22334
-
#20932 Még a láncot is befestetted? :D -
#20931 Kész.....:D
-
#20930 Jah, ezt néztem én is, akkor nagyon nincs más lehetőség.
Köszi :) -
Blum #20929 Gyorben szerintem nincs.
Pestre tudod kuldeni a K2-hoz vagy a Pedal boltok valamelyikebe. -
#20928 Fox teló tulajokhoz egy kérdés:
Győrben élek, és a közelben nemigen létezik hivatalos Fox márkaszervíz (vagy csak én nem tudok róla). A tömítéseket és egyéb alkatrészeket ugye máshol nem nagyon lehet beszerezni, ezzel késztetnek, hogy hivatalos szervízbe vidd a tagot meg a villát. Ötlet? Vagy akinek a közelében nincs márkaszervíz postázza mindig..?
-
#20927 Az is egyfajta megoldás. :P
nekem ahoz nincs szerszám. -
#20926 Ha csiszolom, akkor polirban gondolkodtam.
Brigeciol semmit nem ér már, a másik kettőn elgondolkodom. Azért köszi az ötletet. -
#20925 Ja nagyon odabasz.
Kerestem világoszöldbe, de kék volt, ez még elmegy a cangához.
A régi cangámhoz meg pláne. :)
Amúgy én is inkább balesetmegelőzés dolgot látok ebben mintsem dizájnt.
Persze egyben szépen is néz ki mikor világit, de nem hülyeség amugy, jobb mint a lámpa, hiszen a lámpáknak annyi van oldalirányban ami kis résst általában a lámpákon oldal irányba kivágnak, legalábbis ha szerencséje van az embernek. -
#20924 Hajrá:) Én is ezt használom, hasznos mikor este keresztbe mész át főúton:) -
#20923 Tesék netről egy kép:
-
#20922 izé azt hogy? :D
A poén hogy van egy olcsó szines aldis vagy mi apámnak, és megrázod, világit egy ütemben.
Ez meg konkrétan CSAK mozgásban...és amilen gyorsan mozgatod, annyira erősödik a fénye. :D -
#20921 sötétbe a bringán mutasd :) -
#20920 Megjött. :)
-
#20919 http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__4186022-legjobb-tipp-a-kerekpar-kullo-tisztitasara -
#20918 végülis lecsiszolod nem?
utána be kéne fuji. :D -
#20917 Igen. Ez csak felületes, szóval van rá sansz. De jelenleg nincs itthon alufólia, így csak holnap tudok nyilatkozni ez ügyben :D -
#20916 a rozsdát? -
#20915 Egy próbát megér. Köszi. -
#20914 Alufólia összegyűrve asszem leszedi. -
#20913 Sziasztok. Kerékpárom küllőin egyre jobban látszik az oxidáció, és egyéb kosz. Hiába takarítom, nem tudom eltüntetni, így gondolom valami drasztikusabb megoldáshoz kell folyamodnom. Tudtok esetleg valami tisztítószert ajánlani, amivel leszedhető ez a makacs szennyeződés, vagy essek neki valami finom csiszolópapírral? Esetleg valami más praktika? Köszönöm előre is a válaszokat! -
Nincs csengő, lámpa? Ötvenezer!
-
#20911 Ez nagyon jó lenne. Kérdés hogy mennyibe kerül :D Viszont tényleg sok előnnyel jár, nekem minden bajom van pl mikor az olajos poros taknyot le kell mosni a láncról meg a lánctányérokról, itt meg nincs olaj, nincs kosz.
Váltás gondolom agyváltóval van megoldva. Első váltó meg nincs? -
Knabb #20910 Wow, eljön még az ideje. -
#20909 Tartós
A bordásszíj élettartama több mint kétszerese a láncénak, akár 20000 km futásteljesítményt is teljesíthet. A bordásszíjak tartósságát az is bizonyítja, hogy 25 éve jelen van a motor / autóiparban és, hogy egy 3. helyezést is jegyezhet a 24 órás Adrenalin World Championship kerékpárversenyen.
http://revomag.hu/2011/hol-tart-ma-a-bordasszij-trend/ -
Knabb #20908 Mennyire sérülékeny? -
#20907 ez szubjektív
sztem szép és ennek a hajtásnak sok előnye van -
#20906 Ezek csúnyák azért.
Nálam meg nem az új vásárlás volt a cél hanem a régit felújítani. :) -
ldavid #20905 egyszer úgy kipróbálnék egy ilyet -
#20904 -
#20903 Ennyibol minek ra lanc?
-
#20902 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=617 -
#20901 Akkor már jobb ilyen lánc
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=618 -
#20900 Ha meg valami van vettem egy láncszemet, ami szétforditható könnyen szétszedem azt lefujhatom akár évente. :) -
#20899 Igen ez az egyetlen egy probléma, a megoldás:
nem fogok váltani elől.
Legnagyobbon szoktam amúgy is használni, és a legkisebb fogasokat, az alsó 3-4-et, elől nem kell váltani, hátul ugye meg nem fog kopni. :)
De igen vártam már ezt a kérdést, az észrevétel jó és én is törtem a fejem. :) -
#20898 Lánc hogy fogja tartani a színét? Az első váltó lehet, hogy jó gyorsan el fogja koptatni. -
#20897 Hehehe.
Én teszek valszeg matricát, de az is egyedi saját lesz, egy dekorstudio van itt városba, párszázért megcsinálják, sőtt rá is ragasszák ha odaviszem a cangát. :) -
#20896 Te veszek később ilyen öreg rozsdás bicajokat ezt a régi egyenes kormányos tipusból, azt csinálok még. :)
Persze más stílusban.....kicsit később.
Ez 13k nagyjából, de ha a kiegészítőket nem számítom, kulacs-ora-lámpa, max kicsit javitgatni mert használt, 5-6k-ból szerintem simán kihozom. -
#20895 jó ez alap mtb :)
biztos jó lesz :) én keresnék rá valamilyen ismertebb bicajmárkaneves matricákat(nem speckót meg cannont) hanem merida,mongoose stb...amit mindenki ismer aztán felraknám aukciós oldalakra egy 40ért:D
-
#20894 :DDDDD
enyhén lesz durva. :D
Igazából nem az tetszik hogy másnak tetszik-e, hanem hogy a SAJÁT kreativitásom élhetem ki rajta, és OLYAT alkotok miliméterre pontosan ami nekem tetszik, nem úgy hogy a boltban válogatsz, na ez jo ez nem ez itt egy kicsit nem jo az ott. :)
Ennél PONT olyan amit elképzeltem. :) -
raptor22 #20893 Adja:D