Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
A tiéd nem össztelós,enyém az volt,és blöááá,olyan rohadt nehéz volt,és ha emelni kellett akkor természetesen a vázon egy ügyes kis merevítés miatt nem volt fogás,majdnem kitéptem a liftajtót abbana pár alkalomban,amikor elromlott a lift,és ötödikre fel kellett hoznom.Magellanal ez már nem akkor probléma.
nem értem teljesen, hogy saját használatra kell, vagy kereskedni akarsz vele??

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

aniKaTM
Most már hajlok a te véleményedre,
......vagy nagyon belehúztak a hamisítók és erre a modelre szakosodtak<#vigyor4>

\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"

MaSzKa
ami nekem van felszerelésekkel együtt 17.5kg

elvileg alumimum a váz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
amúgy a kerékpár elején nem matroca van hamem 3D-s fém embléma

bardocz
Nekem is😄 Wolf,meg hasonló dolgok😄 Volt egy schwinn csepel ranger-em,összteleszkóp,acél váz,semmi mozgás,amikor kéne,kotyogós elsõ teló,és volt vagy 25 kiló😄
MaSzKa
ne legyél már te is láma

osztrákból lett behozva

a ktm is osztrák márka

MaSzKa
most nézegetem a képeket
a hajtókar gyári
a kerék is

szerintetek ha 99óta gyártják ezt a bicajt és ami a képen van az 2005-ös
és sztem most is kapni

akkor szerintek 10éve gyártják ezt a márjájú biciklit és azalatt változatlan formába teszik ezt?

nézzétek meg ez ugyanaz mint az enyém csak ez nincs lezúzva

http://i342.photobucket.com/albums/o417/tremlalo/P4270005-1.jpg?t=1220906059

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nekem egyébként sem jönnek be ezek az Y vázak, a tesco bikeot juttatja eszembe:l

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

aniKaTM
Ezt valahogy régóta sejtettem...nem tudom miért,végignyaltam a topikot,mielött bekiabáltam volna,és ahányszor megláttam a logodat gyanítottam a hasonszõrûséget(ha lehet ilyet mondani)..<#eljen>
MaSzKa!...Lehet,hogy tévedünk és eredeti,innen szinte lehetetlen kideríteni..na meg az esélye is nagyon kicsi valóban,hogy már bicaj hamisításra állna rá valaki..de attól még nem kizárható..szóval,te tudod,te látod.<#worship>

\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"

bardocz
Ááá,a váz geometriája nem számít,csak a felirat<#nevetes1>
bardocz
Veszek majd gagyi sd kártyát,ráírom,hogy monnyuk sony,és akkor az eredeti lesz?Nekem aztán tök mindegy,hogy mennyire eredeti,ilyen állapotban annyit ér,mintha hamisítvány lenne...10-15 max,de még sokat is mondtam szerintem.
Az ár azért nagyban függ a felszereltégtõl is, egyébként igazat adok Bardocznak, hogy a képen lévõ biciklivel köszönõ viszonyban sincs....
Nem tudom, hogy eredeti Ktm, de azt tudom, hogy láttam már ilyent vaterán, és akkor is azt gondoltam, hogy hamisitvány (az 30k volt ha jol emléxem).

bardocz
Már vehetne belõle egy világlekjopp biciklijét^^
Szabi84
Mindegy a lényeg ez elég lelakott így ránézésre, sok mindent cserélni kell rajta ahogy te is mondtad! Ez már túl ahhoz hogy sok pénzt áldozz rá! Szerintem bringázz ezzel tavaszig, ratyi idõben úgysem bicajozol gondolom, aztán tavasszel vegyél egy új bicót, mert amennyit erre költeni kéne, már majdnem egy új bringa!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MaSzKa
a kínai x5 bmw- nincs is bmw jel és bmw felirat se

a bicikli az EREDETI KTM akár mit mondasz

Szabi84
nekem is knoxville van 2006-os enyém is már más egy kicsit!

