Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és az 1. és a hátsó gumi mintázata akkor miért más?
csak az ülés buta
valaki jön?
u dont have to listen anybody else but me
Az xtreme, Table top stb az ugrálásra van és Az is Polaris jó oké Polarx😄
Downhill!!
Ez a beszéd. Azért velem is beszélj mielõtt kidobsz valami vasra kest😉
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem túl bíztató:S
De lehet hogy akkor a DSC verzió lesz schimanó hidraulikus tárcsákkal vagy veszek hátra Heyes mechanikus fékeket😄
Az általad megjelölt célra ezek az árfekvésû bringák megfelelõek. Legfeljebb egy-két alkatrész érdemes lecserélni.
Végig néztem a linkelt gépeket. Megpróbálom röviden leírni róluk a véleményem.
- Kelly's Quartz Titanium - Alapvetõen jó. Belépõ szintû, de az általad megjelölt felhasználásra megfelelõ alkatrészek. A fékeket már vásárláskor érdemes lenne cserélni egy jobbra. (A Shimano Deore V-fékek nem túl drágák és sokkal jobbak a noname-eknél.)
- Kelly's Spider - Ez is OK. A mechanikus tárcsafékek jobbak, mint a noname V-fékek. Viszont a váltóknál és a középcsapágynál spóroltak. A váz is egy fokkal egyszerûbb, mint a Qusrtz-nál.
- Kona Firemontain - Jó váz, jó teló, megfelelõ fékek. Viszont a hajtómû és az elsõ váltó egy kicsit gyengébb.
- KTM Knoxville - Ezért az árért illet volna már tárcsafékkel szerelni. (Némileg túl van árazva a gép.)
- Magellanok - Ár/érték arányban, fõleg a Polaris-ok jó választás jelentenek. A B+ alkatrészek szintén nem rossz ár/érték arányúak. Polarisokkal amatõr szinten versenyeken is indulnak. Szóval nem rossz választás.
- Merida Sub 40-D - Szintén jó ár/érték.
- Rock Machine Flash - Ezen az áron a legjobb vétel. Amennyivel többe kerül, annyival jobb is. Jó telo, jó alkatrészek.
Szerintem ne 10-20 k döntsön. Érdemesebb egy jobban felszerelt bringát választani már az elején. A késõbbi fejlesztgetések sokszor többe kerülnek. A felsoroltak közül egyértelmûen a Rock Machine jelenti a legjobb vételt, még akkor is, ha '07-es géprõl van szó.
A különbözõ tesztoldalakon lévõ véleményeket fogadd némi távolságtartással. Az alkatrészek többsége ugyanis cserélhetõ és nem tudni, hogy a bringa használója milyen módon használta a gépét.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Downhill!!
Azt linkeltem elsõnek😄😄😄
és az ára is barátságos
A magellán telójára aztírják hogy folyat =/
azmeg nemjó:S
szóval kinek van még véleménye?😛
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
még õt találtam😄
1 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/7295/
2 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/7296/
3 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/5900/ Az a baj h drága =/
4 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/5650/ Ez sajna csak álom az ára miatt pedig ez a favorit😞
5 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/10724/
6 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/10723/
7 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/10722/
8 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/5964/
9 http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/4556/ sajna ezis sok😞
Szóval melyiket ajánlanátok?😄
Nektek melyik a legszimpatikusabb ami mellé azt írtam hogy sok és azt ajánlanátok akkor ajánljatok egy másikat is
köszi
kicsi dombokra közepes terep ilyesmit keresek
neki ettõl teljesen eltérõ van nem is igy néz ki 😊: a villa nem zoom hanem valami olajos 80mm-es villa, és hayes bowdenes tárcsafékek vannak elöl hátul , 89 990 volt 😊
nemtúl bíztató =/
ajánljatok még légyszi
köszi:d
meg ami szerintem jó:
Polaris
Felteszek egy kérdést😄
Szal:
Aszfaltra, szolid terepre, enyhe erdei utakra esetleg bakonyba mien bicót ajánlotok?
Én kinéztem magamnak azt a kelly's quartzot amit már linkeltem😄
szóval ilyen 90.000- 100.000 FT-os kategóriába kéne
NAGYON MAX A 100.000😄
Köszi
SrAta
Elöször is.. Ha fél centis a hézeg akkor akkor követtél el nagy hibát, amikor olyan kicsire vágtad.
De talán igy sincs veszve. Elõször is a leendõ beli váznak menj el és mérd meg a nyakát.. Nézd meg milyen Stucnit rakszrá stb..
Próbáld kimérni.. Ha szeremcséd van, akkor jó lesz.. Ha nincs akkor baj van..😄
Annyit lehet mondjuk csalni, hogyha a stucni felsõ csavarjánál hosszabb a villa, de nem ér fel a tetejéig az nem gáz.. Ugy össze tudod rakni..
De a felsõ csavar fölé mindenképpen érjen fel!
Ha viszont rövidebb és nem cserélhetõ a csõ.. Akkor kampó.. Add el és vegyél egy másikat. Ez a legjobb megoldás.
Vagy gányolsz..
Volt rá példa hogy ugy csinááltuk meg, Hogy egy olyan méretû csövet ami a villa nyakának a belsõ méreténél egy ici picit nagyobb(nem jó ha sokkal mert nem tudod ráhuzni a stucnit) megfogtunk.
A villa nyakát felhevitettük majd bele "sajtoltuk" és ennek a külsö részére pedig huztunk egy darab eredeti méretû csövet.
Igy meg tudod hosszabitani, De ez gányolás.. Sõt kicsit recseg is. És azért mondjuk dirtre nem ajánlom😄
Downhill!!
másik,h még az is megfordult a fejemben,hogy ha hosszabb csavart tennék bele a kormányba,ami elér a tüskéig.de lehet ez hülyeség..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mielõtt valamit ajánlotok, elõbb érdemes tisztázni azt, hogy mi az igénye a leendõ bringásnak!
Ha ezt legalább nagy vonalakban sikerült tisztázni, akkor érdemes abba belemenni, hogy mire milyen alkatrészt érdemes választani.
Lac122:
Az alap kérdések a szokásosak.
Mire szeretnéd használni a bringát? Suliba, munkába járni minden nap? Alkalmi hétvégi kirándulásokra? Rendszeres sportolásra?
Milyen körülmények között szeretnéd használni a bicot? Fõleg aszfalt? Könnyebb terep, döngölt földutak? Rendszeresen hegyi, erdei ösvényeken?
Milyen rendszerességgel használnád a bringád? Hétvégenként? Minden nap? Rövid alkalmi tekerésekre? Esetleg hosszabb, egész napos túrákra?
Nem fogom újból leírni, amit ebben a témában már írtam. Olvassd el a #780 és a #1446 számú hozzászólásom! (Az oldal alján a keresõbe beírva meg tudod keresni õket.)
Érdemes visszalapozni vagy a fórum keresõjét használni és a topikban lévõ hasznos infokat átolvasni. Valószínûleg több kérdésedre így magad is megtalálod a válaszokat.
Sõt 120000ft ért simán el tudna hozni egy 200000-250000ft s gépet
Csak hát nem tudjuk az elõ éltetét..
Aluból nagyon lutri használtata venni.
Downhill!!