Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
sebaj keróztunk csillén egy jó nagyot. néhány defekt néhány zúzódástól eltekintve jóvót'

u dont have to listen anybody else but me

Pistike 007
cíp:|

VRSDM
ma semmilyen vagon nem volt amibe felfértem volna, bicós egyáltalán, utasos meg háát fullra tömve, így 8an nekivágtunk fótról csillebércnek 😊

tekerjünk át az új megyeri hídon...
zárva
akkor az északi összekötõn...
zárva
akkor árpád híd és hév...
hév nem késik

szóval a végén fótról lett betekerés a fogasig :]

Pistike 007
És ha nincs ülés?-.-'
Mehetek a másik vagonba? Mondjuk nem szívesen hagyom ott a bringám.

VRSDM
van többféle bicós vagon, ált. van ülés is ott, vagy csak ilyen lehajthatós a falból. vagy a fele kocsi ilyen fele olyan. felénk ilyen felemás van. felrakod és leülsz mellé.

Pistike 007
Tudna valaki valamit mondani a vonaton való bringaszállításról?
Oké hogy veszek egy jegyet pl Gyõrtõl Sopronig, meg egyet bringajegyet ugyan így. Felrakom a bringát a biciklis vagonba. Ott hova ülök? Vagy egy személyszállító vagonba kell ülnöm a két jeggyel? Valaki írja le plz.
Thx!😊

VRSDM
VRSDM
szombaton megyünk csapatostul (dtlf) csillére egésznapos kamerázós csapatásra. várommár
(bardi nézz fel ha gondolod)

Vaxi
Igen, igazad lehet.
off: kint van a topic 😉
ugyan csak a link ami a képes beszámolómra mutat, de hátha jön pár új arc közénk 😊
apropó. új topic nevet nem akarunk? valamit módosítani kellene rajta sztem.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Azt kell mondjam, hogy igen is, nálunk is erre lenne szükség. Kõ kemény sokkterápára, hogy végre a fejükhöz kapjanak az emberek.
Szerintem mindannyian fel tudunk sorolni legalább fél tucat olyan esetet, ahol a többi közlekedõ veszélyeztette az életünket és mi vétlenek voltunk. Persze gondolom ha valaki magába néz, olyan eseteket is fel tudna sorolni, ahol õ maga volt a vétkes.

VRSDM
ma, völgy, félméteres ugró, utána babakocsifeljárós ívû érkezõ 2méteren 6méteres ugróhossz. oltós

nemén. merevvel meg sem próbálom, roli cimbi 😊 vidit majd rakom

Quki
pedig simán berakhattad volna...kicsit megrázza az embereket...és lehet egy pár hülyét fel is ébresztene...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

bardocz
Szerintem nem csak itthon legyintenek így.Csak nálunk a gyurmafigura a trendi.
gordon 24
Hát igen!

Csak az a baj, ha ilyen filmeket csinálnának pl itthon, mindenki csak legyitene: ááá velem ugyse történik ilyen..

Aztán közbe...

Nagyon figyelni kell!

Downhill!!

Vaxi
Kicsit durva ...
nem akarok sehol flame-et azért nem a kocsis topicokba linkelem

cicai
hétvégén a manualt gyakoroltam, már néha összejön

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

VRSDM
én itthon voltam lázzal 😄
4019 - alap. de a csatornarendszeres babakocsifeljárós döntött betonívek ottmaradtak 😄

cicai
fasza😊
és te hol vagy?😛

bardocz
Gondolom ívek el lettek pakolva.
VRSDM
néhány kép a hétvégi street jamrõl.

a többi megtalálható itt...
áve

Vaxi
Na megvolt a szegedi CM!

Adatok (benne volt a hazaút és a benzinkút is, mert kicsit fújtam a kerekeken)

A táv: ~22km
Idõ: 1:59:26
Átlag sebesség: 11.0 (#4003, egész jól bejött 😄)

Elég sokan érkeztek a rendezvényre, már az elején nagyon jó volt a hangulat. Végig rendõrautó vezette a felvonulást, és semmilyen balhé nem volt. Voltak persze akik nem örültek nekünk, és bemagyaráztak, de mindenhol vannak ideges emberek 😊 Viszont sokan buzdítottak, egy-két kedves szóval, integetéssel jelezték, hogy õket nem zavarjuk, sõt!
A felvonulók életkora kb. olyan széles volt, mint a bicajok közti különbségek, voltak chopper bicajok, dirt, DH bicajok, nameg voltak a sima, városi kerékpárok. De mindenki egyformán része volt a menetnek, és remélhetõleg mindenki jól érezte magát 😊

Képek (a bicaj emelésrõl nincs képem, mert foglalt volt a kezem, benne volt a bicaj a fejem fölött 😄)

Várnám a pesti beszámolót, ha volt valaki 😊

jbal
Köszi!

