Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Sram váltód van akkor olyan fogaskoszorú ajánlot!
Sõt ha nagyon jó váltást akarsz akkor olyan váltókar is kell!
Egyszóval tökéletesen a sram magával müködik.
És a Schimano is csak magával müködik jól..
Downhill!!
Cross Country! Hegyrõl le hegyre fel!
Dh:
Downhill. Csak lefele nagy ösztelós szörnytegekkel😄
Dirt :
Ugra bugra brutálkodás😄 Olyanokkal mint ami nekem van vagy Truck Drivernek stb..
Dual Slaolm Four cross stb re velók..
Downhill!!
Elmondaná valaki ezek mik? <#vigyor3>#vigyor3>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A Polaris egy visszonylag jó XC felhasználásra szánt bringa. Sokan hobbi versenyzésre is használják.
Ne etesd a trollt!
vélemények,a villáról.rosszat nem olvastam.mellesleg a Suntournak ez a felsõkategóriás villája.ma voltam vele Normafán,és bírja..pedig kapta az ívet rendesen.
#3905:35ropi volt,de írtam a BM-nek,és visszatették rendelhetõ állapotba.
ott a legolcsóbb,máshol az 50-et is elérheti.viszont asszem már nem lesz nekik,szóval én szerencsésnek mondhatom magam!😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Az valami olyasmi ami mindenek felett van!😄 Igaz az ára is😄D
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Persze ez találgatás! És abszolut nem biztos hogy igy lesz! Reméljük nem is.. Nem akarok rosszat Truck Drivernek!
De én nem biznék egy Sauntorban.
Manitou, Rock Schoks, Marzocchi. Ez a 3 és semmi más!
Downhill!!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
azt szeretném kérdezni hogy 30000ft max. tudnák e jo elsö teleszkopot venni én nem értek hozzá ezért kérdem!
elore is kosszi.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
am. van rá igény hogy a trails-es DTLF-es képeinket belinkelgessem? érdekel valakit? monti is van meg bmx is. hmmm? *-*
u dont have to listen anybody else but me
Milyen a szelep?? Tü pumpát kell beletolni?? Ha igen akkor lehet valami koszt belenyomtál. Többször dugd bele meg vissza a pumpát igy talán kimegy belõle a kosz, ha nem és ezután is erszet akkor menj el vele egy durvát bicozni, ha felmelegszik benne minden kimegy magától.
Ezt nem hülyeségbõl irom😄 Nekem volt már ilyen, igaz egy rock shockal.
Downhill!!
viszont egybõl neki estünk pumpával,mert a vajpuhábbnál is puhább gyárilag.felfújtuk viszonylag keményre,de 5perc után már puhul valamennyit.ez mitõl lehet?itt a szépség:
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
most tervezem hogy slick gumira cserelem a nagy allat 1,95os mostanit
tudnatok ajanlani valami jot 1,3-1,5 kozott?
Ja,és felnit is hozzá 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
program (pdf)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C