22335
-
#7679 hát régi RST-met csak aszárra fujtam kicsi szilikon sprét és faszájosan ki mozogta a 100 at szinte :D -
zoli800301 #7678 És csak arra a részre ami kilátszik (8cm kb) vagy szedjem szét? Belül kenődik vmivel? -
#7677 inkább szilikon sprét a becsúsúzó szárra. -
zoli800301 #7676 sziasztok Olvastam vhol hogy a telót úgy lehet frankóra megcsinálni, hogy jó puha legyen, ha telefújom vd-40-nel.Jó lejet h nem tele, de jó sokat írtak hozzá. Igaz ez v vmi baja lehet tőle? Meg hova kell fújni? sr suntour 2000 m van nekem, bicajhoz (caprine spirit) adták -
#7675 egy komplett mali vételnél bizony a mali hibája hogy olyan alkatrész gyártókkal köt szerződést amiknek a termékei ennyit bírnak. -
#7674 képet dobjak? -
#7673 Valakinek nem kell AlexRims Supra E 26" 36 Lyukas felni küllőkkel aggyal? Agy az 1 Shimano Deore tárcsafék felszerelhező.adik hozzá 1-9 fogaskoszorút is ha kell kb az egésszet eladhatom úgy 20 ért -
#7672 arra biztos nem lesz elég :) -
#7671 lépcsőkröl kőfalakrol -
#7670 az elsőre jó, a másodikra nem :)
gondolom az ugrálgatás alatt nem a padkáról leugrok-ot érted :D -
#7669 városba tekergetni,ugrálgatni -
#7668 mire használnád? ez a kérdés. -
#7667 szerintem korrekt kis felszereléssel van,és még olcsó is,nem? -
#7666 Egyik sem a mali hibája, hanem az alkatrészgyártóé. Ha ugyan ez a felszereltség, akkor nem szóltam. -
#7665 de jo cuccok vannak rajt a nem? -
#7664 mire használnád?
nálunk egy srác malival kezdte az ugrálást és két hónap alatt kitört az üléscső, elhajlottak a tengelyek a kerékben, eltört a stucni és a kormány, a váltópapucs ahogy van leszakadt
a váz az bírta.
szóval durvulásra felejtsdel, városi tekerésekre alkalmas. -
#7663 http://www.vatera.hu/mali_mamba_kerekpar_151976097.html
megéri ez a bicikli? mert engem komolyan érdekelne -
#7662 vettem dabomb kormány csapágyat :P 12k ért ^^ :D -
#7661 itt senkise Dirt?FreeRide?DH? én ezt néztem ki jövöre amikor megyek vörkölni -ezért fogok. :P:P -
#7660 Decathlonban ilyen gumi van párban 6000-ért. -
#7659 Hát nekem ingyé csinálják az apróbb mnkákat:)
Sőt még a monoblokk cserét is inygen csinálták.
Csak nincs kedvem betekerni,egyébként a nyergen állítottam most már nem súrol csak egy nagyon picit levegős. -
#7658 légtelenítés? amúgy célszerű elvinni szervízbe.. és nem is olyan drága és be is lövik neked -
#7657 Valaki segítsen hogy kell belőni a fékeket.Nem csináltam még ilyet soha hidrós fékkel. -
#7656 nem kell valakinek egy baloldali BB7 es fékkar? :Ð illetve Avid Speed Dial 7 es baloldali? :P 2 rongyé lehet vinni >.<:D -
#7655 Valamint* -
#7654 Na hazahotuk a bicót,de a kocsiban a fék behúzódott(kerék nem volt benne) és hát olajos,hogy lehet belőni a féket,valamit lelégteleníteni?Mert kicsit levegős is a hátsó.Avid Juicy 3. -
#7653 ""4X"" sry :Ð -
#7652 csoki ^^ Fehér SUN MTX 33 as felni van? :O amúgy meg ilyen vázam van: [URL=http://www.chainreactioncycles.com/LargeImage.aspx?ModelID=16063&FileName=16063-1.jpg]DaBomb - Greneade (Cro-Mo) X4/Dirt 15"[/URL] ez jó váz? még nem tettem be 2 éve >.< :D -
#7651 Indulunk,megnézzük a bringát:) -
#7650 Kb ez is olyan:D -
#7649 ja te voltál? :D
töröltem, mert nem tudtál volna belépni.
az ékezeteket a névnél nem szereti, adatbázisba ??-ként írja be, de majd kibaszok én vele :D -
majd a véglegesre normál névvel rakom :) -
#7647 köszönöm kedves lófasz, hogy regeltél, legalább megláttam még egy hibát. -
#7646 első körben regisztrálj :DDD -
#7645 megeszem a jégkrémem és nekiállok : ) -
#7644 kapsz egy egyest ha holnapra nem lesz meg a beszámoló :DDDD -
#7643 Nekem nemsokára nem lesz semmi ilyesmi problémám, mert átrakom a tárcsát előre:D Hátulra meg majd Single Digit 7-es v-féket rakok. -
Rainbow15 #7642 Nekem akkor rezeg be az egész váz, és ad olyan hangot, amikor leblokkol a hátsó tárcsás kerék. Bikemagon azt írták, azért, mert 8-as van a tárcsában. De nem lehet benne nagy, mert a fékezés tökéletes, gumit meg nem koptatom blokkolással. -
#7641 ha unatkozol ;) az új FBM videó
.annyit kell tudni hogy 50rider, bejárják a fél világot, bicikliznek mindenhol. és ŐŐŐRRRÜÜÜLLLTTTEEEKKK!!! de a szó szoros értelmében :D 80perc álatkodás -
#7640 Balami oylan béjemikszes videód nincs amin magyar van és jó zene megy alatta?
Unom a fejem.
A Tévébe nem megy valami béjemiksz verseny mostanába?:D