22335
-
#7439 Outit szeretnék:)
Hát nekem másodiknak ott lenne a monti,az tökéletesen megteszi,mindent bír:D -
#7438 most trekking -et akarsz vagy outi-t?
Télen a száraz utat értem csak változékonyabb sarasabb időt.
Lehet őszt kellett volna írnom, de akkor még simán kerekeztem az újjal.
Az a lényeg hogy legyen egy amire nem kell annyira vigyázni pl el lehet vele menni közértba vagy strandra esetleg el lehet vinni nyaralóba.
Természetesen télre fagyott útra nem valók ilyen biciklik akkor kell előszedni a tacskó-t P -
#7437 Ilyenekhez nem nagyon értek de pl
Merida Speeder T2
http://www.testbike.hu/list2.php?pid=2406 -
#7436 Ez sem rossz 57-ért:o
Egyébként írtad,hogy a régit télen használod..
Nem rizikós télen ezekkel menni?:D Meg nem fagy oda a tököd?:DD
Én télen sose bringázok -
#7435 tudodmikor
imádom kenterbe ver minden montit és 100 fölött volt akcióban :-)
meg aztán biztos nem a te méreted lenne
Akciók alatt?
pl nemtudom ismered-e ezt az oldalt
http://www.testbike.hu/list.php?cid=106
Erre írta a srác
hogy
"Idén szeptemberben vettem az X-factor akcióban, 120.000.-ért."
Ez marha jó ár szerintem alapára 215.000 HUF
Ugye ez
karbon villa-s, 9.-es Tiagra szettel
de ez csak egy példa én mikor olvastam rendesen irigykedtem bár külsőre az enyém jobb :)
-
#7434 #7426? -
#7433 Hát ezt is megéltem.Eladom a most épített bringám egy outi-ért!Ok:Gyors vagyok.De még többet akarok.:D -
#7432 Adok a piros-feketéért 35-öt,na,na,na?
Az akciók alatt mire gondolsz? Újat kapok majd 30ért?:D
Mondjuk olyan 50 körül már elég jó lenne egy új.. (mostanában csak csepelt láttam 60ért újat,nemtudom azok milyenek,ránézésre korrektnek tűnt)
Egyébként írtam indexre:D -
#7431 neeeeeeeeeee outi sokkal jobb :-)
nem elrettenteni akartalak
Istenbíz azt mondanám, hogy vedd meg az én régi biciklim de
azt szeretném télem használni az újat féltem, meg méretre se biztos, hogy jó lenne
Szerintem gyűjtsél még hozzá szeptember októberben lesznek jó akciók, vagy ha használtan akarsz keress hozzáértőt azzal menj el vagy kérdezd meg a helybéli boltost nincs-e ilyenje amit kipróbálhatnál.
Amikor én vettem előtte nekem ajánlottak ilyeneket itt, mondjuk errefelé van az egyik legnagyobb kerékpáros verseny és emiatt is nagy hagyonányai vannak, egyik haverom edző és versenyző is és ő pl a versenyzők volt kerékpárjait is felajánlotta olcsóbban. -
#7430 Értelek..és logikusnak hangzik amit leírtál
De akkor mit tudok csinálni mégis? Vagyonokat nem tudok és nem is akarok kiadni a bringáért,mert első országútim lesz,nem látom értelmét rögtön egy zsír újat venni aranyárban
A használttal meg ahogy leírod rengeteg probléma adódhat..
Akkor b*am meg és ne akarjak országútizni,maradjak a montinál?:D -
#7429 pl leírod méreteid mire szeretnéd használni és mennyit szánnál rá mik az elvárásaid és hogy nincs-e vmelyiknek ilyesmi eladó a fórumon.
De sokan egy konkrét hirdetést szoktak berakni és megkérdezni a véleményüket, -
#7428 na szuper a másik amit írtam meg elment akkor újra röviden
nem azt tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer elmész és megnézed hanem azt hogy ilyen ismeretekkel egyből meg tudod állapítani pár perc után a dolgokat
villánál sem elgörbült villára gondoltam hanem pont a nem látható sérülésekre ami után pl cserélni kellene, de ezt az eladó nem fogja megmondani.
Pl karbon villa sérülése mondjuk ez ebben az esetben nem nagyon valószínű, de remélem így érthető már.
