22335
11330766891279474906.jpg
  • greg benz
    Igen,azt írtam poénból
  • greg benz
    Na ezt most én nem értem:D
  • Vaxi
  • Thomx
    Ez olyan mintha azt mondanám: te g3ciszemu!
  • greg benz
    Poénból írtam te csecsbimbó
  • Vaxi
    na most ebben mi nem tetszett?
  • greg benz
    Ütlekborulsz
  • Vaxi
    há' csináljál! :D
    max gyakorolsz, kárba nem megy. :)
  • greg benz
    Jólvan,csak gondoltam szólok:D
  • Vaxi
    nemtom dx mit szeretne alakítani :DDD
  • greg benz
    "A Banner nemsokára újra látható lesz & egy két dolog bekerül még az alcímbe is. "

Ha gondoljátok bannerkészítésben tudok segíteni,photoshopos múltam van:D
  • hungary27
    okok thx
  • LoDMaSt
    arra van kitalálva :)
  • hungary27
    és mondjuk az ugratásokat bírja??:)
  • LoDMaSt
    dh pölö, ahol nem tekersz sokat, gurulsz, oda már jó, tekerésre vannak 100x jobb bicók.
  • hungary27
    és mire érdemes??:D
  • LoDMaSt
    arra nemérdemes :)
  • hungary27
    csak városba ide-oda mászkálni meg esetleg túrázni, néha terepre is...
  • LoDMaSt
    mire használnád?
  • hungary27
    szerintetek érdemes venni UMF Hardy 4-est??
  • bardocz
    Akkor jól gondoltam.Csak mert nagyon megtetszett,és jó lenne pár olyan alkatrész a bicóra:) Az baj,hogy itthon alig vannak ilyen alkatrészek.Stucni csak egy méret,pár darab kormány,meg hajtómű.
  • belisz
    Kurva jónak.
  • bardocz
    RaceFace alkatrészek milyen minőségűeknek számítanak?
  • SrAta
    nekem a tárcsafékemből kiesett az a csavar ami bele volt tépve ragasztott menetű volt és az adapterhez fogta hozzá a féktestet.
    Nah erre varrjatok gombot kicsi koccanás aszittem felverődött egy kavics de otthon látom h nemnem:D
  • belisz
    Gabo! Te már sokat tapasztalt bringás vagy! Jártál már Balaton körön vagy annak legalább az Északi-partján? Megyünk 3 napra,de még fogalmunk sincs,hogy az Északi parton hol kéne tölteni az éjszakát.Nem tudsz valamit ajánlani? =) (Balatonlelle-->Szántód-->Tihany irányban megyünk. Tihanyig elakarunk érni Balatonlelléről az 1. nap.
  • Vaxi
    köszönöm :)
    amire bejelentem a testbikenak a cuccot jó lenne pár túra rajta.
    meg nemtom én szeretem olvasgatni őket :)
  • Gabo
    Amint lesz érkezésem, meg fogom tenni. Linux került az XP mellé és még finomítgatásával vagyok elfoglalva. :o)
  • belisz
    Aug. 8-án megyünk 3 napos Balaton körútra,majd teszek bejegyzést! ;)
  • Vaxi
    Gabo jegyezd már be egyik régebbi túrádat a bw-re plz :DD
    példa egy túrára
    olyat tegyél be, amiről van képed is :)))
  • bardocz
    15 kiló szerintem annyira nem halál.Persze én is törekedek arra,hogy amit veszek rá,az könnyű legyen.
  • Proview
    80-90ezer forintért milyen új kerékpárt tudtok ajánlani?Könnyű terepre, nem trükközni. Szempontok/ami jó lenne ha beleférne:
    -MTB
    -könnyű (mostani 15 kg)
    -teleszkópos
    -esetleg tárcsafékkel

• belisz
    nekem is a sima Ritchey jött be..igaz az első pár napban,amíg le nem kopik róluk az a vékony "védő" réteg,addig elég buta hangja van,de utána már jó.
  • Gabo
    A spéci vízes, saras pofák valamivel puhábbak. Ezért aztán gyorsabban is kopnak.
    Amúgy tapasztalat, hogy a megfelelő fékpofa-felni párosítás megtalálása valódi művészet. Nekem a fekete, általános Ritchey pofák váltak be anno. A többinél vagy a fékerő volt pocsék, vagy olyan hangja volt, mintha éppen köszörülnék a felnit...
    A Kool Stop pofákat instenítették még régebben. Nem tudom, hogy ma még lehet-e egyáltalán valahol kapni.
  • belisz
    Vettem már olyant,BBB-is volt,meg Ritchey is,de nem éreztem különbséget. Csupán annyit,hogy amikor rohadt nagy sárban bringáztam,akkor fékezéskor nem volt az az idegesítő csiszoló hang,na meg persze hogy fele annyi ideig nem bírták mint a normál pofák..:/
  • Gabo
    V-fék esetében a fékpofán lévő vájatoknak meg van a maga funkciója. Sáros, vízes felnivel ezek nélkül sokkal nehezebb lenne megállni.
  • Szabi84
    azért ezeken kívül még jópár gumimárka akad
  • Vaxi
    a köszi lemaradt. :D
  • Vaxi
    dx ha véletlen elhagyod a banner linket, és ugyanezt akarod visszatenni, megtalálod a galériámban.
    + tedd bele amit kértem :)
  • belisz
    Hát igen,arra figyelni kell. Az is kellemetlen tud lenni,amikor a fékpofa kis vájataiba beleragad egy kis kavics,de te nem veszed észre. Ezért nem szeretem az ilyen-olyan,különböző mintázatú fékbetéteket,mert azok tiszta recék,meg tele vannak vájatokkal...
  • greg benz
    Nekem inkább olyan volt a régi bringámnál,hogy a hátsó fékpofáról már le volt teljesen kopva a gumi,én persze mit sem érzékeltem ebből,ugyanúgy fékeztem vele:D Na hát szép kis vájatot csinált a felni oldalperemébe:)