Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert elmondom neked a KTM-nek régen voltak egyedi ötletei
pl már akkor BMX-re olyan vázmerevítést csináltak, hogy azt még direkt se lehetett összetörni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
igen 😄
u dont have to listen anybody else but me
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A Ferrari az egyik legjobb sport kocsi, ez tény. Kiemelkedõ, teli van egyedi megoldásokkal, fejlesztésekkel, amit a szaksajtó is elismer. Több versenyen is bizonyított.
Ezzel szemben a KTM bringádba semmi rendkívüli vagy kiemelkedõ nincs. Tehát nem azért nem szerepel sehol, mert annyira kevesen veszik, hanem azért mert semmi érdekfeszítõ nincs benne. Egy a több tucat gyártó közül, akik a valódi nagyok után lohol. Semmi egyedi nincs abban, amit gyártanak.
Mielõtt a megfelelõ ismeretek hiányában vagdalkozni kezdesz, inkább nézd meg néhány valódi nagyágyú kínálatát a bringák világából. Nézd meg milyen technikai megoldásokkal jönnek elõ. Néhány név: Cannondale, Kestrel, Ellsworth, Intense...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a legolcsóbb KTM az kb 130eft
a következõ lépcsõ már 200eft
de van bicajuk 2.7millióért is
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
pont azt írtam az eladási adatokkal kár dobálózni
nem azért veszik mert az a legjobb
az emberek ritkán veszik azt ami a legjobb
amúgy meg továbbra is azt mondom, hogy a krosszmotorokba és dakarmotorokba világelsõ versenykörülmények között is a KTM
így kerékpárokba se gyárt rossz minõségût biztosan
az meg más dolog, hogy csak európában árulnak jobban
ne ebbõl élnek csak eladnak pár fasza cangát is plusszbevételért
ennyi az egész
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A KTM olyan mint aaaa chieftec jó de van jobb is😄
Nah nehogy fasznak nézzetek de így talán megérti nagy tápos a gyerek
tudom tudom nem táp tápegységXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azt se tudod mirõl beszélsz.
Azért mert egy márkát ismersz nem jelenti azt hogy az a legjobb.
Vegyél ktm-et örülj neki, csak nekünk ne keljen még örülni is ennek, sõt, ne kelljen nekem is KTM-et vennem.
Nagyon köszi!
Downhill!!
mégis nagyon jó autó
Ktm se lehet fos, mint te állítod
nézegettem gepida meg kellys meg merida bringákat 120eft-ig
és sztem nem bírba ki annyit terepen mint egy 10 éves KTM
Szándékosan írtam két aspektusáról a témának.
Azokon a nemzetközi oldalakon, ahol a rajongók írhatnak a járgányaikról semmit nem találsz a KTM-rõl. Ha piaci adatokat figyelmen kívül hagyod, ez akkor is éppen elég.
Ami pedig a piaci adatokat illeti. Ezeket alapvetõen az USA és Nyugat-Európa, kisebb mértékben Ausztrália és Japán eladási adatai befolyásolják. Mint a modern gazdaság minden résztvevõje, így a kerékpárgyártók is évente nyilvánosságra hozzák a forgalmi adataikat. Ezek alapján az önálló gyártók között az elsõ három hely a Trek/Fisher, a Specialized és a Giant között oszlik el. (Nem véletlenül emlegetik õket a három nagyként.)
Bármily meglepõ számodra, a fejlettebb országokban nem a tecsogazdaságos bringák vásárlása a jellemzõ. A tecsos kategóriát baromira nem kellene ide keverni, hiszen kerékpárokról és nem kerékpárnak látszó tárgyakról beszélünk. Vagy a KTM-et te az utóbbi kategóriába sorolod?
sztem nem a drágábbat veszik
hanem a középkatból fogy el a legtöbb bicaj
pl lehet tescos-t vzsik a lekjobban ?😄
1. suzuki
2. opel
3. xxx
ez semmit mondó
Annyira meg úgyis retkes lesz h mosni kell😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
De végülis ha az elsõ Polarix-et nézed.
Annak a hivatalos neve: Magellan Polaris Extreme. Tehát a polarisnak az extreme változata.
De aztán rájöttek arra, hogy ez igy nem nyerõ (amit nem értek miért nem hiszen igy tök egyértelmû)
És akkor lett Polarix.. Gondolom azért hogy mégis különbözõ neve legyen, de tuják kötni az elõdhöz..
Egyszóval jahh, elbaszták kicsit..
Downhill!!
de akkor is mindenbe beleköt😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
bmx-el tekertünk fótról a moszkváig. 30kilométer kb. és 3óra alatt megvolt. (4volt a teljes út, mert cigizgettünk, sopingoltunk, stb.stb.)
országútival gondold akkor végig.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A KTM sehol nincs a kerékpársportban, nemhogy „világelsõ” vagy „bajnok” lenne.
Ha annyira csúcs bringákat készítenének, mint amennyire nem, akkor teli lenne velük a nemzetközi szaksajtó, a külföldi bringás oldalak és fórumok. De nincs.
A http://www.mtbr.com/ -on, ami az talán a legnagyobb ilyen jellegû oldal, egyetlen gépük sem szerepel.
A http://www.pinkbike.com/ -on a hírek között semmi. A képek között is csupán néhány kelet-európai és osztrák bringás képei vannak fent. A több ezernyi képhez viszonyítva ez elhanyagolható. Ez mutatja, hogy a piac melyik szegmensén van egyáltalán jelen a cég.
A http://www.bikeradar.com/ -on, ami az egyik legnagyobb angol illetõségû bringás oldal, csupán néhány hírben említik meg. Azok sem a csúcskategóriás gépeikrõl szólnak.
Ha pedig a piaci adatokat nézzük:
1. Trek
2. Specialized
3. Giant
A többiek pedig marakodnak a torta morzsáin.
Attól, hogy te bekajálod a cég marketingjét, még nem kellene téveszméket terjesztened.
ettõl független ugráláshoz nemkell lánc :]
abba volt anyag bõven 😛 és nagy bírta a terepet és masszív volt
meg most is KTM montym vam 😛 használtan vettem de fasza
csak a kinézete nem tetszik az X alakú váz
de amúgy újat is csak ebbõl a márkából vennék 😄
van még 1 régifajta gyári Shimano montym meg 1 régi Puch bicajom
német és az osztraák a cuccok nálam a favorit 😄
Világelsõ/bajnok motorok 😄 és biciklik
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\