22335
-
#7639 az ok mondjuk amikor má nem nyikogo tescobike hangot ad akk ez olyan mint egy légkürt:D -
#7638 én fékem meg sípol. mintha belefújnál egy sípba
és?! :D -
#7637 De neked v-fék van az oké:D
De a tárcsaféknél tökéletes felületekről beszélünk, ezt nemkéne csinálnia... -
#7636 Nekem is ilyen most a fékem:DD -
#7635 A hátsó fék buzi nyekegő hangot ad, ha a tárcsa picit hidegebb (tehát nem 30 fok van ottkinn) vagy akár egy csepp víz is meg rá.
Ez faszán berázza az aluvázat amitő olyan artikulálatlan tülökhangon szól 1000Decibellel, hogy ég a pofám az utcán menni.
Megoldás??
Nem ér hozzá, mert ha megforgatom nem hallom hogy "csoszog" csak ezt csinálja ha hideg van vagy ha picit vizes.
Ötlet? -
#7634 Hali!
Elmesélek egy vicces sztorit a montimmal kapcsolatban:)
Ma gondoltam megint csinálok egy nagytakarítást,szépen ledzsuváztam minden porcikáját a bicónak,a láncot,fogaskereket,mindent lepucoltam,aztán eltörölgettem,megolajoztam stb. Viszont mosás közben feltűnt,hogy a hátsó kerék szorul.. Nem is értettem miért,eddig menet közben persze nem tűnt fel.
Megnéztem a fékpofákat,hát az egyik elég hülyén állt.
Kilazítottam,állítottam rajta kicsit,de úgy sem volt az igazi. Még pöcsöltem vele vagy 10 percet,de egyszerűen nem akart az igazi lenni.
Aztán egyszercsak feltűnt a kicsi "L" és "R" betű a két fékpofán.
Mondom megnézem már,jól vannak-e felrakva.
Hát a francokat:D Fel voltak cserélve:D Nem akartam hinni a szememnek..
Úgyhogy most visszacseréltem őket,és így már egészen más a helyzet,a kerék sem akad érdekes módon:D Mondjuk most meg azért nem fog igazán jól a fék,mert ki tudja mióta fordítva koptak a fékpofák:D Lehet veszek majd másikat,ha nem javul a helyzet.
Csak megjegyezném,hogy a fékpofákat nem én cseréltem,igazából nem is emlékszem mikor lettek cserélve,de az biztos,hogy szervízben és nem otthon. -
#7633 várjuk a beszámolót egyébként :D -
#7632 Ez olyan mintha azt mondanád az ür technika szar:D
A régi elavult rozsda temető, vagy a modern aluminium?:D
Egyértelmű.. Alu!
Mert könnyű, mert szép, mert strapabiró, és 100x jobb mint a 90-enes évek végén használt cromo..
-
#7631 Olyan jó, hogy a szépségről próbálsz meggyőzni másokat. -
#7630 ez is otromba.
mik azok az átkötés izébizék a vázcsövek találkozásánál?!
ronda és kész :D miért? mert alu :D
ésez? vékony, kecses, letisztult, elegáns.
-
Akkor már ha szépség.
A hátsó tárcsafékszem meg max azoknál törik le, akik nagy tárcsát raknak oda, mert trendájos. Csak semmi értelme. -
#7628 umf-eket én sem szeretem.
simán rondák : D
olyanok mint egy tank.
alu konák se vékonyak de azok még mindig szebbek (és strapabíróbbak sokkal) -
#7627 főleg a középcsapágy hegesztáseit meg a fejcsőét.
Vaxi a kona meg az umf azé két külön téma...
uMF-et sokan divatbicónak használják, az acél (steel team) való inkább kemény dirtre.
Mind1 mindenki döntse el maga én umF-et nem vennék... -
#7626 az én konám is használt, azaz "használt" mert szerintem a srác kb. 3x ült rajta. :D
és semmi baja -
#7625 beraktam ideiglenesen egy tagok menüt, ott meg lehet nézni az adatokat. -
#7624 Még nem vettem meg,majd megyünk megnézni holnap,de mondom ezen repedés 100 hogy nincs vársoban volt használva.Azért majd alaposan átnézem meg minden. -
#7623 Levették...
