Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Szerintem ez a bicajos topic, ha egymást akarjátok anyázni, arra ott a gumi meg a saját...
itt szusza legyen! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kár, hogy az az 5/5 nem a kero, hanem a cikk értékelése. Mint ahogy a több belinkelt cikknél is.

MaSzKa
nekem 66.4km/h versennyel
de a rossz út miatt és a gumik állapota miatt nem mertem többet
persze bukóm se volt 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
nekem olyan 70km/h. Össztelóssal egy DH pályán.. Tekerõs részen😄 Ausztriába.. (sajna csak bérelt bicóval😄)

Downhill!!

gordon 24
Ez már nem szól másról. Elogytak az érvek. Ennyi..

Downhill!!

mennyi volt nektek a max speed nekem 55km/H
gordon 24
Lac 122

Mind 2 jó igen. A Roch Shox és a Fox a lehetõ legjobb!
Mondjuk a Foxnak a legjobb a vanila. De az se rossz amit irsz..

Downhill!!

Fox Float R
ez mefg hátsó ez jó?
Rock Shox Pilot XC
jó teleszkóp? azt írják jó
MaSzKa
én szedtem elõ ezt a topic-ot pár hónapja
jó hogy itt vagyok mindig

bardocz
Lol,te beszélsz helyesírásról,amikor egy mondatot nem tudsz leírni normálisan.Amit meg leírsz olyan,hogy nyelvtantanár kell hozzá.

"és mindig te köttök belém 😞"

Ilyen után légyszíves helyesírással ne dobálózz már.
MaSzKa
szerencsére nem
da jó ha tudod, hogy sok ész kis helyen is elfér 😄

bardocz
200ezres dirt bicóval legyenek is megelégedve.
bardocz
25km/h-húha :-)
Szabi84
mióta ittvagy szar lett a topik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
OO te kis eminens.. Nem üti ki az agyad a plafont?

Downhill!!

MaSzKa
nem de a helyesírás haverom mondta, hogy vegyél tõle órákat 😄

MaSzKa

gordon 24
Jahh egyébként a magellan pont nem a topp bicók közé tartozik😄 Csak sajnos ezt még nem mondta a sezerlõ haverod😄

Downhill!!

gordon 24
Na én befejeztem. Aki hülye maradjn az. Sajnos nem lehet veled mit kezdeni. Menthetetlen eset..

Downhill!!

MaSzKa
már rég raktam be ide képet

akkor is a fikázás ment

a helyi kerékpár szervízes mondta, hogy megérte az árát
aki jó ismerõs is egyben
kb már több mint 2 évtizede javít kerékpárokat és néha túrákat, versenyeket is szervez

MaSzKa
ez elõbb káromkodsz most meg röhögsz a kommentjeimen lol
és még ideges is leszel 😄 a fene se érti ezt

amúgy találtam fasza teszteket majd végig nézem

Magellán már kapott itt 2.65/5 értékelést 😛

http://bikemag.hu/kategoria/teszt

ates84
képet4

gordon 24
wazz minden hsz-eden röhögök😄

Komolyan nem értelek.. Idegesíteni akarsz minket? Vagy miért irsz ilyeneket?

Egy ez egy bringás forum. Aki ide beirkál ( alegtöbbje ) komoly biciklis. Na most komoly biciklisnek az alap szabály, hogy bukó nélkül még kozértbe se. Te meg itt vered magad mekkora arc vagy hogy lejösz egy 400 méteres pupról sisak nélkül😄D Vicces.

25km/h na az plán vicces😄 Próbáld ki egy 4.5 km-es pályán mint ahol mi (én) megyünk. Na most 60-70 km/h van néha ha nem több.

És alap szabály még egyszer! BUKÓ NÉLKÜL SEHOVA!!

Bocsi hogy ilyen vagyok de már kikészitesz.
Nem mondta senki ebben a forumban (még 1x mondom) hogy a KTM szar. Egy szóval se.
Az idegesit mindenkit, hogy te mondasz sokkal komolyabb márkákra (amik nem divat márkák mint te mondod) hogy jobb a KTM azoknál.

Ez egyszerüen nem igaz. keresgélj járj utánna nézd meg, milyen bringa gyártók vannak stb.. Sokkal jobb márkákat fogsz találni.
Ugyan akkor ha neked tetszik, vegyed. Csak ne gyõzz meg róla minket hogy wááá mekkora dolog az, mert nem az😄

Downhill!!

