Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Ez azt jelenti hogy nem ugyan akkorát emel a váltó, mint amilyen fogszáma van pl a Schimanó fogas koszórúnak.
Ha Sram váltód van akkor olyan fogaskoszorú ajánlot!
Sõt ha nagyon jó váltást akarsz akkor olyan váltókar is kell!

Egyszóval tökéletesen a sram magával müködik.

És a Schimano is csak magával müködik jól..

Downhill!!

szerintem pl: váltókar esetén

gordon 24
CC/Xc..

Cross Country! Hegyrõl le hegyre fel!

Dh:

Downhill. Csak lefele nagy ösztelós szörnytegekkel😄

Dirt :

Ugra bugra brutálkodás😄 Olyanokkal mint ami nekem van vagy Truck Drivernek stb..

Dual Slaolm Four cross stb re velók..

Downhill!!

gordon 24
Már amelyik! Ha extreme. Akkor Jó dual slalomra is...

Downhill!!

Máté94
Mi az,hogy a SRAM váltó nem kompatibilis a Shimanóval?Vagyis mt kell ahoz le cserélni?😄
Vaxi
"CC/XC, DH és Dirt"

Elmondaná valaki ezek mik? <#vigyor3>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
A Polaris egy visszonylag jó XC felhasználásra szánt bringa. Sokan hobbi versenyzésre is használják.

Magellan Polaris az jo bico ? bocs hogy sokat kérdezek😄
Pistike 007
<#nezze>
Szerintem is.

piros mogyi
gordon 24
Engem nem kell meggyõznöd! Ugyse veszek Suntourt. Ez ilyen kinek a pap kinek a.....

Downhill!!

Truck Driver001
olvasgass!
vélemények,a villáról.rosszat nem olvastam.mellesleg a Suntournak ez a felsõkategóriás villája.ma voltam vele Normafán,és bírja..pedig kapta az ívet rendesen.
#3905:35ropi volt,de írtam a BM-nek,és visszatették rendelhetõ állapotba.
ott a legolcsóbb,máshol az 50-et is elérheti.viszont asszem már nem lesz nekik,szóval én szerencsésnek mondhatom magam!😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

és az jo telo???
Vaxi

Pistike 007
Jó hozzá.

Manitou Axel Comp?? ez jo gondolom ezerszejobb mintami a biciklimben van altrix mistralban ez ahozjo????
gordon 24
Igaz!! Mondjuk az már nem ez a kategória!

Az valami olyasmi ami mindenek felett van!😄 Igaz az ára is😄D

Downhill!!

Szabi84
fox-ot kihagytad, de az más tészta😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
Hát én nem is vettem olyat😄

Persze ez találgatás! És abszolut nem biztos hogy igy lesz! Reméljük nem is.. Nem akarok rosszat Truck Drivernek!
De én nem biznék egy Sauntorban.

Manitou, Rock Schoks, Marzocchi. Ez a 3 és semmi más!

Downhill!!

Pistike 007
😊
Még jó hogy nem olyat vettem?

gordon 24
😄 én is erre próbáltam rá villágitani pár napja..

Downhill!!

Quki
marzoban bízok meg egyedül...nem csodálkoznék ha esetleg ketté törne az a suntour 😊

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Pistike 007
Vehetsz használtat is, mondjuk manitout vagy vmelyik dirtjumpert

3901: semmiképp maximum ebbõl a sr rux dj-t

Pistike 007

street
hát kezdo dirt vagy steet
Pistike 007
mire kell

hellosztok!
azt szeretném kérdezni hogy 30000ft max. tudnák e jo elsö teleszkopot venni én nem értek hozzá ezért kérdem!
elore is kosszi.
Vuelta, mai etapot néztézek?Emberfeletti amit csináltak...
cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

montis engem 😛

cicai
bmx-es engem xP

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pistike 007
Mennyibe fájt? Én is akartam ilyet csak nem volt sehol raktáron-.-'

VRSDM
dúrvulás volt ma a trails-en.
am. van rá igény hogy a trails-es DTLF-es képeinket belinkelgessem? érdekel valakit? monti is van meg bmx is. hmmm? *-*

u dont have to listen anybody else but me

gordon 24
Nagyon zsir!

Milyen a szelep?? Tü pumpát kell beletolni?? Ha igen akkor lehet valami koszt belenyomtál. Többször dugd bele meg vissza a pumpát igy talán kimegy belõle a kosz, ha nem és ezután is erszet akkor menj el vele egy durvát bicozni, ha felmelegszik benne minden kimegy magától.

Ezt nem hülyeségbõl irom😄 Nekem volt már ilyen, igaz egy rock shockal.

Downhill!!

deszép,dejó 😊

Truck Driver001
híjnya,tegnap meghozták a villámat.ma bele is operáltuk,és álomszép mozgása van!de a hangja mindent visz!😄 !
viszont egybõl neki estünk pumpával,mert a vajpuhábbnál is puhább gyárilag.felfújtuk viszonylag keményre,de 5perc után már puhul valamennyit.ez mitõl lehet?itt a szépség:

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

sziasztok
most tervezem hogy slick gumira cserelem a nagy allat 1,95os mostanit
tudnatok ajanlani valami jot 1,3-1,5 kozott?
Ja,és felnit is hozzá 😊
norbi56
egyszer Gyöngyösön is rendezhetnének😊Az csak 10km.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Máté94
Jól hangzik😄
Vaxi
Már csak 10 nap, és CM szegeden:
program (pdf)

Ezzel csak az a baj, ha tényleg haladnod kell, akkor a légellenállással fogsz küzdeni.
Ha valóban kényelmesen akar valaki tekerni, akkor inkább egy ilyet, esetleg egy ilyet vagy hasonlókat kell kipróbálni. ;o)

aniKaTM
Páromnak corratec van..egy álom...nem gondoltam volna ,hogy ilyen kényelemben is lehet bicajozni!..fapados vagyok mellette,de nagyon élvezem a sejhaj fájást így is!Minden hétvégén megyünk egy nagy"nagy"(relatív,kinek,mi)túrát..1 nap-70km..du indulunk😉

\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"

bardocz
+ még a márkanév is hozzájön😄
Szabi84
nem márkanév kerül sokba hanem az hogy ausztriába gyártják

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
ültél már ilyenen? olyan elegáns érzés, egyenes háttal, fogod a kormányt lazán épphogy támasztja a kezed és hajtod :]

cicai
ez csudás xD

VRSDM
am. van egy ilyenem is ha csak úgy haladni támad kedvem, ilyen city bike csak schwinn csepel-be. bitangul imádom 😊

Máté94
Azért nem raktam trekkinget mert mert az 500.000FT😄