22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    aha ezzel lehet tolatni is:D
    amin nincs fék azt úgy állítod meg h hátra tekered
    tolathatsz is ha ügyes vagy:D
    tök poén
  • greg benz
    ő meg addigra 2méter 15
  • Máté94
    Kéne?Elöbb utóbb én is annyi leszek:D
  • zoli800301
    És ha hátrafele tekered, akkor hátrafelé forog a kerék? Volt 1 bringám , ami kontrás volt és nem lehetett hátra tolni, mert befogott:)
  • greg benz
    Irigykedsz rá mi?
  • Máté94
    Tudom.De van 2 méteres oszt.társam is:D
  • greg benz
    175 körül vagyok,ez vanDe te meg Góliát vagy baszod,14 évesen 182 cm:D
  • greg benz
    Én nyár végefelé montival jöttem le járdára ilyen kis lejtő szerűségen,és faszán bedőltem,a pedál meg pont lent volt,sikerült szépen megcsúsznom és végighorzsoltam a betont a pedállal (szerencse hogy alu),még most is látszik a betonon a csík:DDD
    Meg beégtem a kocsi sofőrje előtt aki előtte elengedett:D
  • Máté94
    Nem lehetsz ennyire törpe:D
  • zoli800301
    Aha, vágom.De basszus, egy kanyarban, amikor bedőlsz fasza lehet ha leér a pedál, mert úgy jön ki a hajtás:)
  • greg benz
    "nagy vázas"

Oda van írva:)
    Nekem 55-56 lenne megfelelő,nem valószínű hogy nagy váz alatt erre a méretre gondol
  • Máté94
    [URL=http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=233387&cat=56]De mondtam,hogy linkeltem!^^[/URL]
  • Máté94
    Nekem azért kell nagy mert 14 vagyok és 182:D
    Vagy nem tom,hogy kell e ekkora:D
  • Máté94
    Nagyvárosokban divatos egyetlen fokozattal rendelkező kerékpárt használni. Eredetileg a gyors csomagszállítást vállaló kerékpáros futárok használtak ilyen gépeket, de manapság a munkába járók mellett a divatos, trendi megjelenést előtérbe helyező fiatalok is ilyenen hajtanak. A lehető legegyszerűbb felépítés, könnyű súly, csekély karbantartásigény, a lopás szempontjából nem túl vonzó megjelenés jellemzi ezt a kategóriát, és egyetlen áttétele miatt főleg olyan városokban válhat be, ahol nincsenek meredek, hosszú emelkedők. Az ún. fixik ráadásul örökhajtósok, azaz nem lehet a hajtással leállni. Ez speciális irányítási technikát igényel, főleg ha egyetlen fékkel, vagy extrém esetben, fék nélkül használják őket. Ilyen kerékpártípust már egy-két nagyobb gyártó is kínál, hazánkban például a Kona és a Giant. Építtetni is lehet ilyen jellegű kerékpárt, mellyel már több kerékpár-kereskedés foglalkozik. Áruk 20-120.000 forint körül alakul a felhasznált alkatrészek minőségének függvényében.
  • greg benz
    Ezt én is néztem,meg is venném ha nem lenne nekem nagy:(
  • gordon 24
    Álltalában fék sincs rajta.. Tehát ha lassulni akarsz akkor lábbal tudod fékezni, hogy az ellentétes irányban rátartasz..

Egszóval élet veszély:D De jófej!:D
  • SrAta
    ha tolod a bicót forog a pedál ha tekersz és gurulsz akoris
    szóval az első lánctányér direktbe van kötve a hátsóval

Semmi reteszes szabadonfutó stb
  • zoli800301
    Mi az a fixi?
  • Máté94
    Csak azért mert itthon van a bátyám régi outija és abba van váltó:D
  • Máté94
    Hát ha egybe nem lesz 30.000FT akkor megveszem.Csak azt kérdezném,hogy 28-as kerek valóak bele?:D
  • Máté94
    LOL:D
  • greg benz

Ez kurva kemény:D
  • Máté94
    Nekem is outi kell:D
  • greg benz
    Én is ilyesmi árban gondolkoztam.
    Ha fixit akarsz 50ért talán újat is kapsz asszem,azok elég olcsók:)
  • Máté94
    Én max 50.000-ig mennék el:)
  • Máté94
    FUCK:(
  • Máté94
    Vegyél Fixit:D
    Az is outi csak váltó nélkül.Az sose romlik el:D
    De igazat megvalva én is lyenen gondolkodok.Persze nekem városba kell.:)
  • Máté94
    Neked linkeltem pezsót!:D
  • greg benz
    Sziasztok!

Továbbra is birizgálja az agyamat az outi téma,és újabban az az ötletem támadt,hogy inkább most ősz/télen szedek össze pénzt,és tavasszal elkezdek építeni egy bringát a nulláról. Tehát vennék egy régebbi/használt outi vázat,ha szükséges újrafestetném,és arra építkeznék új cuccokkal. Nem akarok méregdrága cuccokat ráaggatni,de sz*t sem,úgy kb. a "még nem drága,de már minőségi" kategóriára gondoltam.
    Tudtok abban segíteni,hogy pontosan mi azoknak a cuccoknak a listája amiket meg kell venni ha az ember nulláról indul,és hogy mit érdemes venni/ mit kerüljek inkább? Meg az is érdekelne,hogy kb. mennyiben állna meg a kész cucc.

Köszi
  • gordon 24
    Elvileg ha minden jól megy, kb 10-20 ezer ft be lesz a csere:D

Annyi alaktrészem van és ugye a másik váz, ha mindent eladok 260 ezer ft vissza jön.. Szóval remélem hamar elviszenk mindent.
  • Máté94
    Szerintetek?Megfelelne nekem a váz?
    ? Most jelenleg 182cm vagyok de ez folyamatosan változik:D
  • Máté94
    Gazdagéknál:D
  • MaSzKa
    te aztán költesza bicóra
  • MaSzKa
    BikeWars

-on senkit se lehet megtalálni
  • Vaxi
    húú grat :D
    várjuk a képeket :DD
  • gordon 24
    Hy!

nahh megvan a váz!:D Huh de nem egyszerű apám:D
    Ugye a srác egy rocco worldcuppal használta a bicót.. Nekem adott egy manitou swingert, ami sose volt a vázban.
    Én a Kona Fox DHx5.0 át akarom belerakni:D
    Emiatt most esztergájoshoz került, mert mind a Manitou Swingerhez, mind a Fox dhx-hez kell csinálni távtartókat csapokat stb stb, hogy a két vázat összetudjuk variálni:D

Szóval jövőhéten lesz meg valamikor, aztán elkezdem épiteni. Majd rakok képet!

Elég szép állapotban van, nem nagyon leharcolt darab! Szóval örülök:D
  • Gabo
    A leghosszabb túra amit lenyomtam 123 km volt. Írtam is róla egy túrabeszámolót ide.
  • MaSzKa
    szép videó

ezelött 15éve bmx-el ilyet nem igen lehetett

volt vagy 5kg a ktm chrome váz
  • MaSzKa
    mennyi volt eddig a legtöbb km amennyit tekertél?
  • MaSzKa
    köszi