VRSDM
jó hogy válaszoltál... -_-

u dont have to listen anybody else but me

MaSzKa
nekem iyen csak olcsóért kell 😄

VRSDM
mire használnál egy ilyet?

MaSzKa
mondhattok akármit, végigolvastam a tesztet
meg voltak elégedve vele a tesztelõk 5/5

Tartok tõle, hogy ezt nem nagyon fogod tudni visszacsinálni. Ha jól látom nem csak egyszerûen kijött az állító gomb, hanem a rögzítõ kupak teteje is letört.
Ebbõl szerintem a rögzítõ kupak cseréje lesz. Nem hinném, hogy egy nagy összeg. Ha szerencséd van és garis a teló, talán gariban még ki is cserélik.

SrAta
Maszkának csak a Crossair meg a KTM a márka😄😄😄XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Divatmárkák...?
Nincs több kérdésem.
Remélem idõnként azért érzed, hogy te vagy a fogyasztói társadalom minta egyede, minden marketinges álma, aki pusztán a márkanévért vásárol valamit. Ha szerinted megéri a felár, ám tedd!
Viszont amíg egy cseppnyi objektivitásra sem vagy képes, addig inkább ne adj tanácsot senkinek kerékpár vásárlás ügyében. Ugyanis a rosszul értelmezett márkahûségeddel egy kicsit se fogsz neki segíteni. (Erõs deja vu-t érzek...)

Remélem azért az életben egyszer legalább megadatik számodra, hogy egy valóban minõségi bringát kipróbálhass. És remélem legalább magadhoz leszel annyira õszinte, hogy belásd tévedtél.

MaSzKa
én senkire nem akartam ráeröltetni a KTM-t

vagy linkeld pls hogy mondtam valakinek az vegye!
nah látod nincs is ilyen link

amúgy még ha 1 ilyenen is felhúzod magad akkor se illik káromkodni, fõleg nem ilyen korba 😄

attól még hogy ezeket szerelted az nem bizonyítja, hogy értesz hozzá is

vannak kontár szerelõk is ezt te is jól tudod

amúgy a helyi ismerõs bicikliszerelõ azt mondta a bringámra nagyon megérte jó vétel volt

2000-be 1 kerékpárversenyen együtt indultunk

a Cube-ra is azt mondta hogy jó ár/teljesítményû canga (német)

amúgy már 1 hónapja megvettem

és mindig te köttök belém 😞

nekem ez jó ez tetszik ezzel vagyok megelégedve
jó vétel volt bevált
régen is bevállt
akkor meg mi a fenének vegyek agyon márkázott túlárazott divatmárkát
az ilyen cuccokért soha nem voltam oda

VRSDM
bukót nem viszel - kurvavagány vagy és egyben hülye is.

ez amit írtál nem technikás hanem idióta dolog,
mentél már olyan rázáson le, most tökmindegy hogy mennyivel, hogy erdõben bitanglejtõ csúszól satufékkel, és felüti a felnit a fagyökér/kõ / mindkettõ egyszerre? teleszkópostul mindenestül? :]

MaSzKa
régifajta 😄

de tegnap is bírta az extreme igénybevételt 😄

hawer nem mert utána jönni Cube-val

kb 13%-os dombról 400méter kacskaringós út lefele

25km/h-val is menten néhol elötte való nap esett az esõ és avaros
1 méterre az úttol kb 30-40méter mély szakadék néhol
és gyakran van fa is mivel ez erõ

2-3x megcsúszott a hátulja de úgy azt hittem nekicsattanok a fának de úgy hogy meg is halok

bukót nem mindig viszek 😄

ates84
Amúgy milyen KTM-je van Maszka papának?

ates84
nana 😊
nem volt az 20-30-cal olcsóbb! 😄
kb 15 ropival volt olcsóbb hivatalosan de lealkudtunk még 10-et...

Sziasztok!
Lenne egy sûrgetõ problémám egy SR suntour XCM teloval kapcsolatban.
Arról lenne szó hogy állítottam a rúgó elõfeszítõ kart és addig tekertem felfele, míg az állító kar kiemelkedett eltörve a befogó szerkezetet.(Tudom nem vall túl sok észre de mentségemül annyit hogy elõtte csak nem állítós telom volt).miután kijött az a baj hogy nem megy vissza akárhogy akarom visszatekerni. Nem tudom hogy lehetne mégis megoldani a dolgot, szét kell szedni teljesen a telot vagy van más megoldás is.

