22335
-
#7999 aha ezzel lehet tolatni is:D
amin nincs fék azt úgy állítod meg h hátra tekered
tolathatsz is ha ügyes vagy:D
tök poén
-
#7998 ő meg addigra 2méter 15 -
#7997 Kéne?Elöbb utóbb én is annyi leszek:D -
zoli800301 #7996 És ha hátrafele tekered, akkor hátrafelé forog a kerék? Volt 1 bringám , ami kontrás volt és nem lehetett hátra tolni, mert befogott:) -
#7995 Irigykedsz rá mi? -
#7994 Tudom.De van 2 méteres oszt.társam is:D -
#7993 175 körül vagyok,ez vanDe te meg Góliát vagy baszod,14 évesen 182 cm:D -
#7992 Én nyár végefelé montival jöttem le járdára ilyen kis lejtő szerűségen,és faszán bedőltem,a pedál meg pont lent volt,sikerült szépen megcsúsznom és végighorzsoltam a betont a pedállal (szerencse hogy alu),még most is látszik a betonon a csík:DDD
Meg beégtem a kocsi sofőrje előtt aki előtte elengedett:D -
#7991 Nem lehetsz ennyire törpe:D -
zoli800301 #7990 Aha, vágom.De basszus, egy kanyarban, amikor bedőlsz fasza lehet ha leér a pedál, mert úgy jön ki a hajtás:) -
#7989 "nagy vázas"
Oda van írva:)
Nekem 55-56 lenne megfelelő,nem valószínű hogy nagy váz alatt erre a méretre gondol -
#7988 [URL=http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=233387&cat=56]De mondtam,hogy linkeltem!^^[/URL] -
#7987 Nekem azért kell nagy mert 14 vagyok és 182:D
Vagy nem tom,hogy kell e ekkora:D -
#7986 Nagyvárosokban divatos egyetlen fokozattal rendelkező kerékpárt használni. Eredetileg a gyors csomagszállítást vállaló kerékpáros futárok használtak ilyen gépeket, de manapság a munkába járók mellett a divatos, trendi megjelenést előtérbe helyező fiatalok is ilyenen hajtanak. A lehető legegyszerűbb felépítés, könnyű súly, csekély karbantartásigény, a lopás szempontjából nem túl vonzó megjelenés jellemzi ezt a kategóriát, és egyetlen áttétele miatt főleg olyan városokban válhat be, ahol nincsenek meredek, hosszú emelkedők. Az ún. fixik ráadásul örökhajtósok, azaz nem lehet a hajtással leállni. Ez speciális irányítási technikát igényel, főleg ha egyetlen fékkel, vagy extrém esetben, fék nélkül használják őket. Ilyen kerékpártípust már egy-két nagyobb gyártó is kínál, hazánkban például a Kona és a Giant. Építtetni is lehet ilyen jellegű kerékpárt, mellyel már több kerékpár-kereskedés foglalkozik. Áruk 20-120.000 forint körül alakul a felhasznált alkatrészek minőségének függvényében. -
#7985 Ezt én is néztem,meg is venném ha nem lenne nekem nagy:( -
#7984 Álltalában fék sincs rajta.. Tehát ha lassulni akarsz akkor lábbal tudod fékezni, hogy az ellentétes irányban rátartasz..
Egszóval élet veszély:D De jófej!:D -
#7983 ha tolod a bicót forog a pedál ha tekersz és gurulsz akoris
szóval az első lánctányér direktbe van kötve a hátsóval
Semmi reteszes szabadonfutó stb -
zoli800301 #7982 Mi az a fixi? -
#7981 Csak azért mert itthon van a bátyám régi outija és abba van váltó:D -
#7980 Hát ha egybe nem lesz 30.000FT akkor megveszem.Csak azt kérdezném,hogy 28-as kerek valóak bele?:D -
#7979 LOL:D -
Ez kurva kemény:D -
#7977 Nekem is outi kell:D -
#7976 Én is ilyesmi árban gondolkoztam.
Ha fixit akarsz 50ért talán újat is kapsz asszem,azok elég olcsók:) -
#7975 Én max 50.000-ig mennék el:) -
#7974 FUCK:( -
#7973 Vegyél Fixit:D
Az is outi csak váltó nélkül.Az sose romlik el:D
De igazat megvalva én is lyenen gondolkodok.Persze nekem városba kell.:) -
#7972 Neked linkeltem pezsót!:D -
#7971 Sziasztok!
Továbbra is birizgálja az agyamat az outi téma,és újabban az az ötletem támadt,hogy inkább most ősz/télen szedek össze pénzt,és tavasszal elkezdek építeni egy bringát a nulláról. Tehát vennék egy régebbi/használt outi vázat,ha szükséges újrafestetném,és arra építkeznék új cuccokkal. Nem akarok méregdrága cuccokat ráaggatni,de sz*t sem,úgy kb. a "még nem drága,de már minőségi" kategóriára gondoltam.
Tudtok abban segíteni,hogy pontosan mi azoknak a cuccoknak a listája amiket meg kell venni ha az ember nulláról indul,és hogy mit érdemes venni/ mit kerüljek inkább? Meg az is érdekelne,hogy kb. mennyiben állna meg a kész cucc.
Köszi -
#7970 Elvileg ha minden jól megy, kb 10-20 ezer ft be lesz a csere:D
Annyi alaktrészem van és ugye a másik váz, ha mindent eladok 260 ezer ft vissza jön.. Szóval remélem hamar elviszenk mindent. -
#7969 Szerintetek?Megfelelne nekem a váz?
? Most jelenleg 182cm vagyok de ez folyamatosan változik:D -
#7968 Gazdagéknál:D -
#7967 te aztán költesza bicóra -
#7966 BikeWars
-on senkit se lehet megtalálni -
#7965 húú grat :D
várjuk a képeket :DD -
#7964 Hy!
nahh megvan a váz!:D Huh de nem egyszerű apám:D
Ugye a srác egy rocco worldcuppal használta a bicót.. Nekem adott egy manitou swingert, ami sose volt a vázban.
Én a Kona Fox DHx5.0 át akarom belerakni:D
Emiatt most esztergájoshoz került, mert mind a Manitou Swingerhez, mind a Fox dhx-hez kell csinálni távtartókat csapokat stb stb, hogy a két vázat összetudjuk variálni:D
Szóval jövőhéten lesz meg valamikor, aztán elkezdem épiteni. Majd rakok képet!
Elég szép állapotban van, nem nagyon leharcolt darab! Szóval örülök:D -
Gabo #7963 A leghosszabb túra amit lenyomtam 123 km volt. Írtam is róla egy túrabeszámolót ide. -
#7962 szép videó
ezelött 15éve bmx-el ilyet nem igen lehetett
volt vagy 5kg a ktm chrome váz -
#7961 mennyi volt eddig a legtöbb km amennyit tekertél? -
#7960 köszi