 2 hétig (Y). A hozzávaló felfogatót feltettem a kikötőláncomra, mert általában magamon átvetve hordom, de van mikor 2 postásgumival felnyomom a kormányra, halál stabil állítható és pótolható olcsón. -
Blum #20867 3600Ft-ert komoly minoseget ne varj. Ezt anno mi is nagyon sokszor eljatszottuk, hogy innen-onnan szereztunk olcso lampakat es orultunk neki, hogy milyen jol vilagit. Csak aztan az elso turan mindig volt valamelyiknek valami defektje.
Kb. mintha egy 20k-s VGA-tol varnad el, hogy mindent vigyen fHD-ULTRA-n evekig :D
A vege mindig az volt,hogy 10-20k-s lampakat vettunk es azok birtak.
Haverom nem szarozott,neki 4db 30k-s Cateye volt elol. :D -
#20866 nekem semmi bajom a bilincsel pedig állandóan leszedem a lámpát belőle
tök stabilan tart alján van egy kis pöcök az beakad
mondjuk nekem nem úgy néz ki mint a #20849 lévő hanem olyan mint amit az outis topikban mutattam, szerintem untig elég ez a bilincs semmi gond nincs vele -
#20865 Amúgy elbizonytalanítottál nem gyengén hogy rendeljek-e olyan másik lézerest. :D -
#20864 O-M-G....
az a lézeres lámpa amit linkeltem?
Hádde 3600ft, nehogymár ennyiért szar leegyen, akkor a most rendelttől mit várjak? :)
Amúgy érdekes a KLS lámpának egy gumi szorító van, az ülés alá rögzítéshez, csak meg kell feszíteni és beakasztani egy kis fogba.
Jó megoldás végülis, megprobáltam a biciklit dobálni kicsit hogy a sok rázkódás miatt elmozdul-e vagy lehajlik-e vagy neadj isten eltörne valami, de annyi hogy a gumi végett 1-2 mm-t berezonál és ennyi, szerintem azzal nem lesz gondom, elől meg mint katiban a gyerek. -
#20863 Mondom, sima közúton tekertem. Semmi döcögés. Kínai műanyag sz*r a bilincs. A lámpa szerintem nincs 10 gramm -
#20862 Ej ha , akkor te nehéz terepen mehettél vele, ha letört, vagy maga a lámpa nehéz az elemekkel? :D
A KLS lámpáim kibaszott könnyüek, azok sem fém csattal vannak, és nem tartom neccesnek a rögzítése. -
#20861 Lézeres hátsó lámpa tulajdonságok:
- A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges bilincset is!
- A működéshez 2 db AAA 1,5V-os elem szükséges (nem tartozék)!
- A lámpa lámpa piros színű LED-eket tartalmaz!
- 5 ledes helyzetjelző LED lámpa: folyamatos világítás - villogó fény - futófény (hétféle beállítás lehetséges!)
- 2 db vonal lézer: folyamatos világítás, vagy villogás -
#20860 Én is ilyet #20849 vettem, és a második nap (csak aszfalt, semmi komolyabb rázkódás) eltört a tartóbilincse:) Azóta a fiókban van. Majd keresek hozzá valamilyen fémbilincset, amivel fel tudom operálni. -
#20859 Igen ezt nem kérdezték , de valóban, a lézernek 2 állása van a sima lámpa része, ami hátrafelé világit, 2-3 állása, ez a leírásban is szerepel.
Szóval ez a lézeres tulajdonság, nem maga a lámpa, hanem ez egy rendes hátsó lámpa ÉS A 2 LÉZER!
Köszönöm a pontosítást amúgy.
Szóval mielőtt bárki félreértené nem azért akartam az új bicajomon berakni a KLS lámpa alá, mert ez csak lézer, hanem azért, mert a KLS-t nem akarom róla leszedni, DE lézer is jó lenne....
Ennyiben egészíteném ki. :) -
#20858 Az a lézeres lámpa nemcsak lézeres, van másik világító funkciója 3 állással+ a lézer teljesen külön.
És a lézeres sem csak folyamatos világítású, hanem lehet villogós is.
Egy kicsit le vagytok maradva ezzel én már egy éve ajánlottam a versenybringás topikban, és kuponos oldalról akciósan lehetett rendelni. -
#20857 :)
Megveszem a legolcsóbbat, sok lóvét nem akarok költnei, így is aránylag jól megúszom.
Festés: 3800
Hátsó kerék javítás, kb 4000, az agy, és a lyukas belső gumi javítása, cseréje.
Km óra + Lámpa: 4000
Mondjuk azt, eddig 12k-t szántam a régi cangára.
Majd első lámpa + kulacs + ülés, szerintem 3k még lesz, így 15-ből elmondhatom majd, hogy egy teljesen felszerelt szép régi/új cangám is lesz. :) -
#20856 ja nekem is a régi ülésem kicsit széjjel volt vettem rá egyet (még 2-3éve) aztán jó volt úgy is újak nézett ki meg nem törte a seggemet de hamar eladta azt a gépet az meg ajándék volt hozzá:) -
#20855 Oks maradjunk abban hogy itt a házban egye meg a rozsda inkább. :D most van 165k-ba így ahogy kinéz. :) -
raptor22 #20854 Na jó adok 60-at. De ez az utolsó ajánlaton, a postát is állom. Úr vagyok -
#20853 Mit? Gél huzat? :D