Te vetted meg?:D -
#7622 Nah hy!
Egy kis helyzet jelentés!.
Kedden reggel ujra megyünk Mariborba!:D Nem tudom még a felvonóval mi van meg hogy van, de ha a net nem csal, akkor a beülös felvonokkal fel lehet menni, a ledölt dobozos helyett:D Igaz csak 3 részletben.
Szóval megyünk.. Az biztos, hogy sajna nem jöttek meg az alkatrészek, ugyhogy kopott gumikkal, és szar váltóval vágok neki..
Képeket nem igérek mivel tesomnak ellopták a gépét:D De ha lehet csinálok..
Minden jót! -
#7621 Biztos alacsony, és csak erre tud felülni -
#7620 Munkábajárni használta csak ez látszik is rajta.Hogy miért Dirt bicót nemtom. -
#7619 na megjöttünk patakhegyről.
Szabó Roland a második lett (természetesen ő DTLF) :)
a képeket ma nézzük át, cikket holnap várjátok. -
#7618 Karbonon fogod pont a legkevésbé észrevenni... -
#7617 Acél nemigazán reped meg, mert akk az má nagyon elvan hajolva, a karbonon meg kívülről is látszik, mert akk eltört jópár szál.. -
#7616 az alu váz teljesen más de mindegy.
Nekem gordon és még jópáran mondták, hogy használt aluvázat ne vegyek.
Én megfogadom a tanácsukat, ha valaki vesz és szív vele az vessen magára!
Ha vesz és jó akkor meg örüljön és jól járt:) -
#7615 Ilyen erővel használt acélt meg karbont sem szabad venni...
Sőt, nem szabad venni használt váltót sem, hiszen annak is a nagy része alu. -
#7614 Használt alut nem szabad venni!!!
Akármilyen oldalirányú ütést kap, hajszálrepedés lehet, rajt ami semmi nem látszik a festésen, tehát lehet h csak elesett és rosszul és véletlen, amikor te ugrassz egyet eltörik... -
#7613 Mások meg a konáról mondják, hogy a shred törik, én egy street/dirt-es gyereknek sem hiszek már, az a jó, ami nekik van :D -
#7612 Hát majdnemhogy új látszik rajta alig volt használva,csak munkába járni. -
#7611 Mert?Hardy 1 team gondolom nem fog kettétörni -
#7610 Ez újonnan simán megérne 140-et, hidrós fékek, alivio hajtás, ha nekem az acera bírta azt, amit ezzel akarsz művelni, akkor ez is jó lesz. Viszont így használtan nem tudom ér-e 140-et. -
#7609 Alu UMF-et?
Jól átgondoltad? -
#7608 Egyébként szép lassan készül a dirt pályánk,veszek is egy bicót.
LINK -
#7607 Aztakurvaaa xD -
#7606 nem tehetséges vagyok csak simán hülye... : ) -
#7605 győrbe voltál már?:D
Vagy leszel?:D -
#7604 Annyira irigyellek, hogy van tehetséged ehhez, meg hogy ilyen szép helyetek van bicózásra -
#7603 hátulról van még.
meg egy jobb kép a footjamről. ugyan azon a helyen mint anno
[IMG][/IMG] -
#7602 oldalról nincs rólad kép?:D
Nagyon pöpec trükk
fasza vagy:D -
dx #7601 nice -
#7600 tegnap kimentünk a pályára
ugráltunk fél órát.
aztán kimentünk a stepup-ra (amin csinálom ezt, szóval felfelé ugrasz és ott az érkező magasan, majd lerajzolom :D)
aztán forogni akartunk, ami nem ment, zsolti mondja, ádám betám? :D
mondom áááh felejtsd el, az pró trükk
aztán először csak a bicót húztam be így függőlegesen a pöcsömömhöz
aztán betám egykét, aztán betám nullkéz :D
soksok esés, a sípcsontjaimon most több a seb mint a hús meg a szőr.
de megtanultam : )
ma meg lefotóztuk