22335
-
#7519 A nagybátyám 196cm.Szted?:D -
#7518 Amúgy méretben jó a váz?
-
#7517 Majd meglátjuk.Elhozom Mamától mert jó pár éve ott porosodik és készítek képeket, meg majd felhívom a kerékpáros ismerőst aki remélem segít:) -
#7516 Ugye tudod, hogy abba a 20 éves vázba nem lesz túl nagy móka alkatrészt találni? Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy egy mai kerékszett bele sem megy. -
#7515 Na akkor lehet,hogy lesz egy országútim mert nagybátyám húszéves váza megvan és tökéletes állapotú a váz^^
Már csak el kellene adnom a kerékpáromat 120 és 150ezer között^^ -
#7514 Honnan tudom,hogy a teló IS vagy PM rögzítésű-e?Át akarom majd rakni hátulról a tárcsát előre. -
#7513 Dirt/street-re szerintetek melyik a legjobb váz max 50 ért?Ismerősnek kellene én PolarX-re vagy valamelyik Hardy-ra gondoltam. -
#7512 Nekem koliba kellene,nem hivalkodó,nem nézegetik annyira meg ilyenek,ott sem suliba járnék vele csak a városba délutánonként. -
#7511 -
#7510 ismét írtam... -
#7509 kösz:D -
#7508 kül nem biztos hogy a váz kona láttammá olyan leírást is, amire utólag rákérdeztem és összvissz csak a pedál volt kona csak tod "Jó néz ki ha ottvan..." -
#7507 köszi ^^ -
#7506 Link.
"3. Futár/fixi kerékpár
Nagyvárosokban divatos egyetlen fokozattal rendelkező kerékpárt használni. Eredetileg a gyors csomagszállítást vállaló kerékpáros futárok használtak ilyen gépeket, de manapság a munkába járók mellett a divatos, trendi megjelenést előtérbe helyező fiatalok is ilyenen hajtanak. A lehető legegyszerűbb felépítés, könnyű súly, csekély karbantartásigény, a lopás szempontjából nem túl vonzó megjelenés jellemzi ezt a kategóriát, és egyetlen áttétele miatt főleg olyan városokban válhat be, ahol nincsenek meredek, hosszú emelkedők. Az ún. fixik ráadásul örökhajtósok, azaz nem lehet a hajtással leállni. Ez speciális irányítási technikát igényel, főleg ha egyetlen fékkel, vagy extrém esetben, fék nélkül használják őket. Ilyen kerékpártípust már egy-két nagyobb gyártó is kínál, hazánkban például a Kona és a Giant. Építtetni is lehet ilyen jellegű kerékpárt, mellyel már több kerékpár-kereskedés foglalkozik. Áruk 20-120.000 forint körül alakul a felhasznált alkatrészek minőségének függvényében." -
#7505 hmm akkor nagymama biciklije feeling?
Vagy mien bicó fixi? -
#7504 Ezzel úgy sem tudsz majd olyan gyorsan tekerni,vétek lenne kihúzni rajta az ülést,ez arra van,hogy szépen lassan,kényelmesen tekerj vele a városban:) De tényleg inkább egy tengerpartra illik,ott legalább nem megy tele a tüdőd a kocsikból származó szennyel:D -
#7503 általába azok pont optimálisak:D -
#7502 Köszi a segítséget mindenkinek:)
Ha igazi fixi lenne életveszély lenne vele közlekedni:D
Akkor agyváltót nem veszek,csak majd esetleg egy nagyobb fogaskerekes hajtást.De ezt madj meglátom milyen a kicsivel. -
#7501 Mi?
Semmi BMX meg kontrafék nincs itt,max annyi,hogy a bmx-ek is egysebességesek,de szabadonfutók,nem kell folyamatosan tekerned.Míg a fixit igen,hacsak nem átmész aerodinamikus pózba,és nincs a lábad a pedálon. -
#7500 jaa az a tipiokus bmxes kontrafékes cucc?:D -
#7499 Nem,nem ugyan az.Az SS-el,ha akarsz tekersz,ha nem,akkor nem,mindegy,mert elgurul,és ugyan azon az áttételen akár kocsi mögött is huzathatod magad 200-al.
Míg a fixinél ezt nem tudod megcsinálni,mert ott ha forog a kerék,akkor a pedál is,tehát folyamatosan tekerned kell,így tudsz akár hátrafele is menni. -
#7498 jóvan na most néztem meg az alkonyatot és teljesen leépült az agyam:D
de mindegyiknek a lényege ugyanaz:D
1 sebesség oszt csá
-
#7497 Olvass vissza -
#7496 Fixi=SS=Fix hajtás nálam egyre megy sztem ugyanaz is de akk ha nem mondjátok el h mi az a fixi -
#7495 SS és fixi nem ugyanaz, a fixi az örökhajtós, az SS meg szabadonfutós. -
#7494 hát látsz rajt váltót?:D
nem:D
Rövid a lánc és feszes.
Csúszópapucsos a váz szal erre váltót nem igazán szereti, ha raksz, legalábbis hagyományosat(nem agyváltót) ne igazán rakj:) -
#7493 Csak keveri az SS-el szerintem,ilyen bringából nincs az az idióta,aki fixit csinálna:D -
#7492 biztos voltam bemnne bazzeg:)
Kül sztem valamelyik régi Shonky, de lehet Shred bár az vastagabb
-
#7491 Írtam kommentet, kül grat a vashoz:) -
#7490 Egyébként azt írja hogy a váz Kona,de szerintetek melyik tipus? -
#7489 Fixi?Hol írja nem is láttam?Vagy te látod a képeken? -
#7488 igen, mert egyelőre csak annak a profilját tudod megnézni, aki direktbe elküldi neked a linket.
nemsokára [ ha lerohad a seggem a konáról :DD ] megcsinálom a teljes listát a regeltekről, hogy bárkiét meg tudd nézni :DD -
#7487 A te profilodat egyedül azért tudom megnézni, mert a kattints ide résznél írtál,és ott meg lehet nézni a profilodat. De én más embert nem találok:D -
#7486 tehát még mindig félreérthető :|
ha bejegyzett túráid menüpont az a te bejegyzéseidet mutatja, a más felhasználók túráihoz a [Vaxi profilja][Vaxi bejegyzett túrái] egyikére kell kattintanod :D * a vaxi változhat :DD:DD:D -
#7485 Túrából is csak a sajátomra mutat -
#7484 :D nem, olyan nincs :D idézek a gyikból:
(szögezzük le, hogy a továbbiakban túrának számít minden bejegyzendő bringázás, még akkor is, ha csak a boltba mentél) -
#7483 http://bikewars.sharknet.hu/Vaxi/Megvan_a_Kona -
#7482 Csak én nem találok ott olyan menüpontot,hogy beszámolók?:D -
#7481 -
#7480 köszönöm :)
ÉS MA ELHOZTAM A KONÁT!
tolok egy beszámolót bw-re! aztán lesz egy kérdésem is