Nekem néhány éve megvan egy Kerékpártúrák Magyarországon címû kiadvány. A kiadója a Frigoria. Ez tartalmazza a bringa utakat és a bringával járható utakat. Sajnos messze nem avul el a tartalma olyan gyorsan, mint illene. :o/
A térkép mellett tartalmaz útvonal leírásokat és a helyi nevezetességekrõl egy-egy rövid leírást.
Valószínûleg a térkép szaküzletekben, esetleg könyvesboltokban meg lehet vásárolni.

VRSDM
gps-eken van kerékpár térkép.

jbal
Sziasztok!
Létezik olyan térkép amin Magyarország kerékárút"hálózata"(haha😄) van rajta és nem a hülye autóutak?
Köszi!

Vaxi
Szolnokiak!

Kerékpározás szerelmesei figyelem!

AUTÓMENTES NAP ALKALMÁBÓL, 2008.szept. 22.-én
KERÉKPÁROS KÖRÚT LESZ SZOLNOKON
Gyülekezés ideje,helye: 17 óra Kossuth tér

VRSDM
kelenfoldon picit tobb nyeremenylett mint nyertes, leraktak egy kupacba es " haromra aki kapja marja" egy....ke-izé három"

akkora kicsia a rakast se latott meg ember fia 😄

Vaxi

<#idiota>

bardocz
Jah azt nem tudtam.Am én nem tervezem,hogy kimegyek.
VRSDM
nem, ma van street verseny. elõhallásokból ítélve egész jóféle.

bardocz
Az ottani 3 ugratós trailsre gondolsz?
VRSDM
valaki kelenföldre megy?

Vaxi
jaja

Máté94
Ez lesz hétfõn ugye?😄
Vaxi
Hááát, igazából nem hiszem, hogy kellene, nekem sincsen még sajnos.
Akkor egy pár szót a felvonulásról:

Útvonal:

Dóm tér - Aradi Vértanúk tere - Boldogasszony sugárút - Bécsi körút - Petõfi Sándor sugárút - Dugonics tér - Kálvária sugárút - Londoni körút - Kossuth Lajos sugárút - Bocskai utca - Szent István tér - Csongrádi sugárút - Rózsa utca - József Attila sugárút - Tisza Lajos körút - Takaréktár utca - Széchenyi tér (kis pihenõ 😉 )- Híd utca - Népkert sor - Temesvári körút - Székely sor - Belvárosi híd (kis pihenõ 😉 )- Dózsa György utca - Tisza Lajos körút - Huszár Mátyás rakpart - Aradi Vértanúk tere - Dóm tér

Néhány szabály:

Autósokat nem molesztálunk, nem sértegetünk!
A bringádon legyen valamilyen villogó vagy lámpa! Enélkül ki se mozdulj otthonról!
Nyomatékosan felhívjuk a felvonulók figyelmét, hogy a megmozdulás politikamentes, csupán a jelenlétünkkel kívánunk hatni a mindenkori városfejlesztési irányvonal kidolgozóira.
A felvonulás sebessége 11 km/h -ban van maximalizálva elméletileg, azért, hogy a mezõny ne szakadjon szét, és hogy a kicsik is tartani tudják az iramot.

Amit hozzál:

Megfelelõ állapotban levõ bringát (fékek, gumik), biciklilámpát (este lesz vége), sisakot (ha van), és idõjárásnak megfelelõ ruházatot (esõben is vonulunk!).

Tekerés után buli a garaboncziásban, immár az új helyen 😊

Máté94
Én ma elmennék délután,hogy regisztrálhassam magam😊
De a felvonulásra ugye nem kell sisak?
Vaxi
Én mindenképpen 😉

Máté94
Hali!
Ki jön a biciklis találkozóra?😄
(Szeged)
Minden attól függ, hogy mire szeretnéd használni, milyen gyakran, milyen körülmények között.

bardocz
Ja akkor jó :-)
Quki
azt hittem hirtelen h repvez képére válaszolt...de késõn vettem észre , ennyi 😊 szóval nem oda szólt a válasz...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

😄

bike bocsi nem iggyakartam igy szeritetek?
http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=2145&pst=4 csa szeritettek ez megéri enniy ért nem értek hozzá de ha igen akkor megveszem
bardocz
Ez egy bmx,mi másra van,ha nem durvulásra?
Quki
nem biztos, hogy ugratgatásra használná...szerintem a freerideon kívül más is van mint pl.: cc , xc...én ahogy elnézem ezt a biciklit inkább erre van...

cicai
egy durvább ugratás vele, és összeis megy😄

gordon 24
Tapasztalatom nincs vele.

De tutti jó.. Nem tudom mennyibe került annak idején. De ha 300-vagy felette és jó állapotban van akkor megér annyit, de természetesn alkudj még!😄

Downhill!!

repvez
Szerintetek egy 2002-es kona bear megéri a 150k-t vagy még lehet belöle alkudni?Esetleg valakinek tapasztalata vele vagy az alkatrészekröl?