22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Egy ilyennel már nagyjából bármit meg lehet szerelni a bicón,nem? Nem akarok most ilyet venni,mert egy szett gumira nincsen pénzem,de ha később lenne rá keret,akkor lehet megérné egy ilyenre beruházni,mert ha nem megy szét,akkor hosszútávon visszahozza az árát.Gondolom megtanulni meg max a váltó beállítását kell igazán.
  • MaSzKa
    BikeWars-ra reggeltem
  • SrAta
    kóterba fasza ha nem lopják el akk jólesz a fixi meg nemgáz má lenyomtam vele (láncfeszítővel) 1300km-t 6 hónap alatt és meg lehet szokni
  • norbi56
    Köszi SrAta és VRSDM ha fater ad kölcsönt akkor megveszem:)
  • Vaxi
    na holnap megyek a bringáért :D
    juppi :D
  • VRSDM
    szerintem gyönyörű ez a kerékpár.
    még sajátnak is elfogadnám
    az ára meg kifejezetten reális!
  • VRSDM
    a pályát megástunk a mostani esőknek hála patentistenijóra
    kb. csak fogni kell a kormányt erősen és át is dob ívből érkezőbe.

szóval kb. 3hét és DTLF JAM.
    majd lesz flyer, meg website meg anyámkínja, de előre is meghívok minden kedves érdeklődőt ;)
  • SrAta
    52-t már csak azé megér mert a dart 1es 20k
  • SrAta
    Aranyos:D
    Az első képből úgy néz ki mint egy dirt bicó amire a nagypapi rátette a régi kormányát és nyergét:)
  • Vaxi
    óóó alig várom :D
    sok sikert az útra!
    egyébként hamarosan kap egy info domaint a bw, már meg is van, csak a tárhellyel vacakolok + nemsokára nekiállok hibát javítani :D
  • belisz
    Sziasztok! Csak gondoltam írok egy pár sort,kb. 20 perc múlva indulunk 4 napos Balaton+Velencei-tó körbebringázásra. Ez itthonról olyan 450 km lesz,ami 4 nap alatt szerintem könnyedén teljesíthető! Bikewars-ra természetesen majd teszem a képeket és a beszámolót! ;)
  • norbi56
    Szerintetek ez megéri ezt a pénzt?Kollégiumban sok hasznát venném ennek a bicónak:) Nem szeretném oda vinni a Merida TFS 700D-t.
    Mi a véleményetek erről a bicóról érdemes megvenni?Vagy rakjak össze egyet?Mindenképp ilyen stílusút szeretnék oda,ha ezt megvenném még annyit változtatnék hogy hátra egy agyváltót vennék ha nagyon rossz lenne a single de ezt majd meglátom még.
  • Pistike 007
    Inkább Shimano.
    Kotyoghat, de akkor is:)
  • Hymtozis
    Helósztok
    Egy Specialized big hit 3-ra keresek vevőt, remélem itt tud vki segíteni, v van itt érdeklődő.

Amennyiben érdekel a bicó, kérlek titeket, h nekem is jelezzétek, mert a telefonszám nem az enyém.
    Ill. ha úgy érzed, h eszméletlen sűrgős (ami nem gond), akk az ott található telószámon érdeklődjetek.
  • SrAta
    nekem nem kéne ennl jobb bocó csak egy DJ3 Bomber villa meg egy Deore XT szett Vagy Sram X.7 vagy Sram X9 szett:D
  • bardocz
    Nekem olyan gazdagság kéne,hogy el se tudom képzelni,RS Recon villát akarok majd,RaceFace Evolve XC hajtókar,meg deore/sram x7-es hajtás,valami keskeny egyenes kormánnyal,azt nem tudom eldönteni,hogy a mostaninál hosszabb vagy rövidebb stucni kell,de már 2 éves,és gyilkoltam egy időben rendesen,szóval lehet érdemes lenne azt is lecserélni.
  • SrAta
    az enyém 13,7 kiló:D
    Ha villát cserélek 12,7 lesz +váltó olyan 13-13,5 kilóba meglesz:D ha bekövetkezik a gazdagságXD
  • bardocz
    Árulnak ott is mindent.
    XC gépem van,de nem hiszem,hogy könnyű,nem mértem még,de a telóból,kormány+kormányszárból,meg a hajtásból 1 kilót bőven le tudnék spórolni.De majd akarok venni egy outit is.
    Gumi meg már megvan,maxxis xenith,kevláros verzió,ha meg terepre akarok menni,visszarakom a mostanit.Ha meg bekövetkezik a gazdagság,akkor veszek majd rá valami félterepet is:D
  • SrAta
    Neked nem egy könnyű XC géped van?:D amire épp gumira vadászol?:D
    Ő meg csak outikat árul nem?:D
  • bardocz
    "Ez a Maxi-bike nem az átbaszásról szól, én a helyedben elmennék Érdre"