Azt is elhiszem, hogy van kerékpárüzlet csak az nem biztos, hogy lesz hozzáillő alkatrész egy régi bringához, ez nem úgy van hogy tönkremegy pl az eredeti váltó és kapásból van hozzá alkatrész anélkül, hogy az egész szett-et cserélni kellene. Esetleg Pegueot esetében ha szerencséd van még lehet rendelni a gyártól eredetit, de valószínű nem lesz olcsó.
vagy pl pont az indexen most írják
"Sőt, én azt hallottam egy szerelő ismerősömtől, hogy az idei sram szemek már egyáltalán nem használhatóak a sh láncokkal, merthogy megváltoztatták. Feltűnt neki és rákérdezett a nagykerben és ott megerősítette valaki. Úgyhogy a régi patentszem mostmár nagy kincs lesz."
Pl ezért kellhet cserélni vagy rájössz, hogy nem túl jó ha mindig le kell nyúlkálni mennyivel kellemesebb és biztonságosabb ha fentről elérhető.
És akkor máris megvan a bringa ára újra jobb esetben.
bocsi ha kicsit összecsaptam, de nincs kedvem újraírni részletesebben -
#7427 Oké,és mit írjak most ide nekik,hogy ne küldjenek el a fenébe?:) Használt országútit szeretnék 30 körül,mit tudnak ajánlani/tanácsolni? -
#7426 Szerintetek S-Presso vagy Speeder T2?:D -
#7425 nem azt mondtam, hogy ne akarj használtat, hanem hogy ennyiért alapismeretek nélkül olcsó húsnak híg a leve lesz
Az index fórumot pedig kilinkeltem korábban, de akkor újra
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036788
Talán nem sértek meg itt senkit de ott talán kicsit jobban értenek az outikhoz.
-
#7424 Jah ezt kihagytam:"Hátha te azt hiszed 20-25ért kapsz normális outit amire semmit se kell aztán költened csak felpattansz és mész nem nagyon vagy képben."
Nem hiszek semmit,azt meg végképp nem,hogy nem kell majd rá költenem semmit..főleg,hogy úgyis költenék rá előbb-utóbb,hogy a végén legyen egy tip-top bringa a seggem alatt,amiről TUDOM,hogy tökéletes.
De tökmindegy mit hiszek vagy tudok,mert nincs 60ezrem bringára,így marad a használt,ennyi. De azért ennyire szerintem nem kellene felfújni ezt a használtat ne is akarj dolgot,mert ezzel az erővel használt autót sem lenne szabad sose venni:) -
#7423 "Főleg ilyen módszerekkel jövőre is azt fogod keresni."
Nem igazán értem..mire gondolsz? Beírtam sok fórumba,feladtam hirdetéseket,naponta vagy 20x nézem meg a bringa hirdetéseket..mit kéne még csinálnom?kiírnom a hátamra,hogy "OUTIT VENNÉK" és járkáljak végig az utcán?
"Ahelyett hogy irnál az indexre ahol elég sok igazán hozzáértő outis és boltos van és hetente kérnek véleményeket outikról."
Nemtudom melyik fórumra gondolsz,de egyébként pont tegnap írtam az egyik bringás fórumba indexen.
"És az ország másik végében lévő országútit hogy akarsz kipróbálni?
És ha pl estek vele és cserélni kellene pl az első villa-t, de a festésen nem látszik azt hogy veszed észre?
Te tényleg elképzelhetetlennek tartod 2009-ben,hogy valaki az ország egyik végéből feljusson a másik végébe,ha valamit meg akar venni? Szomorú. A villás kérdést nem is igazán értem..ha el van görbülve azt észreveszem,és megkérdezem az eladót..
"Aztán ha kiderül vmi gubanc hogy szerzel megfelelő alkatrészt hozzá?"
Nem fogod elhinni,itt is van kerékpárüzlet,méghozzá (meglepő) egy olyan csávó vezeti aki durván ért a bringákhoz
"Vagy pl ha az egész szett-et cserélni pl fékváltókarosra akkor végigondoltad, hogy az több lesz mint a bringa ára?"
Miért kellene fékváltókarosra cserélni?:D
-
#7422 Hátha te azt hiszed 20-25ért kapsz normális outit amire semmit se kell aztán költened csak felpattansz és mész nem nagyon vagy képben.
