22335
-
#7279 Igen,azt írtam poénból -
#7278 Na ezt most én nem értem:D -
#7277 #7273 -
#7276 Ez olyan mintha azt mondanám: te g3ciszemu! -
#7275 Poénból írtam te csecsbimbó -
#7274 na most ebben mi nem tetszett? -
#7273 Ütlekborulsz -
#7272 há' csináljál! :D
max gyakorolsz, kárba nem megy. :) -
#7271 Jólvan,csak gondoltam szólok:D -
#7270 nemtom dx mit szeretne alakítani :DDD -
#7269 "A Banner nemsokára újra látható lesz & egy két dolog bekerül még az alcímbe is. "
Ha gondoljátok bannerkészítésben tudok segíteni,photoshopos múltam van:D -
#7268 okok thx -
#7267 arra van kitalálva :) -
#7266 és mondjuk az ugratásokat bírja??:) -
#7265 dh pölö, ahol nem tekersz sokat, gurulsz, oda már jó, tekerésre vannak 100x jobb bicók. -
#7264 és mire érdemes??:D -
#7263 arra nemérdemes :) -
#7262 csak városba ide-oda mászkálni meg esetleg túrázni, néha terepre is... -
#7261 mire használnád? -
#7260 szerintetek érdemes venni UMF Hardy 4-est?? -
#7259 Akkor jól gondoltam.Csak mert nagyon megtetszett,és jó lenne pár olyan alkatrész a bicóra:) Az baj,hogy itthon alig vannak ilyen alkatrészek.Stucni csak egy méret,pár darab kormány,meg hajtómű. -
#7258 Kurva jónak. -
#7257 RaceFace alkatrészek milyen minőségűeknek számítanak? -
#7256 nekem a tárcsafékemből kiesett az a csavar ami bele volt tépve ragasztott menetű volt és az adapterhez fogta hozzá a féktestet.
Nah erre varrjatok gombot kicsi koccanás aszittem felverődött egy kavics de otthon látom h nemnem:D -
#7255 Gabo! Te már sokat tapasztalt bringás vagy! Jártál már Balaton körön vagy annak legalább az Északi-partján? Megyünk 3 napra,de még fogalmunk sincs,hogy az Északi parton hol kéne tölteni az éjszakát.Nem tudsz valamit ajánlani? =) (Balatonlelle-->Szántód-->Tihany irányban megyünk. Tihanyig elakarunk érni Balatonlelléről az 1. nap. -
#7254 köszönöm :)
amire bejelentem a testbikenak a cuccot jó lenne pár túra rajta.
meg nemtom én szeretem olvasgatni őket :) -
Gabo #7253 Amint lesz érkezésem, meg fogom tenni. Linux került az XP mellé és még finomítgatásával vagyok elfoglalva. :o) -
#7252 Aug. 8-án megyünk 3 napos Balaton körútra,majd teszek bejegyzést! ;) -
#7251 Gabo jegyezd már be egyik régebbi túrádat a bw-re plz :DD
példa egy túrára
olyat tegyél be, amiről van képed is :))) -
#7250 15 kiló szerintem annyira nem halál.Persze én is törekedek arra,hogy amit veszek rá,az könnyű legyen. -
#7249 80-90ezer forintért milyen új kerékpárt tudtok ajánlani?Könnyű terepre, nem trükközni. Szempontok/ami jó lenne ha beleférne:
-MTB
-könnyű (mostani 15 kg)
-teleszkópos
-esetleg tárcsafékkel
-
#7248 nekem is a sima Ritchey jött be..igaz az első pár napban,amíg le nem kopik róluk az a vékony "védő" réteg,addig elég buta hangja van,de utána már jó. -
Gabo #7247 A spéci vízes, saras pofák valamivel puhábbak. Ezért aztán gyorsabban is kopnak.
Amúgy tapasztalat, hogy a megfelelő fékpofa-felni párosítás megtalálása valódi művészet. Nekem a fekete, általános Ritchey pofák váltak be anno. A többinél vagy a fékerő volt pocsék, vagy olyan hangja volt, mintha éppen köszörülnék a felnit...
A Kool Stop pofákat instenítették még régebben. Nem tudom, hogy ma még lehet-e egyáltalán valahol kapni. -
#7246 Vettem már olyant,BBB-is volt,meg Ritchey is,de nem éreztem különbséget. Csupán annyit,hogy amikor rohadt nagy sárban bringáztam,akkor fékezéskor nem volt az az idegesítő csiszoló hang,na meg persze hogy fele annyi ideig nem bírták mint a normál pofák..:/ -
Gabo #7245 V-fék esetében a fékpofán lévő vájatoknak meg van a maga funkciója. Sáros, vízes felnivel ezek nélkül sokkal nehezebb lenne megállni. -
#7244 azért ezeken kívül még jópár gumimárka akad -
#7243 a köszi lemaradt. :D -
#7242 dx ha véletlen elhagyod a banner linket, és ugyanezt akarod visszatenni, megtalálod a galériámban.
+ tedd bele amit kértem :) -
#7241 Hát igen,arra figyelni kell. Az is kellemetlen tud lenni,amikor a fékpofa kis vájataiba beleragad egy kis kavics,de te nem veszed észre. Ezért nem szeretem az ilyen-olyan,különböző mintázatú fékbetéteket,mert azok tiszta recék,meg tele vannak vájatokkal... -
#7240 Nekem inkább olyan volt a régi bringámnál,hogy a hátsó fékpofáról már le volt teljesen kopva a gumi,én persze mit sem érzékeltem ebből,ugyanúgy fékeztem vele:D Na hát szép kis vájatot csinált a felni oldalperemébe:)