22334
11330766891279474906.jpg
  • adam46
    Még a láncot is befestetted? :D
  • DarkSector
    Kész.....:D

• Pistike 007
    Jah, ezt néztem én is, akkor nagyon nincs más lehetőség.
    Köszi :)
  • Blum
    Gyorben szerintem nincs.
    Pestre tudod kuldeni a K2-hoz vagy a Pedal boltok valamelyikebe.
  • Pistike 007
    Fox teló tulajokhoz egy kérdés:

Győrben élek, és a közelben nemigen létezik hivatalos Fox márkaszervíz (vagy csak én nem tudok róla). A tömítéseket és egyéb alkatrészeket ugye máshol nem nagyon lehet beszerezni, ezzel késztetnek, hogy hivatalos szervízbe vidd a tagot meg a villát. Ötlet? Vagy akinek a közelében nincs márkaszervíz postázza mindig..?
  • DarkSector
    Az is egyfajta megoldás. :P
    nekem ahoz nincs szerszám.
  • Tibi7
    Ha csiszolom, akkor polirban gondolkodtam.

Brigeciol semmit nem ér már, a másik kettőn elgondolkodom. Azért köszi az ötletet.
  • DarkSector
    Ja nagyon odabasz.
    Kerestem világoszöldbe, de kék volt, ez még elmegy a cangához.

A régi cangámhoz meg pláne. :)

Amúgy én is inkább balesetmegelőzés dolgot látok ebben mintsem dizájnt.
    Persze egyben szépen is néz ki mikor világit, de nem hülyeség amugy, jobb mint a lámpa, hiszen a lámpáknak annyi van oldalirányban ami kis résst általában a lámpákon oldal irányba kivágnak, legalábbis ha szerencséje van az embernek.
  • MerlinW
    Hajrá:) Én is ezt használom, hasznos mikor este keresztbe mész át főúton:)
  • DarkSector
    Tesék netről egy kép:

• DarkSector
    izé azt hogy? :D

A poén hogy van egy olcsó szines aldis vagy mi apámnak, és megrázod, világit egy ütemben.

Ez meg konkrétan CSAK mozgásban...és amilen gyorsan mozgatod, annyira erősödik a fénye. :D
  • COD Black Ops
    sötétbe a bringán mutasd :)
  • DarkSector
    Megjött. :)

• Breki33
    http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__4186022-legjobb-tipp-a-kerekpar-kullo-tisztitasara
  • DarkSector
    végülis lecsiszolod nem?
    utána be kéne fuji. :D
  • Tibi7
    Igen. Ez csak felületes, szóval van rá sansz. De jelenleg nincs itthon alufólia, így csak holnap tudok nyilatkozni ez ügyben :D
  • DarkSector
    a rozsdát?
  • Tibi7
    Egy próbát megér. Köszi.
  • bardocz
    Alufólia összegyűrve asszem leszedi.
  • Tibi7
    Sziasztok. Kerékpárom küllőin egyre jobban látszik az oxidáció, és egyéb kosz. Hiába takarítom, nem tudom eltüntetni, így gondolom valami drasztikusabb megoldáshoz kell folyamodnom. Tudtok esetleg valami tisztítószert ajánlani, amivel leszedhető ez a makacs szennyeződés, vagy essek neki valami finom csiszolópapírral? Esetleg valami más praktika? Köszönöm előre is a válaszokat!
  • pedobear

Nincs csengő, lámpa? Ötvenezer!
  • Hecker007
    Ez nagyon jó lenne. Kérdés hogy mennyibe kerül :D Viszont tényleg sok előnnyel jár, nekem minden bajom van pl mikor az olajos poros taknyot le kell mosni a láncról meg a lánctányérokról, itt meg nincs olaj, nincs kosz.
    Váltás gondolom agyváltóval van megoldva. Első váltó meg nincs?
  • Knabb
    Wow, eljön még az ideje.
  • Breki33
    Tartós
    A bordásszíj élettartama több mint kétszerese a láncénak, akár 20000 km futásteljesítményt is teljesíthet. A bordásszíjak tartósságát az is bizonyítja, hogy 25 éve jelen van a motor / autóiparban és, hogy egy 3. helyezést is jegyezhet a 24 órás Adrenalin World Championship kerékpárversenyen.

http://revomag.hu/2011/hol-tart-ma-a-bordasszij-trend/
  • Knabb
    Mennyire sérülékeny?
  • Breki33
    ez szubjektív

sztem szép és ennek a hajtásnak sok előnye van
  • DarkSector
    Ezek csúnyák azért.

Nálam meg nem az új vásárlás volt a cél hanem a régit felújítani. :)
  • ldavid
    egyszer úgy kipróbálnék egy ilyet
  • COD Black Ops
  • COD Black Ops
    Ennyibol minek ra lanc?

• Breki33
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=617
  • Breki33
    Akkor már jobb ilyen lánc

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=618
  • DarkSector
    Ha meg valami van vettem egy láncszemet, ami szétforditható könnyen szétszedem azt lefujhatom akár évente. :)
  • DarkSector
    Igen ez az egyetlen egy probléma, a megoldás:

nem fogok váltani elől.
    Legnagyobbon szoktam amúgy is használni, és a legkisebb fogasokat, az alsó 3-4-et, elől nem kell váltani, hátul ugye meg nem fog kopni. :)

De igen vártam már ezt a kérdést, az észrevétel jó és én is törtem a fejem. :)
  • RelakS
    Lánc hogy fogja tartani a színét? Az első váltó lehet, hogy jó gyorsan el fogja koptatni.
  • DarkSector
    Hehehe.

Én teszek valszeg matricát, de az is egyedi saját lesz, egy dekorstudio van itt városba, párszázért megcsinálják, sőtt rá is ragasszák ha odaviszem a cangát. :)
  • DarkSector
    Te veszek később ilyen öreg rozsdás bicajokat ezt a régi egyenes kormányos tipusból, azt csinálok még. :)
    Persze más stílusban.....kicsit később.

Ez 13k nagyjából, de ha a kiegészítőket nem számítom, kulacs-ora-lámpa, max kicsit javitgatni mert használt, 5-6k-ból szerintem simán kihozom.
  • COD Black Ops
    jó ez alap mtb :)
    biztos jó lesz :) én keresnék rá valamilyen ismertebb bicajmárkaneves matricákat(nem speckót meg cannont) hanem merida,mongoose stb...amit mindenki ismer aztán felraknám aukciós oldalakra egy 40ért:D

• DarkSector
    :DDDDD
    enyhén lesz durva. :D

Igazából nem az tetszik hogy másnak tetszik-e, hanem hogy a SAJÁT kreativitásom élhetem ki rajta, és OLYAT alkotok miliméterre pontosan ami nekem tetszik, nem úgy hogy a boltban válogatsz, na ez jo ez nem ez itt egy kicsit nem jo az ott. :)

Ennél PONT olyan amit elképzeltem. :)
  • raptor22
    Adja:D