Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
135000ft-ért magellan polarx-et veszel full Truvatív cuccal. Ami azért nem a gagyi Schimano kategória hanem inkább egy Deore szint..
Ez butítás hihetetelen nagy neve van a KTM-nek és ez vonza az embereket, sokkal jobb bicókat lehet venni ilyen árakon mint amiket õk kinálnak.
Downhill!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A Nagy bibi az hogy nincs ilyen..
Gabonak teljesen igaza van. A KTM motorok terén elsõ osztályú bringák terén kb Kelly1s szinvonal. Az hogy van nekik 1,800000 is bringa az egy dolog.
A másik az hogy te nem ismered csak ezt meg egy két márkát nem ez a jó.
Van kb 10 olyan márka amit leirok ide fingod nem lesz róla hogy mi az stb.. De üti veri oda vissza hosszába minden felé a KTM-et
A másik az hogy ebben a topikban nem stilus a lámázás. Szóval kérlek most hagyd abba mielött elkezdenéd!
Downhill!!
te láma vagy már bocs
10-15évvel ezelött már volt nekem használt krómvázas KTM BMX-em
amivel ugyancsak meg voltam elégedve
ez olcsó volt és annyit magyon megért
és elég réóta gyárt biciklikez
most néztem vadiúj 2009-es KTM MTB-t kapni osztrákba 110000Ft körül magyarpénzbe átszámolva
az egy másik dolog hogy sokmindenki nem tud róla
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de 12óra melóm volt rajta
a bickli szerelõ is azt mondta megérte az árát (2évtizede nyomja)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Vedd meg tárcsa nélkül. A tárcsa egy 10000ft aszem legalábbis a Hayes (ényém olyan) annnyi volt.
Downhill!!
Elöl a mostani 160as tárcsám hátsó adapterrel van fenn <#wink>#wink>
Nem veszem meg mivel egy 203-ast terveztem csak venni de mondta a srác hogy ezt is vigyem de nem fogom erre pazarolni az idöm 😊
Kösz amugy
Vegyél egy ilyet:
ez 203-as hoz való:
Majd azokat a furatokat amikkel a villához fogatod furd ki!
Csinálsz egy ovális lyukat bele és akkor tudod lejjebb állitani.
Igy be tudod löni hol legyen..
Rendelj belõle 2 db-t ha elbaszod lesz tartalék. Nem drága 1200ft
2 :
Gyártass esztárgályossal
Oda viszed a bringát elmondod mit akarsz megcsinálja, csak persze az nem lesz ilyen szép😄
Downhill!!
Elvileg csak a shimano gyártott 200ast.
Na de várjá..
A szabvány méret a 203-m. Ahhoz van adapter is. A Tárcsának is akkorának kellene lennie. Neked nem akora??
Asszem az enyém 203-as😄
Mert ugye az igy 3mm-rel kisebb lesz. az 1,5 milli a fék tetsnél.. Biztos hogy müködni fog, csak lehet hogy nem teljes terjedelmével fogja majd a betét a tárcsát. Az akkor jelenthet gondodt ha már kopott lesz.
Downhill!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az elõnye, hogy minimális a karbantartási igénye, egyszerû a felépítése és könnyû szervizelni.
erre a 150-es szépségre ruháztam be:

- ára: 50-80k között +/- 10k mozog
- legyen jó: városi bicajozás, és nem túl erõs terep, de ha egyszer mennék erõs terepre azt is kibírja
- elsõ teló legalább
- elsõ tárcsafék legalább
- azért legyen tartós 😄
így ha tudsz valami ilyesmit, várom az ötleteidet 😊
bár valszeg csak nyáron kerül vételre a sor. 😞
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
NE próbáljátok ki xD
õvele csináltam/csinálom...
tavaly nyáron pont 2 kocsisor közt indultam 1kerékkel mikor 1 pali úgygondolta, hogy kinyitja az ajtót mert valamit kirak v nemtudom...
hát én épp elfértem...de szvsz tû méretü hely sem volt a kormány és a kocsi között...örültem is h nem buktam...
vol 2...
dettó ugyan ez..piroslámpa..2 kocsisor közt 1kerékben el..fordultam jobbra....tettem 100m-t és sziréna + villogó...
jött a yard...hogy képzelem én ezt stbstb...most csak szóban figyelmeztet, legközelebb büntetés jár a mutatványért...
(egyébként tetszik a bowdenházad..hogy csináltad)
ennél a kérdésnél se köpni se nyelni nemtudtam....
a DHs bicóhoz meg annyit hogy meg kell szokni..1x kaptam 1 hétvégére DHs bringát...jójószép meg minden..de nemkéne...vagyis nemtudnám megszokni a magasságot 😄
Amúgy amit ki kéne próbálni,az dobogókõn a sípálya,de szigorúan hóban😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
na ami meg meg halalos, kozlekedesre is, ismerosnek a 19"es fully-ja ... ûûûééé. mint egy tank olyan, csak épp mindenhol rugozik. na azzal nem merek kozlekedni.
haro cozmo, limitalt edition :] oreg para, de imadom
am a te vázad is Haro?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de késöbbiekbe tuningolom😄 de még van 1évig hagyom, mert garis xD
pár éve meg még énis vágtam a kormányt mint a szél, mostmeg vennék már minél szélesebbet :] de ennél szélesebb nem volt itthon mikor eltot az elozo... konyebb mozgatni a bicot ha szeles hidd el. kp meg siman kifer igyis.
* New F-Series frame design w/Chromoly Down Tube.
* Chromoly Steer Tube.
* 36/13 Micro-drive gearing w/Odyssey Freewheel.
* 48h Alloy Rim wheelset w/14mm Axles.
* Front and Rear Tektro Brand brakes.
* Weight: 34lbs.