Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
tekerjünk át az új megyeri hídon...
zárva
akkor az északi összekötõn...
zárva
akkor árpád híd és hév...
hév nem késik
szóval a végén fótról lett betekerés a fogasig :]
Oké hogy veszek egy jegyet pl Gyõrtõl Sopronig, meg egyet bringajegyet ugyan így. Felrakom a bringát a biciklis vagonba. Ott hova ülök? Vagy egy személyszállító vagonba kell ülnöm a két jeggyel? Valaki írja le plz.
Thx!😊
(bardi nézz fel ha gondolod)
off: kint van a topic 😉
ugyan csak a link ami a képes beszámolómra mutat, de hátha jön pár új arc közénk 😊
apropó. új topic nevet nem akarunk? valamit módosítani kellene rajta sztem.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szerintem mindannyian fel tudunk sorolni legalább fél tucat olyan esetet, ahol a többi közlekedõ veszélyeztette az életünket és mi vétlenek voltunk. Persze gondolom ha valaki magába néz, olyan eseteket is fel tudna sorolni, ahol õ maga volt a vétkes.
nemén. merevvel meg sem próbálom, roli cimbi 😊 vidit majd rakom
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Csak az a baj, ha ilyen filmeket csinálnának pl itthon, mindenki csak legyitene: ááá velem ugyse történik ilyen..
Aztán közbe...
Nagyon figyelni kell!
Downhill!!
nem akarok sehol flame-et azért nem a kocsis topicokba linkelem
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
4019 - alap. de a csatornarendszeres babakocsifeljárós döntött betonívek ottmaradtak 😄
és te hol vagy?😛
Adatok (benne volt a hazaút és a benzinkút is, mert kicsit fújtam a kerekeken)
A táv: ~22km
Idõ: 1:59:26
Átlag sebesség: 11.0 (#4003, egész jól bejött 😄)
Elég sokan érkeztek a rendezvényre, már az elején nagyon jó volt a hangulat. Végig rendõrautó vezette a felvonulást, és semmilyen balhé nem volt. Voltak persze akik nem örültek nekünk, és bemagyaráztak, de mindenhol vannak ideges emberek 😊 Viszont sokan buzdítottak, egy-két kedves szóval, integetéssel jelezték, hogy õket nem zavarjuk, sõt!
A felvonulók életkora kb. olyan széles volt, mint a bicajok közti különbségek, voltak chopper bicajok, dirt, DH bicajok, nameg voltak a sima, városi kerékpárok. De mindenki egyformán része volt a menetnek, és remélhetõleg mindenki jól érezte magát 😊
Képek (a bicaj emelésrõl nincs képem, mert foglalt volt a kezem, benne volt a bicaj a fejem fölött 😄)
Várnám a pesti beszámolót, ha volt valaki 😊
A térkép mellett tartalmaz útvonal leírásokat és a helyi nevezetességekrõl egy-egy rövid leírást.
Valószínûleg a térkép szaküzletekben, esetleg könyvesboltokban meg lehet vásárolni.
Létezik olyan térkép amin Magyarország kerékárút"hálózata"(haha😄) van rajta és nem a hülye autóutak?
Köszi!
Kerékpározás szerelmesei figyelem!
AUTÓMENTES NAP ALKALMÁBÓL, 2008.szept. 22.-én
KERÉKPÁROS KÖRÚT LESZ SZOLNOKON
Gyülekezés ideje,helye: 17 óra Kossuth tér
akkora kicsia a rakast se latott meg ember fia 😄
Akkor egy pár szót a felvonulásról:
Útvonal:
Dóm tér - Aradi Vértanúk tere - Boldogasszony sugárút - Bécsi körút - Petõfi Sándor sugárút - Dugonics tér - Kálvária sugárút - Londoni körút - Kossuth Lajos sugárút - Bocskai utca - Szent István tér - Csongrádi sugárút - Rózsa utca - József Attila sugárút - Tisza Lajos körút - Takaréktár utca - Széchenyi tér (kis pihenõ 😉 )- Híd utca - Népkert sor - Temesvári körút - Székely sor - Belvárosi híd (kis pihenõ 😉 )- Dózsa György utca - Tisza Lajos körút - Huszár Mátyás rakpart - Aradi Vértanúk tere - Dóm tér
Néhány szabály:
Autósokat nem molesztálunk, nem sértegetünk!
A bringádon legyen valamilyen villogó vagy lámpa! Enélkül ki se mozdulj otthonról!
Nyomatékosan felhívjuk a felvonulók figyelmét, hogy a megmozdulás politikamentes, csupán a jelenlétünkkel kívánunk hatni a mindenkori városfejlesztési irányvonal kidolgozóira.
A felvonulás sebessége 11 km/h -ban van maximalizálva elméletileg, azért, hogy a mezõny ne szakadjon szét, és hogy a kicsik is tartani tudják az iramot.
Amit hozzál:
Megfelelõ állapotban levõ bringát (fékek, gumik), biciklilámpát (este lesz vége), sisakot (ha van), és idõjárásnak megfelelõ ruházatot (esõben is vonulunk!).
Tekerés után buli a garaboncziásban, immár az új helyen 😊
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
De tutti jó.. Nem tudom mennyibe került annak idején. De ha 300-vagy felette és jó állapotban van akkor megér annyit, de természetesn alkudj még!😄
Downhill!!