Főleg ilyen módszerekkel jövőre is azt fogod keresni.
Ahelyett hogy irnál az indexre ahol elég sok igazán hozzáértő outis és boltos van és hetente kérnek véleményeket outikról.
Sztem még aztsem olvastad el amit az outis méretezésről írtak, pedig eléggé kitárgyalták és outin nagyon fontos a megfelelő méret.
És az ország másik végében lévő országútit hogy akarsz kipróbálni?
És ha pl estek vele és cserélni kellene pl az első villa-t, de a festésen nem látszik azt hogy veszed észre?
Aztán ha kiderül vmi gubanc hogy szerzel megfelelő alkatrészt hozzá?
Vagy pl ha az egész szett-et cserélni pl fékváltókarosra akkor végigondoltad, hogy az több lesz mint a bringa ára? -
#7421 Szerintem marha ronda ez a sok fehér.Főleg azzal a felnivel...Az agyak tetszenek viszont:D -
#7420 szerintem nagyon kemény:D -
#7419 Ez ocsmány!:D -
#7418 Előszöris próba nélkül nem fogok bringát venni,hülye nem vagyok:)
Másodszor sok helyen utánaolvastam/kérdeztem,hogy mire kell figyelni,és azért hülye sem vagyok teljesen a bringákhoz,kiskorom óta a mániám..
A 30ezerről meg annyit,hogy 20-25ért is ment már el az orrom elől gyönyörű peugeot outi,és azis sokat elárul szerintem,hogy mindkettő úgy ment el,hogy felrakta egyik nap délután az eladó,másnap délelőtt meg már nem volt meg neki..
Persze tudom,hogy csak képen láttam és a franc tudja milyen volt a valóságban,de azért már a képeken is lehet látni,hogy egy bringa szépen rendben van tartva,vagy elhanyagolt,szét lett kínozva,nem hozzáértő kezében volt,satöbbi.. -
#7417 30 ezerért nem nagyon kapsz normális outi-t és ha ennyire nem értesz hozzá megvan az esély arra, hogy átverjenek vagy olyat vegyél próba nélkül
ami nem a te méreted.
Inkább sprórolj még és vegyél egy rendesen kipróbálható.
Egy ilyen 30-ezresnél ha szerencséd is lesz és véletlen pont jó a méret
akkoris valószínűleg még egyszer annyit költhetsz a felújítására és akkor ugyanott vagy. -
#7416 Ez kegyetlen -
#7415 A probléma az,hogy én kb fele ennyiért akarnék ilyet
Breki: Azért akarok használtan,mert max. olyan 30 körül lenne rá a keret,annyiért meg újat elég nehezen.. -
#7414 miért akarsz te mindenáron használt outit venni?
ennyiért újat is kapsz raktam be példákat az outisba -
#7413 Vedd meg!:D -
#7412 meghaloooooooooooooooook -
#7411 8 bar körül vagy amig bírja a a pumpa -
#7410 Én 3-4 közé, traktorgumi, aztán így aszfalton kisebb az ellenállása. Jó lenne már rájönnöm,hogy hol tudok terepen menni vele a közelben, ami nem túl durva, szóval DH, hanem XC jellegű. -
#7409 én 2,8 bár mert az a minimum amire fújni lehet és stabil
(külső oldalára rávan írva) -
#7408 ti mennyire szoktátok felpumpálni a kerekeket?
ahh már csak 3 nap és megyek a konáért :D -
#7407 javítás:annyira...való -
#7406 Outihoz nem értek anynira de az a pedál meg kormány az szerintem nem oda veló -
#7405 Sárga trutymó gumit és bowdeneket dobálnám le róla,rá az ORIDZSINÁÁÁÁL fekete,és úgy tényleg faszás lenne! :D -
dx #7404 :D -
#7403 30ér viszem -
#7402 Kicsit zsír! -
dx #7401 nem vagyok oda az outikért de ez tetszik:
-
#7400 Leírtam, hogy hol kérdezd meg, de pl azóta se láttalak pl az indexes outi-s fórumba írni pedig oda elég sokszor pont outis vásárlással kapcsolatban kérdeznek és kapnak infókat.
Deha neked jó ez a szenvedés..........