22335
-
grimm13 #7559 Ok leírom egy kicsit részletesebben akkor .... én elolvastam minden papírt amit kaptam hozzá abban nem volt benne most szétszedni azért sem tudom mert nincs mivel és nem is akarnám csak ha megvettem az újat csak gondoltam van erre valami módszer hogy hogy lehet felismerni ....... de ha nincs akkor nincs más szétszedem ..... -
#7558 meg kéne nézni gyárilag milyen volt benne -
grimm13 #7557 Hello mindenki tudom láma kérdés de tudnátok segítetten... az lenne a kérdés hogy hogy tudom megállapítani hogy milyen Hajtóműcsapágy jó a biciklimhez? -
#7556 Azért esett el, mert becsőrözte, a kerék nem egyenesen állt, és még el is akadt ott abban a kis résben. -
#7555 szerintem az is lehet itt nem voltak jól meghúzva a csavarok, mert mintha azért esett volna eleve el, hogy a kormány elhajlik -
#7554 miért az kibírta volna? -
#7553 az nem DT Swiss volt gondolom :D -
#7552 oké ráérsz :D mire teljesen elstartol az oldal, az kb 1 hónap :D addig teszt van :D -
#7551 Olvass vissza;) -
#7550 Miről van szó? -
#7549 Nem baj azért kérdezd meg!Te tudsz segíteni?Értesz hozzájuk annyira?:D -
#7548 Dede,én voltam az:) Ezt már én is néztem,de asszem ez nagy lenne nekem -
#7547 vaxi.
nem felejtettem el a beszámolót :D
csak semmi időm semmire .
szoresz.
ma raktam streeten döntésből 4méter hosszú 180at :D úgy rálimiteltem, majd leszakadt a lábam, nomeg be is voltam fosva rendesen :D -
#7546 Valakinek nem kellett Peugeot bringa? -
#7545 Attól függ.Én nem akarom eladni:P
Lehet,hogy ebből lesz a bicóm persze semmi se lesz eredeti kivéve talán a vázat:) -
#7544 Ha megkérdezhetem ezekért a bringákért mennyit lehet kérni ?Mert nekem van 2 ilyen versenybringábol 2 és jobb állapotban mint ez van.
Jo mondjuk nem ilyen virsli gumik és fenik vannak rajtuk de szarvkormányosak -
#7543 Valami válasz?Vagy menjek bikemag-ra?:( -
#7542 Na megvannak:P
-
#7541 akár paint-al is át lehet
de célszerűbb lenne a felesleges széleit levágni
ide 4 mega feltölthető
www.directupload.net -
#7540 van office-od?
ha nincs akkor tölts le egy irfanview-t, megnyitod a képet, CTRL+R, átméretezed, aztán S betűvel elmented :) -
#7539 Már töltöm fel de azért jó lenne valaki aki ért hozzá és segít:D -
#7538 hát kicsinyítsd le :DDD -
#7537 Leszámítva,hogy van benne egy nyolcas és karcolja a vázat ahhoz képest igen:) -
#7536 Raknék még képeket de nem tudok sok 5MB-os tárhelyet:) -
#7535 egész jó állapotban van -
#7534 Kép 1. -
#7533 nah nemsokára átteszem a lapot egy saját domain-re [ a cím már megvan hozzá :D ], ám addig is várom a bejegyzéseket, a teljes adatbázist átteszem majd.
addig meg gőzerővel javítok.. mármint azután, hogy elkezdtem javítani.. D:DDDD -
#7532 Valami Sach Huret váltó-szett van rajta:) -
#7531 Na ma hazahoztam nagybátyám outiját közbe kiderült,hogy Schwinn-Csepel az USA-ból.Mindjárt rakok képeket.Valaki nem tudja,hogy kell vázat mérni,hogy mekkora?És,hogy ezen 26-os kerék van és lehet rá vajon 28-asz rakni?:D
Mondjuk elég nehéz vagy én nem tudom:D -
#7530 film -
#7529 -
#7528 LoL -
-
#7526 van több kép? -
#7525 Nahh ezzel mi a fasz történt?? Szerencsétlen.. Nem lehetett kis esés.. -
#7524 Kicentírozzuk gyorsba:D -
#7523 aztakurva -
#7522 uhhhhhhhhhh -
#7521 kyle marshall
-