MaSzKa
úgy néz kia villa is eredeti mert taáltam 1 képet amibe ugyanez van

aniKaTM
Majd kiderül,végeredményben mindenkinek igaza lehet..tehát ki tudja?!..addig is nézzétek meg az enyémet<#vigyor2>

http://rowery.onet.pl/4,35,139108,1262,ktm_knoxville,sprzet.html

igaz már más a felszereltsége

bardocz
Kínai X5-ösöben meg benne van minden gyári cókmók,csak máshol gyártották<#whatever> Annyira jó,hogy idejössz segítséget kérni,a vak is látja,hogy a két váznak semmi köze egymáshoz,és máris csak veszekedni tudsz,meg úgyis neked van igazad.Meg azt se tudjuk mennyiért vetted,de megkérdezed megérte-e...
MaSzKa
ja meg rajt van az osztrák bicikli kereskedõ cég matricája is?

meg az se gyanus hogy a lánvédõn rajt az osztrák KTM internet címe

a villa ami benne van az lehet nem gyári

bardocz
Lol,szerinted nem?<#nevetes1>
MaSzKa
<#falbav>

sztem én nem értek annyira hozzá?

semperit goliath 26" gumivan rajt ami osztrák

szted bringát hamisitanak?

bardocz
Kínai plésztésönön is rajta van a gyári embléma<#rolleyes> A két váznak köze nincsen egymáshoz,csak annyi,hogy ilyen y vázak.Amúgy minden teljesen más szögben áll.
MaSzKa
de azt is mondtam hogy a cuccok 20%-a nem gyári

MaSzKa
hogy lenne már hamis?

rajt van a gyári KTM embléma

meg gyanús lenne, mert osztrákoktól lett behozva 😄

aniKaTM
Sziasztok!<#integet2>
Nekem is KTM van,igaz az sem egy mai darab,de imádom!!!!!!!!!!Mindenesetre nem vagyok nagy szakértõje,de ez a bringa nekem is gyanus!Fõleg,ha matricázott,bár nem biztos ,hogy jól látom a képen!<#miaz>

bardocz
Ez szerintem hamisítvány,nézd meg a vázat,teljesen más szögben áll az a felsõ csõ.A tiéden felfelé ível,míg az újon lefelé.
MaSzKa

Szabi84
Nekem KTM-em van de errõl a típusról meg nem hallottam, biztos létezik ilyen? ha igen úgy nézem nem mai darab, inkább spóroljál még!

bardocz
Erre nem 20-30-at kell,ha ennyi baja van,hanem 50-60-at inkább.Kell egy egész új hajtás,fogaskerekekkel,hajtókarral,monoblokkal,ez mondjuk úgy 30,váltó 5-10,fékkarok megvannak mondjuk ötbõl,hátsó agy 10-20,ülés meg már ezekhez képest nem nagy tétel.
MaSzKa
vettem 1 felújításra szoruló KTM Contry XS szerintetek mennyit ér?
fék Tektro gányolt de javítható
full hajtókar csere kell meg a fogaknál gáz van (konkréten a középsõ lánckerék a szar sztem nem cserélhetõ az a sor)
gumik töredezettek az is csere
váltó és komplett fékkar csere is kell
hátsó kerék tengely belseje is cserés fullra
ülés ki van szakadva
középsõ hajtókar kotyog

ahogy számoltam +20-30eFt-ot kell rá költeni
minél olcsóbban akarom megúszni
sztetek megérte?

Máté94
Honnan hova kell menni?😄
Vaxi
Mind2 felvonulás, a CM talán nagyobb, az utolsó péntek az inkább ilyen összejövetel, múltkor tán 15-20-an voltunk.
Gyere el mind a kettõre. Jó lesz hidd el, egy kis testmozgás ;D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
Hát talán belefér😊
Szabi84
biciklis felvonulás

Máté94
Nem tudom.Valójában mi is ez?
Vaxi
akkor jössz?

Máté94
Jó lehet😄
Még jó,hogy Szegeden lakok😊
😄

Vaxi
CRITICAL MASS Szeged - 2008. Szeptember 22. 17 óra, Dóm tér

Továbbá:

"Utolsó Péntek" - 18 óra - Széchenyi tér - Bicajra fel!
Egy igazán szerencsés péntek, ami sosem esik 13-ára!

Következõ tekerés:
2008. szeptember 26. 18:00

cicai
jah boccs xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Vaxi
semmit 😄 nyeremény szelvényt dobtam be 😄

cicai
és mitvettél?😄 tiplit?xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Vaxi
nekem 13 km volt praktikerig meg vissza 😄

na mai adag is megvolt ,kár hogy utólag nem lehet megtudni mennyit mentem bringával<#idiota><#integet2>

gordon 24
Elvileg minden szemet szét lehet szedni, de csak szerszámmal.
Van külön bontható szem de nem szokták használni..

Én azt mondom ne szedd szét tisztítsd rajta.

Downhill!!

bardocz
Minden láncszem bontható😊