22335
-
#7399 Itt lehet, hogy keveset írnak, viszont az Indexes outi nagyon is megy.
És ugye annó mikor annó outis dolgokat raktam ide akkor azért ment a rinya ezért lett külön fórum. -
#7398 Most ilyen kétezer éves múmiáktól mit vársz akik paprikát árulnak az aluljáróban?:D -
#7397 Hát igen,ez egy másik dolog,hogy az emberek nem tudják kikötni a bringájukat.Pedig ha kicsit gondolkoznának,rájönnének,hogy hogyan kéne csinálniuk.Oké,hogy u-lakatnál nem mindenki jön rá,hogy a hátsókereket a háromszögön belül elég kikötni,mert,a kereket nem tudják elvágni,és odaköti a kereket a vázzal együtt,de azért ezekhez már ostobának kell lenni szerintem. -
#7396 Győri vasútállomás, "biciklitároló". Sorakoznak az elsőkerekek beláncolva... Gyorsszáras biciklik RIP. Bár az anyás sem okoz gondot az ottan arcoknak:D -
#7395 Igen,ez általában minden birngatolvajnál van:D -
#7394 Hegesztőtrafó -
#7393 Akkor ok:) -
#7392 Ezt kisollóval átvágják:O
Amúgy nem,az jó választás,én is olyat vettem volna,ha nem u-lakat+acélláncot veszek. -
Gabo #7391 Komputerből szerintem VDO X2. Az új gépemre én ezt választottam.
Mindent tud, amire szükségem van. Könnyen kezelhető és jól átlátható a méretes kijelzője. -
#7390 Vagy lehet,hogy csak a 8 level-es:D
Ápám rendeéte úgyhogy nem tudom:D -
#7389 +2 kiló nemsokXD
-
#7388 Ilyenem lesz?Ez jó?:D -
#7387 U-lakat,sima,amikor én vettem 20ezer sem volt pk-val,azóta szépen felment mindkettő ára. -
#7386 az :D
a verseny xc-s gép (mármint a kula) tényleg olcsó, veszek is vagy kettőt.
kér valaki?
stinkyt nem veszek, mert abból már van itthon 6, és nem tudom hova tenni. -
#7385 hátakkormeg:D
olcsó a kona kula lisa is:D -
#7384 nekem teljesen mind1, én úgysem olyannak látom mint amilyen :DDD -
#7383 hmm most így belegondolva nemtökmindegy h milyen színű:D
Nahjó ez szemét volt:D
Bocsesz:D -
#7382 várnék tanácsokat és ajánlatokat (emberi áron beszerezhető, tehát nem 120000000 forint) a következőkre:
- lakat: egy U lakat + sima
- computer
- világítás ( olyan, amivel az utat is látom )
akinek van tapasztalata vagy ajánlata, szívesen fogadom :D -
#7381 kecy :D_SF:D_:D.DDS:_
a deluxe csak bordó fehérben van ( onnan tudom, hogy bordó, hogy leírásában volt, nekem ez a szín néha fekete, néha pirosas fekete )
hát reményeim szerint a héten meglesz. ahh már várom :D -
#7380 a piros nem a női?:D:D:D
Kül tetszik írj ha megvan:D -
#7379 Hát ja -
#7378 Kaparós sorsjegy: Ön nyert! -
#7377 mit számít, lekaparod a matricát -.- -
#7376 Mert?:D -
#7375 Marha jó
Kár hogy Gepida :D -
#7374 én is így gondolkodtam. mindenáron konát szerettem volna, és láttam is vaterán egy sima fire-t, azt is áron alul. ez meg 100 forinttal drágább, de Dart2-es teló + deore ... azé nem mindegy :D -
#7373 Én ezt cseréltem egy sima MTB-re, külön 10k-t költöttem rá, de geci kényelmes -.- -
#7372 Sok sikert a vásárláshoz,én már közeledek az agyfasz szinthez -
#7371 ÁÁ nekem kell egy ilyen:)
Mennyibe van kb? -
#7370 Hát ja,ezzel nem valószínű,hogy megszívod utólag:) -
#7369 Bár elcserélné!Ha meg nem akkor eladom és megveszem magam:D -
#7368 Wahhaa
Villát lecseréltem sima feketére meg dobtam rá egy taposópedált, ja meg a markolatot is lecseréltem szivacsra. =D -
#7367 és még az ára sem húzós ( mármint ahhoz képest ) -
#7366 http://piacter.bikemag.hu/showfull.php?product=240837&bigimage=Merida_T2_062.jpg -
#7365 "2009. május 5-én vásárolt 18"-as Kona Fire Mountain Deluxe papírjaival, JÓVAL bolti ár alatt eladó. Hibátlan állapotban, szerintem 100km alig van benne. Trekking gumival, mivel többnyire városban használtam. Eladás oka: anyagi okok."
ára 100.000
új ára boltban 140.000-160.000
asszem jól járok vele -
#7364 Ma megbaszott egy országúti láz és már el is adnám vagy cseréném abicóm egy ilyenre:D
-
#7363 nem nagyon :D -
#7362 Szép,faszának tűnik -
#7361 jólvan,majd alkotok valamit:D Mennyire sürgős? -
Ő lesz az :)