Ha lesz pénzem,én ezt fogom majd tenni.
  • greg benz
    Ezt írták indexen rá:

"Fos. Ilyen váltóról még nem hallottam - bár kinézetre egy sokadik Campagnolo Nuovo Record utánzat. A kerék szingós, tehát ha defektet kapsz, vagy beteszel egy másikat, felragasztasz egy új külsőt. A régit meg megtanulod megvarrni és ragasztani. A fékkarokat nem lehet megfogni, de minek is, mert azok a fékek nem hinném, hogy fognának. Ez egy gyüjtőnek érték, de használni szerintem nem érdemes.
    De! Ez a Maxi-bike nem az átbaszásról szól, én a helyedben elmennék Érdre, és megnézném. Van neki millió gépe, biztosan találsz magadnak egyet közülük. Talán még azt is meg tudod beszélni vele, hogy részletekben fizessél. Vettem már tőle néhány dolgot, korrekt áron adott mindent, nem egy matuzmaster..."
  • greg benz
    Oké,ha már magamnak nem tudok venni vígasztalásul veszek egyet neked
  • bardocz
    Én 185 centi vagyok,úgyhogy nekem elvileg jó.Figy,nem zavar ha megajándékozol vele
  • greg benz
    Jajj dehát ez 59-es..nagy:(((
  • greg benz
    Hmm,ez korrektnek tűnik..rákérdezek indexen:)
  • bardocz
    Ez milyen?Bár nem tudom az a váltó mit tud,de tetszik a váz,meg a egész bicó:)
  • greg benz
    A helyemben nem vennéd meg,mert nekem nincs a helyemben pénzem rá:DDD
  • Máté94
    Van egy ismerősöm aki carbonból csinál saját magad vázakat:D
  • Breki33
    Hú ez amit ajánlottak annyira jó, hogy még énis kisértésbe estem

És csak hét kiló.
    Helyedben rögtön megvenném de engem kinyírnának három kerékpárral :-)
  • Breki33
    Hát lehet, de az másik szint hozzájuk képest én nagyon keveset értek hozzá viszont ők olyan alap gépet mint pl az enyém nemis fognak javasolni.

De neked nemis arra kell mint nekik.
  • Breki33
    nemcsak, de azis számít meg akkor is mikor fel kell vinni a lépcsőn :-)

mielőtt vettem az enyém énis néztem másokét és nagyon irigyeltem az egyik srácot akinek profi bringáját felemeltem két nyújtott ujjal simán
    és alig éreztem a súlyát.
  • bardocz
    Nem azért vagy outin gyorsabb,mert könnyebb.
  • greg benz
    Látom már te is ott vagy:D folytassuk sztem indexen
  • Breki33
    bocsánat gabber_saviolára gondoltam
  • Breki33
    Esetleg kérdezd meg Grabbert ha jól tudom ő épit is outikat, persze lehet, hogy csak magának, de hátha
  • Breki33
    szerintem túl nehéz ez a váz

outiban pont az a jó legalábbis számomra hogy könnyebb gyorsabb nem olyan lomha lehet vele nyomni rendesen, gondolom ezen a váltófokozatok se felelnének meg egy országútinak
  • greg benz
    Ha errőlleszedjük a nem oda illő dolgokat meg kicseréljük a kormánycsövet,nyerget,pedált akkor ez egy rendes országúti,nem? Vagy már maga a váz sem egészen az?
  • greg benz
    Jaja,tök ugyanazt írták mint te:((

Nemtudom,kezdek elbizonytalanodni..
  • Breki33
    Na úgy látom az indexen is hasonlókat írnak akkor nem mondtam olyan nagy hülyeséget

esetleg nézd meg ezt annó itt kezdtem volt pár érdekes bicikli akár futár bicikliket is nézhetsz

http://www.bicaj.hu/
  • Máté94
    Ezt már néztem de kössz!:)