Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
......vagy nagyon belehúztak a hamisítók és erre a modelre szakosodtak<#vigyor4>#vigyor4>
\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"
elvileg alumimum a váz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
osztrákból lett behozva
a ktm is osztrák márka
a hajtókar gyári
a kerék is
szerintetek ha 99óta gyártják ezt a bicajt és ami a képen van az 2005-ös
és sztem most is kapni
akkor szerintek 10éve gyártják ezt a márjájú biciklit és azalatt változatlan formába teszik ezt?
nézzétek meg ez ugyanaz mint az enyém csak ez nincs lezúzva
http://i342.photobucket.com/albums/o417/tremlalo/P4270005-1.jpg?t=1220906059
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
MaSzKa!...Lehet,hogy tévedünk és eredeti,innen szinte lehetetlen kideríteni..na meg az esélye is nagyon kicsi valóban,hogy már bicaj hamisításra állna rá valaki..de attól még nem kizárható..szóval,te tudod,te látod.<#worship>#worship>
\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"
Nem tudom, hogy eredeti Ktm, de azt tudom, hogy láttam már ilyent vaterán, és akkor is azt gondoltam, hogy hamisitvány (az 30k volt ha jol emléxem).
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a bicikli az EREDETI KTM akár mit mondasz

http://rowery.onet.pl/4,35,139108,1262,ktm_knoxville,sprzet.html
igaz már más a felszereltsége
meg az se gyanus hogy a lánvédõn rajt az osztrák KTM internet címe
a villa ami benne van az lehet nem gyári
sztem én nem értek annyira hozzá?
semperit goliath 26" gumivan rajt ami osztrák
szted bringát hamisitanak?
rajt van a gyári KTM embléma
meg gyanús lenne, mert osztrákoktól lett behozva 😄
Nekem is KTM van,igaz az sem egy mai darab,de imádom!!!!!!!!!!Mindenesetre nem vagyok nagy szakértõje,de ez a bringa nekem is gyanus!Fõleg,ha matricázott,bár nem biztos ,hogy jól látom a képen!<#miaz>#miaz>
fék Tektro gányolt de javítható
full hajtókar csere kell meg a fogaknál gáz van (konkréten a középsõ lánckerék a szar sztem nem cserélhetõ az a sor)
gumik töredezettek az is csere
váltó és komplett fékkar csere is kell
hátsó kerék tengely belseje is cserés fullra
ülés ki van szakadva
középsõ hajtókar kotyog
ahogy számoltam +20-30eFt-ot kell rá költeni
minél olcsóbban akarom megúszni
sztetek megérte?
Gyere el mind a kettõre. Jó lesz hidd el, egy kis testmozgás ;D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Továbbá:
"Utolsó Péntek" - 18 óra - Széchenyi tér - Bicajra fel!
Egy igazán szerencsés péntek, ami sosem esik 13-ára!
Következõ tekerés:
2008. szeptember 26. 18:00
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
na mai adag is megvolt ,kár hogy utólag nem lehet megtudni mennyit mentem bringával<#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
Van külön bontható szem de nem szokták használni..
Én azt mondom ne szedd szét tisztítsd rajta.
Downhill!!