Itt van két kép hátha így érthetõbb:
http://multikepup.com/files/3qh92xik0m7j6sa3uwd2.jpg
http://multikepup.com/files/amvinv79ph1sn4bbbdb6.jpg

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szabi84
Hát figyi én mikor megvettem 130 ezer volt! Teljesen oda volt milyen király, a régi merevhez képest álom is volt! De ezek a telók kb 20ezer forintot érnek! Utána probáltam ennél sokkal drágábbat ami már majdnem egy új bringa ára, és így a kettõ között ég és föld volt a különbség!

Ja igen Maszka pedig tényleg befejezhetné itt 1 darab bringa istenítését, van ezerfajta más bicó, mindenkinek más a kedvence nem kell ráeröltetni mindenkire hogy márpedig ez a legfaszább mert nekem ilyen van!!! Pedig nekem is Ktm-m van és ha lenne fél millám új bicóra akkor is 70% hogy ezt a márkát venném!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
Maszka vegyél bazdmeg egy KTm-et azt legyünk már túl ezen!

Ha ennyire hülye vagy hogy nem lehet meggyõzni akkor minek irsz? Minek kell basztatni az idegeinket?
Figyelj én több mint 20 éve bringázom, versenyszerüen toltam ebbõl kb 10 évet. Bringa szervizben dolgoztam kb 3 évet.
Mit mondjak még? Hidd el ismerem a bringákat. Tudod melyik jó melyik nem.

Azon kívül ebben a topikban egy ember nem mondta hogy a KTM szar.
Azt mondjuk hogy drága és van kb 10-12 márka ami sokkal jobb mint a KTM.
Azon kívül neked pl halvány lila gözöd sincs, hogy mi egy komoly kerépár és egy KTM közötti kölünbség.

Ugyhogy mondom vedd meg, használd! örülj neki, de hagyál minket ezzel békén..

Kérlek szépen!

Downhill!!

bardocz
Ugyan úgy használtátok? x)

Nekem volt régen suntourom,most rst,és rst jobban bejön,csak a csillapítása nem az igazi.Majd ha komolyan fogok hegyekre járkálni vele,akkor fogok max venni bele új telót,vagy ha ez eltörik.
Szabi84
neki rst van elöbb megdöglött mint az enyém😄

MaSzKa

bardocz
"ratyi suntour teló"

Második legdrágább alkatrész a teló.Namost akkor ha neki jobb telója van...és a tiéd így drágább 20-30-al,akkor máris megvan melyiket éri megvenni.Elhiszem én,hogy jó,csak nem kell isteníteni,és kijelenteni legjobbbiciklimákának.
Szabi84
Ez nem igaz! Nekem van 1 knoxvillem van, haveromnak egy speckó hardrock, az õ bringája kb 20-30 ezerrel olcsóbb, de egy az egybe ugyanaz a kategória még a méretek is stimmelnek! Nekem minden márkás rajta! Conti gumi, selle italia ülés, Rigida Zac felni, DT Swiss küllõ, deore váltó, hajtómû, ktm kormány, ratyi suntour teló, Ritchey csapágy, szóval nem mondanám hogy ratyi cuccok lennének, rajta, persze annyival is került többe!

Vaxi
ne legyetek már faszok!
KTM is jó, mind jó, kb mint jobb, mint az enyém!
Akadjatok már le errõl...
szuszázzatok kicsit! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bardocz
Pont ugyan olyan árban rosszabbak.Inkább magellan.
MaSzKa
el nem tudom képzelni, hogy ez szar lenne (szerintetek csak)

MaSzKa
de legalább nem spóroltak az anyaggal, mint manapság szokás

MaSzKa
azért ezt nem lehet semmiképp se elmondani, hogy ezek a kerékpárok rosszabbak lennének, mint az átlag

a sajtó nekem nem mérvadó, az F1-es híreknek a nagyrésze is kacsa
meg hülyeségeket írnak un. "szakértõk"

élõbe összehasonlítanék pr középkategóriás bicajt (nagy márkákat) ugyanabban az árban. tesztelném saját magam hosszútávon az összeset és meg tudnám mondani melyik a legjobb nekem

bardocz
Ellenben kurvanehéz volt😄